Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Sikerült összehoznom, amit szerettem volna. Most kb úgy érzem magam, mint az az ember, aki a jobb fülét akarja megvakarni, és nem a jobb kezével teszi ezt, hanem a ballal úgy, hogy megkerüli a fejét.

Külön munkalapokon csináltam szűréseket úgy hogy az ismétlődéseket csak 1nek számolja, összesen 3 munkalapon kellett megcsinálnom, majd kitöröltem a szűrési feltételeket és makróval rögzítettem a szűrési eljárást. Ehhez rendeltem a ctrl+b billentyűkombót és már működik is.
Amint lesz hozzá energiám, megcsinálom úgy, hogy le lehessen szedni akit érdekel,"csak" az adatokat kell átírnom...
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét és rendkívül sokat tanultam már most tőletek!
Köszönöm, üdv:
PETEE78
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50