- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Barátom idézete, akivel anno együtt játszottuk a d2-őt, majd a d3-at, most pedig a d2r-t, és ma kicsit d3-azott.
"huhh, azért a d3ba visszamenni... Kicsit mint a japán étterem után a mcdonalds
A japán kifinomultabb, de azért kicsit macerás megenni, a d3 viszont instant kielégülés mint a fast food"
-
B. Tamas
aktív tag
Újabb alap kérdés, vajon jól logikáztam e ~20 éve és most is, hogy a közelharcosaimnak távharcost, a távharcosaimnak pedig közelharcost béreltem segítőnek?! Nekem így tűnik logikusnak, de javítsatok ki ha tévedek.
-
AttilaSW
újonc
Sziasztok. Valakinek kellenek kezdő tárgyak? Sorci, barb, paladin az írjon. settek unique. Normal, nightmare húzásban is tudok segíteni.
-
Win-T
őstag
Nightmare act 5-ben mióta jönnek szembe ilyen vegyesfelvágott ellenfelek korábbi területekről? Ez így volt régen is? (Nem mintha bánnám, csak meglepett, nem emlékeztem erre.)
-
Balion
senior tag
válasz
forras2 #9286 üzenetére
Érdemes leírást követni és akkor nem nagyon lehet elszúrni a karaktert.
Van egy pár lehetőséged:
-Végigszenveded nightmare act1-ig, ahol megint lesz lehetőséged resetelni (den of evil kitisztítása után).
-Végig húzatod magadat normalon.
-Veszel/kapsz egy Tokent, amit pul vagy um rúnáért szoktak árulni a játékban.
-Újra kezded.
-
GL820
tag
Mf-ből mennyi az ideális unique cuccokhoz? Tudja valaki? Nekem most 178%, de szinte csak sárga meg kék ami esik.
-
törölt tag
ez lehet hülye kerdes lesz, de a frenzy amiket ad dmg bonuszt pl, az ha atvaltok swingre akkor aktiv marad? latom, hogy van valami aura szeru a barbarom korul, de a statok kozott nem nagyon akarja megnovelni a sebzest, ha aktiv aura mellett atvaltom a skillt.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nincs valami módja a skill újrapontozásnak?
Első pályán Akaránál már felhasználtam, elqúrtam a pontozást, és a 3. pálya valami kegyetlen kínlódás így, újrkezdeni meg nem szeretném megint a játékot... -
Lokids
addikt
Nem tudom mit csináltak, de engem elég gyakran kidob a játék errorral.
-
Win-T
őstag
Arról van infó hány darab karaktert lehet kreálni egy accounton? Megszállott gyűjtögető vagyok, és az összes unique/set/rune word összegyűjtési projekthez kellene pár tároló kari majd.
-
r6man123
senior tag
Félig OFF: van megoldás arra, hogy helyi wifin PC-ről Laptopra tudjam streamelni a játékot? Jó lenne az ágyból játszani, de a laptopomon nem indul.
-
pachito
őstag
Keresek Immortal King beltet, tudok érte adni 4 socketes Monarchot, 3 socketes tiarát, +1 traps grand charmot, wizardspikeot vagy bármit
-
Balion
senior tag
Bocik megint kinyilvánították hálájukat egy ohm formájában.
-
Peace
nagyúr
Rúnaköveknél számít a MF? Countess run-oknál NM fokozaton.
-
maajsz
senior tag
Úgy tűnik helyre állt a szeró, de szerintem a mai progress jó része elveszett, mert ez tuti valami korábbi időpontú mentés.
-
kukulec
őstag
akkor reménykedünk. 87-es vagyok, cimbim 85-ös, van pár hajnalig tartó játékom, szóval én tuti ott kiszállnék. még akkor is, ha anno rongyosra játszottam a játékot.
-
kukulec
őstag
srácok, látom megint összerohadt a rendszer és eltűnt a karakterem. amikor orvosolják a szerver problémát, akkor újra lesz karakter vagy így jártunk? a másik: meddig lehet visszakérni a dellát?
-
válasz
Winzsolt #9257 üzenetére
Vannak price checker chennelek discordokon, meg szanaszét neten is, az indulás miatt most lehetetlen általánosan becsülni, kb naponta ugrálnak az árak. Pár napja még nem mentek a botok, horror ára volt mindennek, most már beindult a botozás, lassan mozog lefelé minden.
-
mephi666
nagyúr
na, hétvége van: a bnet is lefeküdt kicsit pihenni
-
Winzsolt
aktív tag
Sziasztok! Van valami trade kisokos kezdőknek, hogy kb. mi mit/mennyit ér?
-
maajsz
senior tag
Másnál is szaraxik a szeró? Nekem most az összes online karim eltűnt
-
vaakuum
addikt
Nem tudom, mi van a Bnettel, de percekig tart kreálni egy játékot, és kilépni is belőle...
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vismajor01 #9143 üzenetére
2 hét farmolás után sem esett Hellben egy nyamvadt fehér/4 socketes Monarch Spiritnek. Nekiduráltam magam, csicska kinyírta Hell Ancientök közül az egy szem cold immunt, majd Throneroomban is besegített. Tegnap le is szaladtam a bocikhoz, egyből esett három fehér Monarch. Larzuk quest persze már nincs, kockával kettőnek nekiestem. Első 1 socketes, második 2 socketes, hogy a rossebb essen bele. Inkább húzok egy assassint gyorsan és majd Larzuk megoldja.
Nem tiszteli a game a szabadidőmet na, elszoktam már a modern játékokban ettől.
-
Balion
senior tag
-
Lokids
addikt
Ti mit csinálnátok egy Ohm rúnával? Kiraknátok a CTA-t, vagy elcserélnétek egy Tal Armorért?
Ugyanitt 5s cristal swordot /flailt keresek.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! A tehenes pálya hogy működik ? Normalt kivittem mármint az 5 actot utánna sikerült a portál . De azóta nem tudom elő hívni hiába van meg hozzá a “láb”.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Hangfalképű #9239 üzenetére
Régen is volt, és régen se volt jó semmire
-
Hangfalképű
tag
A thunderstormnak nem volt régen synergy-je vagy rosszul emlékszem?
-
vvega30
senior tag
Keresem azt a vállalkozó kedvő sporttársat aki, az esti órákban végighúzná a sorcimat normál baalig bezárólag. Csak mert már unom a bénázást és a gyökereket a lobbyban.
Cseréba ha nagy lesz viszonoznám a szívességet. Többször is.
Jelige: nohomo pls! -
pachito
őstag
Ez a warpolgatás másnál is általános jelenség? Elindulok ww-vel valamelyik irányba és a pálya másik felén kötök ki egy hirtelen váltással..nagyon idegesítő, többször haltam már emiatt, nem értettem miért fogy a hpm majd átwarpol a tömeg kellős közepébe..
-
ldave
félisten
Most nekem is volt egy jó köröm, 4s Archon Plate, Blade of Ali Baba, Trang kesztyű
-
Jim-X
őstag
Tegnap este Travincalban esett egy perfect Serpent's Small charm of Good luck...
17mana, 7%mf
-
warcat
veterán
válasz
MikeWazowski #9225 üzenetére
Lilith az Diablo 4.
A játék bejelentésekor láthattad az announcement trailerben. -
-
MikeWazowski
veterán
Lilith nincs a játékban? Vagyis valahol kell lennie mert láttam videót róla. Vagy a felújított részbe nem került be?
-
tPedro_
őstag
Nem lett volna gond, ha tudom előre, hogy a socket hozzáadós kocka receptet csak 1x lehet megcsinálni. Így most ment a levesbe egy +41 all reses pajzsom.
-
-
Jim-X
őstag
Most lottem egy SoJ-t Andinal, mana problem solved
-
shotika
őstag
kk
-
shotika
őstag
Radament lootot is dob, vagy csak engem nem szeret? Még első ölésre se dob semmit, csak potionokat.
-
tiborv
aktív tag
Ha valakinek assaja lenne es szuksege van resistre kezdesnek jo tud lenni, oda adnam ha van jelentkezo.
-
Win-T
őstag
Elkezdtem szintezni egy paladint... de basszus, hogy ez a blessed hammer mennyire nem az én stílusom.
-
Elemental
addikt
Az oculus az fix statos, ugye? A neten úgy látom, csak biztos akarok benne lenni.
-
ldave
félisten
Ha valakinek van esetleg egy +res-es pala pajzs alap elfekvőben, akkor azt szívesen venném
-
Balion
senior tag
Pont azon elmélkedtem, hogy ezek a bocik végülis rendszeresen dobnak rúnát, de milyen borzalmas a szerencsém, hogy olyan alacsonyakat rollolok, mikor is kiesett egy rúna. Nézem, Ber. Melyik gagyi rúna is az megint? Felveszem, alt+tab, rákeres, uhh
Egy ideig megvagyokNem lőttem én el, tessék Jah-ot találni
Mondjuk a Ber lehet, hogy hasznosabb.
(Ami elég sűrűn esik hell cowon, az a ral, fal, hel, amn tapasztalataim szerint.)
-
MutantZombie
tag
válasz
tibcsi0407 #9197 üzenetére
Akinek ez az összefoglaló esetleg nem elég, annak itt egy bővebb tanulmány. Igaz, ez még 1.10-s patch-nél íródott, de nem tudok róla, hogy azóta jobb lenne a rune-dropp.
De csak óvatosan az olvasásával, nehogy elvegye a rúnavadászok kedvét :-) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest