Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!
    Kérdezni szeretnék.....
    délután beforrasztanám a helyére az R-XSR-t a Kis Diatone-ba...
    Az elmult hónapok alatt én félre raktam magamnak pár setup videót, meg cikket, de most mégis zavarban vagyok, mert nem egyértelmű számomra mit csinálnak ezek az emberek, mert van aki a tápcsatira is köt valamit....
    Vagy pld. ebben a cikkben az R-XSR nyákjáról köt le egy kábellel az ember.....

Szóval....
    Kezdjük az elején,,,,
    Van egy ilyen vezérlőm a GT-R90-en:

Van egy R-XSR vevőm....

És van egy QX7 Taranisom....

hova kössem az R-XSR "lábait", hogy mindent tudjon a gyakorlatban a gép,(telemetria-Taranisról Pid állítás etc..) amit tud a technika...?!
    Nyilván kőbunkó tudatlanként egyelőre az a cél, hogy a levegőbe emelkedjen,,,,és később ásnám jobban bele magam a részletekbe....de azt szeretném ha minden "a helyén lenne"....hogy a technika mindent tudjon kötés után, amit valójában tud....
    Az ugy gondolom rendben, hogy S-BUS-t szeretnék (nem tudom miért :B :DDD de gondolom az jó nekem :DDD ) tehát a nyákon azt a lábat zárom rövidre...

Innen tovább viszont lövésem nincs... :(

Tanulni ráérek később.....de már "bele rokkanok" hogy itt van minden, és még mindig csak nézegetem "a polcon" :W

köszönöm ha valaki tud segíteni, és előre is a türelmet, ha túl retardáltakat kérdezek... :B :B

Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés