Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a PIN kódom? Mikor adtam meg és hova van leírva? Telefonon lehetetlen továbjuttni nélküle.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rocket
nagyúr
Nincs default kod, neked kell megadnod.
Azonositas nelkuli menut valasszal, es ha jelentkezik majd az ugyfelszolgalatos, akkor kerd meg allitson be kodot, amit utana mar tudsz hasznalni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Monitorra szeretém rákötni az adást.A monitort most DVI-n használom. A DSUB bemenetére szeretém rákötni a TV adást, és akkor nem kell átkötni mindig a kábelt ha TV-zni akarok.
Ha veszek egy set top box-ot (DVB-C), de DSUB-ra kötöm, akkor nem lesz digitális az adás?
-
ada19
senior tag
A Film+ HD elérhető már DIGI kábelen? Egy másik topikban valaki emlegette, bár szolgáltatót nem írt (azt láttam hogy a januári ÁSZF-ben már benne van).
Mégsenem
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.Lenne egy problémám. Van 3 TV-k...mind a három újabb ami fog mindent meg volt egy régi kicsi TV ami csak 4 csatornát tudott. Na annaka helyére vettünk egy LG led TV-t, Na probléma az ,hogy minden csatornát fog az LG csak az M1-t nem találom...és nem tudom,hogy kellene ezt megoldani. ha vissza dugom a kicsi tvt akkro azon van a többin is van de az LG-n nincs. de az összes többi tv-n van!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mzsombor
tag
válasz Whysperer #30716 üzenetére
Az összefoglaló elolvasása erősen ajánlott!
Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók digitálisan. Mit tegyek?
Digikábelen ezek az adók némileg eltérő paraméterekkel rendelkeznek.
Manuális keresésnél ezeket az adatokat kell megadni.
Frekvencia 114,5 Mhz, 121,5 Mhz, 128,5 Mhz, Symbol Rate 6000, QAM 256
Egyes készülékeknél célra vezető megpróbálni a teljes illetve hálózati keresés opciót is.Ha ez sem segít, akkor lehet továbblépni.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Gondolom mivel én fizetem, így annyi szobába kérem a bevezetést amennyiba akarom ha jön a szerelő? Ha egy szobába többet is akarok, gondolom az se probléma? Illetve nem értek hozzá, így bocs ha hülyeséget kérdezek, de nem romlik a minőség a több "elágazás" miatt?
-
mivamma
senior tag
válasz SUPREME7 #30719 üzenetére
Annyi helyre kötik be, amennyire akarod, de a felhasznált anyagokat ki fogják számlázni neked (nem lesz sok, pár ezer forint).
Ha rossz lesz a jelerősség, ne vedd át tőlük a munkát. (feltehetőleg, nem lesz semmi baj, 4-5 TV esetében sem).
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
-
SUPREME7
addikt
válasz mivamma #30725 üzenetére
Tv topik úgyhogy tv a laptop úgy jön a képbe, hogy venni akarok egy usb dvbc tunert és 1-2 műsort felvenni. (Ennyiből hiányozni fog a T archiv tv, egyszerű volt visszanézni ha valami érdekelt nagyritkán - bár kissé pofátlanság azért is pénzt kérni de mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Digi Film előfizetéssel rendelkezőket kérdezni, hogy nálatok van EPG, mert itt szegeden nem megy a Digi Film esetén.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
-
potyi23
senior tag
hali.van egy Opticum 7100CXE digi cuccom a tvhez. Mar reg hasznaltam ,sok adas elment belole,eltolodtak.Hogy a fenebe kell ezen ujrakeresni az adasokat ?belementem a menujebe,raktam olyat h automata kereses,de meg rosszabb lett !
-
-
fcc
aktív tag
Az EPG-vel van némi probléma. Szerda 0 órától egyetlen adón sincs!
-
g0dl
addikt
A kézi EB HD adása nálatok is kockásodik néha?
-
Trotter66
tag
Helló Mindenki!
Nagy sóhajjal döntöttem, szolgáltatót váltok és megrendeltem a Digi+ csomagot. Kíváncsi leszek, hogy hozzák-e kari előtt, vagy csak jövőre. Átböngésztem a topicot, képben vagyok a DVB tunerek tekintetében, mit és hogyan, a csatornarendezés még egy kicsit káoszos a fejemben, de majd kialakul. Egy HD STB-t rendeltem, a többi TV tudja a Digi jelét HD-ben fogni - elvileg. Ha legalább olyan jó lesz a képminőség, mint jelenleg az 1990-es évek végi upc kábelen, akkor már nekem megfelelt. Az árakról nem is beszélve.
Ha valakit érdekel, akkor majd beszámolok a szerelésről is.
-
rioter
csendes tag
Helló!
Megvan végre a digi, és hozzá alma c2200-as. A problémám az eszközzel, hogy nem ismeri fel minden hdd-t, amit rákötök.
Ami működik: samsung külső hdd (usb2-es), pendrive usb 2 és usb 3-ast is hibátlanul kezeli a média lejátszó menüpontban.
Viszont egy asztali sata 3-as 2,5" meghajtót próbáltam már 2 féle külső rack-ben is (usb 3-asok, mivel csak olyanban találtam racket, ami csaj 1 usb csatiról kéri a tápot), valamint külső tápos dokkolóban is (hogy nehogy elégtelen táp probléma legyen) (usb 3-as), valamint többféle 3,5"-os asztali hdd-t a dokkolóban. Tápot a rackben is kapnak, mivel felpörögnek és a ledek világítanak rajtuk, viszont csak a hdd adatok menü aktív a média lejátszó funkciónál, és ha arra megyek, akkor sem mutat semmit (ha nincs rádugva semmi, ez a menüpont sem aktív, tehát valamilyen szinten látja a hdd-t). A próbált meghajtók pc-n teszt alapján hibátlanok.
Mi lehet az oka, hogy nem fogadja el a belső meghajtókat? Hiszen a külső meghajtó is csak egy belső, gyárilag rack-ben.
Másik problémám, hogy az automata kereső nálam sem talál meg több csatornát (pl. m1, m2). A gyorskeresésben azzal szórakoztam, hogy átírtam a frekvenciát és a symbol rate-et olyanra, amit a tv-m kiírt az m1-es csatornára (a tv-nek beépített tuneres, az megtalált minden csatornát), ekkor megtalálta az m1, m2-t meg a többit újra, és bepakolta mégegyszer a csatornákat a listában, csak tartok tőle, hogy most meg esetleg másokat nem talál meg a frekvencia állítás miatt. -
zsolt501
nagyúr
válasz rioter #30749 üzenetére
Több mint valószínű azzal az eszközzel van gond, amibe a HDD-t teszed, ilyennel már én is találkoztam, számítógéppel ment, de egyéb eszköz már nem ismerte fel.
Maga a készülék amibe a HDD-t teszed ettől még nem rossz, csak nem kompatibilis a box-al.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs