Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Elemental (wind) duduval sikerült nightmare fokozaton is végig vinni. Viszont a Hell -hez már nagyon kevés a dmg-em. A kérdésem a következő lenne. Érdemes ezen a talenten maradni? A másik jobb cuccok bárhonnan eshetnek? Tehát álljak meg nightmare fokozaton és farmoljak bárhol ? 4 soketes cuccok csak alap fekete színűek lehetnek vagy találhatok sárgában is? Nightmare fokozaton megvan a 75% resi mindenből . Kicsit most le lombozódtam mert eddig nagyon jól haladtam. Előre is köszönöm ha valaki tudna pár jó tanácsot adni.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! A tehenes pálya hogy működik ? Normalt kivittem mármint az 5 actot utánna sikerült a portál . De azóta nem tudom elő hívni hiába van meg hozzá a “láb”.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok ! Lenne itt olyan ember aki pár infoval akár játék közben vagy egyébb elerhetosegen tudna segíteni? Több kérdésem lenne ezért nem szeretném itt fel tenni őket . Xboxon jatszom vele. Előre is köszönöm .
-
Dinasti
senior tag
válasz
DjDanee87
üzenetére
A letöltéssel nincs gond. Pont most raktam fel az 1.12. Inkább olyan érzésem van mintha a plugYval vissza esne az fps. Na de nem gond. MAradok én szerintem az eredeti teljesen alapnál. MAx alaposan átnézem a buildeket hogy ne kelljen annyira variálni vele. MEg egy szintező build után max 1 szer akarok valami véglegesre módositani. Köszi az infót!
-
Dinasti
senior tag
Köszönöm az infót.
Modokkal már kisérleteztem 1-2 hete csak akkor nem tudtam elkezdeni a játékot. De a gondom az volt hogy a legtöbb mod amit néztem 1.10 vagy 12 verzió környékén működik nekem meg a legujabbat szedi le a battle netről automatikusan. Szedtem le régebbi verziót de ott meg belassult az egesz játék a modok után. Az alapból modol szerverek meg nem jönnek be. Néztem 1-2 videót de nekem nem jött le az alapjátlk hangulata. A Diablo1 et is most vettem meg és játszottam ki a GoG ról. Na mondjuk annak a Belzebub modolt változata nagyon bejött. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Van valami oldal ahol kezdőknek lenne végigjátszáshoz build vagy buildek? Csak egy speedrunnernek találtam ilyet de azért azokhoz a buildekhez nem érzem magam profinak. Annyi elég lenne amivel siman normálon végig lehete menni. Most akarok nekifogni életmben elősször a játéknak. Igaz 2 het csuszassal... Csak azért tartok töle mert allitólag nem sok talentpont reset lehetőség van ugye? -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
szeretnék 2 modot telepíteni a játékhoz. A Multires ésPlugy ról van szó. Néztem videókat róla,de valahogy nem jön össze. Vagyis sikerül full hdbe tenni és az invertory is nagyobb lesz,de a játék iszonyatosan belassul és ilyen elmosódás is megjelenik. Mi lehet a gond? Nem hiszem hogy a gépemet megfogná a Diablo 2 full hdban. Néztem videókat mindent ugy csináltam ahogy ott irják mondják. Ha valaki használja ezeket a modokat pár jótanácsot adhatna. Eredeti a játékom,de ezek a modok csak 1.12 patchig működnek. Leszedtem azt a változatot és a cd kulcsaimmal inditottam el. Alul meg is jelenik hogy 1.12. Modok nélül nincs akadás.
Ezt követtem:
1: D2+LOD telepítése
2: Patch letöltés és telepítés: http://tinyurl.com/D2-patch-1-12a
3: Videotest futtatása Vista kompatibilitásban. Válaszd ismét a Direct 2D-t.
4: Multires letöltés és telepítés: http://tinyurl.com/D2-Multires-v10
5: Multiresgame.exe Vista kompatibilitás beállítása.
6: Plugy - Tekerd le és választ a zip letöltését!: http://www.moddb.com/mods/median-xl/a...
7: A letöltött zip tartalmát csomagold ki a D2 könyvtárába, semmit nem ír felül.
8: PlugY.ini szerkesztése: "dlltoload=" után másold be: "D2MultiRes.dll". Ezután így fog kinézni a sor: "DllToLoad=D2MultiRes.dll"
9: Menj be a PlugY könyvtárába és csináld ugyanezt a PlugYDefault.ini fájlban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest