- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
Lokids #10898 üzenetére
Lower Kurastban nem kell semmit se takarítani, csak körbeteleportálsz a kunyhókban tetszőleges pattern alapján és a chesteket és rackeket nyitod ki, npc-ket dodgeolod. Kb ennyi.
De rosszul mondtam, utánaolvastam és az itt levő super chestekhez mégcsak magic find se kell. -
vaakuum
addikt
válasz
Joco_77 #10893 üzenetére
Küldd el nekem a lóvét, két hét múlva visszakapod hiánytalanul... nem fog téged zavarni a látvány, hogy sok van a számládon
Apropó, a blizz sorcival én is szívok folyamatosan. A samanok ott állnak a viharban, és nem sérülnek. A fizikai immun ghoulok úgy suhannak át rajta, mint ha ott sem lenne. Ami viszont még durvább, hogy sokszor az amúgy is villámgyors kis késes nyomik is hipp-hop átrongyolnak rajta, és már böködnek ezerrel. Illetve be kell látnom, hogy countess runhoz a hidra jobb, mint a meteor, bár a meteor is már majd 4k körül sebez ha jól rémlik, de egyrészt durva az újrahasználati bünti, és sajnos nagyon tudni kell elé célozni.
Én most az egyedül játszhatóság miatt az orb-hidra kombón gondolkodok, még egyszer át tudom skillezni a nyanyát.Viszont: Valahol olvastam (talán???), hogy a cold masteryt nincs értelme teljesen kihúzni, mert egy szint után már nem hozza azt a resist csökkentést, amit kelle. Ez lehet valid információ???
#10889shotika
Nyugi, van lentebb. Én egy 3 ptopázos 130-as armorban rohangálok, de előbb a csicsónak szeretnék valami használhatót szerezni, mert ha egy fél pillanatig hagyom bármelyik bossal harcolni, azonnal megdöglik. Mondjuk ez nem igaz teljesen, Countesst egyedül kénytelen vinni (rendszerint cold+fire immun), nekem csak a többieket kell letakarítani róla. De tegnap egész nap semmi használhatót nem találtam egy alap 4 lukas polearmon kívül. Azt is hell bocin. Mindig nézem a youtube vidiket a tápos karikról, meg a nagy rúnatalálásokról, és belelkesedek, aztán mikor 5 óra után is kapom a kék meg sárga itemeket, akkor mindig elgondolkodom, hogy honnan a francból droppolja másoknak ezeket a high cuccokat a rendszer. Tegnap egy hell a4/2 küldi is hellen dobott valami KO rúnát...
Meg a 99-es FCR-t fel kellene vinnem 105 fölé, mert vagy 5-ször haltam meg úgy, hogy nem tudtam elég gyorsan továbbugrani... Lehet menni kellene normálra megint tristrunozni a kicsikkel, hátha legalább egy fcr gyűrűt találnék. Az a vicc, hogy eleinte volt vagy 20, aztán azzal, hogy biztos van még három másik karakteremnél is, mindet elszórtam.
Szóval ha D4-ben nem lesz legalább 5-ször ekkora közös stash a játékhoz, én meg nem veszem.
-
zsirfecske
addikt
item csereberéhez: légyszi ha bárkinek van valami fehér druid peltje +tornado +hurricane skillekkel, vagy bármi hasznos early druid cucc, tegye félre nekem. afk vagyok, péntek este jövök géphez legközelebb, level 40-en hagytam ott a karit és respec-elnem kell majd, most nézem épp hogy legyen és vsz wind druid-ot fogok nyomni hellig. nyilván spirit crystal swordot és ancients pledge-et tudok csinálni, de egy jó +skilles fehér sapi még kéne a lore-hoz. meg ha van bármi higher level elemental cucc, mint earth shifter vagy ilyesmi, trade-elnék érte. köszi
-
Joco_77
senior tag
Á gyerekek most hogy elment az OHM és a COA is és lett 1880FGm hát nagy gond nálam a türelem hiánya
Death Fathomot szeretnék venni (28+osat) és kb megvan ugye mostmár rá a pénz de tudom, hogyha várnék akkor akár felére is lecsökkenne az ára pár hét alatt...csakhát az a fránya türelem az hiányzik
-
ncc1701
veterán
Köszi, de tegnap lett gyorsban tradelve, 1fg item.
-
tiborv
aktív tag
válasz
shotika #10884 üzenetére
Ha sorc vagy akkor meditation aura miatt mindenképp insightra lenne szükséged különben mérhetetlen sok mama poti kell. Amugy obediencevel hamarabb ölne ez sajnos így van
E: este tudok adni non eth cv insightot, meg duriel Shell armort és guillam sapit hogy legyen elég str hozza. Meg szerintem más apróság is van ladaban
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #10887 üzenetére
A buildet nem tudom honnan szedtem már, mert telóról fotózgattam, szóval a cuccokat majd a többiek megmondják.
Amin 7 pont van, azokra egyet raktam. Ice Bolt / Frozen Orb maxolva, Cold Mastery 5 pont. Fire Bolt 6, Fire Ball 17, Fire Mastery 5 pont. Jelenleg 74-es szinten vagyok, és van még egy Respecelési lehetőségem.Cuccokat kicsit félve osztom meg, mert a profik biztos sírva fakadnak majd - mindenesetre a NM 3 barbárt kivéve egész hellig végigdaráltam mindent a Blizzard-dal. (bár utólag úgy gondolom, a Frozen Orb megoldás jobb lett volna)
-
MikeWazowski
veterán
Tegnap elértem a lvl90-et a sorcimmal. Vex runa is esett, így most happy van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap este EczkE fórumtárssal végigvittük hellen act5öt. Paladinnal volt , én fronzen orb sorcival. Itt is köszönöm mégegyszer.
Segítőnek hol esik az a magas sebzésü kétkezes fegyver? Pl [link] Hellen bociknál? Tegnap mentem, de csak ilyen kb 7-170dmg fehér kétkezes esett.Majd ha esik magasabb dmg verzió, gondolom ezt kell elvinnem lyukasztani act5be. -
shotika
őstag
Na, eddig bírtam a szopást only BlizzWizzel Hellen. Miután 10 percig csapkodtuk az első questben a coldimmun minionokat, átcuccoltam Frozen Orb / Fire Ball-ra, és sokkal jobban tetszik. Haladósabb. Nem annyira erős a Frozen Orb mint a Blizz, de cserébe több szörnyet ölök, és a Fire Ball meg jó az immunok ellen. Aztán ha majd lesznek faszább cuccaim, akkor mehet a Blizz.
szerk: és miután átskilleztem magam, rájövök, hogy eddig végig egy Gull volt a kezemben...
-
MutantZombie
tag
A képen látható képződmény Conviction aura-val, Extra Strong, Extra Fast és Multishoot kombóval Hell-n okozhat némi kihívást.
Ha ilyen jön, akkor Save & Exit. -
vaakuum
addikt
Amazon passiv skiller GC ér bármit is?
-
proci985
MODERÁTOR
-
tiborv
aktív tag
válasz
Cray Tyler #10877 üzenetére
Ja így ennyi erővel semmivel se lehet.
Állj bele nihla viperjei felhojebe es tegyél meg két lépést -
-
ncc1701
veterán
Srácok, ha valakinek esik egy raven claw unique long bow, akkor gondoljon rám, köszi.
-
D4v3
őstag
Én anno egy sesasont végigtoltam PoE-ban és ott lejött, hogy mennyire hasznos is a trade, mert egyrészt ugyanígy sok a ritka és nagyon hasznos cucc, mint itt, másrészt VAN endgame. A mapok legnehezebbikeit meg azóta már ilyen-olyan bossokat nehéz leverni csak úgy, egy SSF-ben felöltöztetett karival (bár aki nagyon vágja a millió mechanikát meg buildet abban a játkékban, gondolom elboldogul azért). A D2 trade részével nekem pont ez a bajom, hogy SSF-ben is megy minden igazából egy Hammerdinnel és ha most eladnám a Tal armort, Bul ringet meg a 2 Vipermagit meg jó sok fehér Hell base cuccot, akkor lenne X fg-m, amivel fel tudnám cuccolni jobban a palát... de hogy miért is? Nincs hely, ahol szükség lenne a plusz gearre már sajnos, az meg nagyon kevés indok nekem, hogy jobb gearben jobban tudokm farmolni ugyanazokat a könnyen pörgethető zónákat, amik most is mennek. Nem látok rá sok esélyt, de ha egy ProjectD-ben vagy PoE-ban látott map rendszert betennének ide is, szerintem egy szavunk sem lenne még 20 évig
-
ncc1701
veterán
Űbereknél haltam már be anno a fullos necrómmal, mert nem figyeltem.
Nem halhatatlan az sem.
-
tiborv
aktív tag
válasz
proci985 #10871 üzenetére
Ja, így már értem a D3 leadb meg a csalás osszefuggeset consoleon jatszottam de ott lb sose érdekelt. De ja pylon nagy előny :/
De, summon necro is halhat, a mindent visz és halhatatlan nem ugyanaz. Előbbi igaz rá -- én is kkardoskodtam mellette pár száz posttal ezelőtt -- de ugyanúgy tud halni ha olyan mobokat és modokat fogsz ki és beleallsz a harcba. Pont ez a szépsége d2nek hogy lvl7x karakterrel is ki lehet végezni a sztorit, de 99en is "full cuccokban" lehet ripelni
-
dunc
nagyúr
Sziasztok x boxon nem tudok játszani ez fogad!
"diablo 2 resurrected failed to authenticate" -
proci985
MODERÁTOR
válasz
tiborv #10870 üzenetére
Mondjuk ezt nem tudom, nem is teljesen ertem, hogy azert kelljen csalni mert mas csal.
Diablo3nal az endgame a greater rift amin leaderboard (lb) van. Gyakorlatilag a pylon es az elit layout pull miatt kritikus, a jobb support barbik kivetel nelkul maphackolnak, elit runoknal ez elvart (ertsd rat groupoknal). Mivel vegtelen a karakter szintje, es a karakter szint hat a dpsre, emiatt a dps kariknal minel nagyobb szint kell: A leaderboard eleje emiatt botozik. Diablo3nal hasonlo az itemizacio mint WoWnal, alapvetoen egy ponton mar a jatekos skillje es tudasa egyszeruen nem tudja kompenzalni, hogy egy kozepes jatekos karaktere annyival magasabb szintu, hogy van +20% mainstatja ami jelent X% damot es Y% extra vedelmet. jo jatekosoknal is van akkora a kulonbseg, hogy LBnel a szint mar latszodjon.leforditom: pentek 1700kor indul az uj season. a kemenymag akik mondjuk alszanak 3 orat kozben szombat este 10ig azok kozul a top versenyben vannak mondjuk a top10 helyert is. vasarnap estig ez meg talan megy, utana pedig folyamatosan kicserelodik az lb, pl olyanokra, akik az elso 24 orabol 12 orat csapatban toltak, majd a maradek idoben a karakter egyedul megy es nem valaszol az uzenetekre. plusz bejonnek a rat runok ami XP es gear szempontjabol optimalis negy fore. onnantol a leaderboardra lehetetlen felkerulni.
szoval D3 leaderboardnal van ket lehetoseg: vagy botozol, vagy egyszeruen elengeded. HC joval tisztabb, de az meg azert eleg idegorlo, mert ott D2vel ellentetben biztosan bukod a geart.
Itt ilyen ertelemben nincs endgame karakter ami mindig mindent visz es nem halhat le.
Fullos summon necro pontosan ilyen endgame karakter. -
tiborv
aktív tag
Ugy látom még trade-elők között is vannak különbségek és el térnek szokások és vélemények.
Altalaban ez a normalis, hogy egy dolognak tobb aspektusa van, a problema ott kezdodik ha emiatt ketegorizalunk valakit negativan. Szerintem.
Ez az online élet. Mióta D3leaderboardnál kiderült hogy kötelező a maphack inkább nem mondok semmit. Csalni kell, mert mindenki azt csinálja.
Mondjuk ezt nem tudom, nem is teljesen ertem, hogy azert kelljen csalni mert mas csal.
Nekem az fura, hogy ez egy online grindolós játék és teljesen természetes hogy egy hónap után end game karakterrel kel menni, nem is eggyel, hanem akár többel is.
Eros sarkitas, de amugy igen. Bar nem tudom feltetlen mit ertunk endgame alatt, mert attol hogy enigmaban teleportalgat az ember shakoval a fejen es hotoval a kezeben siman rarobbanhatnak a dollok fana auraval es azonnal elterul hiaba van "felgearezve". Vagy ha radnyitjak chaosban seiss sealjet es pont benne allsz a spawolo tomegbe keves kari tudja azt kivedeni hogy rogton lecsapjak. Ezeket az itemeket nem ugy kell elkepzelni, hogy 1 helyben allva utnek es nem mozdul meg a HP gomb. (Szerintem itt van egy ilyen kepzet par emberben hogy azt hiszi olyan lesz a karakter mint pl. d3ban mikor a 120as solo grek utan T6-ban hagyod hoyg usson a tomeg). Itt ilyen ertelemben nincs endgame karakter ami mindig mindent visz es nem halhat le.
Ennyi erővel editorral belerakom ami nekem kell és semmivel nem másabb mintha trade-elek, majd ki dobok helyette valamit hogy jo legyen a lelki ismeretem.
De, mas, rossz a pelda. -
_drk
addikt
Ugy látom még trade-elők között is vannak különbségek és el térnek szokások és vélemények.
Ez az online élet. Mióta D3leaderboardnál kiderült hogy kötelező a maphack inkább nem mondok semmit. Csalni kell, mert mindenki azt csinálja.
Nekem az fura, hogy ez egy online grindolós játék és teljesen természetes hogy egy hónap után end game karakterrel kel menni, nem is eggyel, hanem akár többel is.
Ennyi erővel editorral belerakom ami nekem kell és semmivel nem másabb mintha trade-elek, majd ki dobok helyette valamit hogy jo legyen a lelki ismeretem.
Anno HC karaktereket élesztettunk fel! Minden nehézségi szinten adtunk magunknak egy élesztést. Nehogy már kárba vesszen 50level! Viszont mennyivel izgalmasabb volt hogy volt tétje. De nightmare-ről se jutottunk tovább így se... -
wm2
őstag
válasz
tiborv #10862 üzenetére
“Engem abszolut nem zavar a lionheartos rhyme-os sorcommal hogy valaki enigmaban es infinityvel szaladgal”
2020 tavaszán elég sokan voltunk régi szerveren. A covid miatt ugye. Sok öregmotorossal találkoztam, meg sok olyan játékossal is, aki életében nem tolta végig nhogy a hell-t, de még a normot sem. Vett egy full perf karaktert és mindenhova belépegetett feszengeni, hogy “Ő” mekkora király. De bezzeg te, a szaros nonperfect cuccaidban. Én sem vettem pénzért sosem semmit. Jsp sem érdekelt sosem. Eljátszogatok magamnak ezeket kizárva. -
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #10864 üzenetére
Az a baj hogy egeszen maskepp lattok/latunk dolgokat itt sose lesz kozos nevezo.
Szerinted az tonkreteszi a jatekelmenyt hogy mfelgetes utan egy kulso oldalon meg x idot abba ol az ember hogy kereskedjen?
Az hogy kinek mi a jatekelmeny szerintem egyenfuggo. Van aki azt szereti hogy full egyedul keres mindent es pengelen tancolva jatszik (pl. poet en igy jatszottam hcssfben tok fun) ott ezt elveztem, itt meg azt elvezem hogy mfelgetek es ha esik valami vagy itt osztom el vagy fg-ert eladom ami megint nem "teher" nyitok egy topikot es mikozben ugyanigy mint itt olvasom a forumot-hozzaszolok nezem kapok e ertesitest hogy valaki vasarolna tolem. Nekem ez teljeserteku jatekelmeny ahogy a poeban a masik. Cs-ben meg mar az eszetlen lovoldozest nem szerettem ami masnak jatekelmeny ott a kooperativ csapatos feladatorient jatekot reszesitettem x ev tapasztalattal elonyben a publikkal szemben. Ez mind mind jatek es egyenfuggo mi adja az elvezetet amig szorakoztato, hisz ezert van.
PErsze van olyan is, aki meg nem a szorakozas miatt csinalja hanem penzkereset gyanant (itemshopok) de annak aki csinalja nem szorakozni akar hanem bevetelt aki meg veszi annak velhetoen ugy valosul meg, hisz megveszi -
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #10860 üzenetére
Nem szoktam, de most Vismajorral ertek egyet :-)
Mi a gond azzal ha valaki vesz itemet vagy barmit a jatekban?
Itt egy fokmeroje lehet ennek, tekintettel arra hogy maskepp nem szarmazhat "hatranyod" belole ha a ladderra hajtasz es az elokelo helyekre. Azt viszont nem az irl penzbol valo cuccvasarlas lehetetleniti el, hanem az, hogy osszeallnak tobben es a reset utan toljak ugyanazt az accot/karaktert es 0-24 baalrunoznak vele. Ehhez pedig nem kell mas csak egy csapat es rengeteg szabadido.
Mar elobb akkora elonyre tesznek szert igy, ha a ladder a szempont, hogy mire az itemshopokba bekerulnek a dupeolt vagy mashogy osszeszedett runak/rwk/cuccok mar reg sansztalan lesz az ember behozni a lemaradast.
Ez pedig megint nem csalas -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10861 üzenetére
saját magad számára. ha összerakod a cuccot és azzal farmolsz, akkor az csak befektetés és te is pénzt hajtasz, nem pedig játszol sztem.
no mindegy, az én véleményem ez, de én tényleg játszottam is a játékot hell legvégéig szólóban, és csak utána kezdtem grindelni kicsit. aztán kövi karival már lehet picit rusholva partizni, menni tovább tempósabban.
-
Peddy789
őstag
A tradeles nem azt jelenti hogy befizetek 20 eurot es kapom az itemet. Nem a kinai farmereknek adod a penzed.
Nekem konkretan esett egy Jah meg egy eth tresher az elejen = 6200fg.
Ebbol meg vettem ilyen 50fgert vipermagit, 20fgert metalgrid amuletet, 200ert shakot, 20ert dwarstar gyurut es meg sorolhatnam hoszan. En is eladtam egy csomo hasonlo itemet, amik nekem nem kelettek. Nem mindig farmereknek, vagy farmerektol tradelsz, de teny hogy vannak akiknek mintha ez lenne a foallasuk, bar penzt nemtudom hogyan tudsz ebbol kapni, mert a weboldaltol vehetsz ugyan fgt, de az fgt nem vasaroljak toled vissza, es tilos elvileg penzert fgt venni, titokban persze lehet tolni.
Tehat ha talalsz valami nagyon ritka itemet ami amugy nagyon jo, azt casual jatekoskent szepen eladod es veszel belole 50 darab atlagosan jo itemet, amivel maris kitudod probalni a buildek tobseget. En mar 5 karit felszereltem atlagos cuccokba amitol mar jatszhato a build.
Igy kiprobaltam a trapp assasint, a goldfind / berserker barb-ot, a sorcit 3 kulonbozo buildjet, hammerdint, smitert, javazont.
Ezek a karik korantsem fullosak, mivel pl enigma pl sehol, hiszen az 10k fg lenne. Meg van egy rakat draga item ami nincs meg. Csak fun kiprobalni a buildeket ennyi.
Nem ertem mi ez a sertettseg benned sem, ' a felexeles az megy ' 'ez csalas' stb ?
En tudom magamrol hogy sose fogok penzert itemeket venni, mert nekem azonnal megolne a jatek elvezetet, hiszen megszunik a progress, perszehogy megtudok venni barmit, de utana aztan tenyleg nem elveznek semmit ami kiesik.
Az meg hogy megvarod hogy kiessen minden item ami kell, sok szerencset hozza, 10 ev mulva talalkozunk napi 2 ora farmal, es meg akkorse biztos hogy mindened meglesz. De lehet hogy neked ez adja a jatek elvezetet, amivel semmi gond. De nekem gyanus hogy inkabb csak nem vagy tisztaban az itemek ritkasagaval.
Amugy nem ertem hogy miert gond ha valaki mashogy elvezi a jatekot? Nekem nem okoz problemat ha valaki mashogy tolja, de ugylatszik forditva ez nem igaz mindenkinel. -
tiborv
aktív tag
Nem igazan ertelek.
Aki teljesen elzarkozik a trade elol annak nem kell, senki sem fogja a kezet es eroszakolja ra hogy lepjen be az O ist N shako jatekokba, vagy regisztraljon jspre vagy mas forumra esetleg irl penzert vasaroljon itemet.
Teljesen jol el lehet jatszani vasarlas, eladas nelkul is, vagy ha az online reszt akarja mellozni az ember akkor offline.
Itt is azert merult fel a legelejen a jsp felvetese, hogy akik most kezdik azoknak konnyebb lehet igy elorebb jutni, tekintve hogy mai szemmel mar igencsak elavult maga a mechanizmusa a jateknak.
Ha valakinek meg a hencegese zavar akkor at kell porgetni kilepni a csoportbol stb. ezen kar felhuznia magat az embernek meg nem is tudom miert kene. Engem abszolut nem zavar a lionheartos rhyme-os sorcommal hogy valaki enigmaban es infinityvel szaladgal, miert zavarjon ez? Ez nem egy verseny, plane hogy ladder sincs meg, ingame meg ugy se latod hogy a masikon epp perf cucc van vagy sem mert ez a funkcio csak maphackekkel lehetett regen is elerni, hogy lespecteld a tobbieket. -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10860 üzenetére
Egy olyan játékban ahol nem valósulhat meg az illegális előnyszerzés más játékosok kárára miért tenné tönkre a játékot?
Ezt most teljesen komolyan kérdezem. Ha én találok egy JAH runát és eladom 20 ezerért és enni adok a családnak, aki meg megvette belerakja az enibe és úgy gyakja a szörnyeket chaosban - Hol van a játék szétverve, tönkretéve? Kit érdekel?
-
zsirfecske
addikt
omg valós pénzt adni itemért, na az tényleg megöli a játékot és én is elítélem
-
ncc1701
veterán
Ja, akkor már értem az üzletpolitikájukat.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #10850 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha lesz ladder, akkor nem lesz egy éved összeszedni a cuccokat, elkerülhetetlen lesz a trade.
-
pachito
őstag
Én ugyan nem utalok. De nagyjából ja, így néz ki. Ha van della akkor bármikor fel tudod öltöztetni a karaktered, csak veszel forum goldot és már veszed is ami kell. Ha meg időd/hajlandóságod van akkor a másik oldalon vagy, kifarmolod az értékes cuccot és eladod az előbbinek.
-
Vismajor01
addikt
Pontosan erre lett kitalálva, ez a drop rateken is látszik. Eleve úgy állitották be hogy,
ad1 8 csapatos játékban jobb eséllyel esnek cuccok(mármint a mennyiség, nem a minőség)
ad2 elképesztően ritkák a HR-k és ilvl 85 uniqueok.A single player: Holy Grail pontosan ezért akkora kihivás, mert nem arra van kitalálva a rendszer hogy te magatalálósan mindent megcsinálj-megtalálj. Végig lehet vinni a játékot SFF-ben, de mindent elérni és összegyűjteni az mástészta.
Igy a játék teljesen kibalanceolja az adott játékosokat- Vannak a covid idején középiskolások akik simán beletolnak 12 órát naponta ha úgy van, és farmolnak ezerrel. És vannak a 40 órában dolgozó családosak, akik ha napi 1 órát letudnak ülni átlagban kockulni már örülhetnek.
A 40 órás emberkének baromi jól jön, hogy a kinkeserves szerencsével kifarmolt JAH runét eltudja cserélni csupa használható cuccokra a sorcijának-viper,ocu,shako,cta mitudomén. ÉS akkor az RMT-t nem is emlitem, pedig eléggé jelen van.
A helyzet irónikusságát jól mutatja, hogy van egy JAH runém single playerben - És nem tudok vele mit kezdeni.
Ugyanakkor minden nap azért inditom el a D2-t hogy találjak VÉGRE egy Griffont, DF-et vagy DW-t!
-
pachito
őstag
Ha csak a saját item findra kellene hagyatkozni sosem jönne össze egy értelmes high end set, belátható időn belül legalábbis egész biztosan nem. Engem inkább az zavar hogy mindenféle külsős forrásokra kell hagyatkozni ehhez, nincs egy normális csatorna kliensen belül. Pl. ha Dio4ben megcsinálnák hogy olyasmi legyen a gold rendszer mint Wow-ban és nem vödörszám ömlik minden mobból akkor mehetne egy rendes aukciós ház itt is ingame ahol goldért veszed a cuccokat, nem pénzért.
-
ncc1701
veterán
Nem tudsz minden coccot egyedül megtalálni, mert annyira random a játék. Nem is tudom, hány 100 kört mentem ocu, shako után, esett mindenféle, amit vagy eladtam, vagy elajándékoztam, és vettem belőle magamnak shakót, ocut tegnap. Nem érzem kevésbé keménynek a cerkát attól, h nem nekem esett. Már esett sok belőle, majd fog is, de már nem akartam tovább várni.
Mellesleg a spirit annyira jó, h az ocu nem sokat dobott, inkább az mf számít, nem mindegy, h 240, vagy 350%. -
ncc1701
veterán
Mikulás, na ezt megkaptam.
A nekródnak tényleg nem kell annyira vészesen sok mana, majd ha lesz enigmád, akkor ráérsz átgondolni. De ez nagyon szép bökő. Fejesre kell neki life leach, és kalap. Ha meg lefekszik, akkor tudja az ember, h ott baj lehet, és pucolás van elfele.
-
Joco_77
senior tag
Meg tudom érteni az álláspontod, de nincs igazad, mármint ezzel kapcsolatban: "ez nem erre lett kitalálva"
A helyzet az, hogy pont ez (is) a szép benne, hogy úgyis lehet játszani ahogy te játszod illetve lehet pl tradelni.
Mondok egy példát, a sajátomat. Én relatív sokat dolgozom óraszámban és kevés időm van játszani. Sokszor reggel futok pár MF runt meló előtt és este pl semmi időm...tegnap 1 órát volt időm játszani(max másfél).
Tehát azis lehet, hogy "ha nem vagyok" szerencsés akkor ennyi játékkal Tradeel lesz meg annyi idő alatt mint neked(nem tudom mennyit játszol csak a példa kedvéért mondom) trade nélkül az adott build.
Tehát ez az eset is előállhat.
Jó ez így hidd el, mindenki úgy játssza ahogy szeretné.
Ha te Trade nélkül "tisztábbnak" érzed és jobban élvezed az nagyon klassz dolog és ha rám hallgatsz csak azzal foglalkozz, hogy neked ez így okoz örömet, ne foglalkozz azokkal akik Tradelnek.
Ez az én véleményem -
_drk
addikt
Nekem a trade olyen meh...
De túl is tolják! FB csoportban látom az ingyen osztogatást, meg minden is cserélünk és a végén egy darab itemet nem hogy a kari nem vett fel, de minden trade.
Kicsit illúzió romboló mert ez nem erre lett kitalálva.
Itt ami a ritka az direkt ritka, nem azért hogy 1 hónap után rengeteg fullos kari mászkáljon.
Már most teljesen immunis vagyok ki mit tud elérni, mert ez nálam egy kicsit csalás, de a flexelés az megy!
Én lehet egy év alatt fogom azt elérni, amit más egy hónap alatt, de mekkora öröm ha kiesik a várva várt cucc! -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10837 üzenetére
na a fórum mikulása megint megajándékozott, az insight reroll-okat is neked köszönhetem ncc1701
egyelőre nem volt mákom az aurával, viszont a damage és az attack rating kvázi perfekt. marad így kicsit, mert jól néz ki a szép nagy damage, meg nálam a bone necro-nak untig elég a mana így is. nyilván a jobb critical strike sokat dobna a csicsón (25 vs a max 46% eséllyel dupla sebzés), bár így is nőtt a túlélése az obedience után, ami fura is (561-3027 dmg most). majd még rányomok, csak most meg a ral fogyott ki. de majd később, most úgyis druid time jön
-
zsirfecske
addikt
válasz
Chiller #10840 üzenetére
sztem azért jó a trade mert nincs 5 életünk mindent magunknak kiütni
én pl ezért nem szeretek ingyen kapni semmit, kb arányos trade-ben viszont megmarad a balance: én dolgoztam érte, csak másnak lett jó, ami meg neki nem lett jó, az pont nekem perfekt.
vaakuum: csam kipucolja a lyukak tartalmát, és kezdhetsz mindent előről.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #10837 üzenetére
Ilyenkor lukasztani is újra kell?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10832 üzenetére
dee, na ezeket is kb 1 hónapja keresem... +3 +2 +2 lehetetlen, szóval simán kérem szépen
Amartus:
hel rúna + tp scroll + item = kipucolt item és lehet újra socketelni. luykakból minden elvész de a tárgy megmarad. insight-nál nem para, low rúnák, csak épp kifogytam így várni kell -
tiborv
aktív tag
válasz
tiborv #10829 üzenetére
Bocsanat azt amugy nem fejtettem ki, hogy aki regen is jatszott annak az hogy valamely teruletet X szazszor kell letolni nem meglepo. Az hogy nem esik ki egy ahitott targy akar a 80. runra sem nem lesz egbekialtoan egyedi.
Most mig ra nem untam andy-at-mefi-pinde-bocikat toltam es egy shakot se talaltam nem tudom hany szaz kor utan, de ettol meg tudom hogy nem a legritkabb uniqok koze tartozik csak epp nem volt szerencsem. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10825 üzenetére
Olyan szürke necro fej nem kell, ami 2 socketes, és 2 bone spear, 2 bone spirit van rajta?
-
Peddy789
őstag
válasz
ProEvoFan #10826 üzenetére
mivel rengeteg targy van a jatekban, lehet hogy a sorcinak esik 4 eth balrog blade meg highlander blade (barb cuccok), zakarum, stb stb, ami a sorcinak nem jo. Siman lehet hpogy csak olyan amugy jo cuccok esnek ami nem neked valo. Igy ezekkel nem mesz semmire, es a gondolat hogy de egyszer majd ugyis kiesik... hat sokszor olvastam hogy valaki 15 ev alatt nem latott tal chestet esni.
Az online tradeles megoldja ezt, ha esik valami jo cucc ami a te lkarakterednek nem jo, de a masiknak igen konnyen elcsreled. Igy balancoltabb a jatek, plusz van benne egy plusz erdekesseg, a mi mennyit er, hogyan kell eladni, mi az ami hasznos es eladhato resz.
A legtobb build mukodik mar olcso cucokkal is, de en pl meg mindig nem talaltam magefistet, hiaba nem egy ritka cucc. Dracult mar igen, igy azt eladva konnyen vettem magamnak magefistet.Nemtudom mi ebben annyira fura, vagy mi ebben neked a "felfoghatatlan".
edit: ha mar meg volt valaszolva, akkor gondolom siman csak feltekeny vagy hogy mas megtanult tradelni, neked meg nincs hozza kedved, ezert egyszerubb azt mondani hogy hat ez a sok logikusan viselkedo ember aki mar reg felszerelte a karijat hogy utana sokkal gyorsabban tudjon mfelni, mind erthetetlenul viselkedik.. micsoda hulyeseg -
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #10813 üzenetére
Reroll? Runa szavasakat is lehet?
-
tiborv
aktív tag
válasz
Arra utaltam vele, hogy kb lvl6x karival ezek a helyek mar runolhatoak, futhatoak az xp szerzes mellett mfelhetoek es kieshetnek. Mondjuk azert tulmisztifikalni se kell, non-eth tresher, cv, ca persze hamarabb esik, de eth se olyan hudenagyonleheteten drop.
Ezt a tradelos allando megjegyzesed meg mar meg lett valaszolva legalabb 15x hogy miert jo -
zsirfecske
addikt
válasz
simán eshet? van egy socket nélküli +9 ed superior cv-m és egy 4 socketes sima cv-m (lyuk nélkül esett de kockával bemákoltam) és ennyi. nekróval level 87-ig eljutva megjelenés óta játszva nem láttam eth elite polearm-ot, pedig bocizom is és minden fehéret/szürkét megnézek.
thresherből volt 2 összesen még ami esett, abból csináltam a lenti obedience-t amit eddig használtam, és van még egy 5 socketesem tarcsiba. de semmi eth/superior. ezek tényleg ritka cuccok. mint a monarch, összesen 3 db-ot láttam eddig földön.
-
Joco_77
senior tag
Nekem tegnapi "drop" kb 1 órányi játékkal COA 2socket 13DR esett ~ 600fg rá az ajánlás.
Mostanában nem panaszkodom, előző este egy OHM mostmeg egy COA úgy hogy nem is játszottam sokat.
Néztem, hogy BER még mindig 5000fg körül megy...nagyon durva. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tiborv #10821 üzenetére
A "simán eshet" kijelentés nem gyengén költői...
Ebben a játékban nincs drop, nincs olyan hogy simán kieshet...Ti is neten cseréltek tárgyakat...hogy ez miért jobb, mintha kidobná a játék, az nekem még mindig felfoghatatlan.
Nem rosszindulatúan mondom ezt, mielőtt kapnék a fejemre -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10823 üzenetére
Az akkor tényleg már nem olyan drága, shako olyan 250fg. Hébe-hóba vagyok amúgy napközben.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10814 üzenetére
a múltkor esett shako-ért tradeltem (ezért nem adtam el neked), és ebből adtam vissza az itt kölcsibe kért pul-t is
amúgy socket nélküli volt és én larzukoltam a druidommal, amit tolnom is kéne nm felé.
na megyek is és reroll-olom. ma szabin vagyok, játszom napközben a lev 29-es duduval, el kéne érnem a lev 42 (gc skiller) és lev 45 (jalal) szinteket. ha valaki ráér és csatlakozna, szóljon.köszi srácok hogy vagytok, jó ha ilyesmikben tudunk egymásnak is segíteni
-
ncc1701
veterán
Vagy bocin lelte, vagy tradelte.
De 4 socketes eth ebből vagy 400fg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hol esett?
Tegnap értem hell, act5be orb-meteor sorcival. Jó sok pénzem elment a segítőmre... Nekem is kellene egy ilyen cucc, meg egy fasza armor.
Ha valaki Playstationon játszik, vegyen fel barátlistára, segítünk egymásnak. -
D4v3
őstag
Készült egy ilyen mennyit-ér-a-cuccom lista maxrollon [link]
-
reelc
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
Honnan lett eth cv-d?
Amúgy simán reroll. Nekem ott egyedül a medi aura lvl számít.
-
MikeWazowski
veterán
Valakinek van cserére egy +lightening skill charmja?
-
Blizz
őstag
Hihetetlen, h A1 NM potion bugot még nem sikerült kijavítani akaranal
-
ncc1701
veterán
Megtörtem a jeget, eltapsoltam 370fg-t shakóra, és ocura. Nem akartak esni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MutantZombie #10806 üzenetére
-
MutantZombie
tag
-
wm2
őstag
válasz
aradebil2 #10803 üzenetére
Leírom mégegyszer mit akartam (reggel volt): a legtöbb 2 all sk craft amu lvl 89-es. Ezekkel vagyunk tele. Van, aki kifejezetten blue jewelt keres a craftoláshoz. Régebben hajlandóak voltak 2 Hr-t is adni 40 db blue jewelért. Vagy Jah. Van, aki a lvl 93-as szintjére esküdözött, hogy ott de jókat csinált. Nem az a lényeg, hogy hanyas szinten van. Hanem egy adott szinten és kombinációban jobbnak ítélték a kapott eredményt. Aztán elterjedt, hogy craftolni így jó, meg azzal, meg ezzel stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest