Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Nekem meg csodálatos napom van/volt (ha leszámítjuk, hogy ilyen rosszullét rohamom sose volt még
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.
Annyira imádom a hegyeket, a tengerpart egy smafu, de a hegyek... csodaszépek. Képek majd lesznek a honlapomon, de nem most, még babrálni kell rajtuk, meg nem fél perc webre rakni, túlnőtte magát a webem, kézzel már nehezen kezelem meg most tanulni kell kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Whisky topik
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Interactive Brokers társalgó
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.