- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9698 üzenetére
Ez oke, de ugye arrol volt szo, hogy Ancik nelkul mesz hellre, azaz lvl20 alatt vannak a leecherek... Ott meg nem jon xp hell Diarunbol.
Vagy az XP az a megszokott modon megy, az Anci questek meg lvl60 utan lesznek ellove?
-
MutantZombie
tag
válasz
Vismajor01 #9695 üzenetére
Inkább úgy értettem, hogy olyan kreálja magát a játékot is, aki már az adott nehézségi szinten megölte az Ancient-ket, Baal-t is, és ő nyit portált a WS 2-s szinten, ahol a way point van, amit fel tud venni az, akinek még az Ancient sincs meg - de ez még 1.09 alatt volt, nem tudom, itt működik-e.
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9695 üzenetére
Ha nem ölted meg ancit de valaki nyit worldstone keep portalt - Nem tudsz lemenni.
Igen ezt akartam en is mondani!De utana honnan szereznek a leecherek XP-t, ha megvan a hell A5-ig huzas? Vissza kell menni normalra, nem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
MutantZombie #9692 üzenetére
Nem igazán értem a kérdésed.
Ha nem ölted meg ancit de valaki nyit worldstone keep portalt - Nem tudsz lemenni.
Ha lent van valaki aki megkaphatja a questet és partiban van veled és megöli baalt- te is megkapod a questet, mehetsz a következő nehézségi fokra.
Ez úgy szokás, hogy 1 ember elmegy lvl 40ig anélkül h megölné baalt, majd eladja ezt a questet valakinek aki rátud szervezni még 6 embert a rushra.
A lvl 40es megöli norm baalt amikor fent állnak a leecherek, továbbjutnak nmre. Ott végig huzom őket, a lvl 40es megöli nm baalt, a leecherek továbbjutnak hellre. Ott mindenkit felhúzok a5ig.
-
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #9691 üzenetére
-
MutantZombie
tag
válasz
Vismajor01 #9689 üzenetére
Hmm. Akkor ezek szerint már nem lehet az anci-k kikerülésével, közvetlen a "Worldstone Keep" -n portál-t nyitni?
Mikori verziót "újították" fel? Act 5-ben Cain közelebb volt a wp-hez - nem tudom pontosan mikortól, de az 1.10 utáni online-ban már biztos.
-
MikeWazowski
veterán
Hol van ez a beállítás, esküszöm nem találtam meg.
Ám, én most rendesen elakadtam. Tanácstalan vagyok. 76-os a sorcim, és már félig volt az XP csík amikor annyiszor haltam meg, hogy lement nullára... hell act1-et farmolom, de xp nem nagyon jön. Főleg a négy első teleport helyen ölök, mert ott tudok. Andarielt egyszer meg tudtam ölni, csak utána egyszer se jutottam le mert meghaltam vagy 15-ször. Act II-be nem tudok haladni, mert a fire resistem -30, a többi +30 körül van, ami szerintem tök jó, de gyorsan halok. Nightmare-en farmolom a bossokat aránylag könnyen, persze halok is, mert a teleport néha nem megy, meg egyszerűen nem találok a bosshoz, de xp nem jön, és drop se... így most nem tudom mi legyen...
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #9683 üzenetére
LoD-ban igy van, van lvl limit , viszont Classic módban (amiben nincs act5 illetve nincs druida meg assassin karaktervalaszto kepernyon tudod bepipalni) nincs ilyen.
Viszont nyilvan van az eremnek 2 oldala, nincsenek runak, exept-elite uniqok illetve settek stb.
Azaz csak normalos itemekkel rohangalsz meg rarekban
Merceket nem tudod aktrol aktra vinni, eltunnek aktvaltaskor meg hasonlo kis aprosagok. -
oneal1
senior tag
sziasztok!
azoktól kérdeznék akik 4K-ban játszanak, illetve 4k-es monitoron.
Ha egyel lejebb szeretném venni a felbontást vagy 1440P-re akkor nem csak a felbontást veszi lejjebb hanem a játékablak méretét is.
Van erre megoldás, hogy normálisan működjön?
-
ncc1701
veterán
Amúgy. Szerintem elég sok fg-t tudna most keresni egy csapat, kell hozzá 2 ember, meg 6 leecher, karikat áthúzni hellre, hf questre, az kb bármit dobhat. Azt meg eladni szépen, hátha esnek ist rúnák.
-
D4v3
őstag
válasz
shotika #9670 üzenetére
Nem ér semennyit sem, 36-os szinten már nincs mana problémája általában a karaktereknek.
MrLLama csatornáján amúgy van egy ilyen "mennyit ér a cuccom?" sorozat, amiben végigmegy minden set, unique, runeword, értelmes rare, magic kiegészítő cuccon és véleményezi őket. Ha felmerül hasonló kérdés, érdemes beletekerni valamelyik videójába a témában [link] -
shotika
őstag
Én az Enigmát a second weaponbe rakott sorci fegyoval oldottam meg. Amúgy farmolásra sztem a summon nekro még lassabb, mint az amazon
, de mondjuk az tetszik, hogy már gyakorlatilag képernyőnyit robbant. Egyedül a stone skin, psychical immun az, ami nagyon megfogja, előre félek Radamenttől...
-
Peppo
őstag
válasz
shotika #9669 üzenetére
Ma benéztem hozzá párszor (hell). Volt, hogy dobott 3 ort és egy ral rúnát egyszerre.
Aztán pár nagyobbat is (és persze kis vackokat is). Ami értékelhető, az egy lem és egy ko. Meg két kulcs, de ahogy látom, azokból kell még pár, hogy értékük is legyen. Tény, hogy nem az ama a leggyorsabb karakter erre a feladatra, de egész tűrhető idő alatt megvan egy kör, és közben legalább némi xp is jön. De tartok tőle, kell majd húznom egy sorcot is a gyors runokhoz. Enigma nyilván esélytelen még, ahhoz csóró vagyok.
-
shotika
őstag
Az érzés, amikor 74-es szinten eljutsz először Hellen Countessig, és dob egy Ith és egy Eth rúnát... felülmúlhatatlan.
-
pruzsi
őstag
válasz
Kareszovics #9667 üzenetére
Halihó, küld at a fájlt és bemasolom az enyémbe ha ott megjelenik nálad lesz hiba így ezt ki tudjuk zárni .
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Az alábbi hibajelenséggel találkoztam ma a játékban:
- offline karakter
- jaték közben volt sajnos két áramkimaradás
- az elsö áramkimaradás után még listázta a karit
- a második után viszont már sajnos nem
- maguk a save fileok megvannak
- csak épp nem listázodik a karakter offline oldalon.Vajon lehet ezt valahogy orvosolni, vagy "korrupt" lett a mentés?
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
vvega30
senior tag
öö mivel normálon én is végighúzattam magam ezért nem kellene beleszólnom.
DE!
megvan a sorrend, hogy merre menj ha public gamékat is tolsz és nincs kedved a qkhoz
mondjuk 15-ig tristram runok
20+ tomb run stb stb.
de szerintem pont a pala az amelyik röhögve rohan végig mindenen holy fire/shock aurával NM végéig -
pruzsi
őstag
Na nézzük felajánlok egy Oculust és egy Spirit Monarchot és egy Snowlash aki végigtol 5-65lvl ig ,fer üzlet? vagy kevés?
-
pruzsi
őstag
válasz
ncc1701 #9649 üzenetére
Na én is így jártam blizz sorc-al pár quest ami pont resistet és skill pontot adna boss vagy más mobok cold resesek,és mivel a mercenary nem tudja megölni őket ....
kezdtem most egy palat már az összes item megvan hozzá ac5-ön vagyok lvl5-elpublic game előnyei
tiborv semmi gond
reelc persze tudom,de pont ezért lenne lehetőség nekik is segítséget kérni adni nem?
-
ncc1701
veterán
Na, kezdődik, nem lehet kommunikálni a szerverrel...
-
reelc
veterán
Gondolom az megvan, hogy többeknek annyi a játék az elmúlt napokban, hogy ha sikeresen bejut a szerverre, akkor próbálja megcsinálni ugyanazt, amit a rollback előtt?
Az Act 2-es bosst eddig 3x vertem le, és még nem jutottam el a fentiek miatt az Act 3-ba Nightmaren.
Ezen felül gondolom nem csak nekem mutatott a hsz számláló kb. 70 hsz-t a tegnapi utolsó bejelentkezés óta.
Szóval bennem fel sem merül, hogy bármi gond lenne az itteniek segítőkészségével. -
Peppo
őstag
Ha tegyük fel van egy mondjuk közepes szintű fegyverbe tett insightom, azt később tudom upgradelni, vagy azt mindenképp még a rúnák berakása előtt kell megcsinálni?
És upgrade esetén a socketek és az eth/non eth típus marad, ugye? -
ncc1701
veterán
Nem akarom kidobni, van asszem 2 fölösleges insightom (poleaxe, meg valami eggyel nagyobban), meg vagy 3-4 spirit crystal swordben, 25-31fcr-es. Free.
-
pruzsi
őstag
Én is ha van kinek... itt olyat se találtam aki hajlandó lenne egy questbe vagy egy way pointba segíteni ,alap kérdésre sem sikerült választ kapnom hogy lehet uniqot socketelni, nem gond streamer srác megmondta. Nincs összetartás kerestem játékostársakat többször is és csak egyetlen egy ember volt rá hajlandó... de egy 20ért feltornáznának 1-70 ig
-
Elemental
addikt
Refundoljatok csak minél többen, hogy utána nekünk simábban menjen a játék!
-
tiborv
aktív tag
vtibor#2501
vegyetek fel kerlek akiknek a listabol kellett valami -
Peppo
őstag
válasz
Bennyboy #9638 üzenetére
Megmaradtam sokáig optimistának, a D4-et illetően, de ez volt az a pont, mikortól már nagyobb esélyt adok rá, hogy elcseszik. Kívülről teljesen olyan, mintha káosz dúlna a cégen belül, és akik eddig tudták, mi a dolguk, most nem azt teszik.
Vagy tényleg az van, hogy lelépett tőlük minden kreatívabb és fegyelmezettebb ember, és akik maradtak, azok erre képesek. -
EczkE
veterán
Engem PS5-on most beengedett.
-
ori_za
tag
Most mintha működne...
-
Bennyboy
őstag
Rohadtul rájuk férne egy hatalmas bukás csak az a baj, h a nagy fejesek sosem hullanak akik tehetnek erről. Persze elment pár emberke de attól még mindig egy pénzéhes szar banda vezeti a céget. Tudom minden céget az vezeti de azért vannak határok. Szégyen ami ezzel a céggel lett.
-
Joco_77
senior tag
Sajnos van ennek előnye is. Nekem hétköznap nem sok időm van játszani, és így, hogy alig működnek a szerverek azt gondolom, hogy a cuccok egyelőre fogják valamennyire tartani az árukat d2jspn
Najó ne harapjátok le a fejemet, de amúgy tényleg
-
Peppo
őstag
Én is gondoltam rá, csak, hogy érezzék a törődést.
Valójában persze nem szeretnék refundot. Mikor működik, élvezem a játékot, ma délelőtt is sikerült egy-két kisebb üzletet lebonyolítani, és fejleszteni a cuccaimat. Előjöttek rendesen a régi emlékek. Szóval még ha lehetne, akkor sem kérnék refundot, mert nyilván valamikor azért megoldják a problémát. De egyre inkább úgy érzem, hogy a Blizzardra nagy pofáraesés vár, és ezt meg is fogják érdemelni. Amit az utóbbi pár évben csináltak több játékukkal is, ill. amit kommunikációs téren művelnek, az szégyen.
-
Balion
senior tag
válasz
Bennyboy #9624 üzenetére
Olvasva, hogy mennyien kérnek refundot, én is beszálltam. Igaz, hogy ennyi idő után nem adnak, de van appeal, azaz lehet fellebbezni. Nem fognak adni, de nem is az a célom, hanem, hogy egy fokkal jobban érezzék, nem poén a töketlenkedésük. Valami összesítést biztosan készítenek maguknak, hogy mennyien kértek refundot. Több értelmét látom, mint csak simán elégedetlenkedni olyan helyeken, amit a Blizzard nem néz. (Ezzel nem rád celzok)
-
Bennyboy
őstag
Kezdem én is nagyon unni amit ez a balfasz blizz csinál. Képtelenek egy 20 éves átskinelt játékot normálisan futtatni. Folyamatosan alul múljak magukat ami nem kis szó. Gondolom már nem tudom refundolni mert van benne pár órám de legszivesebben azt tenném, hiába imádom ma is a d2-t. Ekkora faszláma bandát régen láttam már komolyan
offline karinak meg mi értelme ha be sem lehet logolni -
gubisadam
aktív tag
IT-ban dolgozom, lefordítom: fogalmunk sincs mi okozza, azt se tudtuk pontosan tegnap mi okozta, fingunk sincs még hogy lesz megoldva, próbáljuk elérni az oncallokat, de úgy néz ki hogy a kiszervezett IT nem tudja megoldani, nem fogunk irogatni mást sem mert nem akarunk veletek foglalkozni
-
tiborv
aktív tag
Azert van amit kemenyen arazol :-)
De iagazbol aki jspzik az ott siman megtalalja amit keres en pl. szivesebben adok itt ingyen masnak amit tudoksets:
Aldur helm
Aldur weap
IK helm
IK maul
IK gloves
Natalya helm
Tal mask
SAnder boots 2x
Sander gloves
Socketable:
White non-soc CV
3soc Scarab Husk 447 def
Sup white Scarab Husk 8ed non-soc
4soc Partizan
White non-soc monarch
2x sup broad sword non-soc
1x sup crystal sword non-soc
4 soc Scarab Husk 415 def
White akaran targe 26allres
rw:
Insight Poleaxe 14 med
Insight Tresher 12 med
Stealth Hard leather armor
Unique:
Goblin toe
Wizardspike
Waterwalk
Shaftstop
String of ears
Ume lament
Bartuc
Jade talon
9x Twisted essence of suffering
6x Charged essence of hatred
+1 bow gcelvileg ezek meg meg vannak ha epp mennenek a szerverek 2 napja irogattam ossze ha valakinek kell valami estefele szivesen oda adom. (Meg azert atfutom ha elerem a karikat hogy tenyleg mind meg van e)
-
reelc
veterán
" Our teams continue to work on immediate and long-term fixes in order to bring the game back online and ensure it remains stable. We'll publish an update once we have more information to share."
5 perccel ezelőtti update. -
Win-T
őstag
Tiszta sor, csak akkor kommunikálják ezt. Ezügyben tanulhatnának a Path of Exile fejlesztőitől, ott ha akár csak pár órára ez a helyzet áll elő, biztosan kapunk legkésőbb másnap egy két oldalas leírást arról, hogy pontosan mi miért történt és mit csináltak a problémát elhárítandó vagy mi várható.
-
vvega30
senior tag
regisztrálni akrtam a twitterre, hogy "figyelmeztessem őket, hogy szarok a szerverek".
de behalt a gmail és nem tudom visszaküldeni a regisztrációs kódot....
gyanús... -
kukulec
őstag
2 hete vettem a cuccot. meddig lehet visszakérni a pénzt?
-
ProEvoFan
nagyúr
Erre már nem találok szavakat ...
Negyedik napja délután szarakodnak a szerverek.
Szégyen!!!!
Twitteren kapják rendesen az ívet. -
-
pruzsi
őstag
PC/Softcore Pár eladó item fg (d2jsp forum gold)Oculus 380fgSpirit Monarch 150fgNice Rare Amulet(cold res 25%,light 46%,Fire 20%,Poison 20% MDR 3) 600fgStormshield 50fgTal Hordaric Crest 50fgSpirit Dimenison Blade 50gAldur'advance 50fg3x Dwarf Star 50fg/eachSnowclash 50fgCsere érdekelhet:Heart of the Oak ,Bul-Kathos' Wedding Band esetleg Shako
-
Lokids
addikt
Megint nem megy? Melóban vagyok még, de nemsokára megyek haza. Remélem 6-ra már menni fog, mert tegnap se ment amikor tudtam volna játszani.
-
Amartus
senior tag
válasz
Vismajor01 #9532 üzenetére
Okulásképpen. Miért nem jó szinte semmire?
-
reelc
veterán
-
Peppo
őstag
De legalább most van üzenet a launcherben, nem vártak vele órákat. Határozottan érzem a fejlődést.
-
vvega30
senior tag
válasz
Vismajor01 #9572 üzenetére
Azért ezek elég fullos karakterek.
Mire átlagkarcsi online idáig eljut addigra megjelenik a D4 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest