Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis segítség. Itt gondolkodok már rajta egy ideje, de képlettel sajna nem igazán kivitelezhető, amit szeretnék (legalább is szerintem bonyolult).
Szóval adott egy excel tábla, egyetlen oszlop van, amiben utcanevek vannak házszámokkal. Mivel így nem tudom sorba rendezni, hogy az 1 után ne a 11, 12, 13, stb. jöjjön, hanem a 2, 3, 4, stb., ezért arra gondoltam, hogy a házszámokat át kellene másolni a mellette lévő oszlopba. Pontosabban "Kivág-beilleszt", hogy az eredeti oszlopban ne maradjon meg a házszám.
Ugye képlettel azért nehéz, mert lehet akár 3-5 számjegyű is a házszám (sőt betűt is tartalmazhat pl.: 108/a).
Ami könnyítés, hogy előtte szóköz van, tehát valami olyasmi kellene, hogy jobbról indulva az első szóközig átrakja az értéket a mellette lévő oszlopba.Ha esetleg tudtok erre képletet (képlethalmazt), az is jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós kamerák
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50