Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #57945 üzenetére
- Volt egy kefés gép, amit tesztre vittem. Az összes motor fordítva forgott, pedig jól voltak bekötve. Csatikba megcseréltem a polaritást, minden ok. Toltam neki egy közepes gázt losba és 3m magasan a fán kötött ki. Leesésnél meg elpattant egy mociforrasztás.
- A Boss7-esről még repülés előtt, kapásból ugrott le az egyik táp csati.
- BC whoop, az első felszállása utáni, első kövér gáz hatására lezuhant. Ott is a táp csati engedett el.
- A Beta65-el végül kirepültem pár aksit (de ezt az fc-t már nem igazán preferálom a Silverware után). Aztán észrevettem, hogy az egyik motortengely gázadásra nagyon kiemelkedik...... nézegetem....nézegettem....hát alul meg ott figyel a kis félkörben a motor alja. De sebaj! Átpakoltam egyet a BoldClash-ből, mindjárt sokkal jobb lett (egy ideje már ilyen lehetett).
Aztán ugyanez a folyamat játszolódott le a proppellerek vészes fogyásának következtében is. És vegyül ez is adta meg a kegyelemdöfést az aznapi repülésemnek. Már ami a saját gépeimet illeti ( ).Meg ki lett próbálva az a gép is, ami nálad jelet vesztett. Felém teljesen stabilan működött.
A hiba nem az ön készülékében van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest