Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
én is segítséget kérnék ismét, próbálkozom, de nem akar összejönni a dolog. fájlokat kellene beolvasnom, melyek két könyvtárban helyezkednek el. első lépésként meg kellene adni valamiféle választógomb segítségével, hogy melyik könyvtárból kezdje beolvasni a fájlokat a kettő közül.
aztán itt különböző nevű fájlok vannak, amelyeket mindet használni szeretnék, a folyamat a következőképpen néz ki.
könyvtár kiválasztása-->első fájl megnyitása-->rejtett munkalap felfedése->munkalap adott tartományának vágólapra helyezése (1*25-ös tartomány)-->a vágólap tartalmának a makrót tartalmazó munkafüzetbe való másolása (adott helyre)-->megnyitott fájl bezárása-->ugyanez a következő fájllal, csak a kijelölt területet egy sorral lejjebb kell másolnom.és ezt egészen addig, amíg el nem fogynak a fájlok (amelyek neve folyamatosan változik). nem tudom mennyire egyszerű, főleg azzal van bajom, hogy nem tudom hogyan kellene kezelni a változó nevű és számú fájlok megnyitását, bezárását. gondolom valamiféle for ciklus kell ide, de ott meg kell adnom a lépések számát, nem? idáig nem jutottam még a makrós tananyagomban

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50