Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41401) wollnerd válasza truefx (#41400) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Köszi válaszokat.
gentlelynx
Makróötletként jutott eszembe az amit régen használtam: Power-Grid, androidos control panel app. Gombokat lehet beállítani és társítani a billparancsokat makróként. (pl. dokkoláshoz: gyors egymásutánban végrehajtja a bill. paracsokat, amikkel dokkolást elő lehet hívni, ha megnyomjuk azt a gombot az érintőkijelzőn.)
truefx
Extra monitor érdekes 5let. Ám sose használtam kiegészítő (igazi) képernyőt. :)
Cooper911
Ha "egyszerre" az egész útra, csak neutroncsillagokat jelölnénk, akkor sikertelen az úttervezés... Tudtommal nem lehet igazán elsődlegesen neutronokra tervezni, majd szükséghelyzetben mondjuk az M csillagra. Ha bejelölnénk az Neutron mellé az M-et akkor az lesz hogy még sok egymásután is csak M csillagról, csillagra ugornánk és csak néha látnánk neutront az egész út során.

Más:
Már lassan 1 éve azt hiszem hogy eltűntek a famine státuszú rendszerek és az elosztóközpontok... Azóta se tértek vissza. :F Ez még mindig rég javításra váró bug lenne vagy a Fdev végleg kivette ezt a státuszt a BGS-ből??? :U Ha igen miért :F
Volt ugyan egy (két) éhségre vonatkozó CG, de az más.

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#41402) -ZeeZee- válasza truefx (#41400) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

2 monitorral úgy lehet játszani, hogy az egyiken full screen borderless window-ba rakod a játékot, akkor ahogy húzod az egeret átvált a másik monitorra, ott kalózkodhatsz.

(#41403) pcnet


pcnet
addikt

Srácok! Szüksége van valakinek Modular Terminalsra? Rangot húzok és nagyon jön. :)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41404) Submarine válasza pcnet (#41403) üzenetére


Submarine
senior tag

Én keresgettem pár napja, de már túlestem rajta, most vagy 1700 fényév kellene..
:R

(#41405) orientcx


orientcx
őstag

Ma megint előállt az a bosszantó szituáció, amivel egy-két éve küzdöttem. Egyazon rendszer kalózait dorgáló küldetéseket gyűjtök mutatós csokrokba, ami igen jövedelmező szisztéma(pár hét alatt 2.8 milliárdot kasszíroztam a környező rendszerek frakcióitól). Ekkora bevételhez bőven elég alkalmanként kb olyan 80-100 db gézengúzt sarokba állítani, ami nem túl sok ugyan, de ahhoz bőven elég, hogy a hetek alatt annyira összeadódjon, hogy az érintett helyi camorra bedurcizzon. Ilyenkor ugye az a szokás, hogy bérgyilkos urakat bérel fel ellenünk, ami külön jó, mert pont ilyeneket keresünk, mivel ezek mind mission target státuszban vannak. De ahogy egy időben régebben is, most is az a helyzet állt elő, hogy a fejvadász clean. És hiába vagyok én is clean, ő büntetlenül lőhet engem, és clean marad, viszont ha én nyakon vágom, azonnal wanted leszek. márpedig ez értelemszerűen a RES vadászatot teljesen tönkreteszi. Egyrészt a kísérő vadászomat ki sem tehetem, mert az a kis hülye persze azonnal visszalő, és máris pirosba fordul a státuszom, és ez picit sem vicces, esküszöm, lőtt már ki egyedül kondát, az meg már notoriety minősítés. De úgy én sem tudok rendesen mazsolázni a kuncsaftok között, ha egy konda folyamatosan vakargatja a shieldemet. És az ilyet nem lehet lerázni, mert mindenhova jön utánam. A végén azért megoldottam, sikerült elcsalni ezt a gyökeret egy anarchy rendszerbe.
Azt mondjuk semmiképp nem állítanám, hogy nem okozott orgazmus közeli állapotot végre jól gyomorszájon durrantani egy frag triplával... :)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#41406) gentlelynx válasza wollnerd (#41401) üzenetére


gentlelynx
tag

A roccat pg-jét ismerem és használtam is (egy gép elszállásig), most viszont megpróbáltam feléleszteni és erős makacskodásba kezdett. (Persze tűzfal újrataníttatása, meg ezek megvoltak.) Sajnos odalett a grid-em, így megpróbáltam újat definiálni, de vagy én mutatom a szenilitás jeleit, vagy valami nem stimmel most a progival, de eddig a siker elkerülni látszik. Kezdődött ott, hogy az oldalukról már a letöltő link sem működött, így csak a szerencsében bízhattam, hogy valahol egy pendrive-omon még van egy példány a telepítőből... (Ezzel együtt egy nagyszabású terv is megfogalmazódott bennem, hogy rendet kéne csinálni ezen kis eszközök házatáján is :K )
Egy szó mint száz, egyelőre félretettem a power-grid vonalat. (Jó lenne egy kicsit szélesebb választék az ilyen eszközökből... nem is értem, hogy miért ilyen szűk a kínálat...)

(#41407) Peppo válasza orientcx (#41405) üzenetére


Peppo
őstag

Ez a bérgyilkos dolog nekem még sosem jött össze. Pedig volt olyan rendszer, ahol hetekig irtottam a kalózokat, úgy, hogy a végén az állomásukat is elveszítették, tehát azért csak feltűnt nekik a személyem. De soha senkit nem küldtek utánam, csak a szokásos, aktív küldetések esetén olykor megjelenő próbálkozók jöttek, akik egy nem sikerült interdiction után el is tűntek örökre. Ha viszont küldetés nélkül mentem az adott rendszerbe, hiába volt tele az adott kalózbandához tartozó hajókkal, senki nem foglalkozott velem. Pedig a státuszom náluk már ellenséges volt.

(#41408) orientcx válasza Peppo (#41407) üzenetére


orientcx
őstag

Az ilyen, direkt rád küldött bérgyilkosokat nem lehet lerázni egy lepöccintett ID kísérlettel, ezek olyanok, hogy bárhova mész, ő időnként feltűnik. Épp ez a gond velük, hogy csak időnként. Egy pár éve egy ideig már küzdöttem ezzel a problémával. Folyton rám küldtek egy-egy ilyen clean kis görényt, ha jól emlékszem, külön üzenetet is küldött a frakció, melyben sértettségüknek adtak hangot, és hogy ezt a továbbiakban már nem tolerálják, stb stb. És ez a pióca mindig a legrosszabbkor bukkant elő(pl amikor épp remek RES forgalom volt). Ilyenkor más módszert nem találtam, mint elugrani egy üres, vagy anarchy rendszerbe, és ha volt olyan ostoba, hogy oda is utánam jött, akkor a problémát rövid úton le is lehetett zárni. De ezzel a legtöbbször rengeteg idő ment el, mert gyakran hiába vártam rá, nem ugrott utánam. Aztán amikor vártám, vártam, de csak nem jött, akkor vissza a célrendszerbe, bezzeg amikor beértem a RES-be, akkor megint ott volt. Ilyenkor aztán megint vissza az üres rendszerbe, megint várni arra a gyökérre, stb, stb.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#41409) Peppo válasza orientcx (#41408) üzenetére


Peppo
őstag

Na, ez az, amit valamiért rám még sosem küldtek. Pedig volt olyan hely, ahol vagy ezer hajót kilőttem pár hét alatt, és így sem. Furcsa.

Egyébként ilyen nevelő célzatú túrákat mely rendszerekben szoktál csinálni? Van egy-két aránylag tűrhető helyem ilyen célra, de az ideálisat még nem találtam meg. Kellene valami olyan, ahol sok frakció ad ilyen küldetéseket, és lehetőleg ugyanabba a rendszerbe.

(#41410) Submarine


Submarine
senior tag

Mi van azokkal a kezdő szintű Massacre küldikkel, ahol beérkezek a rendszerbe, szkennelem a bolygókat, kidob egy Mission: Distress call-t, odamegyek, semmi Mission target mint máskor rendesen, hanem ad megint egy Mission: Distress call-t két utcányival arrébb.
És újra, és újra, és újra..
Bugosak, vagy megint nem értek valamit?

[ Szerkesztve ]

(#41411) Submarine


Submarine
senior tag

más néven "Infected Vessels"

(#41412) Peppo válasza Submarine (#41410) üzenetére


Peppo
őstag

Általában nem ilyen helyeken szoktam csinálni a küldetéseket, mert túl lassú. Meg azért is, mert nekem is volt már, hogy egy ilyen helyen nem azokat találtam, akiket kellett volna. Voltak kalózok, csak más frakcióhoz tartoztak, így aztán csak a rend kedvéért lőttem szét őket. (Meg azért, mert az egyik Anaconda volt, és abból mindig szép dolgok esnek.) Szóval nem nagyon megyek már ilyen helyekre. Egy jó res site (már ha van az adott rendszerben) inkább alkalmas erre. Hajód felszereltségétől függően low vagy sima, ha még alap cuccaid vannak, és high vagy hazardous, ha már bármivel elbírsz. Utóbbi esetben ha van compromised nav beacon az adott rendszerben, az is jó lehet. Ott csak úgy hemzsegnek a kétes erkölcsű pilóták.

(#41411) Submarine Ja, hogy infected vessels. Az más. Na azokat én sem találtam meg sosem. Olyan küldetést nem veszek fel.

Más:

Megint powerplay problémák. Mivel mostanában legfeljebb bányászni járok, gondoltam elhozom Zeminatól a spéci bányászlézerét. Már három hete vagyok nála, ezért gondoltam, elmegyek, leszállítom neki a 750 merithez szükséges cuccokat. Éppen csak az a baj, hogy nem tudtam semmit berakodni a powerplay menüben. Nem jelent meg az a gomb, amivel meg lehetne venni a cuccokat. Ráadásul a heti "zsoldomat" sem tudtam felvenni.
Mivel már eddig is voltak problémák a játék vezérlésével, nem kezdtem rögtön a tickettel, és némi anyázás után sikerült is rájönni a hiba okára. Az van, hogy a power contact menüpont alatt nem működik az egér. Mindenhol máshol meg igen. Szóval joyjal be tudom pakolni a cuccokat, csak egérrel nem. Agyf.sz.

Azért még szeretem a játékot. Csak néha nem annyira. :D

[ Szerkesztve ]

(#41413) Peppo válasza Peppo (#41412) üzenetére


Peppo
őstag

Volt haszna is ennek az egésznek. Rájöttem, hogy sokkal gyorsabban pakolom be a powerplayes rakományt, mint egérrel tudtam. :D

(#41414) Submarine válasza Peppo (#41412) üzenetére


Submarine
senior tag

Köszi, eldobáltam őket én is, és lőttem aki wanted volt.
Most gyűjtöm be a díjazást, úgyis kellett Tod McQuinn-hez.
Elhiszem, hogy nem jársz már ilyenekre, de én csak ma kezdtem a célbalövést.
;] Kezdőknek pont jó.
És teljes sikerélményem van, csak 2x szúrtam el, de akkor is sikerült elpucolnom.. szégyen a futás, de jobb mintha kilyukasztják az oldalam. Sikerült egy kis körözést is összeszednem, úgyhogy volt minden.
:C
Engem mindennap szétakaszt a gém valamivel, aztán belenyugszok, megyek tovább..
:DD

(#41415) Raymond válasza Submarine (#41414) üzenetére


Raymond
félisten

Azt irjak a Frontier forumon hogy bugos (mar honapok ota). Ha talatal is volna olyanokat amelyikek a misszohoz kotodnek es kilovod oket Bounty-t akkor se adott volna.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#41416) Submarine válasza Raymond (#41415) üzenetére


Submarine
senior tag

Köszi! Akkor jól értettem amit olvastam.
:))

[ Szerkesztve ]

(#41417) Peppo válasza Submarine (#41414) üzenetére


Peppo
őstag

Massacre küldetést csinálok most is. Nem annyira a pénz miatt, bár azt is szépen ad, hanem mert ötös szintű materialokat ad. Miután felvettem belőlük egy csomót, szépen beveszem magam egy high res site-ba, és ott irtok annyi mission targetet, amennyi csak jön.

Az infested vessel küldetéseket viszont már mások is szidták, olvastam róla korábban fórumon. Olyat nem szabad felvenni.

Néha én is benézem a dolgot, és egy menekülő hajóra reflexből rálövök kb. egy tizedmásodperccel az azonosítás után. Az esetek 99,9%-ában wanted az illető, de néha bounty a vége. Olyankor futás van. :D

(#41418) Submarine válasza Peppo (#41417) üzenetére


Submarine
senior tag

Mostmár világos, köszi nektek.
:R
Én is pont így voltam egy helyi "rendőrrel.." Ha már az ujjam a ravaszon volt..
Csak később egy haverjának fájdult meg a foga a hullomra, de nem jött neki össze.
Na akkor lettem még plusz visszaeső is..
;]

(#41419) orientcx válasza Peppo (#41409) üzenetére


orientcx
őstag

"Egyébként ilyen nevelő célzatú túrákat mely rendszerekben szoktál csinálni?"

A kedvenc helyem most nem jó, mert civil ware van, és ilyenkor eltűnnek a kalóz kokizós megbízások, inkább csak CZ-s küldiket ajánlgatnak. Azt meg nem lehet különböző frakcióktól párhuzamosan felvenni, egyenként teljesítve pedig nem lehet napi 100-150-180 milliót keresni. Rohadt bosszantó hogy nem bírnak magukkal, mert alig pár napja fejezték be ugyanitt az előzőt. Örültem, hogy végre megint nyugi lesz, erre most meg két másik frakció üti vágja egymás hülye fejét.
A sok idióta! Higgadnának le, a rendrakást meg bíznák csak rám. Jó pénzért. :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#41420) Peppo válasza orientcx (#41419) üzenetére


Peppo
őstag

Ez a bajom nekem is. Még ha valamelyik jó is egy ideig, történik valami, egymásnak esnek, és onnantól a frakciók fele már csak ilyen küldetéseket ad.

Egyébként a legjobb valami olyan hely lenne, mint azok, ahol birodalmi és föderációs rangot húznak az emberek. HIP 8444 vagy Sothis, mert ott minden küldetés minden frakciótól ugyanoda szól. Éppen csak ezeken a helyeken vagy nincs res site, vagy csak olyan, ami (nekem) nem annyira jó.

(#41421) Submarine


Submarine
senior tag

Mi van akkor ha open playben egy másik játékos ki akar szedni sc-ből, én meg kilépek menübe, majd visszalépek.
Vagy ha már ki is szedett és akkor lépek ki?
Büntet a játék ezekért?

(#41422) duvi válasza Submarine (#41421) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha lejelentenek, akkor először csak figyelmeztetést kaphatsz. Másrészt felkerülhetsz a fórumos feketelistára.

(#41423) Submarine válasza duvi (#41422) üzenetére


Submarine
senior tag

Köszi!
Ezt sem árt tudni..
:D

(#41424) Peppo válasza Submarine (#41423) üzenetére


Peppo
őstag

És valószínűleg ki is fog szedni, mert ilyenkor sokkal nehezebb elkerülni a dolgot, mintha NPC próbálkozna vele. Szóval amíg nincs fullos hajód, amelyikkel kezelni tudod az ilyen helyzetet, addig jobban jársz, ha az open playt kerülöd. Főleg népszerűbb helyeken, mint pl. azok a rendszerek, ahol mérnökök vannak, vagy egyéb okból gyakran járnak arra játékosok, pl. Shinrarta Dezhra. Ezeken a helyeken szinte mindig lesz valaki, aki megtámad és szét is lő.

(#41425) Submarine válasza Peppo (#41424) üzenetére


Submarine
senior tag

Úgy lesz, köszi!

(#41426) Submarine


Submarine
senior tag

Ezeknél a mérnököknél mi az a véletlenfaktor?
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, azt kapom amit kérek, nincs roulette sem.
Mondjuk azt sem láttam még sehol sem leírva, hogy egy fejlesztés egy egy lépcsője egyre több és több al-lépcsőből áll, ahogy halad előre zupgréd. Nem is tudom hogy kellene megfogalmazni. Ja persze, egyenesen arányosan annyiszor annyi matéria kell hozzá.
Érdekesen van ez is megoldva. Vagy megint benéztem valamit?
;]
Power Playhez van valahol leírás magyarul?

[ Szerkesztve ]

(#41427) Raymond válasza Submarine (#41426) üzenetére


Raymond
félisten

Az hogy nem egyforma %-al novekszik egy-egy fejlesztes amikor csinalod. Ezert ha szerencsed van akkor mondjuk 3 fejlesztes utan kimaxolsz egy szintet ha nem akkor pedig lehet mondjuk 6 "dobas" kell hozza.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#41428) Peppo válasza Submarine (#41426) üzenetére


Peppo
őstag

Lehet, régebbi leírást olvastál a mérnökökről. Az összefoglalóban is egy ilyen van. Akkoriban még sokkal kiszámíthatatlanabb eredménye volt a fejlesztéseiknek. Ma már ez másképp megy, egyszerűbb lett az egész. Tényleg azt kapod, amit pörgetsz, és van összesen öt szint, amit végig tudsz pörgetni. Plusz tehetsz még rá egy ún. experimental effect-et is, de ott is pontosan azt kapod, amit kérsz. És ennyi az egész.

Ha csak a különleges cuccok megszerzésére kell a powerplay, akkor nem nagyon kell róla komolyabb leírás. Be kell állni az adott emberhez, és ha négy teljes hétig nála voltál (csütörtökönként van a fordulónap), akkor kell szerezni 750 meritet. Ehhez a legegyszerűbb, ha elrepülsz abba a rendszerbe, ahol az illető főhadiszállása van, ott a power contact menüben fel tudsz venni különleges rakományokat. Ezekből 750-et le kell szállítani az illető egy másik bázisára, ahol azt a fajta rakományt várják. Ha ezt megtetted, és a következő fordulónapra megvan a négy heted is, akkor meg tudod venni az adott fickó által kínált spéci cuccot.
Tehát ha pl. a legtöbbek által kedvelt Prismatic Shieldet akarod megszerezni, akkor beállsz Aisling Duvalhoz, négy hétig azt csinálsz, amit akarsz, majd elmész a bázisára a Cubeo rendszerbe a Medupe City állomásra, ott felpakolsz 750-et az ott található cuccból (valami Media Materials a neve), és elviszed mondjuk a Lambda-1 Tucanae rendszerbe, ott leadod a Riess Hub nevű állomáson, és a következő fordulónapon már veheted is a spéci pajzsot. Ilyenkor egy heted van a vásárlásra, ha utána is akarsz, akkor még időben szállíts neki újabb adagot. Ha elhagyod Aislingot, vagy a merited lemegy 750 alá, akkor nem tudsz venni már pajzsot. (De később újra beállhatsz hozzá, csak akkor a 4 hét is nulláról indul.)
És kb. ennyi. A többieknél is ugyanez van, csak mások a helyszínek, és más a szállítható cuccok neve, de amúgy tök ugyanazt kell csinálni.

Ha komolyabb célod van a powerplayben, arról mások tudnak többet mesélni.

(#41427) Raymond Igen, ennyi véletlenfaktor azért maradt benne. És az utolsó szint maxolása általában elég sok pörgetés szokott lenni. Az utolsó pár % lassan jön.

[ Szerkesztve ]

(#41429) pcnet válasza Peppo (#41428) üzenetére


pcnet
addikt

Nahát! Elég csak közvetlen a 4. fordulónap előtt meritezni és megkapod a spéci cuccot? Azt hittem 1 hónapig folyamatosan talpat kell nyalni a kiszemelt powernél. Akkor benevezek a prismatic shieldre! :R Érdemes venni gondolom többet, mondjuk 4estől 7esig és elrakni a modul tárolóba. Így később bármilyen hajót veszek, csak felpattintom rá a megfelelő méretűt.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41430) Peppo válasza pcnet (#41429) üzenetére


Peppo
őstag

Igen, ez a helyzet. Elég a negyedik hétre összeszedni 750-et.

Én is ezt csináltam, mikor elkezdtem farmolni a többi powert. Egy állomást televettem hajókkal, és mindre dobáltam prismatic shieldet. A legkisebbtől a legnagyobbig. A többi powerplayes cuccot is ezeken a hajókon tárolom, mert az a 150 hely, amit raktározásra kapunk, az semmire nem elég.

(#41431) duvi válasza Submarine (#41426) üzenetére


duvi
nagyúr

Az összefoglalóban lévő Enginers leírás elavult, amit külön ki is emeltem az elején:
" Az alábbi leírás már nem aktuális, mivel a 3.0 Beyond frissítéssel megváltozott az engineers rendszer működése!"
Mivel nem készült még újabb verzió, ezért bent maradt, hogy adjon némi támpontot a funkciójáról és működéséről.

Fejlesztésnél nem kell minden szintet kimaxolni! Csak addig kell húzni az adott szintet, amíg be nem adja a következő szintet. Egyedül grade 5-öt kell kimaxolni, mivel az a plafon.

Pitya készített magyar nyelvű feliratot a hivatalos PP videókhoz. Ezen kívül [HUN]METAXX írt egy PP cikket régebben.

[ Szerkesztve ]

(#41432) Submarine válasza duvi (#41431) üzenetére


Submarine
senior tag

Köszi a linkeket!
Köszi Mindenkinek!
:R

(#41434) Cooper911 válasza duvi (#41433) üzenetére


Cooper911
senior tag

Na akkor már biztos, hogy nem a Fleet Carrieremmel megyek a DW3-ra.
Az viszont nem biztos, hogy így elindulok :D
Viszont több időm lesz összeszedni az árát. Remélem azt azért bejelentik Decemberben.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#41435) duvi válasza Cooper911 (#41434) üzenetére


duvi
nagyúr

A leírtak alapján most a bugjavításra fekszik rá az "üzemeltető" team. Visszahozzák a bétázást, amit nem is értek, hogy miért vezettek ki :F

(#41436) pcnet


pcnet
addikt

Csatlakoztam Barbihoz a prismatic shieldért. Föderációs területen volt épp a hajó, ott bányásztam void opalt. Ahogy csatlakoztam, egyből hostile lettem. Ki merjek dokkolni és kapirgálni még egy kis opált, vagy nagyon dúrván rám fognak szállni? Mondjuk void opal eddig is izgatta a kalózok fantáziáját amíg a hotspottól elértem vele az állomásig. Ha soloban játszok, csak több ID-t kapok, vagy úton-útfélen rám fognak támadni? :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41437) 4580693


4580693
senior tag

Elmentem felfedezőútra, hogy letudjam azt az 5000 fényévet és belefutottam egy furcsaságba. Szkenneléskor kiírja, hogy van 12 orbit a rendszerben, viszont 2 árva csillagon kívül semmi sem látszik. Minden ki van pipálva, így nem tudom, mi a probléma.

(#41438) 4580693 válasza 4580693 (#41437) üzenetére


4580693
senior tag

Na, az fss megmutatta, hogy mi az, amit nem látok. Eddig miért nem ezt használtam?

(#41439) Peppo válasza Cooper911 (#41434) üzenetére


Peppo
őstag

Igen, ezek után az lenne a korrekt, ha legalább az árát megmondanák. Nagyon nem örülök a csúszásnak, pláne, hogy ez nem is kicsi. 2020 második negyedéve, az akár fél éves csúszást is jelenthet, és még akkor sem biztos. Így nem nagyon fogom tolni a játékot az ünnepek alatt, pedig ez volt a terv.

(#41436) pcnet Elvileg a powerplayes hostile státusz nem sok vizet zavar. Nekem nem volt belőle komolyabb problémám. Nem emlékszem, hogy bárki is e miatt esett volna nekem. Ha van nálad rakomány, akkor meg úgyis bepróbálkoznak páran, de kb. ennyi.

(#41440) duvi


duvi
nagyúr

Ma este 8-kor folytatódik Kapitány Gaming kezdőknek szóló sorozata: Háborús Játékok - Egy Új Kezdet #04

(#41441) gentlelynx válasza duvi (#41435) üzenetére


gentlelynx
tag

Sajnos én úgy látom, hogy saját magukat hozták tényleg nehéz helyzetbe a bug-gyár bevezetésével. Tesztelés nélkül ez már túl komplex ahhoz, hogy ne az utóbbi frissítés utáni helyzet alakuljon ki. Ezen változtatni kell, ezt felismerték. Sajnos ez a felismerés nekünk most fáj. Viszont biztos, hogy jobban fájt volna, ha ilyen színvonalon adják ki a FC-t.
Sajnálom én is és türelmetlen is vagyok, de lehet (sőtt biztos), hogy még mindig így jártunk jobban. (Bár azért azt se felejtsük el, hogy a bétás időszakban is voltak az éles játékba bekerülő hibák, de reméljük így tényleg kevesebb gond lesz!)

(#41442) Submarine válasza gentlelynx (#41441) üzenetére


Submarine
senior tag

Viszont azt meg nem értem, pl. minek variálták meg a hudon a dokkolás infót.
Feltették sorvégére a rajthely számát, hogy keresni kelljen.
De a 0-át még mindig nem írják oda, pedig azt kellene írni is amit mond.
Repülésirányításban mellőzni kéretik a pongyolaságot..
A tényleges hibákat meg inkább hagyom is, hátha MAJD MOST javítva lesznek..
:U :DD

(#41443) gentlelynx válasza Submarine (#41442) üzenetére


gentlelynx
tag

A HUD-al mindig variálnak valamit... Gondolom azért, mert ez mindig elsőként látható és a pszichológia az, hogy "látványos dolgokat csinálnak". Nekem annyira nem zavaró... A DC megtalálja akkor is, ha el sem olvasom ;) Kis járművön, ahol nincs DC-m, ott meg eddig mindig megtaláltam a helyem a placcon ;)
Sajnos nagyon sok "apróbb" hiba van, amivel foglalkozniuk kellene... Ebben úgy tudunk segíteni, hogy egyrészt bejelentjük, másrészt, ha már van róla bejelentés, akkor megtámogatjuk a hibajegyet a https://issues.frontierstore.net/ oldalon. (Mondjuk ez sem egyszerű néha... Rátalálni egyáltalán egy-egy hibára... :W )

[ Szerkesztve ]

(#41444) duvi


duvi
nagyúr

iPon is lehozott egy rövid cikket a csúszásról: Csúsznak az Elite: Dangerous új tartalmai

(#41445) Habugi


Habugi
addikt

Üdv,

Gondoltam beköszönök, cirka 3-4 hete vettem meg a játékot.

Először elég fura volt, valami hiányzott belőle.., majd nem kevesebb mint 22év után beruháztam egy Joystickra (az utolsót még jóapámtól kaptam, valahol féllábbal kifelé az általánosból..), na akkor a helyére került kb minden és teljesen beszippantott. :)

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#41446) duvi válasza Habugi (#41445) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!
Üdv a csapatban! :) Valóban, ahogy egy szimulátorhoz illik, az ED-hez is erősen ajánlott egy kontroller beszerzése. Néhányan elboldogulnak egér+bill kombóval, de a többségünk joyt/hotast használ :K

(#41447) Habugi válasza duvi (#41446) üzenetére


Habugi
addikt

:R

Majdnem Hotas lett belőle!
Kizárólag az tartott vissza h utálok átmenő pillanatokban (alttab & gépelés) billért nyújtózkodni, szóval gondoltam a bal kezem marad a bill fölött, több gomb mint egy hotas, cserében kicsit majom a köszörű kövön feeling. :D

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#41448) Novver válasza Peppo (#41439) üzenetére


Novver
senior tag

Én a carrierekig szüneteltetem a játékot, van helyette más (Breakpoint, majd Jedi: Fallen Order) mindenesetre az árát igazán megmondhatnák. Semmin nem változtatna.

Life is a game... The game is my life!

(#41449) Habugi


Habugi
addikt

Tippet szeretnék kérni tőletek, mert hiába Google, YT, Inara és társai, nem találok tiszta választ arra, miszerint a..

Micro-Weave Cooling Hoses
&
Articulation Motors

kettőse vajon milyen típusú küldetések rewardja lehet ?!

Ezek kellenek a medium/large, fixed/turreted Plasma Chargerhez.
A kisebb Thargoidokat már halmokban aprítom, megnéznék valami nagyobbat és azokhoz állítólag jól jön a PC.

Apropó Scout aprítás.., az npc fighter pilóta tudása/skilleződése pontosan mire van hatással?! Erről is elég kevés infót találtam.., felbéreltem pár napja egy Harmless ex bányászt, most éppen félúton van az Expert és a Master között, ugyan annyit már észrevettem h mintha kevésbé halna/ügyesebben manőverezik de ez minden?! :U

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#41450) duvi válasza Habugi (#41449) üzenetére


duvi
nagyúr

Itt egy tutorial a PC megszerzéséhez: Tutorial: Unlocking the Guardian Plasma Chargers
Benne egy küldetéstípus a Micro-Weave Cooling Hoses választható jutalommal:



Az NPC pilóták egyre ügyesebben harcolnak, ami jobb manőverezést, túlélőképességet és sebzést jelent. Magasabb szinten kimondottan hasznos segítőtársak tudnak lenni. Arra vigyázz, hogy ha veled van a pilótád amikor megsemmisül a hajód, akkor végleg elbukod! Még a biztosítás kifizetésével sem lehet visszaszerezni őket.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.