Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Írt a biztosító, hogy fizessem be a díjat, de már befizettem még akkor egyből.
Írtam nekik levelet, de még nem küldtem el, küldjem? Nem túl szalonképes, de hócipőm tele van, hogy ha nekünk kell vmit fizetni, akkor azt egyből, ha az ember meg szeretne kártrendeztetni, akkor b@szank fizetni meg le se szarják az embertHello!
Jött egy levél, hogy díjtartozásom van... Még amikor a MÁV miatti átállás volt, akkor rögtön befizettem az új biztosítónak a díjat, no para. (Pedig éves díjat fizettem előre MÁV-nak, de erre sz@rik mindenki, fizetnivalóról meg egyből jön rinyalevél...) Ha kell szkennelem a csekk nálam lévő felét.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest