- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
1: a grep a /etc/passwd fileban keresi azokat a sorokat, ahol van ":x:" és utána bármi, ami nem kettőspont, pontosan négyszer, majd még egy kettőspont. A cut ebből a kettőspontok mentén kivágja az első mezőt, a sort visszafele rendezi alfabetikusan.
2: A PS1 az elsődleges promptod (gy.k. ez jelenik meg a kurzor előtt, amikor új parancsra vár a rendszer).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3498 üzenetére
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3497 üzenetére
Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem követnek :]
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3436 üzenetére
No, csak megkérdezted levlisten
ha kapsz választ, belinkelhetnéd ide, kíváncsivá tettél.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3436 üzenetére
definiált a főbejáratot
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
proof88 #3391 üzenetére
Nem lőnek le
nincs fegyveres őrség. Kb. üres az egész, egy marhanagy csarnok van csak, meg pár kisebb terem.
A déliben nincs -5, ott csak -1ig mennek a dolgok.
Igen, mocsár volt, és sittel lett feltöltve. Azért van ilyen satnya fű is a környéken, mert alig pár centi a termőtalaj a tetején. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
proof88 #3367 üzenetére
TMárk szerintem jól magyarázott, nem volt gondom a beadandókkal. Borsi durvábban tolja bevprogon: első órán már tudja mindenkinek a nevét, módszerre eddig legjobb tippünk a wiw volt
PP gyakorlat onnantól jó, hogy megérted az elejét, kb. az lf-et és a hátomszöget, talán még a stabil sem árt. Később a görbenyíl és társai csak bonyolítják
PVM volt az egyik legjobb dolog, ami történt velem az eltén. Képzeld el, mikor hajnal kettőkor egyedül vagy a nyabban és 36 gép dolgozik a kezed alatt, egymillió inputra tolják az adatcsatorna-tételt -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Panzermeyer #105 üzenetére
Nekem meglett a mostani anal1 zh. 17 pont
-
Tele von Zsinór
őstag
Hmm, én is progmaton vagyok, jelenleg másodéves. Bevprog1-et, Anal1-et, Bevmat1-et no és persze Linalg1-et újra felvettem, mert annyira szerettem őket hogy elsőre nem is akartam elvégezni
programozás eddig csak progkörön volt, bár ez attól függ, hgoy értelmezzük a programozást. A bash scriptírás az? Ja, és idén van delphi specim, bár a tanárral közös megegyezés alapján nem járok be
Ma írtam egy linalg zh-t, holnap anal, lehet jövőre is lesznek ugyanezek a tárgyaim. Vagy proginfon leszek, mert nem a matek miatt jöttem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest