Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát, hogy jobb lenne, azt nem mondanám. Korábban volt naponta 2-3 óra, mikor nem lehetett játszani, de amúgy a maradék 20 órában simán ki-be lehetett lépni. Most órákat vársz a belépésre, és mivel legfeljebb 1-2 órát bír ki crash nélkül, utána kezdődik az egész elölről. Szerintem ez most még rosszabb, mint két hete volt.
Valami k. nagy gáz van a Blizzardnál, ha ezt ennyi idő alatt sem voltak képesek megoldani. Most nem egy olyan játékról beszélünk, amit milliók játszanak egyszerre. Ez azért mégiscsak egy remaster jóval szűkebb játékosbázissal.
-
Peppo
őstag
Nekem most 435-ön áll egy ideje. Ha a tegnapi tempóban halad, kb. 2 óra múlva beenged. Átlag óránként egy fagyással számolva alighanem a queue-ban több időt töltenék, mint a játékban. Lehet, ezt mára elengedem.
-
Peppo
őstag
válasz
üzenetére
Szinte mindig látni olyan játékot, ahol valaki keres pgemet. Ezeken belül is az ametiszt a legnépszerűbb, azt ha nagyobb tételben árulod, egész jó rúnákat is kaphatsz érte. Vagy bemész egy olyan játékba, hogy pl. items for pgems, és ott hátha van valami olyan eladó cucc, ami hasznos számodra, és pár kavicsért odaadják.
Aztán olykor keresnek emberek egy-egy adott kisebb rúnát, pl. sol-t, és simán adnak érte akár egy nagyobbat is, ha nagy szükségük van rá. Múltkor az egyiknek nagyon kellett, és két solért adott egy lemet. De pl. Ral rúnákat 10-es, 20-as csomagban is el lehet passzolni. Régebben láttam olyat, aki spirithez való rúnákat árult, összesen 10 pakkot, és végül eladta, asszem istért. Persze ehhez nyilván türelem és mázli kell.
Egy-egy kör farmolás között érdemes gyorsan végignézni a lobbyt, hátha éppen keres valaki olyan kavicsokat, amelyek vannak neked. Ebből meggazdagodni nem fogsz, de egy tűrhető felszerelést akár össze is szedhetsz belőle.
-
Peppo
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
Ez a része tényleg egy rossz vicc. AZ rendben van, hogy ne indíthass új játékot félpercenként, de, hogy sikertelen csatlakozáskor is ki kell várni az egy percet, az annyira szánalmas, hogy szavakat nehéz rá találni.
Én pgemből csak ametisztet és esetleg rubint tartok nagyobb mennyiségben. Előbbiből ha összejön egy 40-es tétel, akkor akár egész jó áron is el lehet passzolni. Ill. még a ral rúnát szeretik nagyon, azt is lehet kötegelve árulni. Abból még csak 20-25 van, várok vele még egy kicsit.

-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
AHhoz képest, hogy messze vagyok még a full geartől, én is sokszor dobok ki freebe, vagy adok 1-2 pgem áron olyan cuccokat, amelyek egy alacsony szintű karakternek jók. Mondjuk a trade nálam a játék lelke, van, hogy több időt töltök vele, mint farmolással.

Nekem amúgy az is pozitív élmény volt, hogy tegnap benéztem normálra, hátha tudok segíteni húzásban valakinek, és végül tudtam, de eltartott egy darabig, mire megfelelő játékot találtam, mert szinte mindben volt már egy-egy mags szintű játékos, aki segítette a többieket. Ezt jó volt látni. Végül azért sikerült egy ötfős csapatot Andytól Baalig elvinni. Kicsit ezzel törlesztve azoknak, akik nekem segítettek ugyanebben.
-
Peppo
őstag
Először bementem én is nulla mf gearben, hogy majd dobál jó base cuccokat. Ok, Monarch végül esett, de kb. ennyi. Na, meguntam, felöltöztem mf-be, hogy akkor legalább valami jó is essen. Erre elkezdte dobálni a CV-ket, számolatlanul a fehér monarchot. Ok, esett pár set item is, mint pl. cathan, angelic és hasonló, akár 2000 aranyat is megérő szarok.

Az a vicc, hogy még jó mf-ben is annyira alacsony a droprate a hasznos cuccokra, hogy tényleg annyi a lényeg, ha mázlid van, lesz jó lootod, de ha a blizzard rng utál, akkor csak a szar esik.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na azóta sem volt ilyen. Napok óta 1-3 socketes vagy kék monarchokat dobál sorozatban.

-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
De, sajnos az messze van. Én is ezzel szívtam, a 85-ös mercre is kellett egy rakás plusz str, hogy hordani tudja. Aztán, ahogy esett 2 darab eth 4 soc CV, le is cseréltem, azóta végre felvehet mást. Addig csak a Guillaume + Duriel kombóval ment rá.
Nem tudom, a merc elérheti egyáltalán a 210-es str-t akár 98-a szinten is. -
Peppo
őstag
-
Peppo
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy látom, 5 pgem és Fal rúna között keltek el mostanában. Szóval kb. 5-10 pgem.
-
Peppo
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Azért ez nálam inkább az élvezetről szól, ezért sem álltam be a sorba. Tudom, lassabban megy így, de azt az időt, amit most rá tudok szánni, és ami azért jóval kevesebb, mint régen, igyekszem úgy tölteni, hogy azt a buildet játszom, ami tetszik. Igazából így is élvezem, ha lassan is, de javul a gear, és gyűlnek a már pénzként használható rúnák.
Smitert viszont lehet, hogy csinálok. Olyanom még sosem volt. De, ahogy látom, ez sem olcsó mulatság. Hogy lehet ezt teszkósítani? Pár cucc mondjuk meglesz belőle az amazonhoz is, de azért van ott olyan, ami nem, és jó drága. -
Peppo
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Tuti nem a géppel van a baj. Másoknál is crashel, pl. nálam is. Semmi más játékkal semmi baj, leszámítva néhány early access cuccot, de azoknál ez elfogadható.
Ja és nálam Intel i7 van, és Nvidia 1080ti, szóval fagy ez mindenféle hardveren.
"Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom."
Az fasza, mert már 88 vagyok. Akkor talán van remény, hogy valami használható is esik. Nem mondom, a kesztyű (+3 javelin skill) így sem rossz, használom is, de kíváncsi lennék, ér-e valamit a piacon.
-
Peppo
őstag
Sikerült telerakni pénzzel az összes tárolót, így gambléztam egy kicsit. Lett egy csomó +3 skilles cucc, pl. amulettek +3 defensive auras, +3 masteries, stb, ill. ama kesztyű +3 javelin skillel. De ez minden, ami rajtuk van, vagy esetleg valami semmire sem jó plusz tulajdonság.
Ezek érnek valamit? (Az is jó, ha csak pár pgemet, még csóró vagyok.
)A másik, hogy gamble adhat unique cuccot? Elpörgettem azért már pár millát, de még semmi ilyet nem láttam. Még szar cuccot sem.
-
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én csakazértis amazonnal kezdtem.
Tudom, nehezebb vele cuccolni, de vannak előnyei is. Mivel most mindenki a sorcnak gyűjti a cuccait, olykor egész olcsón ki lehet fogni cuccokat az amának. Amúgy szeretem a sorcot, lesz majd az is, de a lightning fury által eldőlő seregek látványa nálam mindent visz. 
Amúgy a recept szerintem annyi, hogy hellt told végig partiban, ballrunnal vitesd fel magad 80 fölé, aztán farmolj olyan helyeket, ahol gyors vagy. Mint szintén lightningos, tudom ajánlani Countesst, a Pitet, és a bocikat.
Nem azért, hogy kiessen, ami neked kell, mert az úgysem fog, hanem, hogy kiessen az, amit el tudsz adni. Countess dob rúnákat, néha jót is, bocik sokan vannak, eshet bármi, de nagyon jó hely pl. arra, hogy elit fegyvereket, páncélokat, pajzsokat dobjanak. Nekem tegnap rövid idő alatt, két 4 socketes eth CV esett. Monarch is van bőven, bár lassan annak már nincs ára, de ha egy jó spiritet összeraksz, még el tudod adni.
Igazából a kereskedelem részét is rengeteget kell gyakorolni, mert ha nem, akkor át fognak b.szni időnként.
Az a helyzet, hogy szinte biztosan tényleg az volt.
Tudom, +200% körüli mf nem olyan sok, de azt a sok hulladékot, amit dob a játék... Annyi változott, hogy most kicsit színesebbek, mint mf nélkül voltak, de nem érnek így sem semmit. Még a kereskedő is kiröhög, és szánakozva odalöki értük azt az 1-2 ezer aranyat. -
Peppo
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A másik kérdésre: Nem, én pc-n játszom. Akkor sajnos ez nem megy. Az elit fegyver alatt nem az arany (unique) cuccokat értem, hanem azt, hogy minden fegyvernek, a fehéreknek is, van egy alap szintje. Ez háromféle lehet, normal, excepcional, elite. Aztán erre jönnek rá az egyéb magic tulajdonságok, és a kettő eredője adja ki a végleges sebzést. Tehát minden színű fegyvernek van egy alapfegyver típusa, ami nagyon fontos.
Konkrét példával pl. az egyik polearm típus a Voulge. Ez a normál verzió neve. Ugyanez exceptionalban Bill, elit verzióban meg Colossus Voulge (cv) néven fut. Értelemszerűen utóbbinak a legnagyobb a sebzése (és a követelményei is). Na most, ha mondjuk egy erős Insightot akarsz összerakni, akkor a CV jó alap hozzá, mert maga az alapfegyver is erős. Ha még ráadásul kifogsz egy ethereal verziót, az a legjobb, mert a 200 fölötti erőkövetelmény elég sok amúgy a CV esetében. Egy ilyen fegyverben simán 800 fölötti max sebzések vannak, ami már elég ahhoz, hogy a kísérőd az egyszerűbb ellenfeleket simán felszeletelje.
Még népszerű a Thresher, ami egy elit kasza, és abba is lehet pakolni Insightot. Az annyival jobb, mint a CV, hogy könnyebb, nem kell vele trükközni, hogy felvehesse.Nekem a holy freeze aurás jött be a legjobban. Egész tömegeket is lelassít. Mivel a Fortitude még elérhetetlen, ezért összeraktam neki egy Treacheryt, ami sokat segít az életbenmaradásában. Persze még nem az igazi, tömegben vagy erős boss előtt hamar el tud feküdni, de azért egész jól bírja. Szívás csak akkor van, ha duplaimmun dögökkel találkozunk, amelyeknek gyors a regenerációja, mert ő ugye nagyrészt fizikai, én meg nagyrészt lightning sebzést tolok (lightning javazon). Ha pont ez a kettő immunitásd van az illetőn, akkor tovább tart a dolog, ill. néha futás a vége.
-
Peppo
őstag
Úgy látszik, sokan megunták a vacakolást. Kétszer is kidobott mostanában, de kb. egy perc alatt vissza is jutottam. Queue 10 alatt mindkétszer.
-
Peppo
őstag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Az a baj, hogy az a kétszeres esély is majdnem a nullával egyenlő.

-
Peppo
őstag
300-ról kb. fél óra alatt lement. Először mondjuk nem számolt semmit, de miután nyomtam egy esc-et, mintha kilépnék, majd cancelt, elkezdett számolni, és nagyjából egyenletesen lement nullára, majd be is engedett.
Asszem, a Diablo 4 előrendelését végleg elengedtem.
"Holott elsőre elvileg jobb a dropp."
Erről sosem hallottam. De amúgy ne aggódj, tegnap hell Diablo képes volt kidobni két kék szart, amelynek összértéke 10k sem volt az árusoknál!
Blizard RNG, ez az egy továbbra is változatlanul működik. -
Peppo
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Multishot tömegre, strafe magányos (vagy legalábbis nem túl nagy számú) ellenfelekre, leginkább bossokra. Szerintem használják mindkettőt.
Úgy tűnik, most már ez a helyzet. Korábban még szépen elszámolt a queue nulláig, most viszont csak áll, és nem csinál semmit. Mindegy, így hagyom, hátha belép majd. Az egészben az a gáz, hogy ez a szarakodás azért van, mert rendszeresen crashel a játék.
-
Peppo
őstag
válasz
üzenetére
Tudnék adni cv-t insightnak, de ahhoz 210 erő kell. Abba Larzuk tuti 4 lyukat tenne. Ha kell, szólj! Pepe#2939
Sajnos nem ethereal, különben én is azt használnám. De van elrakva kettő, eladni amúgy se nagyon tudnám, mindenki etherealt keres.A pajzs szerintem jó, de erről azért egy hozzáértő véleményét is megvárnám a helyedben.
Kurva jó amúgy ez a queue, nem lenne vele semmi bajom, ha a játék nem crashelne ki időnként, és ne kellene kivárnom újra a sorom.
-
Peppo
őstag
válasz
üzenetére
Olyan cucc esetén, amelynek a maximum socket száma 4, megcsinálhatja Larzuk, mert ő mindig a maximumot teszi bele.
AMúgy lehet kísérletezni kockarecepttel, de abban benne van, hogy nem annyit rak bele, és akkor az az item kuka.
Nightmare-en már egész sűrűn esik 4 socketes polearm, de ha nincsenek extra igényeid, mint pl. legyen ethereal és elite polearm, akkor szerintem még freebe is kaphatsz. Nem is csak poearmot, de akár kész insightot is. Nekem is adtak így többet is. -
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
SIma fehér thresher ér valamit, vagy ezekből csak az eth jó? Meg esett egy eth ogre axe is.
-
Peppo
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ma benéztem hozzá párszor (hell). Volt, hogy dobott 3 ort és egy ral rúnát egyszerre.
Aztán pár nagyobbat is (és persze kis vackokat is). Ami értékelhető, az egy lem és egy ko. Meg két kulcs, de ahogy látom, azokból kell még pár, hogy értékük is legyen. Tény, hogy nem az ama a leggyorsabb karakter erre a feladatra, de egész tűrhető idő alatt megvan egy kör, és közben legalább némi xp is jön. De tartok tőle, kell majd húznom egy sorcot is a gyors runokhoz. Enigma nyilván esélytelen még, ahhoz csóró vagyok. -
Peppo
őstag
Ha tegyük fel van egy mondjuk közepes szintű fegyverbe tett insightom, azt később tudom upgradelni, vagy azt mindenképp még a rúnák berakása előtt kell megcsinálni?
És upgrade esetén a socketek és az eth/non eth típus marad, ugye? -
Peppo
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Megmaradtam sokáig optimistának, a D4-et illetően, de ez volt az a pont, mikortól már nagyobb esélyt adok rá, hogy elcseszik. Kívülről teljesen olyan, mintha káosz dúlna a cégen belül, és akik eddig tudták, mi a dolguk, most nem azt teszik.
Vagy tényleg az van, hogy lelépett tőlük minden kreatívabb és fegyelmezettebb ember, és akik maradtak, azok erre képesek. -
Peppo
őstag
Én is gondoltam rá, csak, hogy érezzék a törődést.
Valójában persze nem szeretnék refundot. Mikor működik, élvezem a játékot, ma délelőtt is sikerült egy-két kisebb üzletet lebonyolítani, és fejleszteni a cuccaimat. Előjöttek rendesen a régi emlékek. Szóval még ha lehetne, akkor sem kérnék refundot, mert nyilván valamikor azért megoldják a problémát. De egyre inkább úgy érzem, hogy a Blizzardra nagy pofáraesés vár, és ezt meg is fogják érdemelni. Amit az utóbbi pár évben csináltak több játékukkal is, ill. amit kommunikációs téren művelnek, az szégyen.
-
Peppo
őstag
De legalább most van üzenet a launcherben, nem vártak vele órákat. Határozottan érzem a fejlődést.

-
Peppo
őstag
A legszebb, hogy egyre hosszabb időre áll le. Hétvégén még csak 1-2 óra volt, tegnap már vagy 4 órán át nem ment.
Miután befejeztem a pakolászást, egy játékot még indítottam és működött, szóval elvileg azt már nem veszi el. (Persze sosem lehet tudni ezeknél.) De rémlik, hogy a kockában megint hagytam valamit, annak alighanem annyi. AHogy a kockának is. Mikor üres volt, nem vette el.
-
Peppo
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi!
-
Peppo
őstag
Monarch pajzs attól még jó spiritnek, ha enhanced (vagy increased) durability tulajdonsága van? Amúgy sima fehér, semmi magic tulajdonsággal.
-
Peppo
őstag
Bengedett egy kis időre, hogy lássam, a kockám elveszett a benne lévő perf skullal együtt. Mondhatom, szerencsém van, a chaten írnak olyat is, hogy valaki két nagy rúnát meg unique gyűrűt bukott.
Szégyen, amit a Blizzard mostanában csinál.
-
Peppo
őstag
Az van, hogy ha játékban vagy, akkor nem veszed észre, hogy lehalt a szerver. Tolhatod tovább, látszólag minden rendben.
Csak akkor látod, ha új játékot indítasz, vagy csatlakozni próbálsz valahova, mert az már nem megy. Szóval ha nincs szerencséd, és éppen egy hosszabb menet elején hal le a szerver, a teljes utána szerzett cuccod eltűnik. -
Peppo
őstag
válasz
Csikiisti
üzenetére
Nem kell megszerezni, csak egyszer. Onnantól a tiéd, a következő szinten egyszerűen átugrod azt a részt, és mész a maggot lair felé.
Más is írta a blizz fórumán, hogy eltűnt a kockája. Vicc az egész. A játék már hetek óta kint van, és még mindig kapcsolódási problémákkal szív az ember. Most csak hétvégén már harmadik alkalom, amit én látok. Ki tudja, mennyi volt összesen. A launcherben ma már üzenet sem volt, mintha mi sem történt volna.
És ezek csinálnak majd Diablo 4-et. Amelyet sokkal többen akarnak majd játszani, mint egy 20 éves játék felújított verzióját, ami szinte csak a régi rajongókat érdekli. Ott mi lesz? A menüig sem enged be, legfeljebb hajnalban?Szerencsére a HC sosem vonzott. Azt hiszem, sok-sok idegeskedéstől kíméltem meg magam. Nem egy sztorit olvastam D2 és D3 fórumokon a szerverek miatt elveszett karakterekről.
-
Peppo
őstag
Na, eddig tartott. Megint nem enged belépni egy játékba sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi