Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77163) tknof1871 válasza H-Zol (#77128) üzenetére


tknof1871
őstag

A korábbi kommentemben linkelt videóban bemutatott módszer megszüntette a problémám. Az új akkumulátor teszi a dolgát, a régi Ultrafire SH98 lámpám világít. Örülök, és meg vagyok lepve. Semmit se kellett kicserélni. Nem kellett a rugót meghúzni, megnyújtani.
Nem tudom, hogy jött rá, ezt kell csinálni. Egy lemez érintkezőt kijjebb hajlított, és egy másik lemezen a rugót kicsit máshogy fűzött be.

Én annyi pluszt tettem a videóhoz képest, hogy a kapcsolót befogadó fém cső belső menetét kézfertőtlenítő alkohollal megtisztítottam. Belátom, nem a legjobb választás az alkoholok közül fém felületek tisztítására, az elektromos kontakt javítására. De annyira szárítja a kezeim, hogy szerintem nincs benne bőrápoló, ami rontana a kontakton. Papír törlőkendőt itattam át az alkohollal és valamennyi piszok a papírra került. Pedig fémtisztának látszott a belső menet. Levegősprayvel kifújtam. Nem maradt benne papír foszlány.

Forrasztókészülékem nincs. Az érintkezőre nem tettem forrasztó ónt. Ez nálam kimaradt.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.