Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Nekem meg csodálatos napom van/volt (ha leszámítjuk, hogy ilyen rosszullét rohamom sose volt még
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.
Annyira imádom a hegyeket, a tengerpart egy smafu, de a hegyek... csodaszépek. Képek majd lesznek a honlapomon, de nem most, még babrálni kell rajtuk, meg nem fél perc webre rakni, túlnőtte magát a webem, kézzel már nehezen kezelem meg most tanulni kell kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.