Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
10 dollar 1000 fg kb. Itthon ha eltudod adni akkor 3ft/fg kb.
Trukkbol eleg sok van, vehetsz gifted jatekokat es forintert eladod, veszel csgo kulcsokat es forintert eladod etc.
Van a fórumnak egy resze ahova nincs mindenkinek accesse, ott van real life trading, ott vettem az ipadet.
-
vaakuum
addikt
bonespear necronak milyen átkot célszerű használni?
A lower resist ad neki bármilyen bónuszt, vagy az csak a light, cold,fire és poison sebzésekre hat? -
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

Akkor lehet még farmolok még meg nem lesz a Lo runám ha addig nem lesz másik bele rakom ebbe. -
tPedro_
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Majdnem. :)
Akinek van 2 SOJ gyűrűje beugrónak, annak garantált a játék a helyes IP-n.
Ha minden fizetős játékos már játékban van, akkor nyilvános lesz az IP és bárki megpróbálhat csatlakozni.
Így lett meg nekem is, kb 5. próbára beletrafáltam.
Erre van kb 45 perc, addig folyamatosan adja el a gyűrűket.
Utána jön Diablo. Aki nem tudja lecsapni, annak segítenek. -
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Miért drágább a superior cuccok javítása és mennyivel?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84
üzenetére
524 a max roll def-re nem superiorban (ami a drága javítás miatt kevésbé ajánlott), szóval ez egész jó, bőven a felső tartományban van. enyim pl 503 def-es, az picit jobban mutatna mert 1500 def felett fog kijönni, de különbség inkább csak szemre van, ebből 1428 lesz.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
A 2. ring teljesen rendben van.
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Valamelyik videójában kifejti. A lényeg, h 2 soj a beugró, összegyűjtenek 125-öt, rákreálnak egy szerverre, eljuttatják a befizetőkhöz az ip címet. Onnan van 2 órád, h rákreálj a szerver ip címére, meg még fél órád, mert egyesével, apránként adják el a soj-t. Nyilván diablót magadnak kell lecsapnod.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat
Én azt tenném a helyedben. A ‘doom knot’ meg egy teljesen jó ring. -
D4v3
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Fg to $-ra van valami trükközés (hivatalosan ugye ezt nem teheted meg jsp-n)? Vagy egy egyben sikerült cserélni erre?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
csináltam pár blood gyűrűt, nem lett semmi jó egyelőre. mana leech nem jött, de dupla life leech igen, sőt 10 fcr is ment rá:
alábbinál viszont a fenti számítás alapján nem értem, hogyan jött ki a lev 88 req. chaos sanctuary lvl 85 gyűrű, clvl 87, +4 affix ment rá, csak a strength ugrott túl kicsit (+16-20 str, affix 74) így a képlet szerint 74 + 10 + 16 = 98 cap kéne legyen, bár tökmindegy, mert szar:
(amúgy az első gyűrűnél se vágom a lev 57 req számítását, vsz nem jó képletet nézek, a 2009-es cikk írása óta még változhatott patch-el, nem jártam utána. mindenesetre jobb a helyzet. persze le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat, bár szerintem jobb ésszel belőni a lehetséges stat pool-t a még jó és hordható gyűrűkhöz)
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Javelinben nem lehet socket. De fölösleges is,sima fehér/kék javelinnel végig lehet vinni a játékot, nem az adja a damaget hanem a skillek.
-
MikeWazowski
veterán
Létezik hogy nincs javelin runaszó?
-
shotika
őstag
Countess 2x egymás után dobott kulcsot
Már van 3 tőle. -
ncc1701
veterán
Na, ma kerestem 4 istet. Volt 1-1 soso light skillerem, azok elmentek 1-1- istért. Unid torcsot eladtam 2 istért. Lassan kigyűlik egy low cta.
-
vaakuum
addikt
Csak engem dobál ki folyamatosan a game, és csinálja ugyan azt, amit egy hónapja, hogy az offline karaktert bámulhatom percekig?
Nettel semmi gond, mindenkinél röccenés nélkül működik idehaza. -
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Csak 20k fg-d van? Azt hittem, te már többre vitted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sto1911
veterán
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szerintem ezzel is folyton behalna. Igy h nincs rajta a Treachary, folyton behal a szoposabb eliteknel.
-
ProEvoFan
nagyúr
The Oculus elvileg csak nightmaren esik? Ez komoly?
Tudtok mondani olyan oldalt, ahol rendesen leírják melyik item hol esik a legnagyobb eséllyel?
-
tPedro_
őstag
Lehet már ismeritek, de én csak most futottam bele:
Van twitch-en srác, aki diablo clone eventet szervez. Alapból 2 SOJ a beugró (ekkor garantált a charm), de ha nincs vagy nem akarod erre költeni, akkor is meg lehet próbálni levadászni az IP-t. Az event előtt kb 45 perccel nyilvánossá teszi.
tudnivalók angolul -
pachito
őstag
Travincal szemete aka unidentified [Black Hades] , [String of Ears] , [Gloom's Trap] , valamint [Gheed's Fortune] ingyen vihető.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
ki gondolta volna hogy te leszel az elso aki felul a fszmeregetesre

-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mar ugyan eladtam, de eddig vittem :)
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
d2r online-ra gondoltam, hogy aktuális legyen. meg itt még nem übertáp mindenki.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Online vagy single?

-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika
üzenetére
grat, larzukot neki!
én meg akkor megyek majd diablo level 85 areáit kutatni magic ring-ekért és craftolok pár 85-ös Ilvl blood gyűrűt (az is még befér elvileg a kisebb mana leech affixbe), hogy lássam az milyen. ha a matek nem téved ilyen legjobb verziók jöhetnek ki:
11 All Resistance / 120 Attack Rating
60 Life (alap 20 + 40 max*)
25 Strength (alap 5 + 20 max*)
3% Life Leech
5% Mana Leech / +8% Life Leech max* (11% összesen) / 15 Dexterity*a legrosszabb esetekben ezek miatt lehet túl magas a level req
+8-11% life leech (affix 78 > 98 level req = kuka)
+16-20 str (affix 74 > 96 level req = kvázi kuka)
+31-40 life (affix 68 > 90 level req = high levelen használható) -
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Le van írva, h milyen skillekkel menj, milyen tárgyakat vegyél vendortol, stb.
Lvl20nal még nem sok runaszo érhető el, sztem a Stealth páncél csak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Kezdésnek Stealth body armor, Nadir sapi.
Majd utána a szokásos Lore sapi, Peace body armor (ehhez érdemes 1-et tenni a Valkyrie-re), majd a végén Spirit shield. -
MikeWazowski
veterán
Lemondtam a bowzon-ról mert egyszerűen nem sebezte a mobokat, meg vhogy nem is tetszett. Így javazont akarnék csinálni. Lényeg hogy valaki tudna segíteni milyen runewordok kellenek neki lvl 20korul? Mert bár nézek sok buildet de csak endgame-rol van benne szó, és elég papír ő is...
ja és szívesen elfogadok kezdő amazon cuccokat. 
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem olyan drága az amúgy. Ezeket a számokat teljesen felesleges nézni. Arra kell menni, amire szükséged van. Itt van az egyik átlagos high lvl Smiterem 1. 2. 3. 4. 5. 6. Kb. egy ladder szezon alatt megvan. Picit foglalkozol vele utána és egy év alatt kész a PvP Smiter (átlagos játékra szánt idő mellett). Semmit nem veszek fg-ért meg kp-ért. A kesztyűt act-en vettem. Alap gloves. Rare jewellel raftoltam. Itt a 10% CB számít meg a str, a többi grátisz. Life leech totál lényegtelen smiternél. Hidd el, ha valaki budgetban tolja, az én vagyok. De így is el lehet érni szép dolgokat. A 15% ed Dusk CoH 1 Ohm volt. :-) Ber meg a többi rúna esett. A Verdungot általában Shrenk dobja. Másodjára (abban a szezonban) dobott egy 38-13-15-öst. Bőven jó. Chamed Shako + 2 Bk ring. Azt a 31 life Pc sk-t Pgm-ekért vettem. A Jsp-sek szeretik osztani az észt, hogy mi mennyibe kerül. Meg miért. Ne foglalkozz vele. Nem mindenki úgy játszik, mint ők.
-
zsirfecske
addikt
köszi, a beast tényleg jó cucc, viszont a fury druidon nekem uppolt ribcracker lesz ias jewel-el, mert budget-ben tolom, nincs időm annyit játszani.
amúgy lehetne egy olyan d2 penis méregetés téma, hogy mindenki beteszi egy képen a kész karakter geareket, hadd ámuljunk mi, csóróbbak is

-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
annyira bonyolult hogy el is b*sztam szerkesztés közben a képletet meg a számokat is. int (lefelé) kerekítéssel így van helyesen a képlet és a számítás:
Ilvl = int(clvl/2) + int(ilvl/2), azaz Ilvl = int(87/2) + int(83/2) = 43 + 41 = 84, ami az alábbi level req képlet alapján adja meg a craftolt tárgy level req-jét:
rlvl = rlvl_affix + 10 + 3*N ; capped at 98
where rlvl_affix is the highest levelreq amongst the random affixes that spawned, and N is the number of random affixes (1, 2, 3, or 4)tehát N=4 max affix esetén, ha 84 a craft Ilvl, akkor nem jöhet Vamprire mana leech affix aminek 86 lenne az rlvl_affix értéke és ezzel hordhatatlan (lev 98 req-re cap-elt) gyűrűt kapnék, helyette az 58 rlvl_affix értékű Wraith affix jöhet csak, 58 + 10 + 12 = 80 level req gyűrűt eredményezve, 4-5%-os mana leech-el.
viszont ha spawnolhat life leech is az alap life leech mellé, akkor a 7-8%-os Lamprey rlvl_affix 78-as értéke ugyanúgy bekavarhat, mert a 84-es gyűrűn megjelenhet, 78 + 10 + 12 = 100 (capped at 98) rlvl-t adva ki, azaz emiatt is hordhatatlan gyűrű lenne belőle.
valaki vágja ezt a részét
egyáltalán érti ezt az egészet bárki itt? 
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Érdemes. Rareben lvl 48-ason is lehet már valami használható stat. Egy izmos crafted viszont lvl96 is lehet. De azok brutálisak. Viszont egy rare lvl74 dual ring már egészen jó dolgokat adhat neked. Ez pl. crafted, vállalható szinten szintén jó. Ne add fel! Csak türelem! Használj Beast Ba-t (Ba=Berserker Axe). Az ad elég erőt, akár plusz 40-et is. Egy Ber rúna kell hozzá. Ezzel alacsonyabb str lvl req ringet is nézhetsz. A fana aura is jól jön majd.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
köszi, de a fenti idézetből most az olvasom ki, hogy nekem inkább kisebb levelen kell gambliznom az alábbiak alapján.
ha lev83 area droppból szedem a magic gyűrűt és azt használom az éppen 87-es karimmal , akkor így alakul a képlet: (ilvl+clvl)/2 = (85+87)/2 = 85 ami a max level ahol még nem jön a 6%-os Vamprire, csak a Wraith 4-5%-os Wraith affix, ami miatt nem száll el a level req a gyűrűre. mondjuk nem tudom mi a szitu a life leech-el, az nem okoz-e hasonló gebaszt max affix szinten. utána kéne olvasni még ennek, mert eléggé feleslegesen bonyolult a matek mögötte. mondjuk pár próbálkozásból amúgy is kétlem hogy bármi használható eredménye lesz, vagy hogy olyan gyűrűt craftolnék amit nem tudok viselni.
Peddy789: így vsz inkább rare dual leech gyűrűt vennék majd. ugye sárga cuccon max 6db valódi affix lehet, nagyobb a varia, de azok mind teljes értékű statok.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
trade-re gyuruje? Marmint hogy erted hogy adott ilvl-u gyurut akarsz venni? Vagy most dual leech gyurut szeretnel venni valakitol?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Sorcim 90-es, ha gondolod, elcraftolom neked a cuccokat.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789
üzenetére
sosem próbáltam, de ez csak az alap stat, mellé még 1-4 affix jöhet. ha az épp mana leech affix, ami 6%-ig mehet, meg life leech ami 8%-ig megy (bár ez állítólag túl nagy level req-et eredményez), plusz valami értelmes egyé stat, akkor az már nem rossz.
mondjuk olvastam most egy ilyet, épp level 87 vagyok, lehet rápróbálok:
"A crafted ring with 6% mana leech should have a level req of 96, as 10+3*x are added to that when crafting, with x being the number of random affixes (IIRC), being capped at 99 or 98. That affix has an affix level of 86 and alvl = ilvl for rings. If you don't want 6% ML for that reason, you have to take care that ilvl/2 + charlvl/2 is less than 86, with ilvl being the original item level of the magical ring to be used for crafting. When assuming that your rings come from regular monsters in L85 areas, it means that it's best if the crafting character is below L88, but at least L58, so you will get 4 random affixes all the time."de akkor valakinek trade-re van esetleg valami közepesen jó gyűrűje?
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
nem tunik tul viable utnak hogy probalsz craftolni. Szerintem ezt nem szoktak craftolni, nagyon szarok a statok
Blood Ring
Preset Mods:
1-3% Life Leech
+10-20 Hit Points
+1-5 Strengthmega HA max is kijon akkoris egy szarnak tunik nem?
bar teny hogy teknikailag kijohet a dual leech ra.ahogy nezem a maxos 6-9 leech:
Vampire6-9% Mana Stolen per Hit Melee Weapons(56[8-9]), Amulets(78[7-8]), Circlets(78[7-8]), Rings(86[6])
eleg magas szintu craft kell hogy legyen esely a maxos leechre, de a kisebbek mar siman kijonnek alacsony szinteken is. -
zsirfecske
addikt
juteszembe ha dual leech gyűrűt akarok, érdemes blood ring-et craftolni, vagy rare-ekben próbálkozzak?
az eddig talált kb 40 rare gyűrűből egy sincs amin lenne mana és life leech egyszerre, nem hogy jó statokkal...
-
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Merc kezébe szokták nyomni. Oda meg pont eth kell.
-
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
MErc kezében nem romlik, és az eth cuccok jellemzően erősebbek statokban.
szerk: és ismét jó nagy fáziskésés

-
zsirfecske
addikt
ha filléres, kérek egy 200+ attack ratingest
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy d3 után fura hogy lehet 2x ugyanolyan unique cucc a karin, de fury druidra lehet elkélne a 2. raven ha nem lesz dual leech/mana leech gyűrűm. tényleg, a dupla cold absorb összeadódik? meg ugye duplán nem fagysz meg, jól jön télen

-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Plusz ha caster karakter kezébe rakod az ethereal fegyvert, akkor sem kopik, hiszen nem üt vele, csak varázsol.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Merc-re kell rakni, és merc-en nem veszítenek durability-t az itemek. Viszont megkapod a bónusz 50% ED-t armorra és weaponre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy sok magic cucc amit elsőre szemétnek néz az ember simán lehet aranybánya, pl egy jó claw, circlet, dudu fejes vagy monarch.

ja és szívesen elfogadok kezdő amazon cuccokat.
egyáltalán érti ezt az egészet bárki itt?