- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis segítség. Itt gondolkodok már rajta egy ideje, de képlettel sajna nem igazán kivitelezhető, amit szeretnék (legalább is szerintem bonyolult).
Szóval adott egy excel tábla, egyetlen oszlop van, amiben utcanevek vannak házszámokkal. Mivel így nem tudom sorba rendezni, hogy az 1 után ne a 11, 12, 13, stb. jöjjön, hanem a 2, 3, 4, stb., ezért arra gondoltam, hogy a házszámokat át kellene másolni a mellette lévő oszlopba. Pontosabban "Kivág-beilleszt", hogy az eredeti oszlopban ne maradjon meg a házszám.
Ugye képlettel azért nehéz, mert lehet akár 3-5 számjegyű is a házszám (sőt betűt is tartalmazhat pl.: 108/a).
Ami könnyítés, hogy előtte szóköz van, tehát valami olyasmi kellene, hogy jobbról indulva az első szóközig átrakja az értéket a mellette lévő oszlopba.Ha esetleg tudtok erre képletet (képlethalmazt), az is jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50