Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
ez egy nagyon régi játék egyik legsikeresebb részének a felújítása. Én még 2000 előtt toltam a D1-et, utána elég sokáig a D2-t, D3-ra is rápróbáltam, de tény, hoyg hangulatilag más, mint a D2. Ez mega a D2 grafikai felújítása, beszálltam, mert tetszett régen is ez a rész, meg azt az accountot, gamekódot(nemtomhogyhívják) már amúgy is elvesztettem. Persze vannak erős hiányosságai, amik mai szemmel akár még "gáz" kategóriának is lehet minősíteni, de igazából neked kell tudni, érdekelne-e annyira, hogy néhány mozifilm árát elköltsd rá, de remélhetőleg azok időtartamánál hosszabb ideig leköt, szórakoztat.
-
tiborv
aktív tag
Nezz rola youtube videot mindenkepp!
Ezt azert irom, mert a 20 eves jatek szebb kontosben, de a jatekmenet ugyanaz maradt mint az eredeti diablo 2-ben. Igy sok olyasmi van benne ami a mai ingerkuszobnek talan mar nem annyira felel meg.
Nincs tutorialja, igazabol mindent egyenesen a sajat karodon tanulsz meg benne, mi mire jo stb. vagy nagyon sok utanaolvasast kovetel.
Annyi segitseg kerult a jatekba, hogy ha elrontod a karaktered statolasat skillezeset lehetoseged van questekbol 3x javitani azt (vagy kesobb akarhanyszor farmolas kerdese) illetve nem tudom milyen jatekokat jatszottal, az endgame itt kb 5-6 terulet folyamatos farmolasat teszi ki.
Eleg sokan felgyultunk viszont itt a forumon, szerintem folyamatosan tud valaki segiteni, mindig akad aki valaszol a kerdesekre is. De hogy ne erjen csalodas illetve hogy vajon neked mennyire jon be ez a klasszikus jatekmenet erdemes tobb videot nezni rola amik bemutatjak ezt. Nem tdom hogy allsz az angollal, magyarul nem tudok ilyen videokat de most a youtube szarasig van D2r-rel kapcsolatosan tartalommal tuti talalsz olyat ami reszletesen akar ossze is hasonlit mas jatekokkal pro/kontra. -
pachito
őstag
A játék jó viszont a folyamatos szerver problémák miatt nem tudom most jó szívvel ajánlani. Pláne hogy Blizzardék felől semmi hír, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy félnaponta lehal az egész aztán login után nézheted hogy 2 szintet is lefaragtak a karakteredből.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi