Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kérdezted tegnap honnan lett IK..hát innen
Én is most regisztráltam, különösebben megerőltető farm nélkül is összejött 500 fg, amit akár más játékokban is el tudsz költeni (van wow, tf2, cs, mtg meg egy rakás másik subforum ahol tudsz adni-venni), szóval szerintem is érdemes vele foglalkozni, a legtöbb cuccot ami nem high end ilyen 10-20 fg-ért dobálják ki szóval egy karit viszonylag olcsón fel tud bárki öltöztetni. A rúnák viszont Um/Mal után már drágák, high end rúna meg kb luxuskategória.szerk. tiborv megelőzött
-
tiborv
aktív tag
Igen pont ez az egyik lényege hogy ladderrol laderra atviheto, mert fuggetlen tole. Sot igazabol ha megnezed az oldalt mas jatekok is porognek rajta pl. poe vagy wow, cs, meg mittomen meg mik. Meg azt is lehet csinalni hogy egyik jatekban eladod a cuccaid aztan d2r-ben meg felepitesz belole egy karit vagy forditva.
Ezzel szemben nyilvan ingame trade nagy hatranya hogy csak az aktualis ladderban tudsz kereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én is most regisztráltam, különösebben megerőltető farm nélkül is összejött 500 fg, amit akár más játékokban is el tudsz költeni (van wow, tf2, cs, mtg meg egy rakás másik subforum ahol tudsz adni-venni), szóval szerintem is érdemes vele foglalkozni, a legtöbb cuccot ami nem high end ilyen 10-20 fg-ért dobálják ki szóval egy karit viszonylag olcsón fel tud bárki öltöztetni. A rúnák viszont Um/Mal után már drágák, high end rúna meg kb luxuskategória.