- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Delila_1 #37715 üzenetére
A neten rákerestem a 2016 Office színeire. Utána kívánt szín hexa kódja alapján megtaláltam az RGB kódot.
A másik: csináltam egy új modult (Insert Module), bemásoltam amit írtál. A négy gombos csoportot is átneveztem a szerkesztőfülön de nem működik. A terület J3:L100 de hiába kattintok bele. A csoporthoz hozzá kellene rendelni a makródat valahogy?
Bocs ez az első és nem olvastam az egészről semmit csak szeretném megoldani a problémát.
Így most a fejlécbe tettem a gombokat és rögzítettem. Pont illeszkedik is amíg a dokumentum szélességét meg nem változtatom ezért is jobb lenne a te módszered. -
d@minator
addikt
válasz
Fferi50 #37702 üzenetére
Szia! Pont erre gondoltam én is! Nagyon köszi! Két színt meg is csináltam. Még a legalsó sorból (Alapszínek) kellene a harmadik és az ötödik szín. Ezeknek tudni kellene az RGB kódját?
A dokumentumok A4-esek egymás alatt. A felső két (1. és 2.) sort rögzítettem. A gombokat valahol a táblázatoktól jobbra oldalon kellene elhelyezni (praktikusan egymás alatt), mert ott van hely, viszont nem tudom rögzíteni. A függőleges görgetés viszi őket. -
d@minator
addikt
válasz
Fferi50 #37700 üzenetére
Szia! Köszönöm, hogy utánanéztél! Én is elolvastam nem is tudom miért írtam bele a kérdésbe. Viszont ha lehetne automatikus újraszámolást csinálni...csak akkor meg "villanna" egyet a tábla minden újraszámoláskor amit meg nem lehet kiküszöbölni.
Legalábbis a munkahelyen egy excel olvas ki egy txt fájlból adatokat és jeleníti meg grafikusan "real time", az is villan n másodpercenként. Szóval marad a manuális frissítés. -
d@minator
addikt
Hi! Megcsináltam ezt: [link] és működik de ha beszínezek valamit nem változik semmi csak az újraszámolásra rányomva. Hogyan lehet megoldani, hogy a cellaszín változására is működjön vagy pedig az újraszámolás automatikus és gyakori legyen? Az autó újraszámolás be van kapcsolva.
Nem értek hozzá ez az első ilyenem. -
d@minator
addikt
Sziasztok! Milyen programban lehet azt megcsinálni, hogy egy magyar szavakból álló lista bármelyik elemére ráviszem az egeret akkor megjelenjen a szó angolul? Természetesen az angol szavakat magam tölteném fel hozzá egyenként. Jelenleg MS word-ben van a lista négy hasábban de az Excelt jobban szeretem. Valamelyikben lehet csinálni valami ilyesmit?
Végső esetben MobiMouse lesz de az több jelentést is kiad. -
d@minator
addikt
Sziasztok! Van egy több lapfüles táblázat amit az androidos MSExcel nem nyit meg ürlapvezérlőkre hivatkozva. Mi a megoldás? Egyáltalán hogyan tudnám megkeresni ezeket a vezérlőket a táblázatban? Szemmel látható pl. Választógomb, jelölőnégyzet stb. Biztosan nincs benne.
Iphone MS Excel támogatja ott megnyílik. -
d@minator
addikt
Sziasztok! Segítség kellene.
Van egy oszlopom amiben számok vannak. Legyen "E" oszlop.
A mellette lévő oszlopban (F) néhány szám mellett van "A" betű.
Össze kellene adni az "E" oszlopban lévő számokat de csak azokat amelyek mellett a "A" karakter szerepel.
Ezért egy másik cellába az alábbi képletet írtam és működik:
=HA(F2="A";E2)+HA(F3="A";E3)+ .......... + HA(F800="A";E800)A bajom az, hogy több számot kell majd összeadni. Hogyan tudom egyszerűen?
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Ebben kérek segítséget:
Csináltam egy képletet az egyik cellában melynek eredménye másodpercben (pl.1140) van. Egy másik cellában perc és másodperccé =SZÖVEG(U3/24/60/60;"pp:mm") alakítottam (19:00).
Hogyan lehet megcsinálni egy cellában? Tehát az eredeti képlet és a fenti dőlt betűs képlet azaz a számítás és az átalakítás mp-ből óra perccé egy cellában legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest