Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
A selteka cic-402hd-nek ugyanolyan menüje van mint a tc-402hd-nek? jutúb link
-
zichie
senior tag
Úgy látom, hogy az m2 HD már 1920x1080, a korábbi 1440x1080 helyett és kb. 12 mbit/s -re felugrott a sávszélessége. Ez gondolom azt jelenti, hogy már nem a földi digitálisról muxolják be, hanem a műholdas verzióról. Már éppen ideje volt.
[ Szerkesztve ]
-
crazyzozy
tag
Sziasztok!
A szolgáltatóm DIGI kábel.Vettem egy philips tv-t és a kábel csatornáit csak finnországi beállításon engedte behangolni..Ha magyar nyelvre mentem,akkor ezt írta ki adja meg a kábelszolgáltatója által megadott frekvencia értéket 000.00 ). Valami ötjegyű szám kell neki.Felhívtam a DIGI-t mondtak nekem 121-t,858-t,de egyik se jó. Szerintetek? Kíváncsi vagyok véleményetekre,volt e már valakinek ilyen gondja
-
-
crazyzozy
tag
válasz Kwisatzh #7206 üzenetére
Szia Kwisatzh!
Csak azért kérdezem mert amúgy olyan problémám van,hogy ha megnézem a műsorfüzetet,vagy az adott csatornán a műsorinfót,akkor az egy órával le van maradva.Például ha nézek egy műsort mondjuk a szellemirtót és az infójába ki van írva,hogy 7:10 - 7:35-ig,közben pedig 8:10-van.Szóval a műsor 8:10-8:35-ig tart.A tévén az óra pontosan van beállítva,mert mikor nézem az infót akkor mögötte mutatja az időt,ami valós.
Ebből gondoltam - lehet hülyeség - hogy nem ez okozza-e a problémámat,mivel egy óra az eltolódás a finnek felé. -
-zaki-
tag
válasz crazyzozy #7208 üzenetére
Szia, a finn beállítás okozza az eltolódást, én is szívtam vele. Nekem egy régebbi Philipsem van (8404), ott csak a szervíz menüben lehet engedélyezni magyar beállításnál a DVB-C-t, itt írtam róla.
-
zhagyma
őstag
válasz Kwisatzh #7212 üzenetére
Na legalább látható, hogyan kell "fából vaskarikát" csinálni. Gondolom nem véletlenül teszt a stream. Úgy tudom igazából nem is változtathatna a DIGI az RTL-től kapott jelen a kódoláson kívűl. Azért arra kíváncsi lennék mivel "etetik" ez ügyben az RTL illetékeseit. Betyár egy csapat mind a kettő ...
-
Bocsek
aktív tag
válasz Kwisatzh #6997 üzenetére
Nos. Megvettem az említett LG BDC590-et. Jelentem tökéletesen megtalálta az összes adót, ráadásul országonként ismeri néhány szolgáltató csatornahangolásához szükséges beállításait. Magyart csak egyet: a Digit!
mkv-t, avi-t, ts-t tökéletesen viszi. tv-adás felvételt a kéznél levő pendrive-ra nem tudott, most nincs kéznél külső vinyó, így ezt később tesztelem.
beépített wifije is van, de inkább kábellel kötöttem a routerre. szoftverfrissítést talált, rányomtam hogy tegye fel, erre 2.5 órán keresztül csinálta a frissítést!!!! a folyamatjelző animáció a tv-n és az előlapi panel kijelzőjén nem írt %-ot hogy hol tart, iszonyat belassult maga az animáció, mire hoztam a telefonom hogy felhívom az lg ügyfélszolgálatot, hogy ez így normális-e, egyszer csak eltűnt minden, mondom frankó, végzett! de nem, bekapcsolás után a régi verziót írja, és megtalálta megint a frissítést. végül nem hívtam fel őket. nos azt hiszem amíg a mostaninál újabb fw nem jelenik meg, addig ezt a menüpontot elkerülöm.
még a csatornalista szerkesztésre kell rájöjjek, bár lehet fw frissítés fog kelleni, mert ahogy a füzet írja hogy hogyan kell, olyan lehetőségek az én menümben nincsenek.
youtube-os alkalmazásban azt az egy dolgot hiányolom, hogy nem lehet kiválasztani a videó felbontását.összességében meg vagyok elégedve a készülékkel, a frissítéses sz*rakodás ellenére is bátran tudom ajánlani bárkinek. főleg 50k-ért!
-
-
Kwisatzh
senior tag
Amikor keresed az adókat, akkor vegyed ki a pipát nem tudom magyarul, de kötött sorrend, vagy mi a fene...
Akkor, és csak akkor tudod sorbarakni az adókat, egyébként nem.
Tehát teljes keresés ÚJRA, pipa ki, és akkor tudod rendezni őket...
Frissítés: töltsd le a netről, rakd egy pendrive-ra, és kb 5 perc lesz...
youtube: HD NINCS. Majd talán...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Misi 007 #7222 üzenetére
Most röhögni fogsz, de én még egy másodpercet sem vettem fel...
Az enyémben van egy 500 G vinyó, az arra rögzít, a BD590 C ben NINCS, ergo az USB-s eszközre rögzít, így persze "rá tudod tenni" gépre. A "gépen" meg a VLC bármit lejátszik, bár fel nem fogom, hogy minek néznéd gépen....
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Misi 007 #7224 üzenetére
Akkor sima ügy... feldugod a BD590C re a külső vinyót, felveszel rá, átdugod a gépre... és lőn
Nálunk egy két terrás külső van még rádugva, arra rakjuk a filmeket. Gépen letöltünk, minőség-ellenőrzés, és megy a külső vinyóra, aztán a külső vissza a kütyüre.
Azért nem a wifin DLNA, mert az 1080p-t már szaggatja a wifin keresztül.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Misi 007 #7228 üzenetére
Közben elintéztem.
Sima .ts.Felvettem 20 másodpercet, átmásoltam a külső tárra, azt meg rádugtam a laptopomra.....
Nyugodtan kérdezz ha még valamit tudni szeretnél.
A legfontosabb "hibák":
Nem kezel: DVD ISO, és BR ISO -t ,és FLAC-t de ezzel együtt lehet élni...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Bocsek
aktív tag
válasz Kwisatzh #7221 üzenetére
Megpróbálok minden hirtelen felmerült kérdésre válaszolni
A csatornarendezést közben megoldottam, beállításnál nem szabad bepipálni az automatikus csatornarendezést, így 001-től kezdi a számozást, és simán módosítható.
Felvétel lehet azért nem ment mert meg tudja különböztetni a vinyót a pendrive-tól, és pendrive-ra nem enged. Azt is el tudom képzelni hogy csak akkor vesz fel, ha ntfs a fájlrendszer.
A fw frissítést természetesen lan-kábelen töltötte le magának a gép. Meló után megpróbálom usb-ről frissíteni, már letöltöttem az fw-t.
Van egy 1TB-os külső vinyóm, csak nemrég költöztem, meg kell keressem, délután mindenképp kipróbálom a felvételt!A menüt majd szintén délután, de lefotózom
A PAUSE, 2, 4, 8, 6, 5 itt működhet?[ Szerkesztve ]
-
Bocsek
aktív tag
válasz Misi 007 #7235 üzenetére
Persze, kipróbálom az SD, meg a HD adást is.
Jah, EPG-vel kapcsolatban ami hiányosságot érzek, az az hogy egy soron következő adást kikeresve, azt nem lehet beállítani hogy amikor kezdődik, akkor automatikusan váltson át arra a csatornára. Anno amit a UPC-hez kaptunk az tudott ilyet, szerintem nagyon hasznos funkció. Most csak felvételre tudok megjelölni egy tetszőleges műsort az EPG-ben. -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Rossz hirt kell közölnöm veletek.Most leveleztem a Selteka forgalmazójával-Mert eltünt a honlapjukról ez a népszerű C-stb.Válaszukban azt irták a forint ingadozó árfolyama miatt egyelőre szüneteltetik a forgalomba hozatalát,ha forgalmaznák akkor 29ezer ft helyett 33ezer ft-ért tudnák adni[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz Kwisatzh #7243 üzenetére
Sajnos egyáltalán nem ennyire logikus.
Vegyük példának az Alcor HD-2800-at"Hiába az NTFS partíció a nagyobb időtartamú felvételeknél feldarabolja az elkészült művet 4GB-os szeletekre, ez FAT fájlrendszernél volt kötelező, az NTFS elvileg tudna nagyobb fájlokat is kezelni."
De nem ez az egyetlen készülék amelyik ilyen...
-
Kwisatzh
senior tag
Kódok:
Setup menü:
123456 Enter NEM MŰKÖDIK
123457 Enter NEM MŰKÖDIK
123458 Enter NEM MŰKÖDIK
5177777 Enter NEM MŰKÖDIK
4562580 Enter NEM MŰKÖDIKTálca kinn Pause 1472 MŰKÖDIK előjön az opciós tábla, kilépés pause.
TV, képarány, 16:09 1 3 9 7 1 3 9 Működik, visszaáll a gyárira
Tv képarány 16:09 4562580 Enter NEM MŰKÖDIK.2, 1, 0, 4, 9, 9 - clear Lock Password (no OSD info)
1, 2, 3, 6, 4 - enter/exit Network Admin mode (no OSD info)
Accessed from player's HOME PAGE (grey empty page after pressing home key):4, 5, 6, 2, 5, 8, 0 - enter Debug Info Page (OSD style) - don't use option menu: SA loader RESET NEM MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 9 - copy error log to usb - if usb not connected there will be message on player's LED MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 8 - copy system log to usb - if usb not connected there will be message on player's LED MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 7 - copy loader log to usb - if usb not connected there will be message on player's LED MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 6 - copy user log to usb - if usb not connected there will be message on player's LED MŰKÖDIK1, 2, 3, 6, 3 - writes something like LOADER_FW_0000,BIN to usb MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 2 - copy database file to usb - if usb not connected there will be message on player's LED MŰKÖDIK
1, 2, 3, 6, 1 - unknown - no reaction[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Kwisatzh #7246 üzenetére
Ez a darabol, nem darabol dolog ha leteszteled majd engem is érdekelne, illetve ha a film DVB felirattal rendelkezik azzal mit csinál, mert van olyan is ami a ts-be rakja ezt is, vagyis amikor a filmet lejátszod akkor kiválasztható lesz a felírat is, illetve ha több hang is volt akkor azt is lehet váltani.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest