Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elég baj ez
Na mindegy majd nekiállok aztán meglátom esik-e valami. -
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Meg sem kérdezem hány run kellett hozzá

Nekem csak az armor és az amu hiányzik a setből. -
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
És merre kellene keresgélni mert a tal set engem is érdekelne

-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez jól hangzik, érdekelne a dolog. Mi lenne az ára?
Elkezdtem összerakni már egyet egy wirefleecbe de akkor az majd jó lesz a trapsinnek. -
Horvi
őstag
Hosszabb kihagyás után ismét volt időm játszani. Újra próbáltam Lem rúnát szerezni, hogy kirakjam a Treachery-t(boostolni a mercet) szóval hell countess farm ment de persze cseszett megfelelő rúnát dobni. Viszont dobott egy vipermagi-t szóval azt hiszem most megbocsájtok neki. Így azért már sokkal élhetőbb a sorc, hogy vipermagi+spirit sword+spirit monarch.

-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én meg már mióta Lem-et farmolok hell countessnél de még mindig b@szott dobni
Pedig csicsónak már nagyon kéne az a treachery, hogy ne haljon meg. -
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem is van pár ha kell. Igaz nem nagy tételben de ami van odaadom.
-
Horvi
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Köszi a tanácsokat. Igen a monarch jó lenne de a base-t még nem találtam meg hozzá, rúna lenne. A treachery is lassan megvan armorban a csicsónak már csak a lem rúna kell hozzá. Egyelőre egy közepes tudású insightja van, igaz a meditation aura 17-es benne az elég jó. A fején már ott virít a tal mask.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Na nekem meg még ott nem esett semmi, hell mausoleumban

Előzőből lemaradt a goldwrap öv. -
Horvi
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor lehet érdemes átmenni hellre? Blizz sorcal vagyok most lvl62.
-
Horvi
őstag
Na végre esett egy lum rúna(kész a smoke páncél), meg egy pul rúna is.
Innen is köszönet Jocika84-nak a Tal maszkért
-
Horvi
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Nekem is kezd elmenni most a kedvem a gametől. Gondoltam farmolom kicsit nm andyt hát eddig sárgánál jobbat nem dobott, de azok is szarok voltak. NM countess nem bír dobni egy amn rúnát. Lehet inkább csinálom tovább a questeket aztán annyi. Vagy kezdek valami másik karit.
-
Horvi
őstag
Valakinek esetleg egy Lum rúna van amitől megválna? Köszi.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nézd a jó oldalát. Nem költöttél rá túl sokat

-
Horvi
őstag
Én esténként szoktam tolni, mostanában nem volt gondom a sorral(nem volt). Le is gyaktam gyorsan a kisördögöt(igaz még csak normálon). De egész bőkezű volt. Bár ez a minimum mert megölt párszor

Dobott egy Venom Wardot, egy Goldwrapet meg egy Chance Guardsot. A kesztyű meg az öv egész használható szóval öröm bódottság
-
Horvi
őstag
Hogy tudnék Lum rúnát szerezni ha még nem vagyok Hell-en?
Kéne a Smoke-ba de azt elvileg hellen dobja a countess. -
Horvi
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Elmész inner cloisterbe pl és ott bemész a wp-től balra az ajtón. Megy utánad ugye a merc is és gyorsan kifutsz és rázárod az ajtót. Aztán átfutsz a wp jobb oldalára kb a falig és ha elég messzire mentél akkor egy idő után utánad teleportál a merc. Na így be van bugolva és nem targetolják a mobok. Így
MikeWazowski: CB - crushing blow, LL - life leach
-
Horvi
őstag
Jogos a dolog elnéztem a listát egy sorral.
The Horadric Cube can transmute three Thul runes and one chipped topaz into one Amn rune.
-
Horvi
őstag
-
Horvi
őstag
A Stealth rw után mit lenne érdemes keríteni a trapsinnek? Gondolkodtam egy Smoke-on viszont ahhoz az egyik rúna hellen esik countessnél, meg akkor már a Treachery is játszik kb.
Van valami köztes amire érdemes lehet rámenni amíg jön(
) az enigma mondjuk? -
Horvi
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Akkor majd nyomok egy random generátort aztán amit kidob azzal megyek majd
Most offline-ban egy trapsinem van lvl52 szóval előbb kipörgetem vele a hellt(ha sikerül) aztán majd utána jön az új karakter.#9095 tiborv Köszi ezt az oldalt ismerem, régen sokat látogattam de ideje felfrissíteni az emlékeket. Akkor szerintem eladom simán az itemeket és kész. Max több hely marad rúnáknak
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A következő kari szerintem már online lesz. Csak még azt nem tudom mit kezdjek.
-
Horvi
őstag
Van amúgy jelentősége, hogy a spirit shieldet sima kite shieldbe rakod ki vagy monarchba? Azon kívül, hogy a monarchnak nyílván több a defense?
Láttam, hogy ablakban tolod a játékot, nálad is előjött a color switch bug(azt hittem az csak amd-s gond) vagy csak megszokás?
Illetve egy kérdés a nagyérdeműhöz. Van értelme NM andy-t farmolni vagy annyira nem(mondjuk egy wormskull helmet dobott, mercnek jó lesz
)? -
Horvi
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ahogy a többiek is írták, leveszed róla a cuccot és felbérelsz másikat az a szinted alatt lesz párral de ennyi.
A probléma az, hogy te már nightmaren vagy a merc meg csak 18-as ahogy írtad. Túl nagy a level különbség így büntetés van rá, nem kap xp-t kb semmit. Visszamenni az ő szintjére(normal act2-3) az meg felesleges. Bérelsz másikat és kész
-
Horvi
őstag
Köszi, akkor egyelőre pihen a merc. Vagy majd ha esetleg esik mégis csak egy 4 socketes polearm akkor megcsinálom. Köszi a guideot akkor nagyjából jó irányba indultam el. A rhyme már megvan egy bone shieldből, spirit is egy rúnát leszámítva kész. Már csak valami teleportos off-hand staffot kell néznem

De ahogy néztem a buildet nem igazán az volt a lényeg, hogy az alap item elite legyen(jó a monarchot kivéve).aradebil2 jaja a manapoti tolás engem is felbsz néha. Azért kell visszajárni a városba, hogy tankoljak manapotit mert sokszor nem dobnak eleget a mobok

-
Horvi
őstag
Láttam többen javasoltátok az insightot a mercnek. Az lenne a kérdésem(lehet hülye kérdés), hogy milyen fegyverbe rakjátok bele? Azt tudom, hogy polearm-ba kell de kiraktok egyet normálon aztán azzal elküzdötök hellig és ott újra kirakjátok az insightot egy helles poleaxe-al mondjuk? Mert így akkor egy-egy rw-t többször ki kell farmolni. Vagy rosszul gondolom?
A másik kérdés, hogy most fejeztem be normalt egy trapsin-nel annak milyen upgrade itemeket javasolnátok? Jelenleg ezeket használom, Leaf staff, Nadir helm, Steakth armor, szóval kb az alapokat. Meg van egy ancients pledge-em.
-
Horvi
őstag
Milyen kardot keresel pontosan?
A cow kinget már megölheted akárhányszor. Az csak a régi D2-ben volt igaz, hogy csak egyszer ölhetted meg és utána nem tudtál bemenni a cow levelre.Bennyboy - igen számít. Annak más a classa. Insight emlékeim szerint csak polearm és staves classba megy bele.
-
Horvi
őstag
válasz
Joco_77
üzenetére
Igen asszem azzal is tudod itatni a mercet. Bár szerintem a gyorsabb megoldás az, hogy lenyomod a shiftet és utána egy számot ami az övedhez van rendelve amivel potit iszol(1-4). Ha a shiftet lenyomva tartva "iszod" meg a potit akkor azt a mercnek adja. Így nem kell az egérrel vacakolni.
-
-
Horvi
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Fura módon nekem is hamar megvolt(Trapsin) pedig régi emlékeimben az él, hogy mocsok disznó volt és mindig szívtam vele

Egy olyan kérdésem lenne a nagyérdeműhöz, hogy aki reportolt már bugot azt, hogy kezeli a blizz? Láttam a fórumot, hogy ott reportolnak az emberek de válasz nem érkezik rájuk. Ennek így kéne működnie vagy, hogy van most ez?
Köszi#8145 kukulec Esetleg nézd meg ezt. Szerintem jó vidiket csinál a srác. Nyilván vannak mások is.
-
Horvi
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Valószínű túl nagy a különbség a merc és a mobok szintje között.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig már egy ideje vallatom a bocikat.