Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi szépen!

a két feltétel már kínomban volt, mert azt hittem azzal van a baj, hogy egybe írtam.
ha több értéket törlök egyszerre, akkor most is kiakad sajnos, de ha jól értem, ezt nem is nagyon lehet kezelni...annak megértésében még segítenél, hogy mit is csinál esetünkben az "Enable.Events" tiltása?
valami olyasmit szűrtem le belőle, hogy amíg a makró fut, addig nem figyeli a munkalap változásait (ami ugye aktiválja magát a makrót)
de itt most a C oszlop változásait figyeljük, ami meg ugye egyszer változik csak, aminek hatására lefut a makró. gondolom itt attól akadna ki igazán, ha azt a cellát figyelné a makró, amit épp módosít (de lehet, hogy félreértem a jelentőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50