Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Van pár sorc + dudu dolgom, amit oda adnék, ha valakinek a mainje ezek közül való és még nincs felszerelve. Semmi húde op, de van egy-két elfogadható cucc.
-
Balion
senior tag
.
-
Balion
senior tag
Az alábbi dolgok ingyen elvihetők. Privátban lehet jelezni az igényeket.
(csak módjával, jusson másnak is)
Csak ma este érvényes.Socket stuff:
4os 13ED Superior Balrog Skin: 585 def
3os eth Balrog BladeEquipment:
Vipermagi very nice upgrade: def 1029res 34dam red. 13
Not so nice upped vipermagi: 840def, 32 res, 13 dam red.
Hoto38
Perfect JalalMagefist 26%ED upgraded, 62def
BK5
Verdungo: 132ED (153def), 40 vita, 14 dam.red.
Sandstorm Trek: 166ED (175def), 14str, 15 vit, Poisonres: 52
Spirit monarch: 34FCR, 97 mana, 7 absorb
Mara 20Andy Visage: 9LL, 104ED, 25str
Dual Leech ring: 25AR, 6%mana, 5% life, +60 mana, 12MF
FCR ring: 10FCR, 27AR, 19STR, 50 mana, 1manaafterkill
Upped Duriel's shell 198ED, 1518 defUpped Duriel's Shell 197ED, 1424 def
x2 Laying of hands
Trang bracers
Gore Rider 195ED
Charms:
Ele skillers:
2x with 7% FRW
with 20 life
with 5str
and a plain
Summon druid skiller:
1x plain
D Torch: 20/14
SC:
26AR+7MF
18 life
2x 19 life
2x 5FHR -
Balion
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ez a miért hagyod ott a játékot, amíg elmész bicajozni kb olyan, mintha azt mondanám neked, hogy remélem lekapcsolod a villanyt, ha nem kell égjen, mert miattad megy tönkre a bolygó...
Szimplán a rosszindulat beszél belőlet, ami a válaszodon is meglátszik.Más:
O hoto38 N 4ist
nevű játékban egy csomó kicsi rúna van a földön, ha valakinek van kedve csipegetni
(hellen van) -
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
EWgy hét múlva indul az új liga, addig érdemes megismerkedni vele.
-
Balion
senior tag
Most ezek a crashek párosítva ezzel a queue-val nagyon ütősek. Arról nem is beszélve, hogy ha fail a csatlakozás egy játékhoz, egy percig nem lehet megint csatlakozni, így rendszeresen lemaradok az amúgy is fake runokról. Még egy ekkora f@s céget.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A flail érhet egy lemet kb szerintem.
Hirdesd meg valahogy így a játékban: O 5s flail N lem
De próbálkozhatsz pullal is, bár nem hiszem, hogy menni fog, elég sok 5s flailt árulnak. -
Balion
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez azért annyira nem fura. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy első hetemen a d2r-ben esett egy ber.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy hasznos rúna. De nem értékes.
-
Balion
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Elnézést kérek, 5 socketesen is jó. És Larzuk annyit is rak bele ugye? Akkor Mea Culpa.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Egész nap árulom, bumpolom a 17/19 dudu torchomat és a bul kathos 5LL-em, de kutya se írt még
Valamit lehet, hogy rosszul csinálok. -
Balion
senior tag
Miért érdekli az embereket a bk ring skinje?

-
Balion
senior tag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Olvasva, hogy mennyien kérnek refundot, én is beszálltam. Igaz, hogy ennyi idő után nem adnak, de van appeal, azaz lehet fellebbezni. Nem fognak adni, de nem is az a célom, hanem, hogy egy fokkal jobban érezzék, nem poén a töketlenkedésük. Valami összesítést biztosan készítenek maguknak, hogy mennyien kértek refundot. Több értelmét látom, mint csak simán elégedetlenkedni olyan helyeken, amit a Blizzard nem néz. (Ezzel nem rád celzok)
-
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az mennyire gáz, ha az fg kifejezést beírja többször is az üzletelőtársam a chatbe? Úgy tudtam, hogy az etikett az, hogy sem a jsp sem az fg szavakat nem monfjuk ki. Nehogy bajt hozzon a fejemre ez az óvatlan illető.
-
Balion
senior tag
Akkor sem indulhatott volna el.
"According to Blizzard, the idea behind staggering the Ladder launch is to mitigate server issues, and Ladder should be enabled some time after launch."
illetve egy blue post: "We’ll be launching the first season of ladder rank play with a handful of critical bug fixes to ensure this competitive experience is smooth at the beginning of this exciting event. As soon as we have a firmer gauge on timing, we’ll update the community so players will have more than enough time to prepare for their ladder journeys."
-
Balion
senior tag
Szerintem arra gondol, legalábbis nekem az hiányzik, hogy ha pl hell bocikat farmolok, milyen tárgyak mellett nem érdemes elsiklani. Pl colossus voulge, archon plate, monarch, 4-5os flail, eth cryptic axe, ilyenek. Pl én lassanként jövök rá, milyen értékeket hagytam a földön néha.
Amúgy él a szerver.
D2jspn-n számít a régió? Írni kell, hogy eu? -
Balion
senior tag
#9431Jim-X
#9433tiborv
#9437maajsz
Köszi a leírásokat. Valami rémlik régről is, de nem emlékeztem hogyan is működött.Akkor a most szerzett fg felhasználható lesz ladderban is? Az kicsit fura. Mondjuk ha tényleg töredéke a non ladder ár a ladderének, akkor nem annyira gáz.
#9436Jim-X: ráadásul pachito húzott 40 percen át, szóval mindkettőnk ideje kuka volt. :'(
-
Balion
senior tag
Valaki tud megoldást arra, hogy lássam, ha valaki belép az általam kreált játékba? Mondjuk villogjon az ikon, hangjelzés, vagy ilyesmi. Üzleteléskor hasznos lenne.
-
Balion
senior tag
Hála pachitonak nightmare 5-ös aktban voltam szerver lehalás előtt ( át taxiztatott ). Most 1-es aktos mentést kaptam vissza.
-
Balion
senior tag
Fel kell vetni a blizzardnak a 4000Ft-os havidíjat, hátha akkor jobb lenne a helyzet
-
Balion
senior tag
Lyukasztásért cserébe adok 4s kardot, ha valakinek az kellene larzuktól.
(vagy 4 socket pala pajzsot 35 resisttel, vagy 5s flailt.) -
Balion
senior tag
válasz
forras2
üzenetére
Érdemes leírást követni és akkor nem nagyon lehet elszúrni a karaktert.
Van egy pár lehetőséged:
-Végigszenveded nightmare act1-ig, ahol megint lesz lehetőséged resetelni (den of evil kitisztítása után).
-Végig húzatod magadat normalon.
-Veszel/kapsz egy Tokent, amit pul vagy um rúnáért szoktak árulni a játékban.
-Újra kezded.
-
Balion
senior tag
Bocik megint kinyilvánították hálájukat egy ohm formájában.
-
Balion
senior tag
-
Balion
senior tag
Pont azon elmélkedtem, hogy ezek a bocik végülis rendszeresen dobnak rúnát, de milyen borzalmas a szerencsém, hogy olyan alacsonyakat rollolok, mikor is kiesett egy rúna. Nézem, Ber. Melyik gagyi rúna is az megint? Felveszem, alt+tab, rákeres, uhh

Egy ideig megvagyok
Nem lőttem én el, tessék Jah-ot találni
Mondjuk a Ber lehet, hogy hasznosabb.(Ami elég sűrűn esik hell cowon, az a ral, fal, hel, amn tapasztalataim szerint.)
-
-
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hát tudom én, de hogyan lehet ennyire precíziósan kihagyni?
-
Balion
senior tag
Ha úgy gondolod nincs ilyen, fogalmad nincs hogyan működnek az emberek.
Aztán ott van tegnapi emberünk, aki azt hitte, hogy a hardcore jelenti a nehéz nehézségi fokot. Mennyien nem tudják, hogy az online nem arról szól, hogy csapatostul kell menni. És ha ilyen van, akkor nem árt beszélni róla.
Új játékosokról beszélünk, akiket úgy látszik nem értesz meg.
#8998shotika: Sőt, még arra is van időd, hogy online karit is indíts
Segítek húzni, ha úgy alakul
Ha offline karid van, akkor a Stone of Jorden-t el sem tudtam volna kunyizni
Legalább biztonságban van mindenkitől. -
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
+Blizz
+sto1911Oké, de úgy érzem, hogy aki ezekért a dolgokért megy offline-ban, az az elmúlt 20 évben is rendszeresen Diablózott. Most meg az a jó, hogy jól megugrott a játékosszám, lehet mindenre partyt találni, lehet csereberélni. Ezért nem annyira értem, hogy aki most kezd, az miért offlineban megy.
De mindegy, nem nekem kell érteni, csak a képre reagáltam. Én csak úgy érzem, hogy sokan nem szándékosan lövik magukat lábon az offline karakterrel.
-
Balion
senior tag
válasz
HellGreg
üzenetére
A kérdésed is az volt, hogy "Van mód rá hogy valahogy 4 socketes kardot csináljak"?
Bocifarmon esik olyan, amibe tudsz 4 socketet tenni. Larzuk 4-et rak bele. Fehér kell, hogy legyen ehhez. Vagyis a spirithez kell, hogy fehér legyen, színes nem jó, etherealt meg nem akarsz.
-
Balion
senior tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Van, normál cow levelről szerzett kardba biztosan 4 socket kerül. Tudok adni.
#8931Melorin: Hell act 4-5-ön már nem nagyon találni olyat, aki átránt, inkább questelős embereket, ahová be lehet csatlakozni.
Én sem tudnálak átrántani, de a wind druidommal talán le tudnánk nyomni mindent, amit kell.
Ha kell segítség, írj privátot. -
Balion
senior tag
Sikerült összehozni egy 25 FCR-es spirit kardot, ha kell valakinek, szóljon.
-
Balion
senior tag
Milyen olcsó cuccot tudnátok ajánlani lightning sorcnak, hogy ne kelljen folyamatosan a manát vedelnem? lvl 81.
-
Balion
senior tag
Mike-nak valaki adott egy crystal swordöt, ami nem bociktól volt, pedig úgy kapta. 3 lyukat kapott bele Larzuktól -.- . Harmadikra csak összejött egy tisztességes 34 FCR-es spirit.
Happy End. -
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rúnákat tudok adni, meg kardom is van

-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minden nehézségen egyszer újra tudod rendezni, act1 Akaránál kérheted.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Rendes vagy, köszönöm, de már sikerült szerezni egyet

-
Balion
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
Én hell előtt neki álltam cuccosodni. Azaz Nightmare andarielt, mephistot, diablot, baalt farmolni, illetve rúnaszavas cuccokat összerakni. Eltelik egy jó idő, míg hellre megérik az ember nightmare után.
Illetve plusz szinteket baalrunokon (lobby) léptem, 1-2 run kb 1 szint (egy ideig, aztán szépen belassul). -
Balion
senior tag
Megint kreáltam egy trédelőset. Aki eladni, adni, venni, vagy kapni szeretne, jöjjön.
név: phtrade
jelszó: hi13:00-ig bent leszek.
-
Balion
senior tag
Tudok adni valakinek egy monarch spiritet, viszont etheral, szóval megsemmisül (31/44-es)
Sikerült átvágjanak vele, nem tudom hogyan néztem be
Addig jó volt, amíg kifarmoltam a rendeset. -
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Act 5-ben larzuk rak bele, miután megcsináltad neki az első questet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó ligának ígérkezik )