Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
sík terep is segít, ha sokat tekersz, ill. otthoni guggolások, meg nem árt, ha a szíved is hozzászokik... néhány hét alatt rendszeres edzéssel bele lehet jönni, csak tarts pihenő napokat is és tekerés közben legyen nálad esetleg szőlőcukor vagy ilyesmi, mert váratlanul rád jöhet olyan, hogy lemegy a vércukrod, mert nem ettél rendesen vagy ilyesmi... és az nagyon ciki, ha az utcán jön rád, leszállsz, elkezded lelakatolni a cangát, leülsz 10 percre, aztán szerencsédre a sarkon van egy bolt, ahol vehetsz utánpótlást magadnak... igazából nekem fél év alatt egyszer volt ilyenem, meg is lepődtem rajta, váratlanul jött, de megeshet...
szőlőcukor gyorsan felszívódik, ha gond van, de alapvetően jól kell étkezni és persze sokat inni. -
bbazsy
őstag
lol

igen, tekerj sokat
vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.igen, 7 évet csináltam 'versenyszerűen', zeneiskolában.. középiskola kimaradt, aztán most megint újra

hangokat tanulni meg akár wikiről, ez ne legyen már XXI. században kifogás

de könyvem is van sztem, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Borderlands 4
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Kés topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.