- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
na, sorba:
szakállas: porkoláb, egyértelműen. bár nemtom Neked hogy/mennyire kell, de Porki kb C++ májere sztem akár országos szinten is. Ő tuti érti és sztem jól is tanít.
és Pataki is jófej állítólag, de elsőkézből csak Porkiról tudok.Gábor: algo gyakot ha tart(ani fog), akkor Fekete. ha nem, akkor Kovács még a legjobb a listából. Doktorandusz, magyaráz értelmesen, lehet vele beszélni.
Ásványit semmiféleképp.
Lóczi jó, anal jó, angol jó. rakd össze
Igen, GZS Szegedről jött, jófej, bár kicsit mintha be lenne mostanában fordulvade tényleg jófej, csinál előadásjegyzetet digitálisan, mindent kiad, és anno még puskázni is lehetett
Nummódot felveheted Leventéhez nyugodtan (Lócsi). Ő el fogja magyarázni értelmesen, addig úgyse megy tovább, nagyon szerettem az óráját. Ha szét akarod gépelni a kezed, akkor KrebszHegedűst ne erőltesd (jófej meg minden, de nem gyakot tart, inkább ea-t
)
OO fingom sincs, egyiket se ismerem.
Ada: Zsókot dícsérik, Bauertől az ég mentsen meg, Kitlei stílusát meg vagy szereted vagy nem (én szerettem, többiek gyűlölték).
Sike meg egy külön eset, majd meglátodBalázs: lol
roberto is külön eset, én valahogy nehezen viseltem, viszont szerették néhányan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest