- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz
MikeWazowski #8499 üzenetére
A neve milyen színű, ha szürke a neve akkor jó vagy.
-
MikeWazowski
veterán
Értem, és ilyenkor mit kell nézni, az armor hátterét vagy az armor neve milyen színnel van írva? Hülye kérdés de nem tudom. Tehát vettem egy két sockrtes armort aminek a háttere kék, de a neve szurkevel van írva.
-
Peace
nagyúr
35-ös vagyok, de teljesen el van fuserálva a karakter a videóhoz képest. STR és DEX az egekben, legnagyobb teljes vértben, életem meg alig (talán 400 körül). És hát a skill pontok se feltétlenül jó helyre mentek, mert iron skin-re elba**tam vagy 10-et, mikor inkább Shout-ra kellett volna. Meg egyéb nyalánkságok.......
-
Horvi
őstag
Köszi, akkor egyelőre pihen a merc. Vagy majd ha esetleg esik mégis csak egy 4 socketes polearm akkor megcsinálom. Köszi a guideot akkor nagyjából jó irányba indultam el. A rhyme már megvan egy bone shieldből, spirit is egy rúnát leszámítva kész. Már csak valami teleportos off-hand staffot kell néznem
De ahogy néztem a buildet nem igazán az volt a lényeg, hogy az alap item elite legyen(jó a monarchot kivéve).aradebil2 jaja a manapoti tolás engem is felbsz néha. Azért kell visszajárni a városba, hogy tankoljak manapotit mert sokszor nem dobnak eleget a mobok
-
Joco_77
senior tag
válasz
MikeWazowski #8492 üzenetére
Mindig csak a fehér (vagyis szürke a socket miatt) jó rúnaszavakra.
Az egyedüli ami megengedett az az etheral de rúnaszavaknál az csak a csicsóra lehet opció.
Tehát NEM kék vagy sárgába nem működik a rúnaszó. -
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #8492 üzenetére
Rúnaszó csak sima fehér/szürke cuccokban működik
szerk
Joco_77 ezt azért jól megfogalmaztad a dupla tagadással
"Tehát NEM kék vagy sárgába nem működik a rúnaszó."
-
Joco_77
senior tag
válasz
Vismajor01 #8490 üzenetére
Köszi de kb 2 cuccom van ami használható már "Advanced" buildre is ez meg egy (sajnos nem etheral) Sandstorm Trek. Nem válnék meg egyiktől se
Nade majd hétvégén.
-
-
aradebil2
senior tag
Szerencsére nem egy drága runeword, pár Sol rúnát csak ki tudsz szedni hellig
Ral-Tal meg A5 questből is összejön, Tir meg megint csak egy csomó fog esni. Én is vártam az elite base-re de meguntam, és beleraktam egy exceptional-be, mert már kiidegelt a folyamatos mana potizás.
-
Blizz
őstag
Normalon nehezen fogsz találni 4socketest, talán A5-ben.
Polearm class legyen, mert csak ott működik. Sebzése nem lesz elég hellig (és nem nagyon lesz meg a str követelménye se elite polearmokhoz), de az teljesen mindegy ha nincs life leeche a mercenarynak mert kb minden 2. mob kinyírná hellen, sok értelme nincs goldot pazarolni rá míg nincs egy vampire gaze vagy egy olyan item amin van life leech
Én lvl85+ ban kezdeném fejleszteni a mercytDPS nagy részét úgyis te tolod.
Trapsinnek:
Guide -
Horvi
őstag
Láttam többen javasoltátok az insightot a mercnek. Az lenne a kérdésem(lehet hülye kérdés), hogy milyen fegyverbe rakjátok bele? Azt tudom, hogy polearm-ba kell de kiraktok egyet normálon aztán azzal elküzdötök hellig és ott újra kirakjátok az insightot egy helles poleaxe-al mondjuk? Mert így akkor egy-egy rw-t többször ki kell farmolni. Vagy rosszul gondolom?
A másik kérdés, hogy most fejeztem be normalt egy trapsin-nel annak milyen upgrade itemeket javasolnátok? Jelenleg ezeket használom, Leaf staff, Nadir helm, Steakth armor, szóval kb az alapokat. Meg van egy ancients pledge-em.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Joco_77 #8477 üzenetére
Broad sword meg long sword is mehet, többihez túl sok dex kéne már.
Crystal swordot normál bociból ki tudsz szedni nagyon hamar, aztán Larzuk. Monarch kicsit macera, de hell boci-n (MF nélkül!!) annak is ki kell esnie záros határidőn belül. Vagy vegyél egyet, kb. pul-ért mennek a white base-k. -
Peace
nagyúr
[link] Megnéztem egy ilyet, ehhez képest nagyon **arul csináltam a dolgokat. Mondjuk nem is néztem utána sok mindennek.
És meg is lett az eredménye, mert mikor Baal hányja ki a minyonokat, akkor az első 2-3 hullámmal még végeztem, de a nagy dögöknél feladtam. Szinte semmit nem sebeztem beléjük, azok meg nagyon hamar leverték a potijaimat. Úgyhogy ezen a ponton inkább ki is léptem, amikor már 50-60k-t elvertem a vissza portálgatásra és nem jutottam előrébb. Pár mm HP-t sikerült levernem róluk. Valami Destruction nevü nagy démon dögök.........
-
tiborv
aktív tag
válasz
tibee77 #8457 üzenetére
CE-t csak azert preferaljuk tobben is, mert a szornyek hp-jabol szamolodik a sebzese emiatt ahogy haladsz elore folyamatosan nagy damot tud bevinni. 50% fizikai-50% fire alapu igy ha atkot is hasznalsz mellette pl. amplify ami -100% fizrest ad vagy partyban lower resistet ami szintenkent no akkor megjobban noveled a sebzeset.
Szintenkent pedig a radiusa no, igy majd magas szinten sok + allskillel elered hogy kis tulzassal az egesz kepernyo kapja a sebzest hullankent. Persze ha neked nem szimpatikus ez a vonal akkor tokmindegy, de az teny, hogy az egyik legdurvabbra sikeredett aoe sebzes a jatekban. (Assassin death sentryje is ezt csinalja csak kisebb hatasfokkal) -
tiborv
aktív tag
mercre rakjatok jobb fegyvert, act1-2-ben keressetek colossus voulget ha Larzuknal socketelitek az 4 socketes lesz. Abba belerakhattok insightot es onnantol nincs gond. (Vagy nyilvan mas elite polearmot ami 4 lyukas alapbol ha kiesik az tokjo. http://classic.battle.net/diablo2exp/items/elite/polearms.shtml)
Vagy ami meg jo hosszutavon (necroval foleg) hogy 5 socketes elite polearmot teszel ki es countesst farmolod (Hel + Ko + Thul + Eth + Fal) runakert ez Obedience rw-t ad amivel pikk-pakk leveri a szornyeket. Mellette meg nem tudom milyen buildet kovetsz de ha van boven golem masteryd akkor insightbol tudsz iron golemet csinalni es mana is meg van oldva.
Annyi elonye van maggotnak, hogy surun vannak a szornyek az alagutban, igy Corpse Explosionnal tudsz rogton robbantani ha van 1 hullad -
Joco_77
senior tag
-
Joco_77
senior tag
Végre "áthúztak" Hell act5ön(itt az utolsó bolha is cold immune). Hát gyerekek...én emlékszem, hogy régebben se volt mindig könnyű bejutni egy baalrunba, de most úgy érzem resurrectedbe ez még nehezebb lett, mivel mintha lassabban reagálna kicsit a connnect....reggel viszont.. esküszöm reggelente(hajnalban) fogok baalrunozni ha ez a bejutás ennyire nehéz. Ez kb olyan nehézség, mint full fős partyban felkapni egy jobb lootot a földről
6-8 éves gyerekek 100% os reflexxel erősen előnyben.
Sajnos hiába vagyok cold sorc amíg nincs valami "decentebb" cuccom esélytelen, hogy én nyissak baalrunt és teleportáljak baalig. Vagy legalábbis én béna vagyok hozzá.
Na mindegy majd alakul, remélem azért hétvégén tudok tolni pár baalrunt nem csak fullos partikat találok. -
Joco_77
senior tag
válasz
MikeWazowski #8473 üzenetére
Shift-leftclick az inventoryban.
-
MikeWazowski
veterán
Hogy is lehet gyorsba berakni a potikat az övbe?
-
sto1911
veterán
válasz
Vistaboy #8470 üzenetére
A summonok útkeresése szűk helyeken brutálisan sz@r. Decrepify vagy valami hasonló varázslattal lassítsd be a Summonert, fuss el mellette, és ha eléggé lemaradtak a csontik, akkor varázslatosan melléd fognak érni és lecsapják szépen.
Esetleg keress teleportos pálcát, amit tudsz használni.
A maggot lairben a maradék hajam is kihullott, mire végig mentem rajta, soha többet
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég kezdtem csak új játékot Javazonnal - kipróbáltam a Summon Nekrót, de a Sanctuary-ben totál szívás volt, a Summoner kétszer is megölt, ezért inkább hagytam a fenébe. Maradok az Amazonnál, azzal játszottam legtöbbet a klasszikus játékban is. Most értem a Countess-hez, és rákészültem, hogy kifarmolom a Stealth-et, ami egy jó kis kezdő rúnaszó. Kíváncsi voltam, mennyiszer kell majd őt megölnöm, mire kidobja a Tal és Eth rúnákat. Volt már olyan is, hogy tízszer futottam neki... Most szerencsém volt, rögtön elsőre kidobta.
Egy kicsit odébb lesz, mire használni is tudom, de kezdetnek nem rossz. Remélem, kitart a szerencsém a későbbiekben is.
-
AtHoS
nagyúr
Megfelelő arealvl szükséges a magas szintű tárgyakhoz, így normál kiesett, de pár hsz-al előbb volt egy link [link] ott nézegetheted a szinteket hol üssél. Ha túl gyenge vagy, akkor nájt mefinél tudsz szedni pár értelmesebb cuccot
85-ös szintű területen eshet bármi, azok közül válogass vagy nézd meg a FARM fület, hová vagy elegendő jelenleg
-
pruzsi
őstag
válasz
Vismajor01 #8467 üzenetére
Amilyeikben áll res van
.
Egyébként normalon eshet tál rasha set ,vagy bármi más ami hasznos ? Hiába vagy már lvl 78 más szinten egyhitelnek -
Vismajor01
addikt
Van benne két fegyó, most melyik?
Mfbe csomagolva kell menni, hogy legyen több cucc.
Én reset után 1 nappal:
Spirit kard,
4 ptopaz armor
3 ptopaz helm
goldwrap
chance guard.Utána wizzy olcsó lett és cseréltem a spiritet mert nagyon halékony voltam.
Stealth nagyon jó runaszó kezdésnek de nightmare után már elég gyengusz
-
kukulec
őstag
még mindig bugos a játék, és elvesznek a karakterek, vagy most már érdemes megvenni?
-
shotika
őstag
Nekronak mit ajánlotok normal Larzuk socketelésre?
Rúnából még nincs túl sok fajtám: Ral, Ort, Nef, Eth, Tal, El, Ith esett eddig.
-
tibee77
őstag
válasz
Vismajor01 #8438 üzenetére
Na jo azert ezt a teeth-es peldat nem kene felhozni, mert nem sajat kutföböl dolgoztam, egy olyan oldalrol neztem guideot amit itt többen is linkeltek mar,pont azert mert uj nekem a jatek. Idöközben kezdtem egy sorceress-t es egyelöre sokkal könnyebb vele az elet. Az a bonespear brutal jo dps volt de nulla aoe, a corpse explosion meg marhara nem allt kezre ami az ugynevezett aoe sebzest valositotta volna meg.
-
pruzsi
őstag
[link]
build terv vélemény? -
vaakuum
addikt
a spirit rúnaszóhoz normalon countess minden rúnát tud dobni?
-
aradebil2
senior tag
válasz
mi is a baj a Teeth-szel? Legjobban haladós skill lvl 18-ig necroként
-
Franklin
addikt
Sorcival static field-del pillanatok alatt le lehet kapni a hp-ját. Elemental druiddal is kb. 20 mp, csak rohansz körbe és rakod alá a Fissure-t.
De minden karakterhez és buildhez van tipp bossok ellen. Ha semmi nem működik, akkor act2 follower is meg tudja ölni, csak szépen fel legyen öltöztetve és nyomni kell az arcába a potikat 😄
-
Balion
senior tag
Kreáltam egyet, neve phtopik, jelszó: PH. Jó lenne egy kis adok-kapok
Ugyanitt: normal összes wp-je megkapható. -
Lokids
addikt
válasz
pachito #8441 üzenetére
Pedig csak annyit kellett volna megoldani, hogy legyen egy felület, amit a lobbyból 1 gombbal elérhetnek. Ahol látszik az item és hogy mit kérnek érte. Bár, mivel a gold erre nem alkalmas, ezért full rúna alapú lenne a gazdaság.
De amúgy biztos gondolkodtak ezen. Még az is lehet, hogy el is készítették, csak végül nem került be a játékba.
-
pachito
őstag
Számomra is érdekes hogy nem lett a trade részre valami hivatalos változat, külsős oldalakon hókamókázni nem az igazi. Vagy csak nem merték meglépni a Warcraftos fiaskó után, esetleg féltek a veterán "no change" gamerek haragjától? Furcsa hogy pont egy ilyen kézenfekvő dolgot nem monetizálnak.
-
Lokids
addikt
válasz
De azt is meg kell érteni, hogy a legtöbb játékosnak körülményes a d2jsp. Még nekem is, pedig régen is toltam. Bár az accom úgy néz ki nincs meg.
Én is jobban örülnék, ha ezt játékon belül el lehetne intézni.
Erre a D3-as AH tökéletes volt. Annak valami formáját kéne D2-be integrálni, és akkor szinte mindenki használná. -
Jim-X
őstag
válasz
Kemeny vagy csoki
-
Vismajor01
addikt
Nem jó a loot, nincs loot, nehéz a játék..
Srácok ha nem értesz a játékhoz és pl két elementalba fejlesztesz egy helyett, vagy zeal palát kezdesz hammerpala helyett, teethet tuningolod summon necroként- Erről miért a játék tehet?
Igen, baromi bonyolult. Van arealvl, monsterlvl, itemlvl. Van absorb, resist, def, block. Van rw, van craft, van reroll. Van synenergie, kopik az item és a tp scroll is elfogy. Van fcr fhr ias bp.
Persze, hogy a HR-ek ritkán esnek- láttál már enigmát, infynitit? Borzasztó OP, még jó h nehéz kifarmolni.Aki haladni is akar a karijával előre az pedig nem tudja kikerülni a jsp-t ha szereti ha nem. Ingame tradeel nem tudsz sehova sem fejlődni hacsak nem találsz egy halom istet.
Jsp lehetőséget ad hogy a cowon talált béna viper meg béna gheeds árából vegyél 5 monarchot meg spiritkardot. Ellehet ezt utasitani persze, de akkor ne csodálkozz ha olyan kockák mint én lvl 88on vannak két karival és pl8ban irtják hellen a monsztákat, te pedig mephit is alig birod megölni.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #8431 üzenetére
Én charged bolttal mentem jóideig, nagyon jól lehet vele tisztogatni. Meg is szerettem annyira, hogy lehet, hogy az marad a fő skillem és nem a chain lightning. Legalább így másik ágra is tudok pakolni. Én arra tennék lvl 20-ig.
-
MikeWazowski
veterán
Elkezdek este egy új sorcit. Tudom neten van sok build de tudna valaki segíteni hogy legalább lvl 20 ig hogy fejlődjek? Melyik statra kell pont, skillek stb? Blizzardos sorci szeretnék majd lenni idővel. Megköszönném!
-
Balion
senior tag
Ezzel a Duriel Bossal minden karimmal szívok. Ti meg tudjátok ölni anélkül, hogy vagy 20x meghalnátok? Normal fokozaton... Pici a terem, ahol van, egyből rám fut, fagyaszt, jó nagy sebzést oszt. Esélyem sincs.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Elemental #8400 üzenetére
Gyere fel hellre, fogsz te is sírni. Én egy hete Mephistot farmolok, illetve ma LK rack runok mentek, hàtha kiesik egy fehér Monarch. Természetesen nem esett.
Eddig a legjobb drop nekem hellben egy low resistes Vipermagi meg egy rémgyenge Gheeds Fortune sorceressnek. Ja meg NM-ben egy Lidless Wall.
-
Balion
senior tag
válasz
MutantZombie #8421 üzenetére
Nekem ugyanazt az élményt hozza, mint anno.
-
Joco_77
senior tag
válasz
MutantZombie #8421 üzenetére
Én imádom minden percét. Nálam R.I.P diablo 3. Nem egy kategória. Végre sötétek azok a katakombák, nem valami ködös nemtudommiben mozgok(persze van olyan munkatársam aki inkább diablo3azik mert az pörgősebb én egyébként meg tudom érteni, ki mit keres egy játékban).
Itt nincs minden sarkon legendary (ebből a szempontból már a Diablo3 is "vicc" magasabb torment fokozatokon, de a Borderlands3 pedig már viccesnek se vicces, amikor a minimapon egymást érik a legendaryk).Itt még meg kellett dolgozni érte. Arról nem beszélve, hogy szétkap Hellen néha váratlanul 1-2 sima mob úgy, hogy "öröm" nézni. Path of exile, Grim Dawn se rossz, de...ez hiányzott már na... -
EczkE
veterán
3 socketes targybol lehet 4 socketest csinalni valahogy?
-
MutantZombie
tag
Kicsit olyan nekem ez a játék, mint az autók világában az old timer.
Vannak jobbak, szebbek, biztonságosabbak, de a régivel játszani, ami fel van újítva, nem ugyanaz az élmény, mint egy újjal.
És ha átalakítják, akkor meg már nem old timer... -
Peace
nagyúr
Na meglesem majd, de a világ összes pontja sem elég arra, ami kimaxolnék.
Battle Command és a Shout is jó lenne. Az iron skin-ről meg le lehetne venni a feleslegesen rápakolt pontokat, csak figyelni kell rá, mikor esik le a kiáltás....ejj de macerás.
Látszik, hogy csak menni szoktam általában és gyakni.
-
Peace
nagyúr
A kis barbáromon jobb felszerelésen túl az Iron Skin és Natural Resistance passzív képességekkel tudok csak segíteni, hogy ne legyen olyan kis papír szegény, ugye? Basszus belefutok néha olyan csapatokba, hogy két másodpercig élek.
-
vaakuum
addikt
3 karit indítottam párhuzamosan, az egyikkel már elértem act3-at. Abban reménykedtem, hogy gyorsabb lesz csapatban, de ritkán lehet olyanokat találni, ahol a WP-t is össze lehet szedni, meg a küldiket is mind meg lehet csinálni sorban.
Az már látszik, hogy főboss-t mindig egyedül lesz célszerű megölni... -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #8403 üzenetére
Pickit regen volt, de nem tudom most van e mar az uj jatekhoz. Random partynak ennyi hatulutoje van hogy eselyed nem lesz semmit felvenni. Ha kialakul egy kozosseg akikkel az ember mindig egyutt jatszik akkor azert jobb mert ugy is megbeszelitek. Loot miatt igy ne nagyon menj idegenekkel, csak ha xp kell vagy questek.
Elemental: en most 70-71ig elhuztam magam pitben, de amuletem meg mindig +2 damot ad es ovem is 2 stres normalos
-
vaakuum
addikt
válasz
Elemental #8400 üzenetére
Régen én is sokat Diablóztam, egy egész OFFLINE mappám volt kinyomtatva a rúnaszavakról, itemekről, (gyakorlatilag megvolt a hivatalos teljes tudnivalója egy 4 gyűrűs mappában, többszáz oldalon), de az, hogy külön oldalakon kelljen itemeket szerencsétlenkedni, az azért eléggé gáz volt már szerintem akkor is. Akkor inkább már raktak volna bele ingame vásárlós cuccot, hogy a bnet oldalra töltsél fel lóvét, és vedd meg, amit akarsz, ne pedig botozós random embereket kelljen keresni, random számlaszámra utalni és moderátorral valahogy áttradelni a cuccokat. Mert az alsó harmadnál magasabb rúnákat vagy értelmes arany cuccot én sem találtam soha, pedig nekem is 1k fölött volt benne a játékidő.
-
forras2
őstag
Én viszont szeretnék 1 kis segítséget kérni moddolással kapcsolatban
Itt mit, és hogyan is kéne nekem csinálni pontosan, hogy működjön a mod?
Create a new shortcut for D2R.exe
Right click on the new shortcut, select properties, and add the "-mod Karla" parameters
Érteni értem a lényegét, csak azt nem, hogy mihez is kéne hozzá adnom/írnom ezt a -mod Karla "paramétert"... -
vaakuum
addikt
Apropó: elképzelhető, hogy a játék alatt multiban lehet futtatni valami "segédprogramot", ami a lootot szedi fel? Csak mert 2-3 olyan élményem is volt az elmúlt két napban, hogy tökegyedül nyitok egy ládát a szoba közepén, a többiek még az ajtóban nyomorognak, de a kiesett rúnát szinte időm nem volt megnézni, úgy tűnt el, miközben csak én álltam a közelében. Illetve jártam így arany cuccal is.
-
Couch coop-ot mindenki maga megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest