Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
'77 nyarán? Durván tolod :-)
Persze aki először játszik, az biztosra akar menni, de akik meg régebb óta ismerik, néha meglep, mennyire nem mernek kísérletezni - noha ott van reset opció x 3.
Nekem anno volt Conviction-s + zeal (de Azurewrath figyelt a kézben). Hell nem sok helyen okozott kihívást, Baal-run ment gond nélkül (egyedül is).
De volt Fanatisicm + zeal-s formában is, és hellen még az is él(vez)hető. Csak annak cucc miatt nem volt megfelelő a hatásfoka. -
pachito
őstag
Van egy rakás low-mid unique cuccom, aki szeretne csereberélni szóljon. Ugyanitt lem rúnát keresek minden mennyiségben
Tehát a lista:
- The Tannr Gorerod Pike
- Lance of Yaggai
- Dragon Chang Spear
- Bverrit Keep Shield
- Ichorsting Crossbow
- Deathspade Axe
- Tearhaunch Greaves
- The Hand of Broc Gloves
- Magefist Gauntlets
- Dark Clan Crusher 2x
- Snakecord Belt
- Crushflang Mace
- Hawkmail 2x (1x eth)
- Biggin's Bonnet
- Steeldriver Maul
- Venom Ward Breast Plate
- Gleamscythe Falchion
- Ripsaw Flamberge
- Leadcrow Crossbow
- Shadowfang 2h Sword
- Bloodthief Brandistock
- Griswold Edge Sword
- The Gavel of Pain
- Demon Machine Crossbow
- Doomslinger Crossbow
- Lance Guard Shield
- Iceblink
- Treads of Chton
- Gorefoot Boots
- Frostburn Gauntlets
- The Eye of Etlich amulet
- Bladebuckle Belt
. Venom Grip Gloves
- Crainte Vomir Espandon
- Headstriker Sword
- Mahim-Oak amulet -
Balion
senior tag
Mike-nak valaki adott egy crystal swordöt, ami nem bociktól volt, pedig úgy kapta. 3 lyukat kapott bele Larzuktól -.- . Harmadikra csak összejött egy tisztességes 34 FCR-es spirit.
Happy End. -
D4v3
őstag
Szerintem azt sokán nem tudják, hogy PC-n a totál kényelmetlen F1-F2 stb. nyomkodás helyett be lehet tenni egér és bill. gombokat is a beállításoknál a skillekhez és utána azokra bindelni már játékon belül az egyes képességeket. Fel-le görgővel váltok aurát pl., a két támadásom egér 3. és 4. gomb, összehasonlíthatlanul jobban kézre áll ez így és nem is értem alapból miért nem megy a gombra bind a játékban.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Képeket is nézegesd néha, ott jól látható mi volt a rúnák sorrendje spirithez a kardban (mármint ott ami oldalt linkeltél)
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mar legalabb 20x be lettek ide rakva linkek ahonnan erdemes tajekozodni es nincs ilyen eliras :\
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Bszki...
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rúnákat tudok adni, meg kardom is van

-
DaveHutt
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ne add fel. Nightmare-ben sok Amn rúna esik.

-
tibee77
őstag
az ide oda telezes nem lenne gond, ha nem ilyen lenne ez a skill gomb kiosztas mint itt, hogy csak kettö van alapbol es scrollozni kell a többi skill között.poe-ban peldaul nagyon jo mert egyszerre.azon a kepen az elöbb lattam, hogy milyen ha az ember kontrolleller jatszik, nem lehet valahogy ugy megcsinalni hogy ugyanugy külön gombokra rakja az ember a skilleket?
-
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
PvMben nem valami eletkepes. El lehet vele szorakozni, igazabol nm vegeig is jo lehet de utana vege. Ami nem immun ra azt pedig fireballal sokkal hamarabb leszeded, szoval ha fire agban gondolkozol akkor is van jobb skill.
vvega30: Palaba ami halados az a hammer. Smiter csak bossok ellen jo, mivel mindig betalal a tamadasaval, viszont agyverzest fogsz kapni hogy egyesevel old a mobokat az egesz jatekon vegig.
-
tiborv
aktív tag
válasz
tibee77
üzenetére
Lepj ki-be es ott a hullad. Nem tunik el a cuccod, ahogy a mercede sem ha ujraeleszted.
Sorc ilyen, ide-oda kell telezni vele mikor magadat veded, vagy a mercedet hogy ne haljon meg. Ha hybridet csinalsz nyilvan tobb mindent lefedsz vele, viszont sok pont elmegy a 2 agra igy kelleni fognak a +skillek hogy utokepes legyel.
Andariel az elejen nagyon mercgyilkos mert ha nem leuti akkor a psn sebzesetol hal meg. -
Bazzzs
senior tag
-
vaakuum
addikt
A hidrás fire sorc az mennyire használható? illetve mennyi hydrát tud lerakni egyszerre? Olyan, mint d3-hogy egyszerre csak egyet?
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tal thul ort amn.
-
vvega30
senior tag
Palánál hellre csak a hammer az opció?
Tudom van smiter is, de az inkább überre volt jó régen. a sok immun miatt gondolkodom egy vengeance palán, fogalmam sincs működne-e
-
tibee77
őstag
Fuhh hat en megprobaltam de nagyon huzos.Ha egyszer elrontom a lepest telezes közben akkor annyi vagyok, nagyon veszelyes hellen mar act1 is.Egy kerdes, ha meghalok es nem akarok visszamenni kommandozni a corpse-omert, akkor eltünnek a cuccok ami rajta vannak ha kilepek?tenyleg neha olyan szintü kiteolast kellett csinalnom, hogy kb. mission impossible volt a helyzet.
Möbalazs:Valoszinü, hogy az lesz amit mondassz, raprobaltam es eleg jol ment a dolog, viszont a merc-em total fos, meg andarielnel is le tud halni es mar konkretan nem tudom ujraidezni, annyiba került idaig a sok halala.30k egy ujraidezes, hell-en annyiszor halt le, hogy egy vagyon elment, itt most nightmare-re meg nem maradt lovem.
telezes meg merc nelkül nagyon nyomi, folyamat kifogyok a manabol.ugyhogy marad egyelöre a sok mana flaska, azokat egetem mint allat.
MikeWazowski::sima blizzard sorceress, most hell-re at kellett allnom hybrid-re de az nagyon nem jött be.viszont nightmare vegeig siman jo a full coldos is. -
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minden nehézségen egyszer újra tudod rendezni, act1 Akaránál kérheted.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Rendes vagy, köszönöm, de már sikerült szerezni egyet

-
monaka
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire futna normálisan (ha egyáltalán elindul) a játék egy HP EliteBook 850 G1 laptopon integrált videókártyával (SSD, 16 gb DDR3 ram)? Természetesen úgy, hogy nem váltok az új grafikára a beállításoknál. Szívesen játszanék vele, mert nagy rajongója vagyok a játéknak, de a jelenlegi helyzetben (GPU árak stb..) csak ezért nem veszek új gépet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibee77
üzenetére
Írtam privátot, de leírnád, hogy melyik frozen build segített ennyit?
Más: hogy tudom a skilleimet újra rendezni? Valamint spiritet szeretnék, ahhoz ugye kell TAL THUL ORT SOL rúna. Csak az első van meg. A többi hol esik? Countess dob még valamit, érdemes farmolnom? Köszönöm előre is!
-
Bennyboy
őstag
Blizz sorci vagyok és hell-re muszáj lesz majd fireball-ra is rakni?
Static field meg merc nem lesz elég?
Mondjuk van még időm addig, csak előre informálódok
-
tiborv
aktív tag
válasz
tibee77
üzenetére
Act1- mauzóleum farm. Lvl85 arra bármi eshet.
Act1et telezd vegig csak Andy kell neked onnan, az colddal siman olheto mert fire immumok veszik körül. (Mercet hamar lecsapja majd ne lepodj meg).
Utána act2ben elég lost cityig elteleportalni, ott ancient tunnels szintén lvl85. Itt tulkepp bármeddig mfelhetsz és tapolhatsz -
Balion
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
Én hell előtt neki álltam cuccosodni. Azaz Nightmare andarielt, mephistot, diablot, baalt farmolni, illetve rúnaszavas cuccokat összerakni. Eltelik egy jó idő, míg hellre megérik az ember nightmare után.
Illetve plusz szinteket baalrunokon (lobby) léptem, 1-2 run kb 1 szint (egy ideig, aztán szépen belassul). -
tibee77
őstag
Na vegül sikerült vegigmennem nightmare-en de ez a hell ez nagyon fos tenyleg. Minden sarkon cold immune mobok.Na fogtam magamat es atraktam hybridre de persze megint egy guide-ot követve meteorra mentem ra, ami meg annyira gagyi skill, hogy mar faj.
Ti mit toltatok mikor elöször gagyi cuccokban beleptetek hell-re?vissza nightmare-re farmolni valamit?vagy menni partyban es leechelni az xp-ert?tanacstalan vagyok kicsit.
-
Balion
senior tag
Megint kreáltam egy trédelőset. Aki eladni, adni, venni, vagy kapni szeretne, jöjjön.
név: phtrade
jelszó: hi13:00-ig bent leszek.
-
Balion
senior tag
Tudok adni valakinek egy monarch spiritet, viszont etheral, szóval megsemmisül (31/44-es)
Sikerült átvágjanak vele, nem tudom hogyan néztem be
Addig jó volt, amíg kifarmoltam a rendeset. -
ldave
félisten
4 socketes polearm alapot (Inshight-hoz) is normal bociknál érdemes farmolni?
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Fegyverben Ral+Amn+Perfect Amethyst. Ez random rak bele socketet.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Dobozban Tal-thul-ptopaz(ha armor, fegyvert most nemtudom fejbol), vagy Larzuk.
Dobozzal as a vicces hogy mindig 6 lyukkal szamol, es ha a cuccba nem mehet 6 lyuk akkor a max lyuk eselye novekszik. Alapbol kb 20% mindegyik, de ha egy armort akarsz kilyukasztani akkor 60% h 4 lyukas lesz mert 5 es 6 nem lehet. De azt sajnos nemtudom 100%ra h ez fegyvernel is igy van
Wandnal is igy van ott vmi 90% h 2 lyukas lesz.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Act 5-ben larzuk rak bele, miután megcsináltad neki az első questet.
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Csak figyelj, hogy nem mindegyik Crystal Sword jó, normalon csak a bocis pályán eshet olyan, amibe 4 socketet lehet rakatni act 5 kovácsnál az 1. küldi után.
A nightmare-en esett kardok is jók (bár azt nem tudom, hogy melyik szinten kezd el esni 5-6 socketes, az ugye megint nem jó).
A 4 rúnából kettő szintén csak nightmare-en eshet, countess érdemes farmolni. (esetleg ha normalon sokszor farmoltad countesst, akkor a kisebb rúnákat fel lehet fejleszteni, de nem éri meg).
-
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nemrég kérdeztem én is, normalon nem esik minden rúna SPIRIT-hez, kardból meg csak a normal bocis pályán esettből lehet biztosan 4 lukasat csinálni. Crystal sword a preferált, annak a leglacsonyabb a követelménye. Persze ha véletlenül találsz gyárilag 4 lukasat, akkor az működik, de kétlem, hogy olyan hamarabb lenne, mint 3 komplett rúnaszavad.
-
vaakuum
addikt
Én tegnap 3-at szedtem össze csak úgy, hogy kibicnek bementem random bocis mapra, aminél azt láttam, hogy nem 2 percnél régebben van megnyitva. Meg némi hulladék kategóriás zöld itemet is sikerült szerezni, de azért persze néhányszor túl korán meg kellett halni, mert konkrétan a cowking nyakán kellett állni, hogy ha meghal, minél közelebb legyek hozzá.
Én is fel tudok ajánlani neked ezekből.Apropó, bocis mapon a csapat össz MF szintje számít, vagy csak azé, aki az utolsó sebzést beviszi?
-
aradebil2
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Aki tradel egész nap meg farmol már régen kiszedett egy enigmát

-
-
warcat
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ezt nem teljesen értettem, de a rúnaszavat is ki lehet szedni egy hel rúna + tp scroll használatával.
-
Dilemma: esett egy 4s GT, és hát mire lesz pízem infire addig lehet esik még1, mérne raknák bele most egy jó kis insight... ejjj decisions... decisions...
Ja, láttam ma enigmás hammerdint analbaalon, ki is röhögtük hogy ezerdolcsis kari trollololo
-
-
ldave
félisten
Hát én ma mentem vagy 10 normal boci kört, de képtelen volt fehér crystal sword-ot adni, bezzeg 3 socketes esett 2 is. Esett egy broad sword viszont, lehet abból lesz a kezdő Spirit.
-
savior
őstag
Palával tolja valaki? Zeal meg hammer milyen basic cuccban?
-
Balion
senior tag
Monarch shieldet elfogadok, cserébe van 5 socketes phase blade-em.
-
pachito
őstag
Imádom ezt a szerót..egy Goblin Toe veszett el mert figyelmeztetés nélkül levág 2 percre.
-
Peace
nagyúr
Kukáztam a 35-ös offline barbárt. Nagyon nem ment nekem.
Indítottam egy online palát és mocskos kemény, imádom!!! 28-as jelenleg az 5. fejezetben és minden boss halál nélkül ment le.
20-as sacrifice mindent elintéz, a hordákra meg ott a Zeal! Úgyhogy baromi jó lépés volt váltani! -
Balion
senior tag
Monarch pajzsot keresek éppen hell cowoknál. Mit érdemes még figyelnem, hogy ne hagyjak ott valami értékes fehér cuccot? Mi jó még valami craftolásra?
-
Joco_77
senior tag
Valakinek van felesleges White Monarchja? Amit ajánlani tudok IK belt és IK sapka. NEmsok de nemsok időm volt grindelni a héten eddig, kéne már rohadtul egy Monarch Spirit, Mephistot farmolnám de azok a kis tőrös dögök amikor teleportálgatok level2n szétkapnak pikkpakk
Remélem a Spirittel egy fokkal jobb lesz, már az elég lenne.
-
vaakuum
addikt
-
kukulec
őstag
ma kezdtem, van egy 40-es smiterem. hogyan lehet zakát szerezni?
-
Win-T
őstag
Ezt a rengeteg gemet meg jewelt mire használhatja el az egyszeri játékos? Mármint tudom, hogy vannak craft receptek a cube-hoz, de érdemes foglalkozni velük? Mióta (újra) megjelent a játék másról szó sincs csak rúnák meg rúnaszavak, még senki nem jött azzal, hogy odanézz mit craftoltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ranezesre nincs meg. Mondjuk szerintem runam sincs
) ... Egy-két hétig vissza tudok keresni én is, de utána a múlt ködébe veszik az infó...
kb. az életkedvem jött vissza...

Félelmetesen k*rva jó ez a kaszt! A legjobb döntés volt kukázni a barbárt. Sajnálom mondjuk a rá vesztegetett időt, de tanulópénznek jó volt.
Ti mit toltatok mikor elöször gagyi cuccokban beleptetek hell-re?vissza nightmare-re farmolni valamit?vagy menni partyban es leechelni az xp-ert?tanacstalan vagyok kicsit.