- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
labqabi #4555 üzenetére
infora.
az alapelgondolás, h nem akarom végigtanulni az msct, dolgozni szeretnék mellette, és ez a leglazább + a kötelezőket tekintve nekem a legjobb.sávokat meg grafika, inforendszerek, kooperativ meg modelles osztott valszeg..
persze ez erősen függ, h végül tényleg be tudom-e húzni kfkit kooperativba(jó úton járok) + h megkapom-e az 1 éves CERNt októbertől. ha igen, akkor laza félév 6-7 vizsgával, ha nem, akkor brutális félév, h el tudjak menni erasmusozni. brutális alatt 4 teljes blokkot értek 1 év alatt
kozsiknak írj mailt, különben nem lesz semmi se. nekünk luko nem hírdeti meg a tárgyát még midig és nagyon mérges leszek ha felrúgja órarendem (nem minta tervezném h bejárok, de akkor is).
-
bbazsy
őstag
válasz
labqabi #4553 üzenetére
Friedhez: mindenki lazán osztályoz (legalábbis 3 éve). viszont a többiek -Frieddel ellentétben- szvsz jobban magyaráznak, nekem nagyon nem jött be. nagyon dícsérte a mentorcsoportom az előadót (nemugrikbe)..
bár a linalg maga egy vicc, csak nagyon elől van, ezért ennyi a bukás.ADAra nagyon ne is számíts, kozsik sose siette el (legjobb volt mikor vizsgaidőszak kezdete után 2.5 héttel rakta ki a vizsgaidőpontokat
nekem sincsenek még tárgyaim + MSc -sként nem férek be MSc -s órákra. nem tudom mit csináltak a rangokkal, de valami nagyon nem klappol...
-
raczger
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Ha már ez a téma, nekem az elvárásaim pl az, hogy valóban oktassanak, tanítsanak. Holnap Analízis zh, semmit sem értek, mert kb ennyit tudott magyarázni a gyaktanár. Előző félévben Filipp tartotta nekem a matalapot, ő pl iszonyat jól és érthetően magyaráz, más mért nem tudja hasonlóan csinálni?
Meg ha már írtam, van-e valakinek esetleg valami jó anyaga, pl kidolgozott zh-k Anal 1 második zh-hoz?
-
Matthewus
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Megnéztem az eltés honlapon az önéletrajzodat, hát akinek ilyen eredményei vannak az más szemmel látja a dolgokat, és nem képes annak a szemével látni a dolgokat, aki nehezebben boldogul. Szégyelld magad nyugodtan, ha akarod. Ez a baj a legtöbb magyar emberrel, nem beismerni, ha valami szar, és azon nem változtatni, de nem is tudom, hogy mit várok, amikor a legtöbb ember a múlttal hozakodik fel, nem azzal kell foglalkozni, hanem a jelennel. A múltból tanulni kell nem megismételni azt, és foggal körömmel ragaszkodni hozzá. Most baromi jó példákat lehetne hozni a politikából, de nem akarok még abból is vitát. A politika miatt olyan az oktatás, amilyen. Ha unjátok, amiket írok befejezem, beszélgessünk inkább pl. a Forma1-ről, még a végén a szívemre venném, ha még 1 ember szégyellné magát, a véleményem miatt.
-
Matthewus
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Azt gondolok és azt írok, amit akarok. Nincs kedvem leírni ide, hogy milyen elvárásaim lennének az oktatási rendszerrel szemben, de nem ilyen kósza gondolataim vannak róla, hanem határozott elképzeléseim, hogy miben kellene változtatni. Majd egyszer unalmamba írok róla a logoutra. /Remélem ráér/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged