Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Steamre miért nincs még ?
-
törölt tag
Én nem váltottam, bár nálam egy ideje pihen a D2R is. Hőség, IRL zaj, meguntam, meg általában szívesebben csinálnék valami értelmeset az időmmel
. Szerintem ha lefutott a hype és lesz rá egy $$$ akció, akkor a kampányt lefutom benne. Gondolom majd valahol a CP DLC után/körül.
-
törölt tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Double Swing + Frenzy + (Mace) -el mentem eleinte. Később vagy ha van pontod cuccod, akkor Battle Orders buff (pl class sisakból), eleinte rövid lesz, szóval switch, buff, switch vissza az alap fegyver+skill kiosztásra.
Én eleve úgy tartalékoltam a pontokat, hogy 24-25-re meglegyen a Frenzy, BO, és az Increased Speed. Teljesen más a játék onnantól

Life steal cuccok, life, vitality, fire, lightning resistance, act 4 végéhez.
-
törölt tag
Igen, van változás, bnet kliensben bal oldalt a "patch notes" menü alatt kiírja miket csináltak még, itt is fent van 2.3ig ha jól látom.
-
törölt tag
Ha szintben vagy a területtel, akkor az aura elég lassan puhítja őket, de alapelvben igen, elég magasra lehet vinni, amihez viszont kell a jó cucc ( soloban pici az esély, hogy kapsz is dropokat hozzá). Magasabb kar/terület szinten az aura már nem valsz, hogy elég lesz önmagában, de majd valaki nálam tapasztaltabb leírja meddig elég kb
. -
törölt tag
A barbárt level 80-on én is pihenőre küldtem, mert nagyon elfáradtam játék közben, plussz hell act4-ben már elakadtam a berserk+frenzy builddel, ami egyébként jól ment addig.
Paladint már jó régen nem próbáltam, rágooglézol, hogy Paladin AoE build kidobja majd szerintem a Blessed Hammer Paladint legalább.
Esetleg keress Crusing blow cuccokat, craftolt ruby gloves, Gore riders, stb, emellett a Crescent Moon runaszó jó levelingre szerintem Zeallal + damage aura gyorsan takarít majd.
Ha ladderen vagy felvehetsz, pár kezdő cuccot át tudok dobálni.
-
törölt tag
Lehet, hogy állítottak dclone gyakoriságon, mert sorban a 3., és megint lépett egyet előre... v nem tudom mivan
-
törölt tag
válasz
Tothg86
üzenetére
Szia,
Pár levelling cuccot tudnátok adni egy barbár részére?
Ha készítesz nemHC Ladder karaktert, én tudok át tudok adni elég sok leveling cuccot. tag: Corly#21649Új ugye az online világ. Hogy néz ki az online élet?
Változó, én főleg soloban játszok, de többnyire be lehet csatlakozni bármikor, pub csapatok vannak boss, cow és TZ runokhoz szinte állandóan.Ladder seasonrol seasonre ujrakezditek a karikat?
Van aki igen, van aki inkább a nonladder karikat fényezi, szerintem ha nem leszek túl elfoglalt és jók a patch cuccok akkor én újakat indítok.A loot mindenki számára elérhető egy partiban. Lootért egyedül érdemes játszani?
Jah, sajnos a loot dropért ninjázás van, aki hamarabb felveszi.. Ha nemrandomokkal játszol és előre beírod mit vadászól, akkor itt szerintem mindenki átdobja neked ha esik valami.Kivéve a pandemonium event?
Pandemóniumot nem tudom, nekem még kulcsom sincs hozzá
. -
törölt tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Egész jó összehasonlító Yt-n
Más: Meglep, hogy hányan nem kalibrálták be a kontrasztot a játékra . Szerintem 3x jobban néz ki ha rendesen be van állítva, persze így kevesebbet látni mert ahol sötét van ott tényleg az
. -
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Nekem új karival ált 4 oszlop és a kocka mindig üres, de a nagyobb karaktereknél is 2 oszlop mindig üres, pedig ott már van pár Grand Charm amit amit mindenképpen cipelek.
ID tome-ot be lehet áldozni ha rászokik valaki, hogy Cain-el dumál inkább, nekem jobban tetszik, ha menet közben tudom nézni mi a jó Amulet pl.
Ha nem lenne "magic find" a karakter célja, akkor +2 oszlop mehetne üresen. Van olyan karakter ahol 6-8 oszloppal is lehet menni, bár ott már elég kompromisszumos
. 
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
A papír adott volna fixen örökre +10% resistet mindenre. 75% fölé nem mutat a játék, de pl magasabb nehézségen a tartalék jó amikor 'átkoznak' az ellenfelek. Néhány cucc és a Paladin resist aurák később tud max-resist értéket adni 75% fölé.
Még van azért tartalék bőven a játékban, ha tetszett eddig. Ahogyan írták, habár az egészet ismételni lehet elölről, de a két új szint más megközelítést kíván és teljesen más lootot is ad. Mondjuk közelharcos karival szerintem segítség/cserélgetés nélkül Hell fokozat már elég nagy grind, a level 90+ meg gyakorlatilag egy időrablás
.Plusz ha még nem voltál a "farmon", = Cow Level
, akkor oda a poén kedvéért teleportálj be 1x. Wirt's leg Tristramból + egy Teleport Tome shopból a kockába. -
törölt tag
Néhány vihető cucc pár óráig, még lomtalanítás előtt.:
- Knout 5socket
- Monarch 4 socket 136def
- Eth Cryptic Sword
- Bloodrise (Uppedx1)
- Sureshill Frost
- Windhammer
- Runemaster 4 socket (5-tel keresek xd)
- Razortail
szerk:
- Djinn Slayer x2 (2/1socket)
- Immortal King belt -
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Nagyjából egyet értek, csak hát ez egy régi játék amit évtizedekig kalapáltak.
- Charmokat érdemes válogatni, pl: ha van egy fontos Str+3 és jön egy Str+5 később, akkor én ált. cserélem őket, nem gyűjtöm egymás mellé. (kivétel life, skill)
- Nehezebb helyeken dobálj le portálokat(olcsó), így általában fel tudod venni a hulládat, amikor vissza mentél a hulláért egyből portál megint.
- Skill pont újraosztás lesz még ha a további nehézségi szintet is teljesíteni akarod, alapvetően a játék a cuccok gyűjtésével akarja, hogy megold a nagyobb akadályokat. Eredetileg sokkal kevesebb raktár hely volt, egyik nagy könnyítés ami most van.Később még annyival rosszabb lesz, hogy ugyan az a padló érték a cuccokon, előbb kaptam egy +1 max damage amut, level 95 Chaos Sanctuary TZ-ben, de ugyan ez lesz 99-en is, -- ezilyen
-
törölt tag
Kérdés: Passion rúnaszóban a Zeal megkapja a skill bonuszokat a többi tárgyból?
Esetleg scl van valakinek L67 +2 Barb craftolt amu, mondjuk jó sok str, lifesteal, attack stb, tudnék adni sorc, dru, stb amukat helyette

-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Act2 shopokban előfordul 3 socketes pajzs, abba tudsz rakni rúnákat. 3 foglalatosba: Ral + Ort + Tal. Ha kék a pajzs, akkor inkább a legnagyobb 3 Diamond amit találsz vagy amit kockában felléptetsz mehet bele.
Esetleg Lower Kurast, Bazaar Disused Fane és Travincal kapu oldali templomokban az Armor Standeket nézni. Pár perc alatt le lehet futni ezeket, csak nem valami nagy élmény..
Legjobb természetesen a Paladin class item pajzsok lennének, amin alapból van +all resist + 2-3 socket.
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Ott Fire resistance kell főleg (Ral rúna, Ruby pl), Run speed csizma is jo, hogy ki lehessen kerülni őket, általában van egy pont ahonnan vissza felé rohannak, aztán addig lépkedni amég 1-2 leválik a csoporttól. Paladinnal Holy Freeze-re ha van 1pt, az segít belassítani őket.
Ezen kívül a szokásos pánik rejuvenation potion.
-
törölt tag
2db 5so RuneMasterje nincs esetleg valakinek?
-
törölt tag
Szerintem holnaptól pont vissza veszem a tempot mert nagyon nem fair, hogy 40+ óra alatt nem tudott dobni egy kék Dream Spiritet a szemét rng, közben lett Steelrend, Fathom, Death Cleaver, Gris shield, Jogar, King armor, minden másból pl: Sacred Armor, 2-3 kék..
Oculust akarom rituálisan elpusztítani, az -50MF, tehát kellene a Gheed és a traveler
-
törölt tag
Ladder SC:
Rare/Craft gyűrű FCR 10% és dual resist: Cold + (Fire vagy Lightning) 30%+. Ha lesz valakinek és eldobná, én tudom használni+3 Cold skill amu
- 20+ MF
- 50+ life
- 20+DRszintén érdekelne

Gondolom 35+ Gheedet és 50-es Wartravelert nem fog senki hozzám vágni
. (27/43 van most) -
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Top class cuccoknak biztosan van még nagy értéke, 3db fehér Dream Spirit esett nekem 1 hét/napi néhány óra alatt; úgy, hogy 99%-ban csak olyan területet mentem ahol eshet bármitől.

Vihető cuccok:
- Griswold jogar, pajzs, pancel
- Low roll Vipermagi
- Medusa's Gaze
- 148def, nyers Monarch
- 3db 100/5s poison SC
- Martial Arts 3Str GCSzerk: EU SC Ladder Bazaar TZ, lehet nyomni a 4 armor standed
-
törölt tag
Akinek top tier class gear kell érdemes TZ Kurast Armor Standeket nyitogatni. Nekem dobott előbb egy Vortex Shieldet (elvileg Dream Spirit szint), csak még túl korán volt, hogy felfogjam ...
. -
törölt tag
Frostwind Cryptic Sword
Thunderstroke +3 Javskill ETHVihető kis ideig, szerintem ma estig tartom, utána sajnos kuka
-
törölt tag
válasz
shotika
üzenetére
Milyen karaktert indítottál? felvehetsz engem is ha gondolod. #17505.
Be is lehet csatlakozni aki akar bár most egy ideje csak Stony, Arach Cave, Bazaar templomok, és néha Glacial Trail Drifter megy, bár nem tudom minek mert még mindig nem láttam Dream spiritet esni, online drop kalkulátor ezeket adta ki
. -
törölt tag
Hell Act5 Pindleskin vagy fölötte helyről ha valakinek lesz kék/magic Dream Spirit (druid class item), azért hálás lennék, mindegy mi van rajta, majd gemezni kellene.
-
törölt tag
Vihető dolgok (ingyen):
Monarch Fehér
Troll Nest (3xO)
2x Summoner Necro Grand Charm
2x Bow Ama Grand Charm
Demon Limb (Enchant klikky)
L18 Teleport Staff 33 charge
Life Steal Rare gyűrűk 5,7
Infernostride (Csizma 20% walk 30% fire 10% max fire res)
Mavina set Armor + Belt
2 Sorc skill, 1 Cold Mastery, 20 fast cast, 40+20 mana ministaff (level 51)
10+ Sol
5 Dol
5 HelNekem kellene:
Emerald, és crafting Jewel, bármilyen vacak is jó elvileg
(1 dbVex- ez most az unikornis
) -
törölt tag
Én nem használok loot filtert vagy egyéb modokat, nem hiszem, hogy nyernék vele annyit, hogy ha esetleg jár érte ban, mondjuk normális cég előbb 1-figyelmeztetést küldene, hogy online nincs mod support "please use a clean install" vagy ilyesmi.
Ez majdnem fizikailag fájt, Ladder indulás óta az első dru sisak +3/+skillel... közel, de mégis messze
. (HA1 The Pit-ben esett)
-
törölt tag
Van vihető Passion szavas Colossus Voulge Act2 Mercnek (nem néztem a magas 200+str szükségét)
. 2x Crescent Moon amulet, egyik 15% manás, de csak 3% life steal. -
törölt tag
Venom Grip kesztyű, Magefist, leveling loot van akinek esetleg kell.
-
törölt tag
Druidám el van átkozva
, 400% MF felett se kapott szinte semmi értelmeset, indítottam egy Sorct 0-70% mf között esőzik a unique, set, rare loot ... remélem kitart a szerencséje. Épp az előbb Duriel NM is dobott 2 uniq-t.Úgy voltam vele, ha már úgy is 3 nap 1 szint a druidának, akkor inkább indítok egy biznisz-sorct.
0%Mf drop
-
törölt tag
válasz
forras2
üzenetére
Szia, biztosan dob Tal-t is, ha online ladderen vagy, akkor felvehetsz és adok. Amúgy igen level 17-től nekem is a TalEth = Stealth kombó megy amég nincs jobb
.Sajnos random, bár azért 42 run után kb az alját súroltad szerintem a lehetőségeknek. Rakd el a rúnákat, Act2-ben a dobozzal 3-3 rúnákat lehet kombinálni fejlebb értékesebb rúnába.
Shadow Plate x4 544def is vihető, rám túl nagy.
-
törölt tag
Diadem socket x3 ed8% - vihető, ha kell valakinek
. -
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Tegnap picit én is besokalltam, nem dobott szinte semmi jót. 10-15 Thul rúna esett amivel nem sokat tudok kezdeni.
Vissza is raktam Mf/Gf felszerelésre, így most még lajhárabb mint alapból, de legalább gyorsan feltöltöm arannyal. Plusz jobb érzés a 20k pakkokat felszedegetni, miközben dobálja rám a szemetet
.Ist rúnáért van valami grindelhető amit ép elmével meg lehet úszni ? (és vélhetőleg gyorsan rámennek a tradere)
-
törölt tag
Ha valaki indítana új SC ladder karaktert és kellene induló cucc, akkor vegyen fel, tudok átdobálni ezt azt, kb a semminél jobb szint persze
. -
törölt tag
Dobott még egy Cold Sundert, ingyen vihető - ha valaki veszélyesen szeret élni. -89%-os
-
törölt tag
Physical Sundering Charm van esetleg valakinek?, Cold, Poison-t tudnék adni érte. Poison Rainbow facet is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, Fleece, Archons pl..

... akinek kell vihető