- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia Delila!
Sajnos nem volt eddig időm kipróbálni azt, amit írtál, azaz:
A C2 képlete legyen =ÁTLAGHA(A:A;A2;B:B), ezt másold végig.
Adhatsz feltételes formázást az A2:C4000 tartományra.
A képlet legyen =DARABTELI($A:$A;$A2)>1, és adj neki valami feltűnő formátumot.A feltételes formázásra egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan állítom be (a képletet nem tudom hova írom), de ez talán a kisebbik gond. A nagyobbik az az, hogy az első képlet így nekem nem megy. Mellékelek egy képet, amit látszik, hogy az első helyen (C2) kapásból valamit számol és nem jövök rá, hogy mit (nem értem, hogy miért más a C2 mint a B2 értéke). Aztán a C24/C25-ben meg nem számol semmit. Ugye az én kérésem az az lenne, hogy ha az A oszlopban ugyanaz az azonosító van, akkor a C oszlopba a B oszlopból számított átlagot írja (tehát pl. a C24/C25-ben annak kellene állni, hogy 984758, mert ez a kettő érték átlaga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50