Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.....
délután beforrasztanám a helyére az R-XSR-t a Kis Diatone-ba...
Az elmult hónapok alatt én félre raktam magamnak pár setup videót, meg cikket, de most mégis zavarban vagyok, mert nem egyértelmű számomra mit csinálnak ezek az emberek, mert van aki a tápcsatira is köt valamit....
Vagy pld. ebben a cikkben az R-XSR nyákjáról köt le egy kábellel az ember.....Szóval....
Kezdjük az elején,,,,
Van egy ilyen vezérlőm a GT-R90-en:Van egy R-XSR vevőm....
És van egy QX7 Taranisom....
hova kössem az R-XSR "lábait", hogy mindent tudjon a gyakorlatban a gép,(telemetria-Taranisról Pid állítás etc..) amit tud a technika...?!
Nyilván kőbunkó tudatlanként egyelőre az a cél, hogy a levegőbe emelkedjen,,,,és később ásnám jobban bele magam a részletekbe....de azt szeretném ha minden "a helyén lenne"....hogy a technika mindent tudjon kötés után, amit valójában tud....
Az ugy gondolom rendben, hogy S-BUS-t szeretnék (nem tudom miért de gondolom az jó nekem ) tehát a nyákon azt a lábat zárom rövidre...Innen tovább viszont lövésem nincs...
Tanulni ráérek később.....de már "bele rokkanok" hogy itt van minden, és még mindig csak nézegetem "a polcon"
köszönöm ha valaki tud segíteni, és előre is a türelmet, ha túl retardáltakat kérdezek...
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest