Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz mivamma #29981 üzenetére
Van digitális adás, nem véletlenül van feltüntetve analóg és digitális kiosztás is.
Át kellene nézni első körben a TV beállítását még egyszer, lehet hibás paraméterek vannak megadva ( Qam, Symbol rate ,stb) sosem lehet tudni.
Nyilván lehet a tv-t is pakolgatni, de egy STB-t egyszerűbb mozgatni -
Tamás34
senior tag
válasz mivamma #29999 üzenetére
Köszi a választ! Ezt, hogy érted, hogy grátiszba adja? Hisz 6000Ft körüli összeget fizet ezért a csomagért! Meg nem a TV hibája, hogy kockásodnak a csatornák! Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de nem ismerem a Digi szolgáltatás!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
TeeJay
félisten
válasz mivamma #29997 üzenetére
LG weblapján a típus alapján próbáltál már szoftverfrissítést?
van rá 2014 augusztusban kiadott FW, én megnézném hogy javít-e a helyzetedenteljesen más kérdés
nem tudjátok hogy lesz-e a DIGI digiális kínálatában RTLKlub HD valamikor?
vagy kb. sose számítsunk rá az RTL2 kihagyása után?[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz mivamma #30012 üzenetére
Ha van CI+ -os modulod a Digitöl akkor a Digitális adásokhoz is ingyenes a kiszállás probléma esetén, ha kiderül hogy az ügyfél hibája miatt volt a gond akkor is fizetni kell az analóg esetén is, de ha nem akkor ingyen javítanak.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
dorika87
őstag
válasz mivamma #29999 üzenetére
Nálam is kockásodtak a digitális adások és kihívtam a digit, kiderült, hogy a koax csatlakozó volt hibás, ami előtte régi tv-n ugye nem tűnt fel, hisz ott jöttek rendesen az analóg adások, miután meglett az új tv ott sem jött elő mindig, ezért nem tudtuk hova tenni a hibát, de a végén már kezdett zavaró lenne és gondoltam megpróbálkozom kihívni a digit, hogy nézzék meg és szerencsére kicserélték a csatlakozót, aztán lekereste még egyszer a csatornákat és ennyi, pénzt nem kért. Úgyhogy egy próbát lehet megér.
-
SUPREME7
addikt
válasz mivamma #30725 üzenetére
Tv topik úgyhogy tv a laptop úgy jön a képbe, hogy venni akarok egy usb dvbc tunert és 1-2 műsort felvenni. (Ennyiből hiányozni fog a T archiv tv, egyszerű volt visszanézni ha valami érdekelt nagyritkán - bár kissé pofátlanság azért is pénzt kérni de mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz mivamma #31211 üzenetére
Szerintem csak annyi, hogy sokan szerettek volna ezen túl lenni még a szabadságok alatt, és nem munka napon szórakozni vele, mivel pár samsung TV típuson elég körülményes az adók rendezgetése.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
laciiiiiii
csendes tag
válasz mivamma #31211 üzenetére
Vannak munkahelyek, amikor nem számít a hétvége..., ha azt mondják és vállalják, hogy harmadikán változik valami, akkor az legyen úgy. Ha én fűtésszerelő vagyok és megígérem, hogy kimegyek neked szombaton megcsinálni, akkor nem hétfőn jelentkezem. Nyilván az agyonfagyás a lakásban és +3 HD csatorna beüzemelése nem összemérhető. A lényeg, hogy szolgáltatsz valamit, ígérsz valamit, akkor azt tartsd be. Ez csak Mo-n van sajna így minden területen. Amúgy megspórolhattak volna egy csomó panaszt, ha alapból 5-ére teszik a dátumot...ha már nem mennek hétvégén dolgozni és ezt tudják előre...
[ Szerkesztve ]
-
laciiiiiii
csendes tag
válasz mivamma #31214 üzenetére
Nyilván nem ér meg ennyit. Nem tom ki miért várja ennyire ezt a 3 HD csatornát, mint a Messiást. Én kíváncsi lettem volna rájuk, mert még senki nem látta milyen ez a 3 tv adó HD-ban....most debütál egy szolgáltatónál először (ill. úgy tom sem az upc sem a T nem tette még be)...csak hétvégén vagyok szabad és tudok tévézni...érdekes lett volna belenézni...nyilván lehet a jövő hétvégén is. Nem halok bele.
Amúgy én is sorba tettem volna a csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk