-
LOGOUT.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz #57018880 #17817 üzenetére
Egyébként a felújított verzióban változtattak valamit a játékon grafikát leszámítva?
Gondolok arra pl hogy nagyobb eséllyel droppol jobb itemeket, vagy gyorsabb a fejlődés?
Emlékszem az alapjátékban act4ig diabloig még ha többször ismételtem meg a dungeoneket akkor se értem el a 30as szintet csak a kiegészítőben.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz #57018880 #17812 üzenetére
Nem vagyok nagy "játékos" én csak a sztori játékélmény miatt játszom, semmi tudatos építés, klán, online játék. Ez a build arra kell hogy ne unjam el magam és ne egyesével öljem az ellent.
Anno ilyen téren még az alapverziónál a varázslónő tetszett illetve az assassin, az is a csapdáival komoly pusztítást tudott végezni tömegesen, és annyira nem volt papír mint a varázslónő, viszont annak még komolyabb tömegpuszító varázslati voltak.
Hogy milyen cuccok kellenének egy komoly buildhez nem fontos. Ahogy említettem csak single mód magamnak élmény miatt kellene valami ilyesmi build, ahogy néztem az áldott kalapácson kívül nem igazán van semmilye.
A támadó aurák felhúzva mennyire lehetnek jók? Gondolok arra ha közelembe érnek a szörnyek azonnal elégnek pl a tűz aurától, vagy annyira nem lehet felhúzni?Minden jó, ha a vége jó!
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17789 üzenetére
Én kipróbáltam Giantel is, de úgy sem bírja sokáig. Nekem is csak úgy mutatóban van, hogy legyen valami. Bár a chaos/ws-t meglepően jól bírja.
A3 viszont úgy furakodik az enemy seggébe, ahogy én meleevel nem. Hogy lehet így megírni valamit? Egy elemental.
Összességében szeretem a Mosaic Dragon Talon Kicksint, de bármennyire furcsán hangozzon is, a stormlash/stormshield/ds + A2 csicsó jobb, haladósabb. Mindegy már így marad.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17786 üzenetére
A Giant Skull jobb neki a konckback miatt. Két szép jewel kell bele "csak". 15 ias 30 fire + 15 ias 30 light. Merc IAS-t itt. Great Bow a legjobb neki.
Messze a leggyengébb csicsónak tartják. Szerintem viszont az Iron Wolf (A3) a legnagyobb katasztrófa. Úgy van megírva a mechanikája, hogy az ember sírva fakad.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Throme
veterán
válasz #57018880 #17758 üzenetére
Próbálkoztam azzal. hogy a 2 könyv (portal, azonosítás) helyet megspórolom.
Aztán annyi tárgy hevert szanaszét, hogy gyorsabb volt a helyszínen elvégezni a beazonosítást. Neccesebb helyeken meg a portállal nem akartam vacakolni, szóval marad a 2 könyv.Minden charmra szükségem volt.
Ennyi vágódeszkát cipelni maga volt az őrület .
Ha tehettem volna 3-4 amulet lógott volna a karakter nyakában, mind a 10 ujjra egy gyűrű... minden fegyverbe, pajzsba fúrtam volna 10 lyukat az összes rúnának/drágakőnek, ....de hát ezt nem engedi a játék .A cube-ba is tettem cuccot, csak azt külön logisztikázni kellett eladásnál/ládába helyezésnél.
Most a Dio3-ban a ló másik oldalára kerültem, mert gyakorlatilag irreális mennyiségű tárgy cipelhető magunkkal... persze a játszhatóság szempontjából ez jobban tetszik.
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17672 üzenetére
a pala pajzsok ugyanez, azt sem tudom mikor láttam utoljára olyat, hogy sacred rondache vagy sacred targe 40+ res, még HC-n talán, vagy az Assa karmok, minden második karom fire vagy vmi teljesen fos, nem használjuk skillel esik, sok már a véletlen ebből is
Ozora <3
-
Throme
veterán
válasz #57018880 #17668 üzenetére
Kösz!
Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnakMég azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17497 üzenetére
Az IK belt/gloves low lvl PvP-ben is nyerő, de a Death's kesztyűt és övet jobban szeretem rájöttem. Közben sikerült gambleznom egy ilyet + hozzá lelni egy 190-es TGod övet.
Kell a light absorb ezért nem Dungo-t kapott. Még sohasem volt Über Kicksinem de nagyon tetszik. Egy hibrid Talon/DS lesz és nem erőltetem rá a karmokat. Last Wish-t nyomok majd a kezébe. Smiter kollégával kiderítettük, hogy az a fire 43 life GC ugyan ladderben lófaszt sem ér, de NL PvP körökben egy vagyon. Ott lesz eladva és az árából kijön az LW meg az Infi.
Blood boots. Szintén NL-ben, PvP körökben eladható a 30 Frw 10 Fhr és mellé egy jó nagy psn length reduced. Sosonak meg a mana boots. Ha arra rak rá neked ilyen fire vagy light rst szintén 30 frw 10 fhr mellé + még MF-t is, akkor gazdag ember vagy.
Ozora <3
-
shotika
őstag
válasz #57018880 #17415 üzenetére
Nekem nem volt ennyire vészes, de azért kellett olyan 8-10 run, míg végül dobta az Eth rúnát De közben megléptem a 17-es szintet is, és így egyből fel is tudtam venni.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
wm2
őstag
-
törölt tag
válasz #57018880 #17339 üzenetére
ahh lejárt a szerk:
Tehát ezek lesznek kidobva ha senkinek nem kell:Tancred's Spine
Natalya's Totem
Griswold's Heart
Immortal King's Will
Rattlecage
Undead Crown
Ribcracker
Haemosu's Cuirass
Gemmed Crown (3x Flawless Topaz)
Bing sz Wang
Bladebuckle
Deathbit
Amulet of Hydra Shield (10% level 3)
Charm3: 7%run + 50/5poison
Charm3: 1-23 light dmg, 75def
Charm2: 1-30 light dmg, 1 min dmg
Charm2: 6max damage, 24 life
Charm2: 45def, 5str
+Pár apróbb low level charm +dmg -
wm2
őstag
válasz #57018880 #17289 üzenetére
a 3 jáva / 20 iast LO-ért szoktam adni, a bow-t Ohm vagy Vex, a 3 martial 20 ias is Vex, jspn 100-150 fg környékén mennek ezek ha jól tudom
ó ez is jobb, mint a semmi, de 3 weapon block vagy 3 cobra 3 venom lenne az igazi, kurva drágák muszáj esnie
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17277 üzenetére
Martial Assa 450 Ar-es Metalgridre esküszik. Plusz hozzá egy de akár 2 db Raven Frost. A max block miatt, ami egyenlő more life. Sokkal több élet, mint kimaxolt vitával. A blood amukat nagyon kevesen használják. Kell rá valami nagyon extra dolog, hogy el tudjam adni. Pl. 10 fcr a 10 run mellé kb. 30 str-el és kb. 20 all resistel.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17272 üzenetére
áá mindegy, ma már kijátszottam magam kell csinálnom egy Black-et meg egy Duress-t és kell egy Guill is, úgyhogy gyűjthetem a pgmeket
@SSJPeter: ez annyira nem jó, főleg NL-ben, ott virítani kell magas fire és light resistel meg 20+ str-el úgy, hogy van benne 2 luk
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17189 üzenetére
Én már Smiterrel toltam úgy, hogy nyugisan agyonvertem mindenkit. Aki casterhez van szokva, ebbe beleőrülne. Crushflange-el Hell-ig onnan meg Black. Über Assa ugyanez.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
-
wm2
őstag
válasz #57018880 #17045 üzenetére
kezdésnek jó lesz, legalább nem lvl89, meg figyeld ezt, ha ez kicsit több life leech meg +22 str na az de szép lenne (szint megvan), viszont én bowaval szeretem a +8-9 min dmg ringet, ar nem izgat mert a penetrate miatt van bőven, érdekes, hogy +4max a legmagasabb, amit max-ból rátesz, de min-ből meg 9 (konzisztensebbé teszi kicsit a damot)
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
-
Chiller
őstag
válasz #57018880 #9378 üzenetére
6800XT+9700KF+NVME+tuningrammal tolom Windows 7-en, de engem is random kidob. Vagy csak simán csontra fagy, ok nélkül. Offline-online tökmindegy. Van amikor órákon át megy, van amikor meg 20p után nyúlhatok a resetért.
Ez a játék nincs kész, ennyi a válasz
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz #57018880 #9395 üzenetére
Az én konfigom:
Táp: Seasonic Focus GX550w,
Alaplap: MSI b450 Gaming Plus
Proci: Ryzen 5 3600x 4.2Ghz
,Cpu hűtő: Artic Freezer 33 eSport Edition(Lepa.bol quiet red led venti),
VGA: Powercolor 6700XT RedDevil,
Memória: Patriot Viper 4x4gb DualChannel 3000Mhz cl16,
HDD:WD Green 1500GB 7200RPM
SSDe: Crucial BX500 256gb, BX500 512GB
Ház: Lian Li O11, 5x EZDIY-FAB 120mm RGB LED1440p-ben játszom és van h nekem is random kicrashel, szeret akkor amikor wp-t vagy tp-t használok
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Horvi
őstag
válasz #57018880 #8165 üzenetére
Köszi szépen az infót. Egyelőre nem találtam a Known Issue listben de lehet átsiklottam felette. Ebben a listában megtaláltam, de itt nem jött hivatalos válasz. Igaz az egyik hozzászóló javaslata működött. Erről a hibáról van szó, nekem is előjött.
Hello darkness, my old friend...
-
mephi666
nagyúr
válasz #57018880 #7926 üzenetére
szerintem krvajó ez a ryzen 1 éve vettem egy gtx1060-t (kivételesen használtan, ami nem szokásom), hogy egy időre letudjam a vga gondokat... rápörögtem a doom eternal-ra és azon frankón ment... majd alig 1hónap után megmakkant a kártya fogtam a fejem (40k röpült ki az ablakon), majd feltettem a procihoz a megfelelő drivert és kipróbáltam, hogy mit mutat... bszki, majdnem úgy vitte a doom-ot, mint a gtx1060... itt fogtam megint a fejem... 25+ éve szórakozok pc-vel, de nekem az maradt mindig a fejemben, hogy az integrált cuccok sz*rok... alaplapra integrált bóvli vga-k, stb... de ez a zen prociba integrálva amd-nél valami baromi nagy dobás cp77-et is végigvittem vele, habár az alatt nyekergett rendesen, de dia3-ra, gta5re meg minden egyébre tökéletes (high-on d3 alatt 60+ fps van) ...a grafikus vezérlővel megtoldott ryzen-ek egyszóval szerintem: "krvajók" (ui: ja, ram azért 16gb minimum nem árt, ha van, mert ebből zabál az is)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz #57018880 #7920 üzenetére
én is elég low configon nézem: ryzen3 2200g, dedikált vga nélkül... 1280x1024-ben minden high-on, egyedül fsao+fsaa van kikapcsolva... a5 városban ment eddig csak be 20fps alá... kisebb dungeonökben pedig 40+ megy, de nagyobb külterületeken is 25fps körül megvan és bőven játszható
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- iPhone topik
- Analóg fényképezés
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- További aktív témák...
- Adidas Campus 00s Zöld Vadiúj, Dobozos 43 1/3-as méret
- ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti GAMING 11GB GDDR5X 352bit
- XFX Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- Eladó Apple Watch S6 44mm, cellular GPS kivitel, Asztroszürke, ÚJ!. Dobozával, 100% akksival, 12szíj
- NZXT - 850W - C850 ATX 3.1 Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest