Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1644) Sedwick26


Sedwick26
tag

Sziasztok!

Tegnap lettem tulaja egy Dune HD Max-nak és jelen pillanatban az ismerkedés zajlik. Sosem volt mp-em, így minden teljesen új számomra, ezért ha a jövőben olyat kérdezek ami triviális (nektek), akkor azt nézzétek el nekem. Hozzáteszem, hogy kérdés előtt igyekszem utána járni és saját erőből megoldani a problémáimat.

Jelen pillanatban nincs (még) rendszermeghajtó csatlakoztatva hozzá, és belső HDD sem, így jobb híján a gépemről játszom le a dolgokat. Eddig élesben (teljes film nézés) még nem teszteltem, csak amit eddig hallgattam, azokat próbálgattam etetni vele. Eddig hibátlan (jó nem, mert pl. a killa sample.-be beletört a bicskája) és élvezem az egyszerűségét. (felirat, hangsáv, tekerés)

Az eddigi napi rutinból egyet már meg is old nekem a Dune...reggeli class Fm ébresztés.

A másik napi rutinban viszont eddig nem találtam megoldásra és igazából ezért is érdeklődnék, hogy van-e valaki, aki hasonlóan használná a lejátszót és megoldást is talált rá....arról lenne szó, hogy okos telefonról tallózni és indítani lejátszást TV bekapcsolása nélkül (reggel a másik szobából indítani a zenét és ébredezni mellette) ...ezt az NA Remote-t próbáltam, sőt nagy lelkesedésemben még a pro-t is megvettem. Megtalálta a hálózatot, tallózás nem gond, viszont!!!! és itt jön a probléma: a lejátszás indítása után, ha a telefon képernyője kikapcsol, tehát nem aktívan fut az alkalmazás a telón, akkor a Dune, a következő "parancs"-tennivaló alkalmával nem indítja a következő számot és az előző menüpontba áll vissza.

Talán egy megoldás, hogy a telefonon berakom fehérlistába a progit, hogy mindig menjen a háttérben, de ez a telefon üzemidejére nincs jó hatással és nem is szeretném ezt.

Van olyan remote app, ami nem a telefon szintjén irányítja a Dune-t, hanem ténylegesen a düne menüjéből indítja el a fájlt?

Ezzel összefüggő probléma, ami lehet csak a szerver és (vagy) a teló app hibája, hogy nem minden FLAC zenét tud lejátszani....értem ezalatt, hogy okés,, a teló kijelzőjé aktív, tehát tudja a "parancs" végén, hogy indítsa a következő fájlt (a teló), de a Dune nem tudja lejátszani és ugrik a következőre, majd megint a következőre és kb 5-10 számot kihagyva indítja a soron következőt, amit lejátsza. Mikor ugrott mindig a soron következőre és nem szólalt meg semmi, akkor bekapcsoltam a TV-t és akkor láttam, hogy érvénytelen fájl-t ír ki...ezután ki-be lépegetés immáron a TV-n, és azt a számot amit korábban elutasított "érvénytelen" címszóval, simán lejátsza. Ezért gondolom, hogy a teló app miatt nem okés valami.
Tegnap, mikor még nem volt letöltve a remote app, akkor a TV képernyőjén bármit indítottam, azonnal játszotta (FLAC, mp4, wav, m2ts, mkv, avi).

Más:

Nem tudom hogy milyennek kell lennie, ezért inkább megkérdezem:

BD50 Hobbit: elindítottam, és kis idő után bejött a főmenü, elindítottam a filmet, majd közben rányomtam a Pop up menü-re és feljöttek alulról a választható opciók, közben a film elkezdett akadozni. Onnantól kezdve hiába léptem ki a felugró menüből, akadozott tovább. Kiléptem a főmenübe és resume movie, de akadozott .
Ez normális jelenség?

A fw a mostani 0702 leszámítva a legújabb (így jött a készülék)

Nem vonok le következtetést amíg nem resetelem és rakok bele rendszermeghajtót, de ez még min. pár nap...addig is ismerkedem.

Ha tudtok segíteni a távirányítós app-al, a kihagyott FLAC számokkal és az akadozó BD50-el (film közbeni menü után) kapcsolatban, akkor azt megköszönöm.

Üdv

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.