Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duke
aktív tag
Tény, hogy az ára miatt nem néztem meg igazán gondosan, de olyan felirat biztosan nem volt hogy "May not ship to Hungary", az feltünt volna, mert elötte több hasonlóról azért mondtam le, mert Magyarországra nem küldi felirat volt. Igazából nem tudom pontosan mi volt oda irva, de nem volt szállítási költség, tehat gondoltam a szokásos ingyenes 1-2 honapos szállítás.
Most rákantintva a megnyert aukciora "Will ship to Hungary. Read item description or contact seller for shipping options. " szoveg van. De hogy ez volt eredetileg is vagy valami más hát azt nem tudom. Amugy Kinából küldi, ugyan mi a fenéért nem tud egy 1000 forintos kamerát elküldeni a szokásos kinai állam által támogatott ingyenes küldésel ? Ezért gondoltam, hogy ez valami átverés akar lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest