Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vaakuum
addikt
ez egy nagyon régi játék egyik legsikeresebb részének a felújítása. Én még 2000 előtt toltam a D1-et, utána elég sokáig a D2-t, D3-ra is rápróbáltam, de tény, hoyg hangulatilag más, mint a D2. Ez mega a D2 grafikai felújítása, beszálltam, mert tetszett régen is ez a rész, meg azt az accountot, gamekódot(nemtomhogyhívják) már amúgy is elvesztettem. Persze vannak erős hiányosságai, amik mai szemmel akár még "gáz" kategóriának is lehet minősíteni, de igazából neked kell tudni, érdekelne-e annyira, hogy néhány mozifilm árát elköltsd rá, de remélhetőleg azok időtartamánál hosszabb ideig leköt, szórakoztat.
 - 

tiborv
aktív tag
Nezz rola youtube videot mindenkepp!
Ezt azert irom, mert a 20 eves jatek szebb kontosben, de a jatekmenet ugyanaz maradt mint az eredeti diablo 2-ben. Igy sok olyasmi van benne ami a mai ingerkuszobnek talan mar nem annyira felel meg.
Nincs tutorialja, igazabol mindent egyenesen a sajat karodon tanulsz meg benne, mi mire jo stb. vagy nagyon sok utanaolvasast kovetel.
Annyi segitseg kerult a jatekba, hogy ha elrontod a karaktered statolasat skillezeset lehetoseged van questekbol 3x javitani azt (vagy kesobb akarhanyszor farmolas kerdese) illetve nem tudom milyen jatekokat jatszottal, az endgame itt kb 5-6 terulet folyamatos farmolasat teszi ki.
Eleg sokan felgyultunk viszont itt a forumon, szerintem folyamatosan tud valaki segiteni, mindig akad aki valaszol a kerdesekre is. De hogy ne erjen csalodas illetve hogy vajon neked mennyire jon be ez a klasszikus jatekmenet erdemes tobb videot nezni rola amik bemutatjak ezt. Nem tdom hogy allsz az angollal, magyarul nem tudok ilyen videokat de most a youtube szarasig van D2r-rel kapcsolatosan tartalommal tuti talalsz olyat ami reszletesen akar ossze is hasonlit mas jatekokkal pro/kontra. - 

pachito
őstag
A játék jó viszont a folyamatos szerver problémák miatt nem tudom most jó szívvel ajánlani. Pláne hogy Blizzardék felől semmi hír, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy félnaponta lehal az egész aztán login után nézheted hogy 2 szintet is lefaragtak a karakteredből.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Xbox Series X|S
 - OLED TV topic
 - iPhone topik
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Tesla topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
 - 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
 - REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest