Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha jól dereng az 1.10 Closed Beta- 'ban is akadtak furcsaságok: pl. ott a Spirit Ward még máshogy nézett ki vagy pl. a Gheed's Fortune ott még nem charm volt stb-stb.
De ott volt az Armageddon rúnaszó. Nincs rajta CB, de érdekes. -
Chuzzlee803
aktív tag
Öröm az ürömben, hogy lesz, aki tanuljon a ZH-imra így
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
tibee77
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Erdekes ez a d2jsp, poe-ban ezt meg megemliteni se lehetett, mert attol tartott mindneki, hogy bannoljak.Vannak haverok akik toltak poe-ban, volt akit bannoltak, volt aki idaig is meguszta.En tuti nem mernem az accomat kockaztatni ott, ahhoz tul sok ertek van rajta, hogy bannoljanak.
(itt viszont diablo 2 miatt beregeltem, egyszerüen muszaj volt vennem respecelö tokent, mert ez a 3 lehetöseg nekem tul keves volt
) -
Vismajor01
addikt
Nyugodtan beirhatod az összefoglalóba, hogy d2jsps barmilyen kérdéssel hozzám fordulhatnak. 2005os reg, 10k fg etc :) Ha pl nagy erteku targyat akarsz eladni szivesen segítek abba is mert nekem mindig elore fizetnek.
-
reelc
veterán
Én nyertem.
"Megújult Ladder Seasonok: Csatlakozz a Diablo II: Resurrected játékosainak világához, és élvezd a versenyt a ranglistán! Kapaszkodj fel egy új, exkluzív, sokkal gyakrabban resetelt Ladder-rendszerben, és találd meg a helyed a legendák között!"
Februári infó, szóval a Blizzconról.
Máshol 3 hónapot írtak hosszra, de ugye nincs kőbe vésve. -
ldave
félisten
Amúgy abban az esetben érdekes lehet a Ladder, ha lenne egy kis csapat, akikkel lehetne célirányosan fejlődni és egy überező csapatot összehozni az elején (sorci, smiter, kicksin, stb). Persze ehhez rengeteg idő kell az elején, ami munka mellett ki tudja mennyire menne. De ilyet még sosem csináltam és izgalmas élmény lehet a torch-okat farmolni majd kereskedni.
-
Lokids
addikt
Engem már valahogy nem vonz a ladderezés. Az, hogy x időnként megy a levesbe a cucc inkább idegesítő.
-
Balion
senior tag
Akkor sem indulhatott volna el.
"According to Blizzard, the idea behind staggering the Ladder launch is to mitigate server issues, and Ladder should be enabled some time after launch."
illetve egy blue post: "We’ll be launching the first season of ladder rank play with a handful of critical bug fixes to ensure this competitive experience is smooth at the beginning of this exciting event. As soon as we have a firmer gauge on timing, we’ll update the community so players will have more than enough time to prepare for their ladder journeys."
-
reelc
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Korábban nyilatkoztak a fejlesztők róla.
Vannak ötleteik, de stabil alapok kellenek. Nyilván sok eladás és megfelelő technikai alapok.
Az egyiket nem tudjuk, a másikat érezzük.
-
savior
őstag
Hellen Hellforget megcsináltam és nem dobott semmit. Aztán látom hogy megint állnak a szerverek. Már csak abban bízom, hogy nem adta meg a küldit.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem érdekelnek a travik, én játszani akarok, mind 20 éve ebben a kis szabadidőmben idegeskedés és agyvérzést előidéző cseszkődések nélkül.
-
tibcsi0407
félisten
Én biztos vagyok benne, hogy lesz új content. Ezért lettek a régi ladder rúnaszavak használhatóak nonladderben is, mert a ladderben tuti kiegészítik párral. Lehet aktiválják a plague-t is (sosem rakták be végül az eredetibe, de néhány community serveren elérhető volt, assának kiváló), legalább a cham rúnának lenne több haszna, meg ki tudja még milyen okosságokat találnak ki.
-
tPedro_
őstag
Itt van egy hasznos videó a játékban használt rövidítésekről:
https://www.youtube.com/watch?v=3zVkl5QPaqs -
ldave
félisten
Nem is tudom, engem a Ladder egyáltalán nem fog érdekelni, ha ugyanaz lesz, mint most csak újra nulláról kell kezdeni. A Classic-ban volt legalább annyi értelme, hogy bizonyos dolgok csak ott voltak elérhetőek, jelenleg nem tudni arról, hogy a Ladder-ben lenne-e bármi újdonság.
-
Horvi
őstag
-
vaakuum
addikt
ez egy nagyon régi játék egyik legsikeresebb részének a felújítása. Én még 2000 előtt toltam a D1-et, utána elég sokáig a D2-t, D3-ra is rápróbáltam, de tény, hoyg hangulatilag más, mint a D2. Ez mega a D2 grafikai felújítása, beszálltam, mert tetszett régen is ez a rész, meg azt az accountot, gamekódot(nemtomhogyhívják) már amúgy is elvesztettem. Persze vannak erős hiányosságai, amik mai szemmel akár még "gáz" kategóriának is lehet minősíteni, de igazából neked kell tudni, érdekelne-e annyira, hogy néhány mozifilm árát elköltsd rá, de remélhetőleg azok időtartamánál hosszabb ideig leköt, szórakoztat.
-
Peppo
őstag
Bengedett egy kis időre, hogy lássam, a kockám elveszett a benne lévő perf skullal együtt. Mondhatom, szerencsém van, a chaten írnak olyat is, hogy valaki két nagy rúnát meg unique gyűrűt bukott.
Szégyen, amit a Blizzard mostanában csinál.
-
tiborv
aktív tag
Nezz rola youtube videot mindenkepp!
Ezt azert irom, mert a 20 eves jatek szebb kontosben, de a jatekmenet ugyanaz maradt mint az eredeti diablo 2-ben. Igy sok olyasmi van benne ami a mai ingerkuszobnek talan mar nem annyira felel meg.
Nincs tutorialja, igazabol mindent egyenesen a sajat karodon tanulsz meg benne, mi mire jo stb. vagy nagyon sok utanaolvasast kovetel.
Annyi segitseg kerult a jatekba, hogy ha elrontod a karaktered statolasat skillezeset lehetoseged van questekbol 3x javitani azt (vagy kesobb akarhanyszor farmolas kerdese) illetve nem tudom milyen jatekokat jatszottal, az endgame itt kb 5-6 terulet folyamatos farmolasat teszi ki.
Eleg sokan felgyultunk viszont itt a forumon, szerintem folyamatosan tud valaki segiteni, mindig akad aki valaszol a kerdesekre is. De hogy ne erjen csalodas illetve hogy vajon neked mennyire jon be ez a klasszikus jatekmenet erdemes tobb videot nezni rola amik bemutatjak ezt. Nem tdom hogy allsz az angollal, magyarul nem tudok ilyen videokat de most a youtube szarasig van D2r-rel kapcsolatosan tartalommal tuti talalsz olyat ami reszletesen akar ossze is hasonlit mas jatekokkal pro/kontra. -
reelc
veterán
válasz
pachito
üzenetére
A sablon szöveget nyomják több, mint 24 órája.
Vizsgáljuk, türelmet kérünk, elnézést.
Ismétel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pachito
őstag
A játék jó viszont a folyamatos szerver problémák miatt nem tudom most jó szívvel ajánlani. Pláne hogy Blizzardék felől semmi hír, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy félnaponta lehal az egész aztán login után nézheted hogy 2 szintet is lefaragtak a karakteredből.
-
skt
tag
Sziasztok!
Szemezgetek a játékkal, viszont még soha nem játszottam egyik résszel sem. Az árát kicsit sokallom, viszont érdemes így egyáltalán neki kezdeni? Vagy mit tanácsoltok?
-
tiborv
aktív tag
Igen pmben megbeszelitek
Bizalmi alapu ez sajnos ilyen, ezert "szamit" a regdatum altalaban aki tobb ezer-tizezer fgvel 1X eve tag nem fog atverni hogy utana lockoljak. Erre is van persze pelda de elenyeszo.
Amugy regen screenshotokat csinaltam en is tradeknel amikor nagyobb erteket adtam el vagy vettem mert chatben latszik hogy mi a nickneve jspn mert alapbol bemutatkozassal indul a trade.9450 MöBalázs:
Igazabol nem szukseges mert ha nem tudtok egymas jatekaba lepni akkor kliensben at tudod allitani es akkor jo lesz. Ezt eleg pm-ben beirni ha te adsz el, hogy pl: cucc/////1 eu -
reelc
veterán
Igen, köszönöm!
#9450 MöBalázs: Igen, köszi.
Egy streamben láttam, hogy a bocis pályáról érdemes a kardot felvenni, mert azon arra annyi lyukat lehet üttetni, amennyi pont kell.
Szerintem ez hasznos lenne olyanoknak, akiknek nincs kisujjukban a játék.
Lehet van ilyen guide, átsiklothattam felette, néztem sokfélét.
Nagyon régen játszottam egy ideig, de offline, szólóban, és egy időben netem sem volt, így nem is ájultam el a találomra berakott rúnák hatásán pl.
Nem volt semmi instrukcióm akkoriban.
Most sokat gondolkodtam a megvételén, végül beleugrottam. -
Lokids
addikt
d2jsp-n hogy néz ki a trade? eladnék egy pala combat skillert 200fg-ért (ha valakit itt érdekel szóljon), de onnantól, hogy valaki megvenné mi történik?
PM-ben megbeszéljük, hogy melyik game/pass-ban adom át?
Mi biztosítja, hogy az item után valóban átadja az fg-t? -
Balion
senior tag
Szerintem arra gondol, legalábbis nekem az hiányzik, hogy ha pl hell bocikat farmolok, milyen tárgyak mellett nem érdemes elsiklani. Pl colossus voulge, archon plate, monarch, 4-5os flail, eth cryptic axe, ilyenek. Pl én lassanként jövök rá, milyen értékeket hagytam a földön néha.
Amúgy él a szerver.
D2jspn-n számít a régió? Írni kell, hogy eu? -
Jim-X
őstag
Koszi, frissitettem! Hozzaadtam egy meghivot ami nem jar le!

Nem tudom komplett guide van-e, de specifikusan lehet keresni. Ugye ami a fontos, hogy melyik item-be mennyi socket lehet! Larzuk a maxot rakja (ilvl szerint) A socketelos Cube recept pedig nagy szazalekkal a maxot (2sox maxnal pl igy nez ki: 6 az alltime max, 2 lehet az itembe max, ugyhogy 5/6 esellyel 2 sox, 1/6 esellyel 1sox) rakja bele!
Normal: 3socketes item eshet max! (de ilvl szerint Larzuk tehet tobbet is, pl boci)
NM: 4socketes item eshet max!
Hell: 6socketes item eshet max!Remelem segitett
-
savior
őstag
D2jsp-hez annyit hozzáfűznék, hogy nem csak Diablo 2 kereskedelem zajlik ott, hanem sok más online játéké is (én pl adtam el ott Albion online aranyat, most meg New World aranyat árulok, igaz azt egyelőre nem nagyon veszik ).
-
pachito
őstag
Kérdezted tegnap honnan lett IK..hát innen
Én is most regisztráltam, különösebben megerőltető farm nélkül is összejött 500 fg, amit akár más játékokban is el tudsz költeni (van wow, tf2, cs, mtg meg egy rakás másik subforum ahol tudsz adni-venni), szóval szerintem is érdemes vele foglalkozni, a legtöbb cuccot ami nem high end ilyen 10-20 fg-ért dobálják ki szóval egy karit viszonylag olcsón fel tud bárki öltöztetni. A rúnák viszont Um/Mal után már drágák, high end rúna meg kb luxuskategória.szerk. tiborv megelőzött
-
tiborv
aktív tag
Igen pont ez az egyik lényege hogy ladderrol laderra atviheto, mert fuggetlen tole. Sot igazabol ha megnezed az oldalt mas jatekok is porognek rajta pl. poe vagy wow, cs, meg mittomen meg mik. Meg azt is lehet csinalni hogy egyik jatekban eladod a cuccaid aztan d2r-ben meg felepitesz belole egy karit vagy forditva.
Ezzel szemben nyilvan ingame trade nagy hatranya hogy csak az aktualis ladderban tudsz kereskedni. -
Jim-X
őstag
Ha mar a Ladder-nel meg az araknal tartunk!
Lehetne osszetoborozni PC-re es Konzolra is csapatokat ha esetleg megis elindulna!
Addig osszeszokna a bagazs es mire indul, mar rutinbol menne

Egy jo csapat (es szerencses) ilyenkor megszedheti magat rendesen, utana no problem anyagilag
#9438MöBalázs: Igen! Barmikor szerzett fg barmikor hasznalhato! Nekem nem is tudomn, mar hany eves a megmaradt goldom es most is vehetek belole barmit!
Ha most mazlid van akkor kesobb mar nem lesz problemad felszerelni barmilyen buildet!Fentebb mar irtak regebben, ha beindulnak a botok, akkor mennek lefele az arak! Aztan Ladder resetnel megint megugranak!
Nekem anno egy perfekt eth Zaka esett, gyilkoltak erte szinte egymast az emberek, akkor presztizs volt...kar, hogy a ladder kozepen esett
-
Balion
senior tag
#9431Jim-X
#9433tiborv
#9437maajsz
Köszi a leírásokat. Valami rémlik régről is, de nem emlékeztem hogyan is működött.Akkor a most szerzett fg felhasználható lesz ladderban is? Az kicsit fura. Mondjuk ha tényleg töredéke a non ladder ár a ladderének, akkor nem annyira gáz.
#9436Jim-X: ráadásul pachito húzott 40 percen át, szóval mindkettőnk ideje kuka volt. :'(
-
maajsz
senior tag
Van egy trading forum (d2jsp) ahol gamen kívül lehet bizniszelni cuccokat és az ottani fizető eszköz az fg (forum gold). Ha oda regelsz, akkor ott tudsz tradelni cuccokat fg-ért. Ha nincs goldod akkor értelemszerűen itemek eladásából tudsz először szerezni, vagy pedig vehetsz is valós pénzért. Mondjuk a mostani meredek árak mellett annyira nem éri meg, 1-2 ezer fg azért nem olcsó, ilyenkor van inkább jó időszak gyűjteni goldot. Egy egy hr-t vagy ritkább itemet most meredek összegért el lehet adni. Később meg mikor lentebb vannak az árak meg simán ki tudsz pengetni egy full hammerdint is akár. Általában ladder elején a legmagasabbak az árak illetve általánosságban a non ladder árak töredékei a ladderének.
-
Jim-X
őstag
válasz
gubisadam
üzenetére
PC vagy Konzol?
Konzolon van ilyen es egy Close App, ujrainditas altalaban megoldja! Nalam is volt parszor mar ra pelda.
PC-n nem tudok nyilatkozni, de ugy emlekszem ott is hasonlo
#9433tiborv: De ezt "aprobb" teteleknel nem hasznaljak ez csak a tenyleg draga cuccoknal szokott elofordulni.
Eddig egyszer hivtam anno, abbol cuccoltam fel 3 karit es meg maradt is par szaz, annyi van most a szamlamon
-
tiborv
aktív tag
Forum gold a jsp fizetoeszkoze.
Ha neked nincs mert uj felhasznalo vagy akkor 2 opcio van
1. veszel penzert (nyilvan nem)
2. eladsz itemeket amiert masoktol kapsz
Ahogy maajsz irta nyitsz egy topikot teszem azt O White Monarch, vagy White monarch Ft
es varod mennyit ajanlanak erte.
Van a d2r trading resznel kereso be tudod irni amit te is el akarsz adni/vagy keresel ha kesobb lesz fg-d es latod masok topikjait mennyiert adjak-veszik igy be tudod pozicionalni mennyit er.
Ha valaki ajanl erte annyit amennyi szimpatikus (nyilvan alapbol fogalmad sincs mennyiert kene eladnod a dolgaid, ezert erdemes a keresest hasznalni) akkor irsz ra 1 pm uzenetet amibe beirod a game nevet es passwordjet amiben vagy vagy amit krealtal.
Bemutatkoztok jsp neven egymasnak majd oda adod/kifizeted az adott itemet.
Van egy ilyen iratlan szabaly hogy altalaban az ad elobb aki korabban regisztralt de ez is szituacio fuggo. A legtobb esetben nem basznak at.
Ha valami ertekeset talalsz akkor van lehetosed mediator behivasra a jatekba ilyenkor o kapja az fg-t es az itemet is es o csereli ki kozottetek. De ezt "aprobb" teteleknel nem hasznaljak ez csak a tenyleg draga cuccoknal szokott elofordulni. -
Jim-X
őstag
Forumgold, a d2jsp fizetoeszkoze.
Ketfelekeppen tudsz szerezni:
1. Talalsz valami jo cuccot amit el tudsz passzolni es hajlando is valaki fizetni (most ha belenyulsz valami HR-be vagy jobb cuccba, akkor azonnal el kell adni, mert az egekben az arak)
2. Veszel kokemeny "valutaert". Olyan 10dollar jelenleg 290fg, nyilvan ha tobbet veszel akkor valamennyivel olcsobb. -
gubisadam
aktív tag
sziasztok,
másnak is eltünt minden online kari?
-
maajsz
senior tag
Trade-nél általában "O" - offer, N - need, ISO - in search of, c/o - current offer, bin - az az ár amint el is adja. D/l a deadline szokott lenni, ha megad az eladó, pl kiírja, hogy O pala torch bin 2000 fg, d/l 24h highest offer wins, akkor ha a legmagasabb offer nem éri el a 2000-et de lejár a határidő akkor odaadja annak.
A "res" vagy "resi" resistet jelent.
Az itemeknél meg a releváns változókat szokták feltüntetni, pl pala T 17/17 (pala torch all res/all attri értékei) vagy pl viper 32/11 (a skin of the vipermagi all res/ DR értéke). Vagy ha még nincs azonosítva akkor "unid". -
Genji
őstag
50posion 7mf small charm mit erhet sracok?
-
ldave
félisten
Nézem ezt a d2jsp-t, sosem használtam, mit jelentenek ezek a szavak a trade fórumban, hogy: bin, res, d/l?
-
Balion
senior tag
Valaki tud megoldást arra, hogy lássam, ha valaki belép az általam kreált játékba? Mondjuk villogjon az ikon, hangjelzés, vagy ilyesmi. Üzleteléskor hasznos lenne.
-
Jim-X
őstag
-
aradebil2
senior tag
Állítólag fixálva lesz a Cold Mastery penetration-je, majd tesztelje aki tudja
-
tiborv
aktív tag
válasz
Joco_77
üzenetére
Hanyas szintu?
Nekem guillam helm - duriel shell armor - non-eth cv insighttal kb csak andariel oli meg mikor merget kap es nem megyek fel idoben akarahoz.
CI mobok meg tronteremben sem okoznak gondot ott meg a 3. wave oli le max ha nem gyogyitok rajta a hydraknal. Ha a jelenlegihez kepest ez is upgrade akkor szerintem cuccold igy mert andy meg forti sokkalta dragabb mint ezek. -
aerosmith
őstag
lehet már tudni mikortól megy a bnet újra?
-
Jim-X
őstag
-
maajsz
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Valamelyik privát szerón emlékszem lehetett ilyet, de persze nem kaptad meg egy az egyben az értékét, hanem egy eggyel alatta meg egy kettővel alatta valót kaptál (pl zod lett cham jah, cham lett jah ber, jah lett ber sur és így tovább..), de ezek így sem tudom mennyire fair bontások lévén, hogy amúgy a zod, cham, sur nem túl sok semmire jók.
-
pachito
őstag
Persze hogy jó, most adtam el egy majdnem perfect Nightwing"s Veil-t ami megnöveli a cold damaget és elég jó itemnek számít..ez a felét érte kb a rúnádnak. D2jsp-n regisztrálj, keress rá az árakra hogy nagyjából képben legyél mi mennyit ér, nézz szét wikin hogy mi az a gear amit szeretnél megszerezni, azt mennyiért adják-veszik és kezdj el kereskedni. Ja és ne hagyd magad lehúzni valami olcsó vacakkal, sokat ér a rúnád.
-
Chalez
őstag
Valaki dobott egy Vex rúnát, valaki igényt tartana rá valami Blizz Sorci cuccért cserébe? Vagy egyáltalán az jó cserealap valamire?
-
törölt tag
válasz
Chiller
üzenetére
Köszi szépen a válaszokat a konfigokkal.
Most már nekem is 90% gyanús, hogy több ponton gyengélkedik a program.
Itt például valakinek az működött, hogy kivette a dedikált hangkártyáját...Esetleg szűkítés képpen olyan is tud írni akinek nem dobja ki a játék ( ha létezik ilyen
) ?
Gép, OS, Driver Frissítések, Audio, Page file beállítások, stb sokat segítene.Nekem nem azon a driveon van telepítve mint az OS, ez nem tudom mennyire lehet probléma, mind 2 SSD ugyanaz, régebbi Sata3 WD greenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(itt viszont diablo 2 miatt beregeltem, egyszerüen muszaj volt vennem respecelö tokent, mert ez a 3 lehetöseg nekem tul keves volt
)