Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
azért régen nem csak mi voltunk bénák, hanem egyszerűen fapadosabbak is voltak a játékok. retro kedvelő vagyok és játszom 20+ éves játékokkal, egyik kedvencem pl. a Turok 2, ahol közel 1 óráig mentem (szenvedtem a kezdetleges 3D sötét világában), semmi mentési lehetőség majd meghaltam és kezdhettem erről az egészet úgy, hogy még az unalmas és hosszú intro videót se tudtam kilőni... na hát ha valakinek ez az érzés kell, akkor hajrá, én azért sokszor azt mondom, hogy nem volt régen minden jobb
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest