Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok, első drónom a Lidlis gyereknapos kis cucc. Szobában teljesen oké, még nem törtem egy propeller szettet sem, kint nagyon érzékeny a szélre.És 1A-nél erősebb töltőről nem veszi a töltést, így USB portról bénázok az egy db akksival.
Következő lépcsőnek a Syma x5c-1-et gondoltam, amit Banggod EU wh-on megtaláltam.
Ezzel nem lehet gond a vámon, ugye? Itt nincs rejtett költség vagy kockázat az árat tekintve?
Tetszik nekem a repülés, egyelőre sok pénzt azért nem raknék bele, de később nem zárom ki, hogy a légi felvételekre ráállnék. Tudom az x5c kamerája kb semmire nem jó, elsősorban a repülési tudásom fejlesztése miatt venném, de szóljatok, ha ebben a kategóriában van jobb.köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest