Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40351) Flynth válasza totila (#40350) üzenetére


Flynth
tag

Semmi nem tortenik, csak a grind :)

En kimaxoltam a Pythonomat banyaszni (azota nem banyasztam vele :D)

Epitettem egy full A Krait MK2-t segiteni havernak CZ-ben (engi nelkul) ami elpukkant...

Epitettem egy full A Conda-t picit mokolt Multi Cannonokkal (2 es szint, ami csak Nickel-t ker) igy mar csak fel orankent kell vele menekulni (most a haver Cobra MK3-ja pukkant el :D)

----

Amig havernak segitettem felment a Fed rangom, azt is vissza kellett tornaszni :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40352) Peppo


Peppo
őstag

Ezt próbálta valaki? :D Nem tudom, trollkodáson kívül jó-e bármi másra, de mikor a köcsög kiszed sc-ból, és mire előveszi a fegyvereit, már 5km-re vagyok tőle, az nagyon-nagyon vicces. :D

(#40353) warcat válasza Peppo (#40352) üzenetére


warcat
veterán

Ennyire extrém durvát nem, de anno míg a Quince küldetéshalmozásos buli ment, összedobtam egy imperial courier-t a bolygóra szaladgáláshoz.
Hatalmas móka volt és az se gáz ha elpukkan egy karambolban :)

EA: It's in the crate!

(#40354) Peppo válasza warcat (#40353) üzenetére


Peppo
őstag

Rövidtávú ügyintézésre én is összedobtam régebben egy Sidewindert, és most a motort is lecseréltem benne. Így kb. 700 körül boostol, és 36ly-t ugrik. Arra tökéletes, hogy átugorjak a szomszédos rendszerekbe, és a dokkolással se menjen el sok idő. :D Messzebbre nem mennék vele, mert arra azért van jobb, de 100ly-n belül kényelmesen használható.

És persze összeraktam a videón látható csodát is. Beszarás komolyan. :D Egyébként kb. semmire nem jó ezen kívül, mert ugrani még akkorát sem tud, mint a kezdő Sidewinderünk, és persze fegyver sem mehet rá, ha a max. sebességet akarjuk. De piszkosul fun. :D

(#40355) r3ccardo


r3ccardo
tag

Üdv!
Mai nappal ED tulajdonos lettem, és [link] ezt gondoltam magamnak. Láttam a játékvezérlő ajánlóban, úgy gondolom kezdésnek jó lesz nekem. Erősítsetek meg :K .
A téma összefoglalón már rajta vagyok, kérdésem annyi lenne hogy mennyire "szükséges" csapathoz tartozni? Valamint a frakció választásnak van e valami végleges hatása az űrbéli kalandozásra nézve?
Előre is köszönöm a válaszokat.

(#40356) wollnerd válasza r3ccardo (#40355) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Inkább a Hotas-t éri meg, igaz, drágább de valósághűbb élményt ad. A kezdőknek ez ajánlott. Én is ezzel kezdtem az ED karriert. (Bár pontosabban mikor az ED-et megvettem, nem volt hotas-om még, hanem egy régi stick-es joytickot használtam kb. 1 hétig, aztán vettem meg a Hotas X-et.)
Többféle Hotas van. Most jelenleg a Logitech x52pro-t használom.
A felsőkategória a Thrustmaster Hotas Warthog-nál (bár annak nincs csavartengelye) kezdődik.

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#40357) duvi válasza r3ccardo (#40355) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia! Üdv a csapatban! :)
Ha belefér a büdzsébe, akkor én is a Hotas X-et ajánlanám kezdésnek, de ha nem akkor joyokból ez jó választás :K Nem szükséges csapatban játszani, de úgy mindig szórakoztatóbb. Ettől függetlenül, egyedül is nyugodtan nekivághatsz a játéknak és a saját tempódban haladhatsz előre. Frakcióválasztás nem okoz mélyreható függőséget (kivétel a Power Play, de azt kezdéskor még mellőzd). Nyugodtan váltogathatsz, ahogy neked szimpatikus.

(#40358) Peppo válasza r3ccardo (#40355) üzenetére


Peppo
őstag

A joyról nem tudok mit mondani, nem ismerem. De ha az ajánlóban benne van, akkor valószínűleg jó. Persze valami HOTAS lenne az igazi. Rengeteg külön funkciót kell vezérelni egyszerre.

A játék tökéletesen élvezhető és játszható egyedül is. Rengeteg olyan dolog lesz benne, amit egyébként is minden játékosnak magának kell megoldania. De ha van csapattárs, az is jó, mert bizonyos tevékenységek (pl. fejvadászat, kalózkodás) élvezetesebb csapatban. (De ezek is működnek egyedül is.)

Frakciót többféle értelemben is lehet választani. Elkezdhetsz hajtani minél magasabb rangra a Föderációnál és a Birodalomnál. Ez arra jó, hogy fokozatosan újabb és újabb rendszerekbe engednek belépni, ill. az adott frakcióra jellemző hajókból is több válik elérhetővé. Van még a Szövetség, mint harmadik erő, de ők nem adnak semmit.

A másik választási lehetőség a powerplay, ahol egy adott személyt támogatva lehet megszerezni egy csak tőle elérhető felszerelési tárgyat. Ez sem túl bonyolult dolog, és akár már most elköteleződhetsz valamelyik felé, mert úgyis egy hónapot el kell tölteni a szolgálatában, hogy elérhetővé váljon az általa adott cucc. De ezzel nem kell sietni, ez már inkább akkor hasznos, ha jobb hajóid vannak, ill. pénzzel is jól állsz.

Negatív és pláne végleges következménye egyik fajta elköteleződésnek sincs. A többiek nem fognak ezért vadászni rád, és később nyugodtan átállhatsz egy másikhoz. Sőt, ezt így is érdemes csinálni, mert többen is kínálnak hasznos dolgokat.

(#40359) Flynth válasza Peppo (#40358) üzenetére


Flynth
tag

@r3ccardo Powerplay -t mellozd amig nincs legalabb alap harci kepesseged, mert kezdokent el fogsz kalandozni masik power teruletere, ahol barki bunti nelkul kilohet (jatekos / NPC).

Hotas mindenkeppen tobb jatekelmenyt ad, a Joynal nem csak 40% al add tobbet, mint amit er, inkabb varj meg x napot es vedd a hotast, mint keress vevot a Joyra es sporolj a Hotasra egy hettel kesobb.

XBox controllerrel is lehet bohockodni amig nincs hotas.

@peppo
A frakciok tamogatasanak van kovetkezmenye, ha Foderaciot (Federation) valasztod, csorbul az emberekbe vetett hited, osszemegy a pisilod es meg a szeperzeked is megcsappan...

Csak a Birodalom ad erot es mindent legyozo akaratot :)

@r3ccardo
Udv az ED jatekosok nepes taboraban, ha segiteseg kell sikits itt, valaki tuti tud segiteni, ha ingame keresel segiteseget akkor is sokan nagyon segitokeszek.

Ha engem kerdezel, az elejen probalj mindent magad felfedezni, ha elakadsz kerdezz, de jobb magadtol rajonni a silent running-ra mint mastol mekapni keszen a valaszt :)

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40360) Raymond válasza Flynth (#40359) üzenetére


Raymond
félisten

"Csak a Birodalom ad erot es mindent legyozo akaratot "

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#40361) Flynth válasza Raymond (#40360) üzenetére


Flynth
tag

Úgy, úgy :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40362) Peppo válasza Flynth (#40359) üzenetére


Peppo
őstag

Szerencsére engem nem kötnek gúzsba az ilyen dolgok, mint a szimpátia. Én Venkman filozófiáját vallom, mely szerint minden munkát elvállalok, minden pénzt elfogadok.

Egyébként sosem támadtak meg még, pedig kb. folyton másik power területén vagyok, és írja is, hogy ellenséges rendszer. De nem vettem észre, hogy az NPC-ket érdekelné. Játékos meg akkor is megtámad, ha ugyanazt a powert szolgálja. Tegnap egy Cutter szedett ki, aki ugyanúgy Aisling követője volt, mint én. Mondjuk sokra nem ment vele, lassú volt szegénykém. :D

[ Szerkesztve ]

(#40363) Flynth válasza Peppo (#40362) üzenetére


Flynth
tag

Én is, csak utána gyilkolaszom annyi fedezet, hogy a repum ne mozduljon el a nulláról ;)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40364) Peppo válasza Peppo (#40362) üzenetére


Peppo
őstag

Mondjuk én eleve az open playt nem erőltetném az elején. Még addig nincs baj, míg az ember valami félreeső rendszerben repked, mert ott ritkán találkozni bárkivel is, és oda pont nem azok jönnek, akik keresik a bajt. De amint elindulsz mérnöközni, tuti elkap valami direkt erre szakosodott köcsög.

(#40365) Cooper911 válasza Raymond (#40360) üzenetére


Cooper911
senior tag

Aisling hogy megváltozott mióta összebútorozott azzal a FED piperkőccel. :D Ilyenek a nők. Elveszed őket és lejár a szavatosságuk. :)

"tuti elkap valami direkt erre szakosodott köcsög."
Olyankor kell visszamenni a köcsögökre szakosodott squadtonokból való testőrökkel :D

[ Szerkesztve ]

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#40366) Flynth válasza Cooper911 (#40365) üzenetére


Flynth
tag

Tegnap mentem segiteni Bountizni egy sracnak a condammal, volt nalam 5t cucc osszesen 15k ertekben.

Le scanneltek, nem is nagyon figyeltem ra, raneztem Cobra MK3 es egy DB Explorer, harmadik vasat mar nem is neztem meg, utana mentem a Cobranak, pukkant, jott az Explorer aki egyszerre pukkant a pajzsommal...

A 3. delikvens egy Elite Clipper volt, aki megkergetett es betorte a szelvedomet, 1.23 masodperccel landoltam :)

240k volt a javitas, amit a 48k bounty nem fedezett, kozben a Cobras haver rohogott rajtam, hogy nagy segitseg vagyok, az elso 3 enemy kicsinal :D

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40367) duvi válasza Flynth (#40366) üzenetére


duvi
nagyúr

Az utóbbi időben kicsit "feltekerték" az NPC-ket, hogy ne legyen olyan unalmas az élet :D

(#40368) Flynth válasza duvi (#40367) üzenetére


Flynth
tag

Jelenleg a multi cannont érzem gyengének, kellene rá corrosion még egyéb nyalanksag, mert a pajzs percek alatt lejon, ne a hull sokáig kitart meg egy cobran is...

Még nagyon gyenge szegény conda :)

https://inara.cz/cmdr-fleet/12400/1042733/

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40369) duvi válasza Flynth (#40368) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem PvE-re fölösleges ennyi CL és PD. Inkább további SB-eket pakolnék a helyükre.

(#40370) Peppo válasza duvi (#40369) üzenetére


Peppo
őstag

Nekem egy sincs a PvE hajóimon. (Corvette és Cutter) Csak SB. A fele resistes a másik fele meg heavy duty. Megkarcolni se tudja egyetlen NPC sem.

(#40365) Cooper911 Újoncként nem hinném, hogy lenne ilyenje. Őszintén szólva nekem sincs. :( Pedig már gondoltam rá, hogy az ilyenekkel el kellene beszélgetni.

[ Szerkesztve ]

(#40371) Flynth válasza duvi (#40369) üzenetére


Flynth
tag

Multkor elkapott egy Fed csapat (pedig csak a FAS-okat irtottam) es semmi mast nem hallottam, mint missle destroyed ket percig :D

Most azt jatszom, hogy bemegyek Haz / High rezbe, kilovok valakit, majd limpetekkel osszeszedem a cuccokat amit dobalnak, ez az egyik atka az account resetnek, egy fel anacondat odaadnek 300 nickel -ert :D

Nickel-t csak surfacen lehet talalni?

A multi cannon / beam laser is azt hasznal :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40372) Peppo válasza Flynth (#40371) üzenetére


Peppo
őstag

Leginkább csak felszínen. Valamennyi jön bányászatból is, de csak nagyon lassan.

(#40373) duvi válasza Flynth (#40371) üzenetére


duvi
nagyúr

Material trader a másik megoldás ;)

(#40374) Flynth válasza duvi (#40373) üzenetére


Flynth
tag

Oh, az hol merre? Van folos 200M Cr amit el tudok erre szorni :D

Nekem meger 300 nickel 200M-t :D

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40375) duvi válasza Flynth (#40374) üzenetére


duvi
nagyúr

Material Trader kereső Itt nem pénzért vásárolhatsz, hanem barterezéssel kereskedhetsz. Egy értékesebb matiért több olcsóbbat kaphatsz és fordítva. Több olcsóbbért vehetsz egy drágábbat. Mivel a Nickel very common material, így könnyen lehet nagy mennyiséget beváltani. Raw Material Tradert keressél a listában!

[ Szerkesztve ]

(#40376) Flynth válasza duvi (#40375) üzenetére


Flynth
tag

Tehat amit bounty hunterkedes alatt osszelovoldoztem, be tudom valtani masra es ertek egyeztetes alapjan, akar 2 nickelt is kaphatok egy dragabbert vagy 5 olcsobbat kell adnom erte?

(Utalok SRV-t hasznalni VR headsettel es nem szeretnek VR nelkul orakat farmolni :D)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40377) duvi válasza Flynth (#40376) üzenetére


duvi
nagyúr

Így van :K Csak arra figyelj, hogy azonos materialfajtán belül kereskedj! Raw/Encoded/Manufactured

(#40378) Flynth válasza duvi (#40377) üzenetére


Flynth
tag

Tehat RAW kell nekem ha Nickelt keresek...

https://inara.cz/galaxy-nearest/25/367/

Kozben ezt is magtalaltam, koszi :)

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40379) duvi válasza Flynth (#40378) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K Mielőtt elindulsz, nézd meg, hogy állsz raw matikkal!

[ Szerkesztve ]

(#40380) Corpuscle


Corpuscle
őstag

Multifunkciós hajónak korábban ajánlottátok a Krait Phantom-ot. Nem sokkal kerülne többe az MKII-es verzió és dilemmázok. Rakománnyal kicsit jobban fel tudnám pakolni, ez vonzó. Ugrótáv csorbulna (jelenleg ASP Explorer van), de még így sem rossz. A harccal nem számolok, nem számottevő (ritkán). Szerintetek?

(#40381) Flynth válasza Corpuscle (#40380) üzenetére


Flynth
tag

En ezt raktam ossze ide oda ugralos phantomnak...

Nekem hianyoztna az MK2 Fighter bay ha nem lenne MK2-m es Condam melle.

Questelni szerintem jo lehet, de tenyleg minimalis a kulonbseg arban koztuk, meg banyaszni is jo lehet a Phantom, de ott is jobb egy Python / MK2.

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40382) Peppo válasza Flynth (#40378) üzenetére


Peppo
őstag

Előtte azért szállj le valahol és túrj egy kevés tellúrt. Darabját 27 nikkelre tudod beváltani. Vagy legalább wolframot (tungsten), mert annak darabjáért is 9 nikkelt adnak.

A leggyorsabban talán a lezuhant anacondánál tudod feltankolni magad ezekből. Mondjuk itt

[ Szerkesztve ]

(#40383) Flynth válasza Peppo (#40382) üzenetére


Flynth
tag

A problema nem a nickel megtalalasaval van, hanem hogy az SRV iranyitasa elegge gyomorforgato VR alatt :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40384) Peppo válasza Flynth (#40383) üzenetére


Peppo
őstag

Ha utálsz SRV-zni, akkor meg pláne nem nikkelt kell keresni, mert az alacsony szintű. Nem éri meg időben. Az anacondánál pl. 1-2 óra alatt fullra (150) töltheted magad tellúrból, aztán azt adagonként elcserélheted a material tradernél 27/1 arányban nikkelre. Összesen több, mint 4000 nikkelt tudsz így szerezni, az elég hónapokig.

Mondjuk anacondázni baromi monoton, a ki-belépkedés frusztráló, de piszok gyors. Ruténból és antimonból is rengeteg van ott. Gyakorlatilag azzal a rászánt 1-2 órával hosszú időre ellátod magad raw materialokkal, és szedhetsz helyette mást.

Ugyanígy adatokat meg a Jameson crash site-ról lehet leggyorsabban szedni. Ott még vezetni sem kell a kisautót, csak beállni egy helyre és szedni a cuccot.

(#40385) a2d2 válasza Peppo (#40384) üzenetére


a2d2
addikt

Na most érte el az ingerküszöböm hogy rákérdezzek: mi a túró ez az anacondázás?

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#40386) Corpuscle válasza Flynth (#40381) üzenetére


Corpuscle
őstag

Köszi! Érdekes, ahogy összeállítottad. A 3D-s Shield Generator mennyit bír egy ekkora hajón? Vagy ez csak azért van, hogy ne a hajó sérüljön ütközéskor? A fegyverekből ítélve harcolni is leállsz vele. Kinetic fegyvereket a power plant miatt nélkülözted? Bocs a sok kérdésért, de fogalmam sincs mi a szükséges elég adott helyre. Itt már 50 milliót nem nehéz eltapsolni egy "A"-s modulra. Eddig mindenből a legjobbat raktam, de ezen a szinten már azért elgondolkodom.

[ Szerkesztve ]

(#40387) Jacktor válasza a2d2 (#40385) üzenetére


Jacktor
tag

#40382

www.wotinfo.hu

(#40388) a2d2 válasza Jacktor (#40387) üzenetére


a2d2
addikt

Azt látom hogy van egy ilyen weboldal ahol feldobálják ezeket a felfedezéseket.
Adott akkor egy új lezuhant hajó, ide felteszik. Ez akkor mindenki számára elérhető offline módban?
Mindig ugyanott és meglévő rakománnyal?
Vagy mi miatt kell ez a ki és belépkedés?

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#40389) Raymond válasza a2d2 (#40388) üzenetére


Raymond
félisten

Elerheto offline es online modban is. A ki es belepkedes arra kell hogy a "manna" ujrageneralodjon mert akkor neked csak par masodperc az egesz de a gepnek egy uj session igy reset van :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#40390) Flynth válasza Corpuscle (#40386) üzenetére


Flynth
tag

Nalam a Jump range volt a lenyeg, a fegyverek a Shield Boosterrekkel maradjanak 110% power alatt.

Questelni (ide oda vinni cuccot, leszallni bolygokra es nezelodni, scannelni etc.) es nagyobb tavot megtenni volt a cel, a shield a karcolasok ellen van, chaff mert megszoktam.

De nalam van Conda / Pythong / K MK2 a flottamban, tehat nem main ship volt a lenyeg, hanem ide oda ugralni majd ship transferrel hivni a tobbi vasat az allomasra. (meg az engine design a fotokon jol mutat :D)

Ha leirod mit keresel, ossze tudok rakni neked egy mutli pupose buildet.

Ha egyedul vas lenne, akkor ilyesmit epitenek magamnak:

Phantom

De ha nem kell a fighter bay, akkor a Python jobb megoldas (ha questelsz), felfedezni jo a Phantom.

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40391) Flynth válasza a2d2 (#40388) üzenetére


Flynth
tag

Ez egyfajta exploit a jatekban, ha open / solo / privat groupok kozott valtogatsz, akkor az ott meglevo "loot" ez esetben a felszedheto raw material, ugy generalodik, mintha most ugrottal volna be eloszor a rendszerbe...

Conda - > beugrasz, felveszed a lootot
- ha ki ugrasz super cruisba es vissza nincs loot

Conda -> beugrasz, felveszed a lootot
- fomenu, atmesz solo / privat / open -be (nem abba amiben voltal)
- van loot ujra

Es ezt akarhanyszor tudod ismetelni, mert ha soloban felvetted, atmesz openbe, akkor a solo "mentes" eltunik, igy ujra belepve ott is lesz loot, addig tudod ismetelni amig meg nem oszulsz, vagy orulsz :D

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40392) Peppo válasza Flynth (#40391) üzenetére


Peppo
őstag

Nem kell átmenni másik módba sem. Csak simán kilépsz főmenübe és bármelyik módban mész vissza, működik. Sőt, open nem ajánlott, mert szinte biztos, hogy lesz ott valaki, és még ha nem is lesz harc a dologból, addig nem töltődnek újra a ládák, míg ki nem lépett mindenki.

Ezt kifejezetten csak solo módban érdemes csinálni.

(#40385) a2d2 Lehet, már leírták, de röviden annyi, hogy vannak lezuhant hajók a galaxisban, ezek mellett rakományládák hevernek, melyekben magas szintű raw materialok vannak. Ezeket ki lehet szedni, majd egy kilépés-belépés után újra, és ezt addig ismételni, míg tele nem lesz a raktárad vagy a tököd a dologgal. 1-2 óra alatt fullra lehet tölteni magad több magas szintű nyersanyaggal is. Amit linkeltem feljebb, ott van rutén, tellúr és antimon. Én ide szeretek járni, mert elég jó a terep. Van még más hasonló hely is, de azok rosszabbak.

Van még a Jameson Crash Site, az ugyanez, csak nem rakományládákkal, hanem szkennelhető adatpontokkal. Onnan magas szintű adatokat lehet szerezni nagyon gyorsan.

[ Szerkesztve ]

(#40393) Flynth válasza Peppo (#40392) üzenetére


Flynth
tag

Nalam a megoldas marad a Bontizas collector limpetekkel :) Igy nem kell leszallnom :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40394) Peppo válasza Flynth (#40393) üzenetére


Peppo
őstag

De harcból csak manufactured materialokat tudsz szedni. Raw semmi nincs, data is csak a hajók szkennelgetéséből valamennyi, ill. ha viszel magaddal wake scannert, akkor még az. Raw materialért le kell szállni.

Manufactured matit én is lövöldözésből szedek, ill. abból, hogy ezeket a lövöldözéseket küldetések keretén belül csinálom. Így a pénz meg az összeszedett cuccok mellé jön még némi ötös szintű cucc is a jutalomból.

(#40395) a2d2 Pedig nem árt szedni. Manufactured matiból kell a legtöbb a mérnökölésekhez, és tényleg semmi nem elég belőle. Mondjuk a Vulture erre kicsi. Ehhez nagyobb hajó kell, jó sok limpet controllerrel és raktérrel, hogy legyen elég limpeted is.

[ Szerkesztve ]

(#40395) a2d2 válasza Peppo (#40392) üzenetére


a2d2
addikt

Köszi a válaszokat.
Én max csata közben szedegetek fel cuccokat ha épp töltődnie kell kicsit a pajzsomnak.
Limpeteket sem használok már, mert valahogy egy hosszabb session végére eltűnt mind a 4 a vulture-ból.
(vagy otthagytam véletlenül vagy kilőtték, nem tudom).
Ja igen ilyen bolygóleszállásos SRV-s bányászatot is toltam egy ideig.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#40396) Corpuscle válasza Flynth (#40390) üzenetére


Corpuscle
őstag

Köszi a segítséget! Egy hajó van, többet nem tervezek egyelőre. Én is hasonló felszereltséggel nézem, az "A"-s modulokból te sem nagyon engedsz, úgy látom. :) Ha a Krait MKII mellett döntök az 5A Shield Generator elég lehet kisebb lövöldözésben? Cargo rack menne a 2db 6-os helyre.

(#40397) Flynth válasza Corpuscle (#40396) üzenetére


Flynth
tag

Ez a sajat MK2-m, nem igazan eleg az 5os pajzs ra szerintem.

Nagyon papir egy Pythonhoz kepest, de a fighter bay nalam oda vezetett, hogy tobbet hasznalom a lomha condat mint a Kraitet.

buildem

Ha medium platformra kell leszallni akkor hasznalom az MK2-t de mar egy HazRes-be keves szerintem a tuzero (minimalis engivel, mert reseteltem az accot, igy nincs semmi receptem / repum hozzajuk :D)

Azonos aron jobb lehet a Clipper, ha megvan az imperial repu ha cargo is kell, de en vennek egy Pythont a helyedben elmennek vele DC miningolni, utana meg majd azt veszel amit akarsz :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40398) Corpuscle válasza Flynth (#40397) üzenetére


Corpuscle
őstag

Úgysem, hogy az 5-ös pajzs egy defenzívebb stílussal párosulna? Csak annyit szeretnék, hogy eliszkoljak esetleg leállok harcolni, ha látok rá esélyt.

(#40399) Peppo válasza Corpuscle (#40398) üzenetére


Peppo
őstag

Elfutni elég egy hármas pajzs is. Pár lövést kibír, és a Krait elég gyors. Ha viszont harcolni akarsz, akkor hatos.

(#40400) Ice_Man22


Ice_Man22
senior tag

Orom nezni ahogy felporgott a forum 😀

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.