Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Közben megérkezett a Vapecell S4 Plus a wurkkostól, 12800 jó magyar forint volt.
Tényleg cipereg kicsit, de közel kell hajolni hozzá, hogy halljam. Ezek a gombok úgy kattognak, mint a Voltcraft IPC-1L-en, szerintem agyonüthetetlen a technika, remélem jó pár évig működni fognak🙂A Storage Mode az mi lehet rajta? Átfutottam a leírást gyorsan, de nem találtam semmit.
-
Alusky
senior tag
válasz
alexandrosz #77147 üzenetére
Jelzi igen pirossal.
-
H-Zol
senior tag
Erre [link] nem csapott le senki
Kíváncsi leszek , hogy milyen adakozó a Wurkkos -
-
Alusky
senior tag
válasz
alexandrosz #77145 üzenetére
Védett akku kell bele, mert a lámpában nincs elektronika, túltölti és túlmeríti a védelem nélkülieket. A gyári akkuja védett, azzal nyugodtan dugható bárhova.
Ja meg van Wuben akku ami nem 18650 hanem 18700, arra figyelni kell, mert ebbe a lámpába nem jó. Csak mert láttam régen, hogy néhány webáruház szettben árulta a nem belevaló akkuval.
Igaz én nyári hőségben nem járkáltam vele kint, csak hidegben, de a turbója nálam nem nagyon kapcsolt le, elvileg 500 lumenig lemegy ami majdnem a hármas fokozata, de szerintem az 1000-ret simán tartja, mert jelentősen erősebben világít felmelegedve is.
Az enyémbe a rugókat meg kellett nyújtanom, mert ha megráztam pislákolt a lámpa. Nem hazudtolja meg a kínaiságát, de nagyon egyben van. Meg hát 10 ezer pénzért (itthoni áruházas árakkal számolva) nem is kapni ilyen tudást, abból a szempontból olcsó. Egy csuklópántot adhattak volna ozzá, azt külön kellett vennem. -
Vlah
tag
válasz
Dluinet #77136 üzenetére
$31.55 | Convoy C8+ XHP50.3 HI,18650 flashlight
https://a.aliexpress.com/_mPXSgNm$28.56 | Convoy C8+ with luminus SFT40 white light,copper DTP board and ar-coated inside,18650 flashlight
https://a.aliexpress.com/_mLwC6VI -
Vlah
tag
válasz
BullZeye #77137 üzenetére
$8.69 | 17mm 3V 5A buck Driver for SST40 519A ,12groups , max current output 5000mA, Temperature protection management inside
https://a.aliexpress.com/_msnLu4cValszeg azzal a leddel ami neked van nem lesz 5A, de jobb lesz az uzemido es nem lesz idegesito, mondjuk a 2es modcsoport.
-
Alusky
senior tag
válasz
alexandrosz #77140 üzenetére
Már megrendeltem Alzáról a C3-at. Árához képest jó, amúgy persze alsókategóriás. Sokszor ezt viszem magammal a Warrior Mini helyett, mert ez 9000 volt két éve, az meg 25 és nem sokkal van lemaradva, csak nem mindegy melyiket veszítem el.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Alusky #77126 üzenetére
Szia!
Épp a mennyiségi kedvezmény miatt kettő WK03-at rendeltem, de após inkább Convoy S2+ - t szeretne
Ha megérkezik, beszerzési áron átadom, amennyiben érdekel. Privátban folytassuk, nem kereskedő vagyok
Van egy Wuben C3-mam is a fiókban, ez tényleg ilyen jó lámpa? Annó kaptam valahonnan, de őszintén szólva, még ki sem próbáltam. -
H-Zol
senior tag
válasz
Dluinet #77135 üzenetére
Érzem , nekem sok lámpám van 21700-as aksival sőt 26650 is !
Régen a lámpák is olcsóbbak voltak , van sok lámpám ami most a duplájába kerül , mint amikor én megvettem !
Néz szét Alin a Convoy storeban , abba a 10-12000-be bele fér egy C8-as , de én nem ismerem őket , de hátha " Vlah " koléga linkel valamit !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Dluinet #77131 üzenetére
Nekem SofirnC8G van [link] ez már fokozat mentesen is , és rámpásan is állítható de vannak már itt sokkal újabb , fejlettebb lámpák , igaz az áruk is drágább de valamit valamiért
például ez [link] ez egy brutális lámpa , de nézd meg rolla a videót , nekem a sima S van meg , Pro nélkül de az is ütős !!
-
Vlah
tag
válasz
Dluinet #77131 üzenetére
Ha xml2 leddel van szerelve a régid, akkor lehet érdemes kipróbálni az xhp50.3 Hi ledes verziót, hasonlóan vetít, tetszőleges színben és crivel megtalálod, nem nagyon olvastam a tapasztalatokról, még új, szóval azért nézz utána és lehet hogy jobb, ha narancsos reflektorral kéred. Ebből akár 3000 lumen is kijöhet. Ha xpl-hi verziós c8-ad van, ahhoz az sft40 változat hasonlít. Abból kevesebb a válsztási lehetőség, csak 6500K-es van bár most megjelent 5000K es pedzegetik a 3000K cri verziót. Ez utóbbit még nem frissítették és régi lienar 5A-es driverrel küldik, én 8A-es buckot tennék bele, de lehet ,hogy ezt a változatot készre kapod az m21A változatban.
-
Sziasztok!
6-7 éve vettem egy Convoy C8-at.
Hasonló lámpára van szükségem.
Mi a mostani alternatívája, vagy ha nincs. akkor most honnan érdemes Convoy C8-at venni? -
Alusky
senior tag
Nem találtam sehol egyszerű egy klikkelős lámpát úgyhogy veszek a mamának is egy Wuben C3-at inkább, beállítom neki a hármas fokozatra 400 lumennel mindent is látni fog, aztán talán nem nyomkodja el, mert utána engem hívogat majd telefonon, hogy miért villog meg miért gyenge a fénye.
Amúgy ütni-verni kéne azt a gyökeret aki mezei zseblámpába ezeket a hót felesleges funkciókat belerakta, csak hogy rá lehessen írni a funkciókhoz ezt is.Akárhol kerestem 10 ezer pénzért ez a Wuben nyerő lámpa, egy csomó kacat van csak ennyi pénzért, felük elemes, a másik felük meg 150 lumeneket tud, pofájuk nem szakad le ennyi pénz kérni ilyen szemét lámpákért, azok a tologatós, négyzetre összeszűkülő fényű vackok, 2 ezerért azt mondom oké, de nem 10-ért mikor annyiért van a Wuben is.
-
tknof1871
őstag
Ezt kipróbálom a videón bemutatott módszert kipróbálom. Talán a lámpában van a hiba, és a megoldás.
Ez SK98, az enyém SH98, majdnem ugyanolyan. -
z123456z
őstag
válasz
Gargouille #77122 üzenetére
Bizony. Nem örülök, hogy FBLLMAG megemlítette, igyekszem nem sokat nézegetni.
-
papucsiga
csendes tag
válasz
FBLLMAG #77111 üzenetére
Azért a kulcslyuknál többet tudnak. Öcsém meg apám a tőlem kapott Tip-el látják el a ház körüli dolgokat évek óta. Vannak nagyobb lámpáik is mégis mindent is azzal csinálnak. Az öcsémé most lett bizonytalan működésű négy év folyamatos kíméletlen használat után. Egy Fenix e03r v2 váltotta, de csak azért mert már itt volt kéznél
-
z123456z
őstag
válasz
alexandrosz #77112 üzenetére
Ezek csak az esti, ház körüli sétához vannak.
-
FBLLMAG
senior tag
Akkor inkább már a hosszabb, használhatóbb EDC27. Ez legalább 10000 cd körül tud, a 3000 lm fényáramával. Ez is vékony, mutat mindent is. A TIP2 olyan 2000 cd fényerőt. Azok az apró kulcstartó lámpák a pár 100 mAh -ás akku végett (meg a 700 lm) hamar merülnek. Tényleg csak arra valók, hogy a kulcslyukba beletalálj, vagy kiválaszd a kulcsot. De erre nálam a AA / 14500 -as lámpák is megfelelnek.
Egyébként a kulcstartómon ott lóg nekem is a TIP SS, az oldalamon a LL K4R vagy a K6R lóg. Az ingzsebemben meg ott van a Fenix T6 taktikai toll. A többi normál rúdlámpa mellett.
-
H-Zol
senior tag
Valakinek van itt Nitecore Tip2 , lámpája ,egéssz rá kattantam egy ilyen kis kulcstartó lámpára
-
tibbike01
őstag
Srácok belföldről kellene, emag, obi, praktiker, media markt...stb zseblámpa, ami legalább 1000 lument tud, de minél erősebb annál jobb és ne kerüljön többe, mint 5ezer ft.
Tudnátok ilyet ajánlani? A nagyi kérdezi, hogy mit kérek karácsonyra. -
Hauptmann
veterán
Fejlámpát keresnék általános felhasználásra, esti munkák a kertben, autószerelés, ilyesmi. Ami fontos, 18650-es akkuról működjön (van töltő), illetve nem árt, ha bírja az esőt. Eddig egy Boruit RJ-02 volt, de tönkrement a fejpántja, emiatt előny lenne, ha a későbbiekben lenne hozzá cserefejpánt.
-
Gargouille
őstag
válasz
z123456z #77101 üzenetére
Például a Zanflare F1 is ilyen és én nagyon szeretem, mert a hátsó kapcsoló full áramtalanít, nem merül a lámpa kikapcsolt állapotban. Sőt, még gyorsan "morzézni" is tudok a hátsó kapcsolóval. Az tény, hogy ha gyorsan akarod bekapcsolni és azonnal fokozatokat váltogatni, akkor kényelmetlen pláne egy kézzel, de ilyesmi - legalábbis nálam - ritkán fordul elő.
Én például az oldalkapcsolót nem szeretem annyira, ha választanom kell akkor inkább hátul legyen a nyomógomb a lámpákon, mert például zsebben vagy táskában kevésbé nyomódik be véletlenül.
De ezek igazából ízlésbeli kérdések, mindenkinek más áll kézre vagy más megoldás előnyös ahhoz, amihez használja. -
papucsiga
csendes tag
válasz
z123456z #77099 üzenetére
A Fenix Ld30 is két kapcsolós, kicsi gyakorlással (tényleg nem sok) meg lehet úgy fogni hogy a kis ujjaddal 10/10 sikerül a mód váltás. Ha esetleg nincs rajta az ujjad akkor is elég jól megszorítani a markod és valahol megkerül a kapcsoló. Ehhez persze az kell, hogy olyan rövid legyen a lámpa, mint az Ld30. Eleinte nekem is nagyon idegen volt meg béna, de hamar meg lehet szokni ha a lámpa méretei amúgy jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest