- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a szakikhoz. Tegnap végre rászántam magam, és megvettem a Resurrectedet. Pc platform. A felbontást érdekesen kezeli a játék. Van fullscreen mode meg windowed. Fullscreenben le van tiltva játékon belül a felbontás állításanak lehetősége. Konkrétan ki van szürkítve ahol ezt lehetne. Ahogy észrevettem a windows felbontását veszi alapul és arra áll be. 4k tvn játszom, ezen a felbontáson megy a win. Viszont egy 1060gtx nem erre van kitalálva. Ez a 18-20fps nem túl bizalomgerjesztő. 1440pben szoktam játszani általában, már amikor még pcn játszom. Mert leginkább a Ps van előtérben. Most azt csinálom hogy a windowsban átlövöm a felbontást ideiglenesen 1440p-re, aztán akkor játékon belül is beáll erre, úgy már nekem elfogadható minőségben meg teljesítményben megy. Ablakban nem játszom érthető okokból. Mert csak úgy volt hajlandó felbontást állítani. Próbáltam config fileban átírni valamit, de ilyen bejegyzés nincs is ott, minden szart át lehet irni, a legacy felbontását is, de ezt nem. Próbáltam nvidia driverben felülíratni a játékokon belüli felbontást. Ezt leszarta nagy ívben, nem működött. A blizz launcherben az indítófilehoz lehetne ilyen parancsokat hozzárendelni (command line). De ide nem tudom mit hogy lehetne. A sima Diablo2-es parancsok nem működnek. Tipp hogy ezzel mit lehetne kezdeni? Mert ehhez a szarakodáshoz nagyon nincs kedvem minden egyes alkalommal a windowsban össze vissza váltogatni a felbontást. Nem is találkoztam még ilyennel egy játeknál se hogy nem lehetett szabadon febontást váltani. Eskü ha tudom hogy ez ilyen szenvedős akkor inkább ps-re veszem meg. Csak az a helyzet hogy ez a zsáner nálam egér billre van kitalálva, nem kontrollerre. Ez miatt, meg hogy cimboráim is pc-re tervezik megvenni, emiatt vettem én is erre.
-
Horvi
őstag
válasz
vaakuum #9096 üzenetére
Akkor majd nyomok egy random generátort aztán amit kidob azzal megyek majd
Most offline-ban egy trapsinem van lvl52 szóval előbb kipörgetem vele a hellt(ha sikerül) aztán majd utána jön az új karakter.
#9095 tiborv Köszi ezt az oldalt ismerem, régen sokat látogattam de ideje felfrissíteni az emlékeket. Akkor szerintem eladom simán az itemeket és kész. Max több hely marad rúnáknak
-
vaakuum
addikt
up!
Még ha annyira triviális linkek is, de legalább nem vesznek el a hozzászólások között, hanem mindenkinek, akár az újaknak is azonnal látszik, merre művelődjön!
Én a magam nevében megköszönöm, ha vállalod. Bár régen sokat toltam, de az emlékek nekem is nagyon-nagyon megfakultak, meg ma már más élethelyzetben nem is biztos, hogy annyira bele tudnám ásni magam.#9094Horvi Mit kezdjél? Szerintem bármit, illevte mindent is. NEkem most van szerintem 9 karakterem, (és druidát még nem kreáltam egyet sem) az emlékeim szerint mindegyikkel jókat játszottam annó. Persze nem kis meló lesz felhúzni őket, de na, erről szól a játék. Amíg élvezetet ad, addig menni fog.
-
tiborv
aktív tag
Annyira itt a setek nem Op-ok mint d3ban.
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/sets/
Itt erdemes vegigmazsolazni oket.A normal setek kozul van ami jo a jatek elejen pl. angelic vagy cathan ad ar-t mar 2 szettnel ami pl zeal palanak tok jo az elejen vagy berserker armor +1 barb skill
Ami elite azok kozul pedig van minden kasztra olyan ami ad olyan pluszokat hogy hellen tok jol el lehet boldogulni egyedul. Trang oul, natalya, tal rasha, immortal king stb.
Sok + skill, resist, damred stb.
Soloban ezek nagyon jok tudnak lenni, vagy amig nincsenek megfelelo rw-k, viszont a runaszavak annyival tobbet nyujtanak hogy biztosan lecsereli oket az ember ha modja es lehetosege van ra. Gyujteni nagyon nem erdemes, egyedul a tal raasha szett amit mindig el is lehet passzolni neten vagy a sorcot abba lehet oltoztetni maradandoan.De ha leirasokat nezed, szinte minden karakternel latod hogy enigmat javasolnak armornak amivel igy bukna az ember mar a teljes szett bonuszt is, sorc az ami elvan nelkule.
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407 #9093 üzenetére
A következő kari szerintem már online lesz. Csak még azt nem tudom mit kezdjek.
-
válasz
vaakuum #9085 üzenetére
Én megírnám, de igazából sziszifuszi munka mert maxroll.gg meg icy-veins le van írva minden elég alaposan (ha meg az kevés, akkor irány a jsp).
Max annyit lehetne hozzáadott értékként beleírni, hogy az első karakternél mindenki döntse el hogy mit akar: progresselni, vagy funolni. Funolni nem kell guide, mehet a leap barbár meg amit akar, de ha progresselni akar (netán azért, mert neki meg az a fun), akkor még az első karakter elnevezése előtt olvasson guide-okat (és utána blizz sorcival indítson).
Csak azért nem tennék bele egy fél hétvégét, mert sokan lusták kattintani, mondjuk erre itt. -
Melorin
addikt
Megteltek a ládáim, ingyen kiszórnám a számomra nem szükséges Unique, Set itemjeimet. Ha valakit érdekel, írjon PÜ-t
-
Tengermély tisztelettel és nagy jóindulattal mondom, de az bizony user error lesz. Egy 60as blizz sorc beginner gearben is úgy megy át normal baalon mint láncfűrész a papírcsákón... Guide-okat tetszik olvasni? Icy Veins? Maxroll? Ezek nélkül valóban szenvedés a játék, Proci jól írta korábban: ez egy 20 éves cím, akkoriban még tök más hozzáállással készültek a játékok, nem volt ennyire felhasználóbarát minden, nem fogta a kezed atomrészletes tutorial, ami végigvezet a kezdésen. Nem kalandoznék ennél messzebbre gondolatban, de
kezdőként komoly esélye van rá bárkinek, hogy a guide-okban lévő tudás nélkül a D2 bizony csakcsupán egy középszar játékélményt fog adni
-
mephi666
nagyúr
én is akkor tettem le a lvl99 álmaimról, amikor még aktívan szopatta a népet a light ench + multishot kombó a láthatatlan 1hitelő villámaival
...amikor napok óta alig mozdult az xp bar, majd egy ilyen visszavert rajta azonnal vagy 1-2 centit... inkább meghagytam a mazochistáknak
-
tiborv
aktív tag
Ha 3 soc armor kkor a lionheartot nezd meg, ad statot, lifeot meg allrest. En sorccal hellen mar ezt hasznalom, meg igazabol mindenre ezt raknek amig nincs valami hr-em.
Az hogy milyen alap mar egyeni preferencia kerdese, a def sokat nem fog a latba nyomni, nekem a dusk jon be a legjobban igy abba tettem, tok szep vagyok. -
Peace
nagyúr
Elpötyögtem egyedül, de ez a multi móka tegnap nagyon tetszett. Még ha idegesítő is mikor elakadunk egy quest-el és inkább mindenki kilét minthogy megkeresnénk a megfelelő item-et. Csak gondoltam kezdek valamit ezzel a 3 socket-es páncéllal. Bár az az arany sem rossz, amit tegnap dobtak ki nekem.
-
tiborv
aktív tag
Ha offline jatszol akkor igazabol jo is lehet, de ilyet sose tennek paladinomnak. Gult ingame vagy masik tradeforumon el lehet adni es tudsz magadnak cuccokat venni amik segitenek.
Akar vipermagi armor (+1 allskill, fcr, allres) vagy lionheart rw (statok, allres) smoke rw (50 allres, fhr) meg nyilvan enigma.
Paladinnak elonye hogy alacsony req-es pajzsba is tehetsz vele spiritet az egy karddal kombinalva mar alapbol +4 allskill inkabb igy hoznam be azt amit armoron kapsz es gulbol mas cuccokat vennek. -
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9065 üzenetére
Level 90-93 fole szinte sosem mentem, pedig nagyon sokat Diabloztam a 2000-es evekben.
A regi szep idokben amikor fix XP-t adtak a Ancik -
vaakuum
addikt
Apropó, a barbár kiáltásainak a maradék hatóidejét lehet ellenőrizni valami egyszerű módon? Lehet tudni egyértelműen, hogy mikor esik le a bónusz?
Ezt mondjuk egy jelzéssel a skill gombján igazán megodhatták volna.Tudom, hogy ez tutira nem lesz már fejlesztve, de pl. azért sem haragudtam volna meg, ha a goldot legalább a merc is gyűjtené, amerre jár. (summonernél meg egyenesen álom lenne, ha minden summonja gyűjtené
)
Ha valaki hozzám hasonlóan normalon "bohóckodik" PC-n, akkor én délután remélhetőleg 15 órától feltehetően fent leszek a korábban itt linkelt discord szerveren.
szerk: modiktól nem lehetne kérni itt egy olyan valakinek szerkesztési jogot az összefoglalóhoz, aki azért legalább néhány alap információt bele tudna szórni???
Gondolom a topik eredeti gazdája már sehol sincs... -
törölt tag
-
Vismajor01
addikt
Kicsit el van rugaszkodva a valóságtól
Nagyon kevés olyan van, hogy vki elmegy neked ES-t keresni.
98-ként általában úgy nézett ki a kör, hogy;
-Elmegyek black marshra ES-t keresni,
-Mikor cser szól h d akkor lemegyek kinyirom vele diablot (max 3as parti)
-Miután diablo meghalt lemegyek nihlához (max 2es parti)
-Miután nihla meghalt amikor becsatlakozom a runba akkor valszeg már baal jön, ott is bp-t kapok (max 4es parti)Igy összelehet szedni 120k xpt egy runban
Tekintve, hogy 290 895 820 xp kell 98-tól 99-ig, 2500 run igy, hogy legideálisabbak a körülmények.Jelenlegi baalparti szervezettség melett ez inkább forever. Nem tudják mi az a cser, mi az a dp, mi az a bp. Persze nincs is senki lvl 98 de nem is csodálkozom.
-
Elemental
addikt
Nah, esett egy ist hell countinál. Alakul az infinity
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan #9043 üzenetére
ezt nem gondolhattak komolyan
ha nem nyultak bele az XP curveba, players 8 beallitassal 5600 hell baalrun 1-99, szoval ez kb egy 1000 oras achievment, ami assassinnal ennel is tobb lesz. bar downtime nelkul (24/7ben jaro bottal) elvileg 1 honap alatt megvan.
kb ha megvan diablo3 classic 1.10 lod alatt a 100as paragon, na itt kb hasonlorol beszelunk. csak fields mauzoleum + hanyosnenik helyett baalrun korokkel.
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #9059 üzenetére
Most így keresgélve ezt a leírást találtam redditen a lvl99 témában:
At 98 you only get exp from a few mobs in the game, like Diablo, Nihlathak, 5th wave before Baal and Baal himself. A run would look like this:
Full player game. You immediately start going for nihlathak, while 1 guy starts going for Diablo, 1 guy teleports towards Baal, and 1 guy is searching for an exp shrine for you. After killing Nihlathak you take the exp shrine someone has (hopefully) found for you and you go kill Diablo as 1-2 people, then go to act 5 and tp down to the throne, you should be there for the 5th wave. Then you enter Baals chamber and everyone but 2 or 4 people leave and creates the next game. This is because Baal gives more exp with 2 or 4 players in the game. This is called baal party. So the lower levels in the game leaves and sacrifices exp (and Baal loot) in favour of the 98 since he is usually the one who starts the group and can therefore call the shots. A run would be like 2-3 minutes I think. Rinse and repeat A LOT of times.
-
Vismajor01
addikt
válasz
ProEvoFan #9050 üzenetére
Attól még nem lesz egy build kuka mert nehéz vele elérni a 99et
Voltak és lesznek is lvl 99 assassinok, csak 5x akkora kihivás mint sorccal vagy palával.
98ig mondjuk eljutsz egy 200 órányi baalozással de még ennyi legalább a 99.
Ha továbbra is igy marad a baalrun szervezettség és nem lesznek channelek akkor nagyon kevesen lesznek 99-ek.
-
savior
őstag
válasz
Amartus #9055 üzenetére
Level 60+ blizz sorci.
Amúgyis van nálam a Diablókkal valami, mert amíg D3-ban mások 10 milliárdokat sebeztek mittomén mondjuk 120as gr-ben, addig én ugyanazzal buildal ilyen 100 milliókat gr60-ban. (lehet mások voltak az összegek. csak a nagyságrend ilyen volt)
Most D2-ben ugyanez van: míg mások a blizz sorcijukkal hellt farmolják addig én nightmaren se boldogulok. -
savior
őstag
válasz
Cray Tyler #9012 üzenetére
Valaki megkért, hogy normal baalt öljem meg neki a sorcimmal. Mit ne mondjak vért izzadtam mire lement. Nm Andariel kb 5 halállal van meg.
Biztos bennem van a hiba és mások jól boldogulnak, de ez engem nem vigasztal.
Summon nekróval legalább nightmaren boldogultam, amíg játszottam.
Minden esetre nekem ez így nem volt szórakoztató. Inkább áttértem New World-re, és ott boldogulok is, mégha lassú is a fejlődés. -
tiborv
aktív tag
-
-
tiborv
aktív tag
Hogy spirittel ne szenvedjen senki kardba, felejtsetek el a crystal swordot es tegyetek/socketeljetek broad swordbe. Az mindegy hol esik normal boci, normal act5 utan fixen 4 socketes lesz. Ezzel elkerulhetitek hogy magasabb az ilvl es tobb lyukat rak bele. Strben valami 5 ponttal van nagyobb kovetelmenye csak.
estefele tudok is adni asszem van 2 a ladamban -
tiborv
aktív tag
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
idezeskor szamit a golem mastery meg golem lvled szintje, kilepes-belepeskor megmarad aurat pedig partyban kapsz tole. Ezert leeht jatszani azzal, hogy insightbol csinalod a golemet es van manatoltesed, mercre pedig mas fegyvert teszel.
En pl. obediencet szoktam rakni (40% crushing blow) ha persze nagyon "gazdag" az ember akkor infinity meg jobb, de az elobbit joval hamarabb elered mert semmi olyan extraritka runa nem kell hozza.
Regen mikor a mobok castoltak iron maident visszakapta a sebzeset ezert ajanlatos volt minel kisebb sebzesu fegyverbe rakni az insightot, de en azota is tartom ezt, hogy partizanba stb.-be normal polearmba rakom mert elite fegyvert el tudod ajandekozni barkinek vagy el tudod adni. Ha csak supportnak hasznalod aura miatt (szerintem pl csak arra jo) akkor eleg a masteryt maxolni hozza hogy tobb elete legyen -
ldave
félisten
Erről már beszéltünk, ez csak egy grafika hiba. Normal és Hell nehézségen felbérelt defensive act2-es segítő defense aurás, Nightmare-en pedig holy freeze aurás. Ha már felbérelted, akkor ez az aura fix, nem változik meg attól, hogy más nehézségi szintre mész be vele, hiába mutatja ennek ellenkezőjét az UI.
-
Peace
nagyúr
A követők típusai és képességei nehézségi fokozat függőek? Mert gondoltam, hogy így nightmare-en már lecserélem a fagyasztós varázsló csávót és Act 2-ben nem találtam a pajzsos(az ikonja a zsoldos listában) lándzsás követőt. Azt javasolták a passzív védelmi aurája miatt. Visszaváltottam normálra és ott volt ACT 2-ben. Fel is béreltem, majd visszamentem NM-re és ott már ilyen kék aurát dobott harc közben. Ránéztem a zsoldos paneljére és már fagyos aurája volt, nem defense. Szóval nehézségi fokozatonként egyedi, hogy milyen skilleket kap a követő?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
targy tulajdonsagait megkapja
erdemes addig +6 golem +6 mastery swapet hasznalni, az idezesi skilljeit tartja meg. ha a nekro hal, hal a golem. aura lesz.
ProEvoFan: trap es kick assassin szerintem is nagyon jo moka, de sajnos a kasztnak nincs tenyleg top buildje.
orulok segitett! nekem is megkoptak az emlekek, de par dologra meg emlekszem.
plusz szerintem biztos lesz egy QoL patch par honap mulva (classic Wowhoz hasonloan), en azt megvarom
.
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #9016 üzenetére
Akk rosszul tudtam,köszi
-
törölt tag
válasz
Cray Tyler #9033 üzenetére
Ezt sajnos nem. Akkor inkább indítok egy sorcit és elverekedem magam, majd kiszedem azzal, de nem fogok kukázni.
vagy bedobom esetleg itt a kérdést.valaki segítene valami aoe karakterrel gyorsan végigmenni este a bocikon?
-
sto1911
veterán
Kockaval socketelt itemen ujra lehet porgetni a socketeket, de csak azt? 1/6 esely volt arra, hogy keves lesz, nyilvan keves is lett...
-
-
sto1911
veterán
válasz
mephi666 #9031 üzenetére
Ezek valoban fontos kerdesek
Egyszer probaltam az iron golemet, de alap skill elosztassal valami pillanat alatt megolte.
Egy targybol letrehozod, akkor annak a targynak minden tulajdonsagat megkapja. Ha te vagy a golem meghal, akkor csak egy masik targybol tudod ujraeleszteni, de akkor mar az uj targynak a tulajdonsagait fogja kapni. Szoval vagy ki kell maxolni a golemet hozza, hogy jo legyen, vagy gyujteni kell a targyat hozza.
Elvileg a kilepeskor megmarad, de nem probaltam, viszont ugy lenne logikus.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sto1911 #9026 üzenetére
engem dia előtt szívattak a népjeim
hülye merc megállt hátul az alsó szekcióban, ahol a szárnyas extra fast tűzfújó genyók jönnek és várta, hogy karatézzanak a csontik... amikor a 10 csontiból már vagy 7-8 kidőlt, akkor futott be meghalni... pedig ha egyszerre mennek az elején és egyet lecsapnak, az amplify meg az explosion letakarítja 2 másodperc alatt a többit
a bogaras barlangban meguntam én is a fél életem hellen: 1v1ben nyomták a csontik végig, minden csata 1 menet mortal kombat volt
ui: de legalább volt időm elgondolkozni...
- hogy tud a nekró a rovarfelhőből csontit teremteni?
- meghalt követőből miért nem tud csontit teremteni?
- szellemekből szintén hogy lehet csontit teremteni?ui2: iron golem hogy is müxik? megteremtem valami cuccból, ami aurákat ad, azt megkapja a gólem... de ha pl bonesnap-ből teremtem, akkor megkapja a cb-t? a tárgyak milyen tulajdonságait kapja meg? ...ha hal a gólem, akkor újra kell csinálni, ha hal a nekró akkor szintén? egyébként kilép-belép nem hatja meg? ha most teremtek egyet pl lvl5 skillel meg lvl5 mastery-vel, akkor ahogy adom rá a pontot, erősödik folyamatosan, vagy megőrzi a teremtéskori statokat és újat kellene gyártani, ami táposabb lesz?
-
törölt tag
Jól sejtem hogy egy kezdetleges frenzy irányultságú barbárnak (lvl35) nem biztos hogy be kellene menni a boci pályára? Nulla az aoe, így lényegében pillanatok alatt bedaralnak. Meg talán a kiabalos skill, amitől elfutnak (nem jut eszembe a neve) lehet esetleg opció vagy az se?
Jó lenne végre egy crystal sword de így…
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
proci985 #8813 üzenetére
Na, csak megvettem a játékot ps5re...nem bírtam ki
Ezek az útmutatók nagyon durván jól, részletesen levannak írva.Hiába játszottam ~20 éve szarrá a játékot, kb mindent elfelejtettem. Első karim a Lightning/Death Sentry Assassin lesz. A build ismertető bevezető szerint tökéletes kaszt/build a játékban de ennek ellenére nagyon alulértékelt kaszt is egyben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sto1911 #9026 üzenetére
maggot lair mindennel szivas. kb egyetlen 85os area amit gyakorlatilag nem farmol senki. meg singer barbarral sem, pedig annak tenyleg tokmindegy a layout
maggot utan meg A5 siege (Harrogath elotti kulso teruletek) lesznek szivasok, mert ott hadsereg ellen vannak a sancok. namost egy solo karaktert ez nem erdekli, a csontvazak viszont hajlamosak otfele menni.
-
sto1911
veterán
válasz
proci985 #9025 üzenetére
MöBalázs segitsegevel meglett vegul, koszonom itt is!
Az lesz, kell egy tp-s wand, mert ez nem allapot. Mar nightmareen is remalom
volt, de hellen meg tenyleg maga a pokol. Ha csak annyi lett volna, hogy egyesevel fernek a szornyekhez, es ido, mig leverik, kivarom azt az oracsakat
De nem, rohangal osszevissza. majd megall, nem megy kozelebb, hatat fordit, nem utnek stb. Es ezeket egy egyenes folyoson is kepesek voltak megcsinalni.
Probaltam csak merccel menni, de az is hulye, mint a sgg.
Project D2-ben szelesebbek a folyosok, gondolom emiatt. De az AI-ba annyit igazan belenyulhattak volna, hogy a minionok elore mennek vagy ilyesmi.
-
válasz
vvega30 #9021 üzenetére
cs az crystal sword. Szigorúan normal nehezségi fokozaton, secret cow levelen kell keresni egyet (csakis normalon és csak és kizárólag a tehenes pályáról származó crystal sword a jó!), és az act 5 első questjének rewardját (Larzuk socketet tesz neked valamibe) erre a cs-re kötelező költeni. Az eredmény egy 4 socketes cs lesz. Ebbe teszel egy tal-thul-ort-amn runeword-öt, és örülsz mint állat. Ez a cs spirit.
A GC-t meg elírtam mert GT akart lenni, az meg a Giant Tresher. Ebből tud esni ritkán 4 socketes verzió. Abba pedig egy insight nevű runeword való. Ezen meditation aura van. Ha egy act2-ben bérelt segítőd kezébe adod, minden mana gondodat megoldottad (a meditation aurát te is kapni fogod, ami folyamatosan tölti a manádat). Insight (ral-tir-tal-sol) bármilyen polearm-ba tehető, amiben 4 socket van.
Rúnák honnan: act 1 negyedik questje végén van a Countess nevű hölgy. Na, ő mindig fixen dob rúnát. Tessék leölni 40-50 alkalommal nightmare nehezségi fokozaton, és lesz elég rúnád spiritre is meg mindenre.
Ha találsz 2 socketes armort: tegyél bele tal-eth runeword-öt (Stealth). Legjobb induló armor.
Ha találsz 2 socketes sapkát: ort-sol mehet bele azonnal (ez a Lore, +1 all skilles runeword sapkába).
Ha találsz 4 socketes shieldet? Abba is mehet a tal-thul-ort-amn (sorrend fontos!!!). +2 all skilles spirit shield lesz az eredmény. -
sto1911
veterán
Van most itt valaki, aki Hell maggot lairt ki tudná takarítani? Megőrjít ez a faék AI, rettentő buta.
Állnak egymással szemben és nem csinálnak semmit, totál haszna ehetetlen.
-
válasz
tibee77 #9013 üzenetére
Én hibriddel kezdtem, de a fire annyira semmit sebzett, hogy átálltam pure coldra. Cold immun mob ha elite vagy nem jön sok akkor merccel leböktetem, ha sok jön akkor meg nem megyek arra. De hellen csak AT, LK, mefi, meg cow-ra megyek (ez nálam egy full kör). Már nem is nagyon akarom fejleszteni. Csak arra készült hogy enit kifarmoljam vele.
-
vvega30
senior tag
válasz
mi az a cs meg a GC?
-
kukulec
őstag
hali , 1 pulért mennyi gemet kell adni?
-
Ator
tag
válasz
MikeWazowski #9018 üzenetére
Szia!
Tudok segíteni, mi a game neve ahol vagy?
Üdv,
Attila -
MikeWazowski
veterán
Valaki tudna segíteni? Elakadtam a river of flame-nél. Van egy elite ami cold immunos
Épp csinálnám a questet. Köszönöm! Ja, és Nightmare. -
Vismajor01
addikt
Cube mindig 6 sockettel szamol, ha nem megy 6 a targyba akkor a legmagasabb kapja meg 16.6%.
Szal ha duskot lyukasztasz 50% h 4 lyukas lesz, 16.6x3 h 3 2 vagy 1.
Amugy annyian sirtak itt h nehez a jatek meg hellen h kell haladni h lottem magamnak egy hc assat, a1 es a2 esemenytelenul lement =)
-
Ator
tag
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek felhúzni a sorcomat nulláról? :-)
Csináltam egy Hammerpalát, ami nem rossz, csak egyszerűen nem esik neki semmi cucc. muszáj egy blizz mf sorcot csinálnom, mert így nem annyira jó..
Üdv,
Attila -
tibee77
őstag
válasz
Detto ilyen cuccokkal megyek, csak en idöközben atalltam hybridre, mert azt hittem majd hogy az milyen jo lesz....hat nem lett.ez a meteor skill kb semmire nem jo, fireball-al lehet többre mentem volna de most mar elhasznaltam mind a 3 respec-et, igy most meg vagyok löve rendesen.
cold immune mobokat totalba elkerülöd?mert ahogy neztem, bazi magas szintünek kellene lennie cold masterynek, hogy ölni lehessen mindet.
-
Tesco gazdaságos lvl85 pure blizz sorcimon Lore, Spirit cs, Ancients Pledge (nembeszól, monarch-ot eladtam pul-ért mert esett vex és lőn hoto, hammerdinnek), Stealth, 10 fcr ringek, meg valami skiller amu, mercen insight GC meg tal mask azt ennyi, és viszi a hell-t vígan. AT, LK, mefi, Cow sima ügy (és ha ezek mennek, akkor minden eshet már). És totál nem vagyok pro amúgy. Countess, travi és nihi nyilván nincs az étlapon, még mielőtt.
Summon necro sajnos úgy kezdődik hogy enigma (hogy tudd a sereget pozícionálni), és általában véve az egyik legdrágább karakter, ha azt akarod, hogy a summonok sebezzenek is valamit. -
mephi666
nagyúr
-
Krytec
tag
válasz
Hangfalképű #9007 üzenetére
Persze mert sajnos infinity kell a mercnek ha lighting javazonnal mész vagy frozen arrow/plague ha nincsenek rúnák.
-
savior
őstag
válasz
Hangfalképű #9007 üzenetére
Én sorcival meg palával jártam úgy, hogy hiába a tűrhető sebzésem, mert 1-2 ütéssel megölnek. Így aztán hanyagolom is őket. Summon nekróval jobban boldogulok, de hellen még Andariel se megy le vele, mert alig sebződik.
-
Hangfalképű
tag
Ej, de beszopódtam a pure lightning javazonommal Hell-en már rögtön act 1-ben, más is járt aki aki nem hibrid?
-
Blizz
őstag
-
Én szívesen segítek bárkinek (mert úgy gondolom sokat tudok a játékról), ha új valaki, ha nem, és remélem nem baj, hogy nekem is van véleményem.
Ugyanúgy, mint most neked vagy bárkinek.Kiemelem, hogy ez egy játék nem valami, amivel scammelni akarja az egyik a másikat, szóval "félelemről" itt nehezen eshet szó. És nem a scetchy tradelésre gondolok, ha valakit átvernének, mert nem figyelt oda.
Csak az online gameplay-re farmolás, fejlődésDe az internet ilyen ¯\_(ツ)_/¯
Inkább a játékra fókuszáljunk
-
Balion
senior tag
Ha úgy gondolod nincs ilyen, fogalmad nincs hogyan működnek az emberek.
Aztán ott van tegnapi emberünk, aki azt hitte, hogy a hardcore jelenti a nehéz nehézségi fokot. Mennyien nem tudják, hogy az online nem arról szól, hogy csapatostul kell menni. És ha ilyen van, akkor nem árt beszélni róla.
Új játékosokról beszélünk, akiket úgy látszik nem értesz meg.
#8998shotika: Sőt, még arra is van időd, hogy online karit is indíts
Segítek húzni, ha úgy alakul
Ha offline karid van, akkor a Stone of Jorden-t el sem tudtam volna kunyizni
Legalább biztonságban van mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged