Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

wm2
őstag
válasz

aradebil2

üzenetére
						Én meg leírtam én hogy toltam. Még így sem drága annak, aki fg-zik. És legalább néz is ki valahogy. Viszont egyáltalán nem írtam, hogy hülye, aki nem így csinálja. Felőlem aztán mindenki abban tolja, amiben akarja. (Korábban a topikgazdával már kibeszéltük a low budget smitert.)
 - 

zsirfecske
addikt
válasz

aradebil2

üzenetére
						én pont tegnap toltam Malahnál jó sok kört, egyelőre egy +3 warcries throwing knife lett és egy +2 warcries axe, meg egy +2 barbarian skills axe. ha valaki ráér, ebből lehet csinálni csak ki-be járkálással pénzt, mert elég ritkán adja be. ha meglesz a második +3 nekem, lehet még a +2-seket is megveszi valaki pár pgem-ért mert dögunalmas kutatni utána ennyit.
 - 

vaakuum
addikt
válasz

aradebil2

üzenetére
						Ott átmegy az amazon egy [ügynökbe]
  - 

tiborv
aktív tag
válasz

aradebil2

üzenetére
						Blizzard melle nem szoktak masodik agat bevonni mert sok a synergie igy ha utokepesse akarod tenni akkor sok skillpont elmegy a huzasara. Kb mind a ketto 2k korul allna meg (+ skillek nelkul) dmgben.
Ha dual ag akkor orbot szokas mert annak csak ice bolt a synje igy hamar meg van. A sebzese meg ugye trukkos mert kiirva keves de tuskenkent ertendo ezert lehet a pozicionalassal jatszani hogy ugy helyezkedsz hogy abban robbanjon akiben szeretned.
Egyszerubben:
- Ha blizz akkor pure blizz
(amugy: https://www.diablo-2.net/skill-calculator/sorceress vagy icy veinsen is van asszem valami modernebb skillcalc es ott latod) - 

diegho
nagyúr
válasz

aradebil2

üzenetére
						Először én is dual build-el toltam, de most átálltam full Blizzard-ra. Countess, Andy, Tunnel, Arcane, Meph, Chaos, Pindel, Baal a szokásos farm köröm, mindezt pure cold-al és sokkal gyorsabb vagyok, mint a duálos setup-al. Amint lesz tényleg high end gear-em, átmegyek Wall+Orb-ra és megyek Überezni.
 - 

Joco_77
senior tag
válasz

aradebil2

üzenetére
						Perfect Facet (cold) ~300-350 Fg körül van, vagy legalábbis szombaton még annyi volt.
5/-3 nál a damage maxos, csak a -resi nem. Persze nem győzködni akarlak, de elég jó kis facet ez amúgy és tegnap ahogy nézegettem 75-125 között mentek mostanában ilyen stattal.
Mal alatt nem adom inkább belerakom majd az Ormusomba és azzal együtt adom el később.
Ugyanis 14CDs a blizz ormusom, tervezem majd 15ösre cserélni.
Facettel könnyebb lesz eladni talán. - 

D4v3
őstag
válasz

aradebil2

üzenetére
						Nulla? Eth vs non-eth az +50% ED és arra jön még rá a többi módosító. Jelentősen jobbak az eth fegyerek. A többinél túl vannak értékelve az tuti, kb. csak övnél van értelme a +slot miatt meg esetleg csicsó armornál, de a def sokadlagos stat, ami azon nő, úgyhogy mindegy szerintem is.
 - 

wm2
őstag
válasz

aradebil2

üzenetére
						Leírom mégegyszer mit akartam (reggel volt): a legtöbb 2 all sk craft amu lvl 89-es. Ezekkel vagyunk tele. Van, aki kifejezetten blue jewelt keres a craftoláshoz. Régebben hajlandóak voltak 2 Hr-t is adni 40 db blue jewelért. Vagy Jah. Van, aki a lvl 93-as szintjére esküdözött, hogy ott de jókat csinált. Nem az a lényeg, hogy hanyas szinten van. Hanem egy adott szinten és kombinációban jobbnak ítélték a kapott eredményt. Aztán elterjedt, hogy craftolni így jó, meg azzal, meg ezzel stb.
 - 

zsirfecske
addikt
válasz

aradebil2

üzenetére
						ja hogy weapon swap-ra, kösz, jogos.
ncc1701 végülis tényleg arra írta, hogy ha már minden más megvan, szóval akkor tényleg legyen buffra is valami. őszintén szólva én nem is tartok csak egy edge bow-t swapon, ha netán vendorozni kell. mondjuk a tele staff jól jönne, de pont amut találtam csak belőle, amit meg nem is használok, mert körülményes. na majd keresek.
illetve a hibrid farkas videóra, na igen ez is bejön, nagyon is!
Vismajor01:
earthshifter +7 to ele skills
 ezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.köszi mindenkinek a druid ötleteket, tetszik, hogy ennyi lehetőség van vele. akartam mindig is meelee karit, de barb/pala elcsépelt és nem is nekem való.
 - 

MageRG
addikt
 - 

Jim-X
őstag
 - 

mephi666
nagyúr
válasz

aradebil2

üzenetére
						látom másnak is téma ez a cold res/imm: régen játszottam már alap d2ben cold sorcival, de nem rémlett hogy tudtam volna olyan mobokat sebezni orbbal, amin ott volt a "cold imm" felirat... most pedig nightmare a2 végén szintezek és simán átüti 130%-ra húzott cold mastery-vel a frozen scourge-okat (ancients way?) meg succikat (wsk2-ben) ...amikor még csak 60-80% körül vert át a cold mastery, akkor is vitte a scourge-okat, de szép lassan... (úgy hogy ott virít rajtuk a cold imm felirat) ...vannak egyéb mobok, akikre nem nagyon hat, most pedig hell a1ben a sima zombikat néztem: ezeket is sebezgette, de kb 2mm-eket kapott le egy orb... úgy emlékeztem, hogy akin ott a cold imm felirat, azt abszolút meg sem hatja, de akkor most ezen valamit variáltak? (én spec örülnék neki, ha megfelelően felcuccolva vinne mindent az orb, mint a piros ász)
 - 

maajsz
senior tag
 - 

Joco_77
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
 - ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
 - Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.

Akkor megyek bossozni nightmare-en. Köszönöm Mindnekinek!