Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
earthy
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt, engedelmetekkel segítségért fordulnék hozzátok!
Egy jókora excel táblázatban fogok dolgozni, amely vízszintesen változó számú adatot fog tartalmazni. Pillanatok alatt át kell látnom, hogy az adott sorban az utolsó adatot tartalmazó cellába mit írtam. (szöveges)
Ezért kellene azt megoldanom, hogy a mellékelt kép szerint pl. az első oszlopban képlettel folyamatosan jelenítse meg, hogy az adott sor utolsó adatot tartalmazó cellájában mi szerepel.Makróval megoldottam úgy, hogy a lépéseket végrehajtva letároltam, mármint egy cella jobbra, ugrás a sor végére, másol, vissza, beilleszt... - ezzel az a gondom, hogy minden sorra egyesével ki kell adni, másrészt manuális futtatást igényel. Ezért gondolkodtam az FKeres és hasonló függvényekben, azonban tapasztalat hiányában nem tudtam úgy megalkotni, hogy működjön. Feltöltöttem egy egyszerűsített példa táblát, ez lenne a cél.
Kérlek segítsetek ha tudtok ebben. Köszönettel: Csaba
/dl/upc/2015-08/24/567624_b5olidopdu6mcv5z_alaptabla.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50