Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz sandró60 #6850 üzenetére
Analógon nincs HBO, csak digitálison. Így sajna nem tudod nézni mert most van kódolatlan hétvége, nekem is analóg van (Szeged) és nincs HBO.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Lesliegold
tag
Köszi a linket, de pont az a része érdekelne, amit 5 sorban le is tud, mégpedig, hogy mit muzsikál a gép, mint média lejátszó?
Tud e valamit kezdeni a HD filmekkel/videókkal, mkv-vel pl. USB-ről, vagy hálózatról lehet vele lejátszatnia nem általa rögzített, hanem külső filmeket?
Milyen hangkimenetei vannak hátul?
De lerövidítve, Te biztos kaptál a géphez magyar nyelvű doksit. Nem tudnád bescannelni és közzétenni? Köszi és Üdv!Xiaomi Redmi 3
-
zsolt501
nagyúr
Ha még nem volt, úgy néz ki hogy jövőre végre már HD-ban is nézhető lesz az F1
[link]''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Zlin50
senior tag
-
szaszapi
őstag
végigkeresgéltem mindent analógon,de nincs HBO.
-
Dog 11
tag
válasz szaszapi #6866 üzenetére
Ahol olyan csatornán továbbítják az analóg HBO-t amelyik nincs a tv-n beprogramozva ott nyilván nem észlelik az adást. Érdemes analógban a menüben Kézi kereséssel végig nézni az összes C és S csatornát , mert így esetleg megtalálható és memorizálható a most nyitott HBO./Az automata keresésnél törlödnek a korábbi beállítások ! /
-
dh66e
veterán
Na megint elkezdődött a netboardon a UPC-DIGI terület csere híresztelése.
-
Locsi
senior tag
válasz Lesliegold #6854 üzenetére
Le van írva a linkben, hogy milyen formátumokat kezel (mp3,jpg,jpeg,mpg,mpeg,vob). Többet nem is tud. Mkv-t el lehet felejteni (Én legalábbis nem próbáltam), ráadásul a ráakasztott usb-s merevlemezt is csak két fájlrendszerre lehet formázni. Ismer valami TDS-t, és az alap fat32-őt. A felvételeket a mediaport nevű progival lehet lementeni hálózaton keresztül, illetve van még egy program ami felismeri a TDS rendszert, vagy használod fat32-vel és elfelejted a 4 gigától nagyobb fájlokat.
-
Lesliegold
tag
Ez azért ennyi pénzért nekem felfoghatatlan. Ennyit tudnak a 25-30K közötti átlagos set top boxok. Nem kötekedés, de így nálam ez felejtős.
40K körül már [van minőségi komplett média lejátszó beépített digitális tunerrel] Ezzel pusztán az a baj, hogy a DVB-T folyik minden új fejlesztésű termékből, de a DVB-C-t alig nyomatják. Ha valaki tud ilyen, vagy hasonló terméket DVB-C tunerrel, az infóért máris fizetem a sört...
Xiaomi Redmi 3
-
sandró60
addikt
válasz Lesliegold #6874 üzenetére
Ezt nézted már?C-tuneres minden földi jóval ellátva. A sört nemkérem Cak sajnos 29000FT,de ha körbenéztél az internetten minden ilyen lejátszónak van valami nyűgje,ez ahogy olvasom a leirását elég jól kezelhető, kiemelve a PVR-funkciót meg a file kezelését.Itt a link
[link] -
Kwisatzh
senior tag
válasz Lesliegold #6874 üzenetére
Már írtam: Amit te keresel az NINCS! Lefutottam már a köreid én is, de:
N I N CS !! Felfogod végre, vagy leírjam még párszor??
Én egy all in one dobozt használok, igaz az 250 eur, a magyar verzió 85 K HUF. Magyar verziója: LG HR550C. Részletesen írtam róla. Ha nagyfelbontású letöltésben (MKV) "utazol" akkor tökéletes. Mi általában 720-1080 P MKV-t nézünk.
Nem tud annyit mint egy DUNE, de egy DUNE 200 K HUF, és ha beleolvasol a fórumukba, akkor azért van ott is méretes szívás elég...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Lesliegold
tag
válasz Kwisatzh #6877 üzenetére
Drága barátom, nem tudom mit képzelsz magadról, de örülnék, ha visszamennél fát vágni. Nem egy berendezés van már ilyen amit keresek, pl 2 régi DUNE is ilyen, csak drága. Attól, hogy a Te nem ismersz ilyen terméket, más még ismerhet, vagy pont be is jöhet épp a paicra így év végi durranásként akár, mint ahogy a DUNE két legrfrisebb terméke a HD TV-101 és 301 is úgy tünt még nyáron, hogy tartalmazni fogaj a DVB-C lehetőséget, és messze 60K alatt van. Ezekből következően, örömünkre szolgálna, ha a tudatlanságoddal nem a fórumot terhelnéd, hogy NE IS KERESSE SENKI, mivel, ha Te nem tudsz ilyenről, akkor biztos nem is létezik!!!!
Szóval egy jó tanács: Ha olyan válaszod van, hogy nem tudsz ilyenről és a kérdés nem személy szerint neked szólt, úgy bölcsebb dolog nem hszt írni...
Xiaomi Redmi 3
-
Scotty
tag
Kicsit megkavarodtam. A DIGI+ csomaghoz (tehát a plusz 5 csatorna miatt) már kell kártya és digis stb? Vagy csak az HBO-hoz?
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Lesliegold #6878 üzenetére
és megjelent a csoda DUNE c tuner ?? Van c tunerjük MOST?? NINCS... Igérik másfél éve....
Írt valaki már olyant ami megfelelne neked??? NEM
Akkor miről zenélsz kishaver???
Jelenleg kizárólag BLU RAY lejáccókba építve kapod meg amire vágysz. SAMSUNG, és LG.
Persze várhatsz még pár évet a DUNE c tunerre is...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Lesliegold
tag
válasz sandró60 #6875 üzenetére
Igen, ez volt az első, amit néztem, ez DVB-C tuner és egy kicsit média lejátszó egyben. Ez ellen nem sok kifogásom van, mindösszesen annyi, a média lejátszó része véleményem szerint csak felületesen összehasonlítható tudásban egy ténylegesen media playerrel. Nem játszik le mindent, és gyakorlatilag 2 éves a fejlesztés, nincs kijelzője (bár a TV bekapcsolt állapotában mindent látni a TV-n) és elöl van az USB csatlakozó.
Végülis ez nekem már majdnem megfelel, ennél egy picit frissebb bármilyen 2011-es modell jön ki, az valószínűleg nekem már jó lesz, mivel a hardvere biztos erősebb lesz.
Xiaomi Redmi 3
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Kwisatzh #6880 üzenetére
Hónapokig nyaltam én is a netet, mert úgy gondoltam korongjátszóra nincs szükségem, viszont a c tuner nagyon kellett volna mert a tv-m 2008 évi, és nincs benne.
Viszont nem akartam külön stb-t és médialejátszót. Értem tehát a problémád hidd el
Aztán amikor megvettem a HRX570-t rájöttem, hogy kell a blu ray is..
Miért?? Gondolom van "pár" dvd-d. Egészen új élmény végignézni a kedvenceit az embernek profin felskálázva... A blu ray korongokról nem is beszélve.... + DLNA, NETCAST.
Ha MOST akarod megoldani a problémád, akkor tegyél hozzá még egy kicsit, és nem fogod megbánni, ha nem akkor nyald még hónapokig/évekig a netet HÁTHA megjelenik a csodakütyü, és naponta könyörögj itt, hátha más talál...
Én csak segíteni akartam...
( LG 60PG700, LG HRX570, Onkyo TX-SR608)
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Lesliegold
tag
válasz Kwisatzh #6880 üzenetére
Zárjuk már rövidre a negatív hozzáállásod, jelenleg több termék is van ilyen, de olvass már mielőtt leírod, hogy a FÖLDÖN nincs ilyen
- Azbox Premium HD
- Selteka CIC 402Nekem mindkettővel az a bajom, hogy 2 éves hardver. 3 hónap múlva (2012-ben) már 3 éves lesz, így ha jó is a termék, kisebb az esélye, hogy 3 év múlva, még tudni fogja az elvárásokat, vagyis nem azt nézem, hogy ma még éppen jó volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Lesliegold #6883 üzenetére
A selteka médialátszónak egy VICC... és venni kell hozzá merevlemezt...
A másik pedig én úgy látom műholdas, és 80 K az ára... és venni kell hozzá merevlemezt....
Zárjuk rövidre.
Most akkor ha "VAN" ami Neked kell akkor
Vedd meg valamelyiketHa NINCS akkor min is vitázol velem?????
Tipikusan az az ember vagy úgy látom, aki soha nem vesz semmit, mert majd pár hónap/év múlva biztos lesz valami újabb, olcsóbb stb...
Ezek a fajta fazonok töltik az életüket a 10 centis fekete fehér junoszt tévéjük mellett, egész életükben csak tervezgetve....
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Dog 11
tag
Ha a tv-ben DVB-C / MPEG4 tuner van semilyen box vagy kártyára nincs szükséged.
Ha régi tv- vel nézed, úgy csak a digitális vétel miatt szükséges a Dig box.Az analóg és az összes digitális csatorna is érkezik a Digi+ csomag előfizetésekor.
A + 5 csatornához semilyen kódolás nem tartozik digitális vétel esetén sem.
Kódkártyára és ez esetben kötelezően egy Digi boxra a HBO csomagok előfizetésekor van szükség.Ilyenkor a 3 db .HBO előfizrtése már tartalmazza az SD boxot is amit a HBO vételéhez adnak. Ilyenkor kell csak kártya. -
Lesliegold
tag
válasz Kwisatzh #6884 üzenetére
A legtöbb media lejátszóhoz kell venni külön merevlemezt, mivel az EU-ban és talán azon kívül is a beépített merevlemez miatt komoly összeget kéne fizetniük a gyártóknak, így 98%-ban inkább kihagyják, hogy minél olcsóbb, minél versenyképesebb legyen a termék, bár látom, Te ezt a témát nem vágod, így nem megyek mélyebbre benne.
Abba sem mélyednék bele, hogy a műholdasnál lehetőség van DVB-C tunerre is, így ebbe sem mélyednék bele, mert látom ebben sem vagy járatos.Én tipikusan az az ember vagyok, aki jól körüljárja a témát, és 4-5 évre vásárol egy terméket, de alaposan körüljárva. 1 hete döntöttem el, hogy lépek, de már most úgy látom többet olvastam a témáról, mint Te összességében hiszed magadról. Ráadásul érzem az írásaidból, hogy hoztál rossz döntést, aminek most iszod a levét, mert vagy rosszat vettél, vagy jót vettél, de rossz ár/érték arányban, ezért nyomod a butaságod, hogy nem volt, nincs, és nem lesz media player és set top box egyben. Ez baromság. Több helyen olvasható a fejlesztés iránya, így hetek vagy hónapok kérdése és a azoknál amik most vannak is jobb termékek lesznek. Szerintem itt rövidre is zárhatjuk a témát, mivel te tipikusan az a fazon vagy, aki fél az újtól és a homokba dugja a fejét. Ezen emberek viszont nem viszik előre a dolgokat, hőbörögni meg minek is kell egy ilyen fórumon?
Az orosz csodát pedig hagyjad már addig, amíg a nevét is hibásan írod le...LOL
Xiaomi Redmi 3
-
Trava
tag
válasz Lesliegold #6883 üzenetére
Nekem van AZBOX-om.
Külön kell bele venni dvb-c tunert digihez.
A műholdas vételből adódóan simán nyítja a csatikat.
A legjobb képpel rendelkező box jelenleg, de a média lejátszó része nem tőkéletes és maga a box drága. Popcorn-t használok ezért média lejátszónak.
Igaz,hogy 2 éves de máig is csak ez tud 4:2:2-t.
Nemsokára lesz hozzá enigma.Neked tényleg LG, vagy Samsung lenne a legjobb.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Lesliegold #6888 üzenetére
Olvasgass, és álmodozz csak, a 60 rugós c tuneres csodamédialejáccóról, ami eccercsak majd biztos megjelenik. Olvasgass csak minél többet a témáról, biztos sokkal jobb olvasgatni, mint használni valamit!
Én közben használom és élvezem amit már megvettem...
Aztán ha majd úgy érzem hogy nem elég jó akkor megint megveszem azt ami éppen tetszik.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
"Szerintem itt rövidre is zárhatjuk a témát, mivel te tipikusan az a fazon vagy, aki fél az újtól és a homokba dugja a fejét."
Na ezen jót kacagtam Teljesen digitális jó középkategóriás házimozit használok 152 centis full HD plazmával, ami az én szerény igényeimet egyelőre teljesen kielégíti.
Az encore pedig "gondoskodik" a nagyfelbontású 5,1 hangú tartalomról...
Nem álmodozom róla, hanem évek óta használom.
Te mit használsz kishaver, hogy ennyire magas lóról osztod az elméletet????
Ps.:
és ne HAZUDJ. Soha sehol nem írtam, hogy nem is lesz!!! Azt írtam: Nem volt, és jelenleg NINCS is.
Várjál türelemmel, és olvasgass !
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
konrada
tag
Igazatok van, ez egy parttalan vita.
Neked abban, hogy mindig lesz jobb, neki meg abban, hogy ha az ember mindig csak arra vár, elmegy mellette a világ.
Az egyébként valóban meglepő, hogy amikor kényszerből megvettem a Seltekát 1 éve, azóta még nem jött ki árarány-értékben jobb. (A kényszer az volt, hogy nekem a 80'-as évek közepe óta mindig volt olyan felvevőm, mely a tévém méretéhez-képminőségéhez hasonló minőségben volt képes felvenni, mert lemaradni sem szeretek az engem érdeklő műsorokról, de ahhoz kötni sem az időmet. Erre meg 100 cm átmérő felett kevés volt az analógot vevő asztali HDD.)
Erre meg a Selteka megfelel különösebb kompromisszum nélkül (és az már plusz, hogy médiafájlokat akár HD felbontásban is képes lejátszani.)
A lényeg: abban igazad van, biztosan lesz jobb is, ezért akinek nincs hiányérzete (mint nekem volt), annak érdemes várni.
...viszont az eltelt jó év alatt még nem bántam meg a vételét, és még olyan ok sem jött ehhez, hogy azóta került volna a piacra jobb árérték-arányban. -
Kwisatzh
senior tag
válasz konrada #6893 üzenetére
Én nem is vitázom
A Seltekán én is erősen gondolkodtam, amikor akuttá vált a szükséglet idén tavasszal.
Főleg médialejáccás miatt nem vettem meg.
Jól tudom, hogy csak FAT 32 merevlemezt kezel, 4 giga fáljméret korláttal, és problémás az mkv lejátszás?
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Lesliegold
tag
válasz konrada #6893 üzenetére
Nem vitázom én vele, Ő a múltat erölteti én a jövőt. Az idő nekem dolgozik...Nekem bőven van 3-4 hónapom, de valami azt súgja ennyi sem kell, mert karácsonyra egy-két gyártó szokott húzni egy jót, hisz mikorra időzítsen ha nem akkor, mikor mindenki vesz...
Xiaomi Redmi 3
-
konrada
tag
válasz Kwisatzh #6894 üzenetére
Nem jól tudod.
NFTS-t is kezel és emiatt nem is tudom, mekkora a legnagyobb fájlméret, mely egyben van.
Nekem vannak olyan HD-ban felvett anyagaim a vinyón, melyek bőven 20 giga felett vannak, és egyben.A leggyakrabban előforduló és megszerezhető MKV-kat is lejátssza. Médialejátszónak csak azért nem ajánlható, mert a feliratokat nem támogatja, illetve talán nem játssza le az 1080p-t.(Ezt még nem próbáltam ki, egyébként meg szinkronizált filmeket nézek, és azt nézném akkor is, ha kezelné egyébként a feliratokat.)
...de az tény, ha médialejátszóra volna szükségem, nem ezt venném.
...viszont mint írtam, nekem recorder kellett. -
konrada
tag
válasz Lesliegold #6895 üzenetére
Én neked drukkolok, mert az tény, hogy DVB-T-ben már kaphatóak megfizethető áron a nagyjából neked megfelelő készülékek, csak egyenlőre a kódolt kábelrendszerek miatt nem éri meg a gyártóknak azok DVB-c kártyákkal forgalmazni a kis mennyiség miatt.
...viszont: lehet hogy nem is fogja, mert mire átállnának, az új tv-k ezeket a funkciókat tudni fogják STB nélkül is....
-
Kwisatzh
senior tag
válasz konrada #6896 üzenetére
Köszi a választ, akkor rosszul emlékeztem, de jól döntöttem anno
A felirat, és az 1080p nekem igencsak fájdalmas kérdés, mert amit én töltögetek az általában eredeti nyelv felirattal, gyakorlatilag az összes "új" film ilyen, amikor először megjelenik a "neten". Később persze van magyar szinkronos is, de azt általában nem bírom kivárni.
Így töltöttem le mostanra a nyár összes nagy slágerét, 1080p/dts,/magyar felirat, már csak a "majmok" hiányoznak...
A felirat azért természetes nekem, mert szinte az összes régi filmem, vagyis a régi dvd-k is eredeti nyelv+ felirat. Ezt szoktam meg.
Kinek a pap, kinek a papné, nem vagyunk egyformák....
Nekem a felvétel nem központi kérdés, filmet soha, és sorozatot sem, mert letöltöm pl azokat a sorozatokat amik érdekelnek.
[moderálva]
-
őstag
Kis változások vannak a dunatv műholdváltása miatt a digitális adásban. Megváltozott a kép/hang pid ezért, legalábbis dvbviewernél biztosan, újra kell kerestetni a 121mhz-t hogy legyen kép a dunákon. A Duna HD helyét átveszi a Duna2HD.
Hbo tegnap is jött és ma is jön kódolatlanul, 8mbit 720x576-ban.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
rocket
nagyúr
Olvasgatom a DIGI Facebook oldalat, szinte mindenre az a valaszuk "jelenleg nincs informacionk".
Ezekbol a kommentekbol az jon le, hogy uj/visszatero csatorna (nem sajat keszitesu) felvetelere az esely a lotto otosnel is kisebb, RtlKlub 16:9-es keparany problemat nem sikerult majdnem 2 honap alatt megoldani.
Fapad extra.Meglevo ugyfeleknek is van akcio azt irjak, de telefonon kell erdeklodni, vajon miert nem rakjak ki a weboldalukra?
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest