Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40701) 4580693 válasza Peppo (#40699) üzenetére


4580693
senior tag

Több, mint 8 millát buktam a harcias npc-n. Ennek a pótlására a mai este biztos rá fog menni.

A naval küldi jó esett. 1.9 milla volt a jutalom, amikor pedig teljesítettem, kaptam 2.6 milla bónuszt. Csak sajna, ez is elment a biztosításra.

(#40702) gentlelynx válasza 4580693 (#40701) üzenetére


gentlelynx
tag

Nem tudom ügye, hogy milyen szinten állsz a hajód tuningolásával, de az én tapasztalatom az volt, hogy a fejlesztési sorrendben először a védelmi, illetve hajtómű modulokat érdemes fejleszteni, mert ezek óvnak meg a váratlan helyzetekben, nem a fegyverzet. Eleinte mindenképp a "szégyen a futás de lóf#** a seggébe aki kerget" elvet vallottam, viszont az biztos, hogy nap vagy bolygó közelében nem érdemes birkózni az interdict-el, mert csak belerántanak. Gáz le és csak az irányt kell megpróbálni tartani, így azért több az esély, hogy távol tudsz maradni a kritikus zónáktól és az FSD meghajtó is hamarabb lehül. Aztán csak boost-boost és elugrani, amilyen hamar csak lehet.

(#40703) Peppo válasza 4580693 (#40701) üzenetére


Peppo
őstag

Tudom, az elején nyolc milla tud fájni. Nekem is fájt, mikor a frissen vett Corvette-et szétlőtte egy másik játékos, de beláttam, hogy én voltam a hülye, hogy open playben mentem mérnökölni. Aznapra abba is hagytam a játékot, de másnapra már csak úgy tekintettem rá, mint egy leckére. 30 millás lecke volt. :D

Ahogy a kolléga írta feljebb, megvannak a trükkök az ilyen hajók lerázására. Ha ezeket az ember betartja, akkor nemigen fordulhat elő olyan, hogy egy NPC szétlövi. De ezeket azért gyakorolni kell. És roppant hasznos tud lenni, ha az ember az első 1-2 mérnököt gyorsan meglátogatja. Felicitynél egy hármas thruster tuning egy Pythonon már simán elég lehet arra, hogy lehagyd a rád vadászó kalózok nagy részét. Aztán ha a pajzsot és a boostereket is tudod már tuningolni, akkor kb. körberöhögöd az összes próbálkozót.

A Corvette sem ér amúgy sokat ezek nélkül. Hamar szétszedik ha nincs tuningolva. De ha rajta vannak, megkarcolni sem tudja senki.

Anyagi gondokra amúgy gyors megoldás a bányászat. Főleg mióta van ez a trükk a painite bányászatnál.

[ Szerkesztve ]

(#40704) icemad válasza Peppo (#40703) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ez a painite bányászat miről is szól? Nem ismerem ezt a trükköt.

A 30 milliós bukó elég kemény. Én sírva is fakadnék... :)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#40705) Raymond válasza Peppo (#40703) üzenetére


Raymond
félisten

Most jutott eszembe hogy a penz nem faj, de az a sok scan data amivel zsirozhattam volna FF-nal vagy az azsiaiaknal az is mind elveszett. Meh, most honk-olhatok megint mindenhol es varhatok a tovabbugrasokkal amig legalabb a passziv scan befejezodik.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#40706) Peppo válasza icemad (#40704) üzenetére


Peppo
őstag

A a vicc,hogy az a 30 milla is aprópénz a későbbiekben. Akkor persze azért jobban fájt, de nem annyira a pénz miatt, hanem inkább az élmény volt kellemetlen. A vadiúj csodahajót szétlőtte egy arra járó Fed Assault Ship. Persze az övé szanaszét volt tuningolva, és tudta is, mit csinál, nekem meg az első pvp élményem volt egy alap hajóval.

Aszteroidabányászat. Ebből többféle is van, ami igen jövedelmező. Lehet keresni a void opal, low temperature diamond bányászatával is igen szépen, de most a painite a sláger, mert annak van egy speciális bányászati módszere, ami gyors, egyszerű, és nagyon jól fizet. Egy megfelelően felszerelt Pythonnal közel kétszáz tonnányit lehet szedni egy forduló alatt, és az bőven száz milla fölött adható el.

Itt részletesebben is írtam róla.

(#40705) Raymond Na az tényleg szívás. Sok idő munkája tud kárba menni ilyen esetben.

(#40707) -Solt-


-Solt-
veterán

Urak,

A Supercruise Assist-t tényleg csak a navigációs panelről lehet aktiválni, dedikált gomb nincs rá?

www.smart-bus.hu

(#40708) duvi


duvi
nagyúr

Új Federal Gunship festések: Operator Paint Pack

(#40709) duvi


duvi
nagyúr

OUTFIT AKCIÓ a Frontier storeban!!!
Egyes festések, platek, ruházatok és kitek 25%-al olcsóbban!

[ Szerkesztve ]

(#40710) Cooper911 válasza orientcx (#40700) üzenetére


Cooper911
senior tag

"talán még az sem fog feltűnni, ha a mókás kedvű kollégák egy Clipperbe ültetnek be"
A háttérben egy Clippert karonpappirral Corvettnek maszkoló munkások dühösen eldobálják szerszámaikat és "a francba észrevette!" morgások közepette elindulnak a kantin felé. :)

Egyébként már azt is elfelejtetted, hogy ezt egy Fed szájhősnek így kellett volna előadnia:
Volt másfél órám játszani. A platformon álldogáltam egy darabig, hogy mindenki el tudjon menekülni aki akar. A másodpilótát otthon hagytam, hogy legyen valami kihívás, de még így is csak a külső gyűrűt tudták lelőni a pajzsomról. Ekkor beléptem az options menübe és elmentem kávézni, hátha így valamelyik remegő kezű birodalmi kadét kárt tud tenni a hajómba, de minden hiába. Szerintem decemberig be sem lépek, hátha addig javítanak valamit a dolgon. :D

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#40711) 4580693


4580693
senior tag

Halihó,

Válaszolnék mindenkinek.
Szóval, tudom, hogy kell lelécelni egy interdiction után. Mindig úgy pucolok el. Tökéletesen működik a dolog. Hogy tegnap miért nem sikerült, azt nem tudom. Valószínűleg user error volt. Majd elemzem egy kicsit, hátha rájövök, hol hibáztam.

A corvette-t csak akkor hozom ki, ha legalább minden modulból B-s vagy A-s kategóriával tudom felszerelni. Mondjuk, most kedvet kaptam egy kis combatra, így lehet, hogy veszek egy Vulture-t. Régebben volt és nagyon csíptem a kis darazsat.

A mai nap eséjéről: bele botlottam egy rendszerbe, ahol sima árúszállítós küldikből 40 milliót szedtem össze pár óra alatt. Volt olyan küldi, ami 8 millát fizetett és csináltam legalább két 5 millásat is. :Y El is kezdtem az öregasszony küldetéset csinálni.
A screenshot-t vasárnap teszek fel.

(#40712) duvi válasza 4580693 (#40711) üzenetére


duvi
nagyúr

"A corvette-t csak akkor hozom ki, ha legalább minden modulból B-s vagy A-s kategóriával tudom felszerelni." A "B-s" modulokat felejtsd el! Csak végszükség esetén használd, mert baromi nehezek. Drasztikusan lecsökkentik a hajó ugrótávolságát és mozgékonyságát!

(#40713) orientcx válasza Cooper911 (#40710) üzenetére


orientcx
őstag

Gratulálok, ez zseniálisan felépített, gondosan összeállított tálalása volt az eseményeknek, ezen hetvenkedő interpretáció bármelyik kantinban tökéletesen megállná a helyét. Ne tagadd, te titokban elvégezted a felsőfokú Fed bugris képzőt, summa cume laude. Ezt annyira pontosan fogalmaztad meg, hogy a szóban forgó HazRES portyám mostantól így történt. :K
És egyszersmint ezért a disszertációnak is beillő munkádért megajánlom neked a Fed bugrisok nagydoktori címét, az akadémiai tagsággal. :C

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#40714) WhiteHawk24


WhiteHawk24
tag

Tisztelt Parancsnokok! o7

Thargoid vadászatra a Krait Mk II-nél van jobb választás?
Összeraknék magamnak egyet vadászatra és mindenki a Mk II-t javasolja. De én úgy tudom nagy HULL kell hozzá és ha ezt nézzük akkor a Federal trió vagy az Alliance trió jobb választás lenne. Az Alliance Crusader még kisvadászt is tud vinni. Nem értem a dolgot... :F
Mit nem veszek észre?

Illetve a kis Thargoid ellen egy normál harci FDL multicannonos mérnökölt build jó bemelegítésnek?

Válaszokat előre is köszönöm! :R

(#40715) Harlekin77 válasza WhiteHawk24 (#40714) üzenetére


Harlekin77
csendes tag

Szervusz!

A scoutok ellen a mérnökölt multik is hatásosak kinetikus sebzést nem viselik jól.De érdemes AX multikat felrakni a hajóra.AX multikat nem kell feloldani mint a guardian fegyvereket.Odamész ahol lehet kapni és veszel.Max 4 db mehet egy hajóra.A hajó meg mindegy csak mozgékony legyen és gyors.A nagy hull azért kell mert a caustic sebzés főleg a kezdeti időszakban gyakori lesz.A nagy hullal nőnek a túlélési esélyeid.Ezért ajánlják az MK II mert arra sok hull reinforcement pakolható még az FDLre sokkal kevesebb.De mit mindenhol itt is érvényes hogy gyakorlat teszi a mestert.

Én felhagytam a thargoid vadászattal mert befektetett idő/befolyó pénz arányában nagyon rossz.Gyakran ráfizetéses.Plusz ha hatékony akarsz lenni akkor egy specializált hajó kell hozzá ami másra nem jó.Kb mint egy drága pénznyelő hobby.Akkora plusz élményt meg nem adót hogy nekem megérje.

Én innen vettem az ötleteket:

http://remlok-industries.fr/7016/the-complete-ax-combat-guide/?lang=en

Plusz annyi hogy ha scoutokra akarsz vadászni non-humán jelforrásokban csináld ne AX CZben.AX CZben az emberi hajók nagyon bénák gyorsan halnak.Ott maradsz egyedül és garantáltan legyűr a túlerő.Még a jelforrásokban van pár darab scout amik lelövöldözését valószínűleg túl fogod élni :)

Jó vadászatot!

[ Szerkesztve ]

Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.

(#40716) 4580693 válasza duvi (#40712) üzenetére


4580693
senior tag

:R
Elfelejtve. :)

(#40717) pcnet válasza orientcx (#40713) üzenetére


pcnet
addikt

Plusz én még adnék Neki egy bulvárújságírói emlékplakettet is. Tökéletesen dolgozta át az eredeti történetet. :)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#40718) 4580693


4580693
senior tag

Srácok, az új (legalább is nekem) crafting és engineers most hogy működik?

(#40719) 4580693 válasza 4580693 (#40718) üzenetére


4580693
senior tag

Tanulányoztam picit az inara-t, össze is kötöttem vele az elit fiókom.

Majdnem egy évet kihagytam a játékban, az akkori tudásom van meg. Szóval, még mindig Palin processzor úr a legfontosabb láncszem? Ahogy láttam, megszaporodtak a mérnökök. Vagy csak rosszul emlékszem?

(#40720) duvi válasza 4580693 (#40719) üzenetére


duvi
nagyúr

Alapvető változás, hogy az új rendszerben mindig csak jobbat tudsz pörgetni a meglevőnél. Így sokkal kiszámíthatóbb lett a fejlesztés. Valóban több mérnök van, mint induláskor és igen, Palin még mindig az egyik legfontosabb láncszem :K Másik fontos változás, hogy minden új modulra grader 1-ről indul a fejlesztés, amit szintenként lehet csak felhúzni grade 5-ig.

(#40721) Peppo válasza duvi (#40709) üzenetére


Peppo
őstag

Ezeket nekem nem szabad megnéznem, mert azonnal megtetszik néhány. :D

(#40718) 4580693 Hamar rá fogsz érezni, elég jó lett az új rendszer. Most már előre tervezhető minden, nincsenek véletlen fejlesztések.
Ja, Palin hasznos az 5-ös thruster miatt. Azt egyedül ő tudja a bubin belül.

[ Szerkesztve ]

(#40722) duvi válasza Peppo (#40721) üzenetére


duvi
nagyúr

Dehogynem! Te is jól jársz és a fejlesztést is támogatod ;)

(#40723) Peppo válasza duvi (#40722) üzenetére


Peppo
őstag

Igazából pont ezért voltam hajlandó ebben a játékban nagyobb összegeket skinekre költeni. Rétegjáték, és ezeknél csak a játékeladások nem szokták fedezni a költségeket. Amúgy nem nagyon jellemző rám az ilyesmi, csak ha nagyon-nagyon megtetszik valami. Az meg, hogy a játék áránál többet szórjak el skinre, az kb. egyedülálló, ezt csak az Elite esetében tettem meg.

De azért van egy határ, amit már nem kellene túllépni. Csak olyan szép az a Python is feketében. Meg kellene valami a Cutterre is...

Áhhh

(#40724) wollnerd válasza Peppo (#40721) üzenetére


wollnerd
aktív tag

"Ja, Palin hasznos az 5-ös thruster miatt. Azt egyedül ő tudja a bubin belül."

Csakhogy most épp menekül Maia-ból Thargoid-ok miatt... :D Így jelenleg ő és a kutatóközpontja nem érhető el... :/
Colonián van 5-öst tudó engineer egyébként?

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#40725) 4580693 válasza duvi (#40720) üzenetére


4580693
senior tag

Köszönöm. Most már emlékszem, hogy miért hagytam abba a mérnökösdit. Az összes materialt felhasználva egy sor pörgetés után rosszabb lett az eredmény, mint az első pörgetésnél. A kevéske időt, amit játékra fordíthattam, inkább élményekre akartam fordítani, mint materiálok után koslatni. Ezért vettem egy Vulture-t RES-be, majd egy Asp Exp. - et felfedezésre. Amint meglett a pénzem, vettem a Pythont és nagyjából itt fejeztem be tavaj, kb. 8 hónappal ezelőtt.
Most megint elkapott a repülhetnék és a játék teljesen beszippantott.
Eddig tetszik és most már megpróbálok tudatosan fejlődni és elérni a rangot, hogy vehessek egy Corvette-t.

Ha csak joy-t szeretnék venni, melyiket tudnátok ajánlani kb. 20000 forintig. Hotas nem érdekel túlságosan és max, 20000 forint, amit rá tudok költeni, így akkor inkább egy jobb joy, mint egy gyengébb hotas. Vagy ezzel a kérdéssel menjek a joy fórumba?

[ Szerkesztve ]

(#40726) 4580693 válasza wollnerd (#40724) üzenetére


4580693
senior tag

Akkor őt is kergetni kell, mint a thargoidokat?

(#40727) Peppo válasza wollnerd (#40724) üzenetére


Peppo
őstag

De a pinnelt tervek azért működnek?

Nem arról volt szó pár napja, hogy eltűntek a Thargoidok a környékről? Közben visszajöttek?

(#40728) CsaBully válasza wollnerd (#40724) üzenetére


CsaBully
aktív tag

van , Mel Brandon kolléga aki a beam laser-eket is grade5-ra nyomja :)

Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.

(#40729) duvi válasza 4580693 (#40725) üzenetére


duvi
nagyúr

Hidd el, hogy hotassal sokkal jobb a játékélmény, mint egy joyal! 20K-ból simán kijön egy Hotas X, ami lényegesen jobb/több mint egy joy. Ha mégis ragaszkodnál a joyhoz, akkor belépőszintnek itt egy T.Flight Stick X, de hosszútávra érdemesebb egy minőségibb darabot választani, amire egy T-16000M-et javasolnék.

(#40730) 4580693 válasza duvi (#40729) üzenetére


4580693
senior tag

Elhiszem, hiszen tapasztaltabb vagy nálam. Csak arra gondoltam, hogy adott összegből jobb minőségű joy hozható ki, mint hotas. Sajnos 50-60k-m noncs hotasra.

(#40731) 4580693 válasza Peppo (#40727) üzenetére


4580693
senior tag

Azt hiszem, tegnap olvastam a galneten, hogy thargiods returned.

(#40732) togvau


togvau
senior tag

van már valami értelmes módszer ax combat zone-os rendszerek keresésére gyorsan?

hitler, sztálin, micro usb

(#40733) Harlekin77 válasza togvau (#40732) üzenetére


Harlekin77
csendes tag

Szia!

Galaxy Mapon tedd láthatóvá a sérült állomásokat(show damaged starport bejelölésével).Aztán jelöld ki a számodra szimpatikus rendszert.A map bal oldalán a rendszer infókat tartalmazó fülön nézd meg a state sorban mit ír.Ha ott az van írva hogy INCURSION abban a rendszerben lesz.De nem minden sérült állomás thargoid támadás miatt sérült lehet más oka is.

Jelen pillanatban nincs INCURSION rendszer.

Jó vadászatot!

Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.

(#40734) Flynth válasza duvi (#40729) üzenetére


Flynth
tag

Hotas X jo valasztas, sokkal jobban jarsz vele.

Duvi erdekelne te mirol kezeled a mapot? Hotassal kinlodas VR-on belul ide oda ugralni, levenni meg fura

-------

Megleptem magam egy Rift S-el, nincs ghosting csata alatt es el tudom olvasni a betuket... Nagyon megerte, bar most nem fogok tudni maszkalni a hajon belul :)

twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

(#40735) duvi válasza Flynth (#40734) üzenetére


duvi
nagyúr

Csak bénáztam és fölöslegesen gyilkoltam a hotast, ezért mapon és menüben maradtam az egér+bill kombónál.

(#40736) 4580693


4580693
senior tag

Craftinghoz kellene egy rehadli nyersanyag. Csak bányászatból, illetve kilőtt hajók rakományából lehet szerezni? Vagy cserebere űrállomásokon? Tehát, olyan nincs, hogy bemegyek a spar-ba és megveszem?

[ Szerkesztve ]

(#40737) duvi válasza 4580693 (#40736) üzenetére


duvi
nagyúr

Nincs. Felszíni vagy űrbányászat, questjutalom, különféle szkennelések, kilőtt hajókból, vagy roncsokból, elhagyatott felszíni bázisokon, illetve material tradereknél cserekereskedelem útján szerezhetők be az engineer alapanyagok.

(#40738) 4580693 válasza duvi (#40737) üzenetére


4580693
senior tag

Akkor ez nem nagyon változott. Köszi. :R

(#40739) Peppo válasza 4580693 (#40738) üzenetére


Peppo
őstag

De legalább mindegyik típusú alapanyag megszerzésére van aránylag gyors módszer. Ha csak pár cuccot kell felhúzni, azt elég gyorsan össze lehet farmolni. Ha egy hajó teljes felszerelését, fegyverekkel, shield boosterekkel, az már hosszadalmasabb.

(#40740) 4580693 válasza Peppo (#40739) üzenetére


4580693
senior tag

Egyenlőre csak a pythonom tuningolásán fáradozom. Azon belül is a thruster, shield generator fejlesztésén. Esetleg még a minigunokén.

Van elég sok(féle) materialom, csak pont az nincs, ami kellene.

[ Szerkesztve ]

(#40741) duvi válasza 4580693 (#40740) üzenetére


duvi
nagyúr

Első lépésnek mindig Farseer mamát szoktam ajánlani, mivel rengeteget kell majd utazni a szükséges anyagok beszerzéséért. Nála kimaxolhatod az FSD ugrótávját (Increased range), amivel rengeteg időt spórolhatsz meg!

(#40742) 4580693 válasza duvi (#40741) üzenetére


4580693
senior tag

Pont tegnap néztem, hogy csak 36ly-re van tőlem és csak 1 meta-alloys kellene hozzá. A héten valahonnan felhajtom azt az egyet.

(#40743) duvi válasza 4580693 (#40742) üzenetére


duvi
nagyúr

Például innen ;)

(#40744) Peppo válasza 4580693 (#40742) üzenetére


Peppo
őstag

Meta alloy mondjuk a Deciat környékén nem nagyon van. El kell érte menni a Maia rendszerbe és ott megvenni (bár nem tudom, ott most mi a helyzet), vagy ahhoz közel keresni thargoid telepet, ahol lehet találni is.

A pajzs tuning majd a boosterek fejlesztésével lesz igazán hatásos. Addig azért csodát ne várj tőle!

(#40745) 4580693 válasza duvi (#40743) üzenetére


4580693
senior tag

Úh! 1000 köszönet! :R Csütörtökön indulok is érte. :)

peppo olyan bátor még nem vagyok, hogy thargoidok közelébe menjek. :D
Óh, a jó öreg shield boosterek. Kellene a hajóra néhány. :)

[ Szerkesztve ]

(#40746) Peppo válasza 4580693 (#40745) üzenetére


Peppo
őstag

Nincs ott élő thargoid. Ezek ilyen barnacle site-ok, ahol a földből kiálló csápokról lehet lelőni a meta alloyt. Akkor érdemes ilyen helyre menni, ha több alloy kell. Ha csak egy, mint Felicitynek, akkor egyszerűbb megvenni a Darnielle's Progress-en. (Csak most nem tudom, mi van a Maia rendszerben, mert lehetett olyat hallani, hogy betámadták a bogarak.)

Egyébként thargoiddal van egy minimális esély találkozni. Abban a térségben előfordulhat, hogy ugrás közben kiszednek és átvizsgálnak. Ha ilyenkor van nálad thargoid eredetű rakomány, mint amilyen pl. a meta alloy is, akkor hajlamosak megtámadni.

(#40747) csigi válasza 4580693 (#40745) üzenetére


csigi
addikt

Én tegnap jártam Darnielle's Progress -ben, az egy darab meta-alloy megvehető volt.

nofene

(#40748) Raymond válasza csigi (#40747) üzenetére


Raymond
félisten

Amikor en ott voltam akkor is. Azt hiszem es egy gameplay element, mindenkinek aki odamegy csak egyet mutat.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#40749) 4580693 válasza Peppo (#40746) üzenetére


4580693
senior tag

Már nem az van, mint az ős elite-ben, hogy ha kiszedtek a thargoidok, akkor ez egyenlő volt a restarttal? Csak vizsgálnak, aztán mehetek, amerre akarok, kis szerencsével?

csigi Csak el kell hajóznom oda.

[ Szerkesztve ]

(#40750) -ZeeZee-


-ZeeZee-
senior tag

Jelenleg nem vagyok gépközelben, csak korlátozottak a "netkészleteim", ezért inkább megkérdezem.

Amikor Palin profnál jártam nem figyeltem oda, csak unlockoltam, blueprintet pinneltem, majd léptem is (nem volt nálam elég nyersanyag, gondoltam majd útközben szerzek be, és pörgetek.) Mikor szerettem volna pörgetni nem engedett, mert nem voltam a profnál eléggé bevágódva. Most szeretnék visszamenni hozzá, de azt olvastam itt, hogy elment a Maia rendszerből. Vagy csak kacsingat kifelé egyelőre, még nem ment el? Van valakinek pontos infója? Hét második felében/vége felé érnék arra a környékre. Előre is köszönöm.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.