Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9035) Teréz Atya válasza Jackal2 (#9031) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Nem egyforma KV ertekuek, de en mindent mindenbe rakok. A Dromida-ban volt eddig:
- Dromida Ominus
- V959
- Hubsan X4
- Nihui U807

A 7.4 V-nak mas a tekercselese, ellenallasa. RCGroups-on joparan kiprobaltak, es nekik nem inicializalt az MJX X600 3,7 voltos motorral.

A Chaoli gyartja a Dark Edition motorokat is:
cl-0820-17 dark edition - a cl - > ChaoLi

Nem ertem a bronz pinion fetisizmusodat. Miutan 3 motort elszabtam a felhelyezes kozben, gyorsan leszoktam roluk. Elotte kicsit meg kell furni, e nelkul szorulni fog a motor hasznalat kozben, mert tulsagosan megterhelodik a pinion felhelyezesetol. A Dromida Ominus nagyobb lyukmeretu, ragasztott piniont hasznal. A ra valo ragaszto meg 7-10 dolcsi es felenk szinte beszerezhetetlen. Olyan mint a csavarrogzito de megsem az. Blue / red / green loctite neven emlegetik. A heliknel le is szoktak rola es csavarral rogzitik a piniont.

Raadasul a bronz pinion gyorsabban daralja a nagy fogaskereket meg stilfuresz hangot kolcsonoz a kopternak.

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.