- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Amartus #9895 üzenetére
Hammerpalaban az a jo, hogy chaos runra tokeletes. River of flame+Chaos lvl85 area barmit talalhatsz, az XP is jol jon illetve teljesen linearis a map, nincs az mint a tobbi bossnal hogy fel kell deriteni. Rivernel lehet megakadni, de az meg masodpercek allatt korrigalhato ha epp rossz "hidon" mentel at.
Chaos meg ugye sablon azt 1x latod es tudod mi merre (sealok vannak csak mashogy)
Lemesz river wpn es vegigdaralsz mindent majd elnyomod a redemptiont az meg feltolt. Arra eleg 1 pont is, pala elonye hogy pajzsba hamar leher kis kovetelmennyel spiritet tenni neki raadasul allreses pajzsba teve ugye meg jobb. PAjzs+kard mar 4 allskill szerzel melle pl egy +1 rare amut meg egy loret kiraksz mar van 6 allskilled es ez a jatek elejen teljesen elerheto. Ha meg van ezeken kivul persze az is jo.Amivel meg tudod gyorsitani a haladast hogy pl charge+vigor kombot hotkeyezed ezzel rohadt gyorsan tudsz haladni A-bol B-be probald ki milyen sebesseggel megy a teruleteken vele.
Magic immun pedig sosincs chaosban igy mindent olsz vele.
Ezek miatt irtam hogy kenyelmes lehet insight mercre, de nem szukseges a palaval ha ezt csinalod, en ezert hasznaltam lawbringeres mercet anno mert az a sanctuary aura miatt hatrebbloki az undead oblivion knightokat ez pl. seissnel jo mert ott fana auraval neha nagyot csapnak. Illetve regen kaphattal Iron Maiden atkot amivel a merc onmagat csapta le, ez mostmar nincs, igy akar maradhat az act2es is de mas fegyverrel ami szimpatikus.e: az lemaradt, hogy diablot is rohadt gyorsan oli, mert diablonak nincs magic resistje es valami harmad-negyed annyi a hpja mint baalnak, aki meg folyamatosan drainel is es elteleportalgat sokkal idegesitobb.
Hosszutavon act4be bekoltozol es az csak kamatozni fog -
sz_abika
addikt
válasz
Vismajor01 #9878 üzenetére
Én csak akkor nézem, ha nerz jön javával. Vis :c
-
-
Amartus
senior tag
Hammer-nek melyik a legjobb merc act2-ből? Illetve általánosságban melyiket tartják a leghasználhatóbbnak?
-
zsirfecske
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsirfecske #9874 üzenetére
én is csináltam hasonlót
csak nekem kockával ugrott bele az 5 luk
meg gondoltam letolom akkor a barbikat, leütöm baalt és nézek hell bocikat, mert kancsesz nem akarta bedobni azt a rohadt um-ot már 2 napja... kör közepén pottyant is bociknál az um
így kész lett a csicskára a gyuresz:
fején van egy 12% leech-es eth tolvajkorona
szív, mint monica lewinsky (csak az hatotta meg, ha elit+sima bocik állták körbe vagy 15en)
-
-
reelc
veterán
Két kérdés: gondolom azért nem tudok többet Normalon boci pályát nyitni, mert átmentem Nightmarre?
A másik, hogy hány online karim lehet összesen?
Köszi! -
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #9878 üzenetére
Nem laggol nekem, keep it up
Normál linket pls, ne mobilt
-
Vismajor01
addikt
https://m.twitch.tv/vismajor010
Megnéznétek mennnyire laggol, nem laggol?
Arra gondoltam hogy indítanék ilyen esti streamet ahol mindenki feltehetné a Diablos kérdéseit
-
Genji
őstag
[Hivatlos állásfoglalás a szerverekről] kb 1 órája jött ki.
-
Balion
senior tag
válasz
zsirfecske #9874 üzenetére
Elnézést kérek, 5 socketesen is jó. És Larzuk annyit is rak bele ugye? Akkor Mea Culpa.
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #9861 üzenetére
Én már több topicot is nyitottam, több helyen is hozzászóltam, de szinte semmi nem ment el. Kb 4 sock monarch, meg runák amik egyből elmentek. A többit azóta is árulom ilyen 5-10 fg áron. Ha holnapig nem írnak akkor szétosztom megint.
-
Peppo
őstag
válasz
zsirfecske #9857 üzenetére
SIma fehér thresher ér valamit, vagy ezekből csak az eth jó? Meg esett egy eth ogre axe is.
-
tibee77
őstag
Plz valaki segitsen.Tegnap nem sikerült diablo-t spawnoltatni normal act4-ben, gondoltam bebugolt, ma megint raprobaltam, ismet nem jön elö.Mindegyik pecsetet feltörtem (5db) es nem jelenik meg ott közepen ez a f*sz.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #9861 üzenetére
Egész nap árulom, bumpolom a 17/19 dudu torchomat és a bul kathos 5LL-em, de kutya se írt még
Valamit lehet, hogy rosszul csinálok.
-
savior
őstag
traderie.com-on konnyu eladni a dolgokat? van kereslet?
Van par cuccom, amit d2jsp-n nem vesznek, aztan nem tudom erdemes lenne e ott megprobalni. -
ProEvoFan
nagyúr
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9855 üzenetére
nekem is az insight miatt, de van ám egy csomó ember, aki 5 meg socketet akar, velük simán lehet cserélni, vagy HR-ért eltolni és abból venni egy 4 socketest
a socket nélküli eth thresher meg ugye kvázi = az 5 socketessel, mert a quest ilyen dimenzióban értelmetlen. mint egy shako socket nélkül. tökmindegy, ha úgyis vex körül van az ára, nem az a 20p számít amit egy socket quest igényel.
ja és én emiatt letojtam volna az insight-ot és csináltam volna simán egy obedience-t, ahogy itt is fentebb láttuk. van mana poti a földön elég.
na de ez van, ha tényleg esik másik, szólj. addig farmolok rúnát hogy tudjak mit adni érte
-
törölt tag
ActII Town -> Waypoint -> Arcane Sanctuary (helyett-> Asztal)
Kár, hogy a WP teleporton még mindig szurkolni kell neki, hogy ne vágjon ki
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #9853 üzenetére
Nekem 4 kellett volna bele.
Majd ha esik másik, szólok. Amúgy h jobban fájjon, nem kértem volna érte semmit.
-
sto1911
veterán
Megérkezett a "legyél inkább a családdal munka után" downtime
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9848 üzenetére
öcsém, hiába írtam akkor rád.
kikukáztál egy HR-t érő cuccot, csak socket quest kellett volna rá és megvan a garantált 5 socket, én magam adtam volna érte kb bármit, mert pont ilyet keresek egy ideje
bocs, de mérges vagyok, mert ez a cucc annyira ritka, tök kár érte, act5 normalig kell elhúzni egy karit hozzá hogy kapj érte mondjuk vex/ohm HR-t.
-
mephi666
nagyúr
most jutott eszembe, hogy néha már annyira idegesítő az ocu, hogy amikor leváltom, átadom majd a nekrónak és csinálok belőle gólemet
megkapja a teleportálgató speckót is és néha pofonra elteleportál? ...úgy legalább annyira hasznos lenne, mint amikor a sorcit elteleportálgatja... (1 fallen pofonjától falon túlra 2 elitcsapat közé
)
-
ProEvoFan
nagyúr
Ötödik napja csak sz@pás van a játékkal.
PS5ön még mindig nem tudok játszani, a play gombbal nem indul el a jéték.... -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #9847 üzenetére
2 socketes lett.
-
mephi666
nagyúr
ügyes voltam: összeraktam egy insight-ot stygian pike-ba
...de valamiért nem olyan jó, mint polearm-ban
-
mephi666
nagyúr
közben dobott egy duriel páncélt
az se árt a mercnek, mert legalább nem lassítják be zombiba ...majd szórakozok velük később, most rápihenek ...a random ma nem szeret (nekróval tényleg kapták a decrepet, utána már nem ugráltak meg pörögtek annyira)
ui: 4sock elit páncél esett ma egy rakás, most annak lehet a napja
-
tiborv
aktív tag
válasz
mephi666 #9823 üzenetére
elvileg nem valtozott semmi, ugyanaz mint volt.
Azert nem art ujraporgetni oket parszor amig nem fogsz ki egy "konnyebb" leosztast, mert cursed, extra strong, stone skin, might, fana mittomen milyen parositasok mellett baromi hamar le tudjak csapni a mercet.
Nekroval gondolom decrepfyzted oket, ugy sok vizet nem zavarnak de sorccal kell macska-eger jatekot vivni velukFo dmg az phys naluk az ellen blokk vedene csak, a spectral hitnel utnek elementalt, meg az enchanced miatt kapnak +X%-ot a ele dmgbol. Ha ezt a pluszt le is veded a resisttel attol meg pofoznak siman 1 hiteset. Plane amelyik leapel en azt utaltam mindig :\
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #9836 üzenetére
Nekem CA van, bár az sem eth, de átmenetileg hibátlan. CS-t is viszi így a blizz sorcom, csicsó Sies-t leüti, a többit én.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Vismajor01 #9836 üzenetére
Ja de itt sokan nem jspznek és a CV az egyetlen ami tutira 4 socket lesz.
-
kukulec
őstag
válasz
Vismajor01 #9832 üzenetére
Köszi. Akkor először megy az upgrade, utána meg kap egy umot!
-
mephi666
nagyúr
ja hát nm a kedvencem nekem is, mert akkor már jók a skillek és lehet haladni... hell-el se volt eddig gond, de ez a 3 búza szerintem el lett állítva
...szemetek voltak mindig, de nem jelentettek ekkora gondot
na mindegy, farmolom tovább kancsit, hátha ad egy um-ot végre
esett ma egy tresher, amibe véletlenül 5 lukat tett a kocka, így raktam bele egy obedience-t... mana szerencsére van így is elég, csicska meg üt vele 2k fölé szépen... crown of thievesből meg eth jött, elég szívós így (csak hát a barbik képeset 1hitelgetni)
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #9835 üzenetére
Vagy keressen egy jobb baset :) Cv az elite basek kozul a legrosszabb, a leglassabb a legrovidebb es a str követelménye is a legmagasabb
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #9810 üzenetére
gheeds és edge bow -30% vendor price már ebben benne van?
amúgy level 82 bone necro-val tolom, de mindig is érdekelt a gold find barb, régen volt is belőle. én is várnám a magasabb szintet a gamble+craft miatt, meg 3 imbue is félre van téve. mondjuk ott diadem-re minden jöhet, ezt tegnap tudtam meg mrlamasc videójából.
illetve dilemmám még hogy mit indítsak kezdő d2 ismerőssel való koca játékra, hammerdin vagy valami sorci, mindkettőhöz gyűlnek már a cuccok szépen.
amúgy tele vagyok base itemmel, crystal sword-ból és magasabb változataiból annyi van mint a nyavaja, van 2db 5os tresherem is, de insight-hoz a csicskámnak még semmi értelmes 4os cucc nem jött, nem hogy eth változatban. állandóan le is halok vele, nem üt elég nagyot, hiába a life leech.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #9826 üzenetére
hat igen sajnos abbol szinte csak az eth a meno, vagy a masik elite fegyok. En mazlista voltam 2 napja talaltam egy eth 4 socket treshert. 1,1k fg . A haverom meg 400ert adta el az 4os eth cryptic axeot 1,5 hete. Elegge felmentek az arak, mostansra sokan teszik ki az elso infinityket talan.
-
kukulec
őstag
189 ed zakám van, gilded. ha upgrade-elem, akkor az ed változik, tehát lehet nem 189-es lesz? mert akkor inkább nem nyúlok hozzá.
-
ncc1701
veterán
Tök jó, bocin esett CV. Sajna nem eth, de ne legyünk telhetetlenek, csicsónak kiváló insight alap. Aha, 210str kell neki. Annyi sem mostanában lesz, lvl85-ön 186.
-
Peddy789
őstag
hat sokat nem, ami engem erdekelt az inkabb az hogy mondjuk a ladder 2. 3. napjan kilehet e szedni, mert akkor viszont valoszinuleg eleg sokat tud erni, es ha kiszed az ember 3 4 5ot vagy hasonlo, az bizony szep profit tudna lenni.
De valoszinuleg elengedem ezt a buildet, annyira nem fun. A griefes berserk barb biztos jobb lenne, de meg kisse draga az a Lo runa. -
mephi666
nagyúr
na itt a 3 b*zi barbárnál valamit balanszoltak? nekróval simán mentem át rajtuk hellen is, sorcival anno rengeteget játszottam és fo+thunderstorm+csicska helyretette őket (legkésőbb 2-3 próba után lementek), de most 20 próba után félreteszem
legutóbb 3 közül kettőt levittem az alsó sarokba, 1el boxolt a follower felső sarokban... kb fél centi hiányzott belőle, nem is álltam közvetlenül mellettük, adagoltam csicskának a potit, mire ez a köcsög 1hitelt
maxról, úgy hogy energy shield is fent volt kivételesen... túlszaladnak itt nagyon a sebzések elég random módon... közel 1000hp, 60-70% fölötti resistek, plusz energy shield és volt amelyik kezdésnél 1hitelt... 2 kocka hiányzott a köv szinthez, most 0-n vagyok... mai termésnek annyi... ja és 40% cb-s tresher-t adtam most a csicskának, hogy szaggasson, erre 1-1mm-t szed le belőlük vele
-
Rent
senior tag
Burizából hogy lehet 6 socketedest csinálni? Köszi!
-
sto1911
veterán
Nincs ra opcio, hogy a chat uzenetek pittyegjenek, vagy kiraja az inventory fole oket?
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #9813 üzenetére
1 baalosat meg szerintem meg mefistos is van nekem oda adom estefele szivesen
-
mephi666
nagyúr
ez szívat: visszamegyek a 3 barbihoz, hogy akkor adok a pofájuknak... élvezet nézni, ahogy karatézik a követő végig az ancients way-en, ahol kb minden mob cold imm... végigszenvedem a pályát, ott a 3 szemétláda, megcsattogtatom őket static-el, erre kidob error-ral az asztalra
kössz
-
Balion
senior tag
Miért érdekli az embereket a bk ring skinje?
-
MikeWazowski
veterán
Sikeresen elcsesztem az attri pontok és skillek elosztását... harmadszorra.. így most nagy a baj. Olvastam, hogy 4 essence segítségével lehet újra resetelni. Nekem a négyből csak a twisted van, van esetleg valakinek a maradék 3-ból?
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #9811 üzenetére
tudom, hogy büntetés van, de úgy rémlett hogy a stash-ben megmarad mindig, ami meg nálad van, annak kb 90%-a esik ki a földre, amit vagy összeszedsz, vagy nem...
na közben a 3 köcsög barbár szívat... meg a lag... bakadt előbb olyan szépen kb 5 másodpercre, hogy inkább jobbnak láttam kirakni egy tp-t, de mire sikerült volna le is vertek... addig csak mozizhattam, hogy csökken az fps, majd begyorsul és levernek, mint a sz*rt
na, hát ezt hagyom most a francba: ilyen lagban csak halni lehet és csak bukom a ma gyűjtött xp-t
inkább leteszteltem sima d2 alatt: karakternél 70ezer, stash-ben 350ezer... haltam, írta hogy ez 70ezerbe fájt most meg xp-be... stash-hez nem nyúlt... haltam megint: karakternél 0, stash-ben 350-ezer... azt írta, hogy xp-t vitt el a halál
aki nem hiszi, próbálja ki: stash-ből nem szed ki pénzt
-
Peddy789
őstag
Tegnap keszlett a gold find barbarom, 1500% gold find, kb 350mf, es nagyon tud horkolni a hullakra.
Nightmare travincal, 1 elite siman dob 10-25k kozotti goldot, amit van hogy megduplazok a horkal. Plusz azert dobnak sargat zoldet meg uniqot is boven ennyi mfel. 1 run kb 2 perc eladassal stb. Nem szamoltam de kb 40-45 perc lehetett laza dumalassal kozben mire megtelt az osszes shared tab goldal.Ebbol aztan egy lvl 85 karival elgambleztam mindet circletekre. Sajnos szinte semmi igazan hasznalhato nem jott ki, lvl 87 kellene hogy tutira mindig legyen esely a +2 class skill eselyekre.
Erdekes tanulsag hogy pl a gull daggert (lvl4 100mf) kilehetne gamblezni ennyi goldbol viszonylag konnyen, elvileg minden 18 millio goldbol kijohet egy atlagban. A dagger asszem kb 9k gold, a uniq chance 1/2000, tehat 2000*9000. De rohadt unalmas ennyit klikkelgetni, minden vasarlas valahogy +0,5s varakozas, aztan meg az ember olyan gyorsan adja el hogy siman melleklikkelhet es veletlenul eladja ba uniqot is. -
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #9804 üzenetére
hm, úgy rémlett, hogy mostanában már nem vette el a stash-ben levő pénzt (lehet alap d2ben még így volt, arra már nem emlékszem)
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #9804 üzenetére
Ez biztos? Nekem is úgy rémlett hogy régen stashből nem vont le aranyat ha haltál.
-
Vismajor01
addikt
válasz
mephi666 #9800 üzenetére
Régen is elment a gold a stashből, ha sokat haldokoltál ugyanigy nem volt goldod csicsót venni mint most.
Ellenben a shared stashből nem vonódik le, szóval ott tökjól lehet raktározni aranyat és onnan kivenni ha elfogyott mert sokat haltál.
Ez ezerszer jobb mint a legacy d2 ahol elmentél sámánokat gyilkolni és bármit amit dobtak eladtad csak legyen pénz csicskára
-
pruzsi
őstag
válasz
Kareszovics #9792 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- YouTube
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest