Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
labqabi
csendes tag
válasz
skoda12
üzenetére
Mindkettőt Vígh Laci tartja, mert megszűnt a progmatos közgáz sáv és kell neki heti 5 óra, h továbbra is meglegyen a félállása (ő nem óraadó, hanem hivatalosan az inforendszerek tanszékhez tartozik)
Amúgy, ha írsz neki egy mailt, akkor van rá esély, h megemel(tet)i a létszámot... sztem
-
labqabi
csendes tag
szintén Friedhez: nem tudom, nekem nem volt vele problémám... mondjuk Gáborral voltunk egy csoportban és Neki sem tetszett. Sztem jól magyarázott, meg mondott pár érdekességet, amin lehetett gondolkodni.
Szerintem Szalayra gondolsz, nála szóbeliztem, vicces volt
ADA: értem én, h Kozsik mester pihenget, de én is szeretnék pihengetni egy jó órarenddel

MSc:
ez elég rossz, nekünk is voltak gondok, de már javítottak rajta... Végül milyen MSc-re mentél? -
labqabi
csendes tag
Azért ez a rangsorolás is vicces...
nem tart Fekete algo gyakot, nincsenek még az ADA gyakokhoz időpontok és az Anal gyakcsoportom praktikusan megszűnt
-
labqabi
csendes tag
válasz
JarrekStar
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy Járai "prímszámmester" Antal vizsgája után is ilyen örömteli leszel-e..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
labqabi
csendes tag
válasz
JarrekStar
üzenetére
Szép...
-
labqabi
csendes tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Sziasztok!
Már egy ideje passzívan olvasgatom a fórumot, de most már nem bírtam tovább magamban tartani a véleményemet.
Az első bejegyzéskor még azt hittem, h amiket írogatsz, azok csak ilyen fél-önostorózó, fél-szatirikus megjegyzések... de már látom, hogy _nem_
hmmm...
Kicsit valóban szomorú, ha tényleg úgy látod, hogy a progalap, matalap és társai túlzottan megterhelik a tisztelt kollégákat; meg, hogy nem gyakorlati tudást adnak; meg, hogy irreálisan magas a követelményszint (azért a tiszta levegőjű anal 8-10-ről meg a Gonda-féle bevmat 3-ról talán pár progmatos tudna mesélni
)Én szégyellem magamat, de nem értem, h ezek után mik az elvárásaid a jelenlegi hazai felsőoktatással szemben! Komolyan nem! Örülnék, ha megírnád
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i9 32GB 1Terra (94 Ciklus 93% akku!!) (2020.11.30.)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ez elég rossz, nekünk is voltak gondok, de már javítottak rajta... Végül milyen MSc-re mentél?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)