- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
Megérte Andy-t egy hónapig pihentetni, beleraktam a szokásos körömbe ismét, 9 runból dobott egy Occy-t, meg egy 50-es WT-t
-
aradebil2
senior tag
válasz
Robert1987 #12206 üzenetére
+skill nélkül ez Charsi lesz
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11977 üzenetére
De nem sérülsz közben! Gondolom raktál skillt az Dodge/Avoid/Evade hármasra a Valk miatt. Sajnos az ilyen
-
aradebil2
senior tag
válasz
Amartus #11953 üzenetére
Vannak max blockos buildek, igazából playstyle függő, ha Homunculus az offhand Necronál akkor gyakran rámennek a max block-ra, de Sorc-nál se annyira ritka, pl. itt van egy Stormshieldes orbwaller. Valakinek többen ér az hogy facetankolhat bármit, minthogy legyen pár% extra damage a skilljein. Főleg ha HC-zik/szintezik az ember 90 felett.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11884 üzenetére
Ott a Peace, az miért nem jó? Enyém még vígan abban szaladgál 86-oson is, bocihoz úgyse kell sok minden
-
aradebil2
senior tag
válasz
CptAdamica #11841 üzenetére
Chargos amulettel, bottal (ami drága), vagy body armorba Enigma runaszo (még drágább
)
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11822 üzenetére
Igen, 3 másodpercenként tölt vissza egyet, szóval ott se lehet ész nélkül dobálózni.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11774 üzenetére
Javelinben nem lehet socket. De fölösleges is,sima fehér/kék javelinnel végig lehet vinni a játékot, nem az adja a damaget hanem a skillek.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11722 üzenetére
Kezdésnek Stealth body armor, Nadir sapi.
Majd utána a szokásos Lore sapi, Peace body armor (ehhez érdemes 1-et tenni a Valkyrie-re), majd a végén Spirit shield. -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11699 üzenetére
Merc-re kell rakni, és merc-en nem veszítenek durability-t az itemek. Viszont megkapod a bónusz 50% ED-t armorra és weaponre is.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11690 üzenetére
+20 fcr, +10 repl. life és 65 MF. Hozzátéve hogy az amu és az armor önmagában is megérne egy slotot messze ez a legoptimálisabb set-up szerintem egy cold/fire MF sorc-nak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11688 üzenetére
Mert az mf-hez és a főbb bónuszok beszedéséséhez bőven elég a 3piece, és az orb meg a mask helyére sokkal op-bb itemek vannak (shako, HOTO)
-
aradebil2
senior tag
válasz
ProEvoFan #11639 üzenetére
RNG is RNG. Vagy nem játszol elég effektíven (gyorsan megfelelő mf-fel), vagy túl sokat vársz a játéktól. Ha kevés a drop menj D3-azni, vagy csinálj egy új karit amivel mást is tudsz farmolni, és próbáld meg élvezni a játékot. Ja és vegyél fel olyan tárgyakat is, amikkel bankot lehet robbantani (rare/blue class itemek, base-k, rare kesztyűk/cipők).
-
aradebil2
senior tag
Marhára nem változtattak a droprateken (vagyis csak minimálisan, pl. quest dropokon kicsit módosítottak bossoknál), egészen egyszerűen mindenki sokkal effektívebben játssza a játékot, mint 15-20 évvel ezelőtt. Nekem se volt sose HR dropom régen, de sose toltam LK runokat, több playeres bocikat, nem öltem le a szellem pakkokat stb...És most esett egy Ohm, közös bocizások során szintén Ohm, meg Ber.
-
aradebil2
senior tag
Zseniális ez az új peccs, egy sráccal nem tudunk egymásra csatlakozni már 10 perce, egyik szerveren sem...jó lesz így tradelni.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11402 üzenetére
Call to Arms nevű rúnaszó, offhandbe szokás rakni.
-
aradebil2
senior tag
válasz
DaveHutt #11226 üzenetére
Akkor adódik össze, HA el is találod a célpontot (amit nem fogsz 100%-osan, a lightning fury viszont 100% hogy proccol), és szerintem csak az első targetre érvényes akkoris, a Lightning Fury villámai ettől nem fognak nagyobbat csapni, ami ugye adja a dam nagy részét. Ezért is mondtam azt hogy parasztvakítás az ETH meg az uppolt javelin a Javazonnak.
-
aradebil2
senior tag
Valaki tudna linkleni egy Blizzard+FW buildet? Vagy maradjak inkább az Orb+Fireballnál? Infinity nincs, egyelőre nem is lesz, főleg MF-re használnám 3p Tal settel, Shako+HOTO+Spirit combóval.
-
aradebil2
senior tag
Csak Javazonnál a damage törtrésze jön a physical damage-ből, és erre jön rá hogy van egy MAX 70% körüli chance to hit-ed. Life leach is ezért overrated. Ha meg upgradeled megint kapsz pár %-nyi plusz damage-t, cserébe elmegy rá még 40 stat pointod is hogy fel tudd venni (str nem kell ha ugyis Monarchot hordasz). Meg egy rakat pénzed. Ha végtelen pénzt akarsz Javára költeni előbb vegyél Griffon-t, mint ETH vagy maxos/uppolt Titans. Szerintem.
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10752 üzenetére
Ezért kell Archon Plate
-
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10411 üzenetére
CTA az mindenhol offhand weapon. Felbuffolod magad, aztán visszaswapolsz a +8-as wandodra.
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10407 üzenetére
vagy csinálj ilyen hibrid farkast
-
aradebil2
senior tag
válasz
ProEvoFan #10391 üzenetére
Uhh, olvass vissza, jó párszor ki volt már tárgyalva.
De inkább kérdezz előbb, és valaki biztosan segít. Egyébként igen, fehér itembe Larzuk mindig a lehető maximális socketet rakja. Hogy mennyi a lehető max socket azt a tárgy szintje (ilvl) és a base határozza meg. Itt lehet nézelődni.
Ha 4 socketes shieldet szeretnél, akkor vagy egy Monarchot kell találnod Hellen, vagy ha Pala vagy akkor egy akármilyen pala shieldet normal bocin vagy felette. Ha 2 vagy 3 socket kell akkor pedig Vendortól vegyél normalon. -
aradebil2
senior tag
válasz
Lokids #10371 üzenetére
Ha meghagyják az eredeti D3-at (talán picit könnyítenek inferno-n), de kiszedik az RMAH-t akkor nagyon más karriert futott volna be a játék... Emlékeztetnék mindenkit, hogy release-kor is csak úgy lehetett végigvinni a játékot (és csak DH-val) hogy ha nem talált el semmi sem. És mindenki Inferno Act1 runokat tolt, és ott ment a farmolás ezerrel. Nem volt még smart loot sem, sokkal jobban hasonlított az endgame a D2-re.
Jobb játék lett a D3 ettől? Nehéz megmondani, de hogy a játékosbázis eltűnt alóla az tuti (persze lehet amúgy is elvitte volna PoE a nagyrészét, már sosem tudjuk meg)MageRG: A Moon Lordok bugosak (desynchelik magukat folyamatosan) sajnos a release óta, teljesen játszhatatlanok melee-vel, főleg ha kapnak egy extra fastot vagy egy Fana aurát
Ahogy írták is, save & exit, és tessék újrapróbálni.
A legtöbb karaktert pedig nagyon olcsón fel lehet öltöztetni full Runeword-ös cuccokba, néz meg néhány MRLlamaSC végigjátszást. -
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10248 üzenetére
Fals
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsirfecske #10238 üzenetére
Offline tolja, ha ez megnyugtat
-
aradebil2
senior tag
Nekem az új peccs óta többször is crashelt, tegnap kétszer is akkor amikor a bocizás közben nappalból éjszakába váltott a játék.. nem is emlékeztem hogy van day/night cycle a játékban, de most emiatt örökre megjegyzem
-
aradebil2
senior tag
Állítólag fixálva lesz a Cold Mastery penetration-je, majd tesztelje aki tudja
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #9160 üzenetére
Cold sorckként ne nagyon akarj Countesst farmolni, mit szeretnél tőle? Menj nm-en mefit farmolni, vagy hellen ugyanezt. De inkább szintezz NM Baalon még legalább 70 fölé.
-
aradebil2
senior tag
Tessék itt egy kis utánajárás, a lényeg:
Monster resist/ Hányas Cold Mastery kell/ CM + Infinity / CM + Infinity + Lvl 3 Lower Resist Wand:
100%: 1/0/0
110%: 8/0/0
120%: 18/1/0
130%: 28/11/3
140%: 38/21/13
150%: --/31/23
160%: --/41/33 (LR wand recommended)
170%: --/--/43És hogy minek mennyi cold res-e van alapból:
Countess: 130%
Pit: 130%
A3 Temples: 150%
Travincal (Toorc Icefist): 108%
River of Flame: 160%
Chaos Sanctuary: 180% (Unbreakable)
Nihlathak Trash Mobs: 170%
WSK: 160% (WSK oblivion knights are only 145% CR, not 180%)
Baal Waves: 160% (Wave 2 skeletons, everything else is non-immune excepting random affixes) -
aradebil2
senior tag
válasz
Cray Tyler #8630 üzenetére
Aki tradel egész nap meg farmol már régen kiszedett egy enigmát
-
aradebil2
senior tag
Szerencsére nem egy drága runeword, pár Sol rúnát csak ki tudsz szedni hellig
Ral-Tal meg A5 questből is összejön, Tir meg megint csak egy csomó fog esni. Én is vártam az elite base-re de meguntam, és beleraktam egy exceptional-be, mert már kiidegelt a folyamatos mana potizás.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Joco_77 #8477 üzenetére
Broad sword meg long sword is mehet, többihez túl sok dex kéne már.
Crystal swordot normál bociból ki tudsz szedni nagyon hamar, aztán Larzuk. Monarch kicsit macera, de hell boci-n (MF nélkül!!) annak is ki kell esnie záros határidőn belül. Vagy vegyél egyet, kb. pul-ért mennek a white base-k. -
aradebil2
senior tag
válasz
Vismajor01 #8438 üzenetére
mi is a baj a Teeth-szel? Legjobban haladós skill lvl 18-ig necroként
-
aradebil2
senior tag
válasz
Aranygyerek #8282 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen notebookot vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest